Pokaż pełną wersje : Summony
Czy mam szanse iść z 2 monkami na vampira, 2 demon szkielety, i Giant spidera. Jeżeli nie to jakie summony moga być przydatne?
mi o to chodzi, czy dwa monki zablokuja pojedyńczxgo vampira, później poedyńczego gsa , a na koniec 2 dsy chyba że mi się uda pojedyńczo ich zwabić???
może mi ktoś odpowiedzieć
Te dwa monki maja Ci to wszystko zbloczyc.. czy o co Ci dokladnie chodzi ? :confused:
może mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanko???
Vampira spokojnie. Na DS o wiele prościej niewidke rzucić. Z GS pojęcia nie mam, jeśli będziesz je uhal jest szansa, ale nic nie daje ci gwarancji że pajączek ciebie nie zaatakuje.
Monk nie przezyje vampira, a przynajmniej ma 50% szans na deda. na vampy to ds, a na gsa bloker.
Horde_Tauren
27-11-2005, 12:59
na gsa to ci summony nie pomoga a nawet jak bedziesz je uhac to zlecici tyle uhow ze nie wyrobisz na wydatkach znajdz jakiego knighta ktory to zblokuje i wychodzi na + :P
pozdr
mam pytanko co to so summony i convince
jesli uhasz monka to nie bijesz gsa ..
gsy z blokerem to 2x wiekszy wydatek.
dsy sa tak wolne ze szkoda summona.
Nie powiem:)
maciek555
30-11-2005, 17:08
ja pierdziele to jest ze przyzwiesz potwora"utevo res "potwor
a convice ze go zauroczasz runka tak jakby summon
summon jest to potworek któremu możesz "rozkazywać" tj. atakuje potworki które ty atakujesz ale nie możesz zabrać go poziom niżej ani wyżej chyba że ropnąć ale potem już go nie "zepchniesz na piętro niżej takie summony przyzywamy czarem utevo res "tu nazwa potwora karzdy potwór zabiera różną ilość many a convice jest to coś w stylu summona ale nie używa się czaru tylko rune klikamy na runke use witch i na potwora którego chcemy convicnąć zostanie nam zabrana mana ale potworek będzie pod naszymi rozkazami :)
Cya in Tibia.
summon jest to potworek któremu możesz "rozkazywać" tj. atakuje potworki które ty atakujesz ale nie możesz zabrać go poziom niżej ani wyżej chyba że ropnąć ale potem już go nie "zepchniesz na piętro niżej takie summony przyzywamy czarem utevo res "tu nazwa potwora karzdy potwór zabiera różną ilość many a convice jest to coś w stylu summona ale nie używa się czaru tylko rune klikamy na runke use witch i na potwora którego chcemy convicnąć zostanie nam zabrana mana ale potworek będzie pod naszymi rozkazami :) :p
Cya in Tibia.
Ojojoj A sie narobiło modki usuńcie jesen post. Ten najlepiej. Moja przeglądara internetowa sie z***ała i mi 2 posty wpadły. Usuńcie ten post.
Sry za problemy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.