zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Demodras.

Wladek - Celesta
26-11-2005, 10:56
Ktoś mi powie gdzie jest demodras??

http://i35.photobucket.com/albums/d153/wladekslawek/Demodras.jpg

Koronowany rycek
26-11-2005, 11:18
deep poh ;p <10 znakow>

Gejko
26-11-2005, 11:31
chyba wiem kolo poh jest dragon lair zalicza sie do poh, idzesz z venore na dol,
dolnym zejsciem jak na trolle i skerecsz w lewo. stawiasz parcele na gorce (ew exani hur up/down ) z skoripinem i na dol zejsciem caly czas podziemia (lepiej miec GFB bo duzo scorpionow) na dole i prosto.........
az przejdzesz przez ogien i dojdzesz do miejsca gdzie trzeba sie ropnac do gory :p sa 2 wejscie i kolo 3 dragow chodza sobie ale jak wyjdzesz to bijesz po jednym B) sa jaskinie z dragami i DLami i tan na dole "chyba" jest demodras ale on pojawia sie tylko czasami :)

Picuś
26-11-2005, 14:45
No i co w tym dziwnego, że koleś został zabity przez Demodrasa.. Poprostu poszedł na poh zeszedł a na samyl dole był demodras który go zabił zapewne jednym ciosem ;P

Faul
26-11-2005, 14:50
w podziemiach Fibuli chyba

Adrian Druidek
26-11-2005, 18:04
Rządzisz sławek !!!

demodras nie wiem gdzie ... X(

Sławek to moj best kolega z tibi !!!

I na Rl!!

no to beka...

Ixde
26-11-2005, 21:13
Rządzisz sławek !!!

demodras nie wiem gdzie ... X(

Sławek to moj best kolega z tibi !!!

I na Rl!!

no to beka...

i ch*j nas to obchodzi ? Acha 12 lat macie, sorry xD.

w podziemiach Fibuli chyba

Spawn DL'i na PoH na lewo od templa pod ziemia,nie wiesz to milcz

Łagodny Zefir
26-11-2005, 21:28
Wybacz ale jesteś maksymalnie śmieszny w momencie kiedy założyłeś ten temat. Chociarz założyłeś go z noobowatego powodu, to masz zdjęcie, a ja ci nawet odpowiem. Demodras znajduje się w jaskini dragonów na PoHu. Jest tam prócz niego kilka dragów i/lub Dli. Znajduje się tam równierz qest, ale nie powiem jaki. Nie jest on związany z Demodrasem, aczkolwiek zdarza się, że i on pilnuje nagrody. Hmm... A po co ci to wiedzieć tak właściwie?

@edit:

Demodras jest na PoHu broń Boże od Fibuli albo dragon lair. Dragon Lair pozatym NIE zalicza się do PoHa.

Makaroneczek
26-11-2005, 21:31
Z@L Z@L Z@L Demodras jest bossem dl'i ktory sie pojawia na dlach pod pochem nie wiadomo kiedy tak jak old widow zall was newbies :D

Ixde
26-11-2005, 23:11
Z@L Z@L Z@L Demodras jest bossem dl'i ktory sie pojawia na dlach pod pochem nie wiadomo kiedy tak jak old widow zall was newbies :D

Milcz Milcz Milcz przeciez tak napisalem i jakis koles po mnie tez.

Mister
27-11-2005, 08:09
W sprawie jesli gadamy o dedmordasie jesli z Dl wypda DSM to z demordasa Drsgon Scale Legs co ? sory za Błedy ale sie śpieszyłem

Master Knight de'Vere
27-11-2005, 08:17
Jak nie wiecie gdzie on jest to wogole sie nie wypowiadajcie... Demodras jest na PoH'u tam gdzie są DLe[Ornamented Shield Spawn] Loot z niego? Prawdopodobnie taki jak z Dl'ów i może troche lepszy... Ale to tylko przypuszczenie ;)

Ixde
27-11-2005, 20:27
Jak nie wiecie gdzie on jest to wogole sie nie wypowiadajcie... Demodras jest na PoH'u tam gdzie są DLe[Ornamented Shield Spawn] Loot z niego? Prawdopodobnie taki jak z Dl'ów i może troche lepszy... Ale to tylko przypuszczenie ;)

nastepny,ktory nie umie czytac ze zrozumieniem.Przeciez tak pisalismy!

Af<4ever> Danubia Knight
28-11-2005, 12:15
Ku... Fakt mozna nie wiedziec gdzie respi sie Grorlam szczerzej powiedziawszy sam niewiem.Ale niewiedziec gdzie respi sie demodras,albo orshabaal,old widow.ehm

Jak by kto nie wiedzial kolo poha w dziurze gdzie na poczatek masz
-1 floor,1 dragon
-2 floor,2 dragony
-3 floor,1 badz 2 dl'e i 1 demodras wiem ze gdzies tam jest qest na ornament shield o mozna go brac co 24h co restart xD jakos tak