PDA

Pokaż pełną wersje : Ktora profesja jest najlepsza??

Sir Kuberto
21-05-2004, 21:48
Zastanawiam sie ktora z profesji jest najlepsza. Ja osobiscie wybralem DRUIDA ale nie wiem czy byl to dobry wybor i dlatego pisze to tutaj. Czym profesje sie wyrozniaja????????? Mam nadzieje ze cos napiszecie :D

Monoskar
21-05-2004, 22:26
Nie ma najlepszej profesji, każdy ma własne priorytety, którymi sie kieruje przy wyborze postaci. Jeden lubi walkę na dystans, inny zaś przy użyciu run. Po to są 4 postacie do wyboru żeby każdy znalazł odpowiednią dla siebie. Na większości stron o tematyce Tibii jest umieszczona krótka charakterystyka postaci, np TU (http://www.tibia.end.pl/)

Polinik
21-05-2004, 23:05
Oryginalnie dodany przez Sir Kuberto
Zastanawiam sie ktora z profesji jest najlepsza. Ja osobiscie wybralem DRUIDA ale nie wiem czy byl to dobry wybor i dlatego pisze to tutaj. Czym profesje sie wyrozniaja????????? Mam nadzieje ze cos napiszecie :D

Najlepsza do czego?

Gutek-15
24-05-2004, 08:36
gram palkiem bo on moze isc na dobre potwory z malym lvl.A jesli niewiesz jaka profesje sobie wybrac to lepiej pobaw sie klockami. jestes hujem do szczania 8o X(

Gewof
24-05-2004, 08:57
Oryginalnie dodany przez Gutek-15
gram palkiem bo on moze isc na dobre potwory z malym lvl.A jesli niewiesz jaka profesje sobie wybrac to lepiej pobaw sie klockami. jestes hujem do szczania 8o X(

Ten post swiadczy tylko o poziomie TWOJEJ inteligecji. I jezeli ta 15 obok twojego nicku to liczba ile masz lat to chlopie masz powazne problemy i zacznij cos ze soba robic... i wydaje mi sie ze byl to twoj ostatni post na tym forum.

de@th
24-05-2004, 09:04
to kolejny taki temat :/
wedlug mnie najlepszymi profesjami sa knight i palek
ale gram sorcem

emill
24-05-2004, 16:19
moge powiedzieć tyle...nie mam najlepszej profesji...bo zależy jakie masz wymaganie...np.jak chcesz byc pk to sorc..jak chcesz szybko zabić naprzyklad gs-a to pall..itd...:)

Guzik15(woguvep)
24-05-2004, 17:29
Największa ilość postaci na Tibii to właśnie Knighty. Może dlatego, że są najlepsi? Jestem knightem i jest to moja pierwsza postać, pewnie dlatego tak mówie :) .

Externus
24-05-2004, 17:57
nie ma zadnej wyrozniajacej sie klasy. kazda odpowiada komu innemu. ja wybralem knighta chociaz wiem ze lepiej poradzilbym se pallem. po prostu lubie twardziela w pelnej zbroi :D
:miecz:

Wojownik
25-05-2004, 13:47
Jak masz kłopoty z wyborem to sie zastanow bo jak grasz w kafejkach to lepiej moim zdaniem knightem bo trudniej ci bedzie czarodziejem zdobywac lvl magiczne. Paladyn to tez dobry wybor ale jak juz wybierzesz sorcera a masz stale zlacze to mozesz stac sie naprawde potezny.

Maxmix
25-05-2004, 14:34
Wybirz jaka ci pasuje każda ma plusy i minusy :)) ale ja wybrałem sobie najpierw Sorca a potem Druidda i Druid jest lepszy :)

Villen
25-05-2004, 15:28
Dlamnie najpotężniejszy jest...knight.Na dużym levelu ma sporo hp, więc sd go aż tak nie robią(chodzi mi 1 na 1),bełty palka jedynie smyraja jego tarcze/zbroje.Ale beż żadnej profesji nie było by Tibi jak grasz druidem to graj,grałęm 1 raz sorcerem teraz gram druidem:)