Pokaż pełną wersje : Wmv Pk
Masta Killah
26-11-2005, 11:29
Filmik przedstawia część moich akcji pk:P
Większość zakończyła się powodzeniem:D
Oto link : http://rapidshare.de/files/8177327/PeterWMV*****.html
Komment plxxxxx.......
Priest of Night
26-11-2005, 12:15
z tego co obejzalem to widze ze nie jestes najlepszy w pvp, a killowanie trenujacych rycków jast żałosne i prymitywne co duzo mi mowi o twoim soposobie grania ;)
Masta Killah
26-11-2005, 14:09
SKoro mówisz, że nie mam najlepszego pvp to czemu gdy zrobiłem otsa używałeś aim bota, sam mi to powiedziałes, i mimo to, rozwalałem Cię....
z tego co obejzalem to widze ze nie jestes najlepszy w pvp, a killowanie trenujacych rycków jast żałosne i prymitywne co duzo mi mowi o twoim soposobie grania ;)
gratuluje pisowni w opisie na tibia.com Polacks Rocks
a co do filmu:
muzyka beznadziejna
akcje nawet 6.5/10
slaba jakosc
na drugi raz chcialbym zobaczyc czy zabiles kogos kogo atakowales
ogolnie 5/10
a o do pvp jest dobre :P
Priest of Night
27-11-2005, 08:28
OTS ??? człowieku pierwszy raz słysze o tobie a ty mi mówisz o ots i że z tobą grałem ??? ... dziwne bo jeszcze nigdy na ots nie wchodzilem bo wole na zwykłej tibi grać. Ale z ciebie lol, ładne historyjki.
Co do ortografi to nic nie poradze, mam z tym problemy, a to że się z tego wyśmiewasz świadczy tylko o tobie.
Co do ortografi to nic nie poradze, mam z tym problemy, a to że się z tego wyśmiewasz świadczy tylko o tobie.
A to,że trudno zapamietac ci pare prostych regułek świadczy tylko i wyłącznie o tobie...
Drax Auguo
27-11-2005, 08:59
gratuluje pisowni w opisie na tibia.com Polacks Rocks
a co do filmu:
muzyka beznadziejna
akcje nawet 6.5/10
slaba jakosc
na drugi raz chcialbym zobaczyc czy zabiles kogos kogo atakowales
ogolnie 5/10
a o do pvp jest dobre :P
Popieram xD żle dobrałes muzyke ;/
OTS ??? człowieku pierwszy raz słysze o tobie a ty mi mówisz o ots i że z tobą grałem ??? ... dziwne bo jeszcze nigdy na ots nie wchodzilem bo wole na zwykłej tibi grać. Ale z ciebie lol, ładne historyjki.
czy ja cie wysmialem?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.