Pokaż pełną wersje : Mój pierwszy film wmv :D:D:D
Co tu dużo gadać... to trzeba zobaczyć xDDD Filmik jest zrobiony z samych ss-ów ale i tak wydaje mi sie że jest w miare dobry... to jest druga wersja tego filmu.... pierwszej niestety nie moglem zamiścić bo jedna osóbka sie nie zgodziła :D Komentarz bedzie mile widziany B)
http://rapidshare.de/files/8189843/Movie*****.html
__________________________________________________ ______________
...to co przezylem to moje i nikt mi nie odbierze, to co zdobylem to bronie bo w to najbardziej wierze, pytasz kto ja jestem?? mow mi Polak Wiekszy... jaki znak moj?? dwie zacisniete piesci...
Noooo... Gratuluję filmiku!! Jak na 1 raz jest super :D
A wiecie co ja wam powiem? xD filmik fajny a wiecie dlaczego? bo ja tam byłaaaam =D I rzaden zboczuch ze mnie xD!
I rzaden zboczuch ze mnie xD!
Musze stanowczo zaprzeczyć xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
__________________________________________________ ________
...to co przezylem to moje i nikt mi nie odbierze, to co zdobylem to bronie bo w to najbardziej wierze, pytasz kto ja jestem?? mow mi Polak Wiekszy... jaki znak moj?? dwie zacisniete piesci...
<KiLLeR>
02-12-2005, 11:59
No spoko wmv... szkoda ze nie dałeś zadnych urywkow filmikow czy cos ale i tak 9,5/10 LP roX :]
No spoko wmv... szkoda ze nie dałeś zadnych urywkow filmikow czy cos ale i tak 9,5/10 LP roX :]
Nie dałem urywków filmowych dla tego że mój komp za wolno ogarnia i filmiki były by złej jakości. Thx za note tylko że cos mało osób go chce ogladać :P Jak wbie 50 lvl to zrobie new film i może zamieszcze urywki filmowe. Zobacze jeszcze :) Narazie myśle nad ścieżką dzwiękowa xD ale chyba zamieszcze hip-hopowe piosenki mojego kumpla, który nie dawno nagrał pierwszą płyte.
Tu tego.... Fajny filmik :P Nice zrobiony. Widać że grasz nie po to zeby byc najlepszym na serwie ;] Tylko mi ta muzyczka cos nie do konca pasi :/ Niby fajnie pasowała ale to jednak "IN THE END" a to nie był chyba twój koniec :P Nice i wiecej takich filmów:P:P
Tu tego.... Fajny filmik :P Nice zrobiony. Widać że grasz nie po to zeby byc najlepszym na serwie ;] Tylko mi ta muzyczka cos nie do konca pasi :/ Niby fajnie pasowała ale to jednak "IN THE END" a to nie był chyba twój koniec :P Nice i wiecej takich filmów:P:P
Thx. A słuchałeś dalej tej piosenki? :> "But in the end
It doesn't even matter" czyli nie chodziło o mój koniec tylko że na końcu to wszystko nie bedzie miało znaczenia :P
04-12-2005, 11:52
Fajny Filmik jak na pierwszy raz ... ja w swoim pierwszym WMV również mam same zdjecia bo nie wiem jakim programem film nagrac zeby Movie Maker go czytal . Zycze sukcesow i nastepnych advancow. 3maj sie. ;)
I znowu cisza... dacie te commenty czy nie xD? w przygotowaniu juz mam 2 filmik B) ty;e ze bedzie mial chyba ponad 100mb i nie wiem gdzie go zamiescic xDD :evul: