zaloguj się

Pokaż pełną wersje : irc - ban

Scream
26-11-2005, 18:34
zostalem zbanowany bez powodu na #tibia.pl, prosil bym o odbanowanie lub podanie konkretnego powodu mego bana.
btw. w jaki sposob mozna zbanowac kogos kto ma zmienne ip, nie banujac przy tym innych userow danego providera?(chodzi mi o staly ban, przy ktorym nie pomoze zmiana ip).
nick na ktorym zostalem zbanowany : hellbike

Baron Kaldrick
26-11-2005, 18:39
Dostałeś bana boś lamer.
'‹Hellbike› zna ktos moze jakies kanaly nt. hackingu?' mówi samo za siebie. A na dynamiczne IP mamy swoje sposoby.

Dr.Unknown
26-11-2005, 18:41
Ja wiedziałem, że tak będzie, Danka też wiedziała swoja droga;p.

Scream
26-11-2005, 18:45
lol, imo nie jest to odpowiedni powod do bana. pozatym niewiesz po co mi byl ten kanal, czy szukam tylko tutaj, bla bla, a uznaliscie mnie za lamera.

Cafe
26-11-2005, 18:48
Wtrace sie ale takie głupie teksty typu :
182:172:30 12‹Hellbike12› wybaczcie ale na chwile was opuszczam, rozumiem zer jest wam bardzo przykro z tego powodu no ale niestety musicie sie z tym pogodzic, na szczescie zaraz wracam ((;

Nikomu nie było cie zal gdybys wyszedl i nie wracał.

Btw Pytanie o hacking mnie dobiło =P Sciagnij sobie netbusa i powysylaj go innym lamerom. Bedziecie sobie razem lamerować.

kamsz
26-11-2005, 18:48
lol, imo nie jest to odpowiedni powod do bana. pozatym niewiesz po co mi byl ten kanal, czy szukam tylko tutaj, bla bla, a uznaliscie mnie za lamera.
bali sie ze ich zahakierujesh, mr haksoor.

Ghost Nieudany
26-11-2005, 18:51
140Master_Hellbike 9› chcecie strone z free pacc? www.paccxtibia.prv.pl
140Master_Hellbike 9› o
140Master_Hellbike 9› sory za linka, sprawdzalem czy bedzie kick

I jeszcze było kilka innych popierdółek wskazujących na całokształt inteligencji twoich wypowiedzi.

Poza tym, chory na głowę jesteś? Wpadasz na kanał i pytasz "znacie jakieś strony o hackingu?"? Może wejdź od razu na #Linux i powiedz, że masz problem z Windowsem...

Scream
26-11-2005, 18:53
moje wypowiedzmi byly ironiczne celowo; odrazu przy wejsciu bylem na przgranej pozycji - szufladka nieznany noobek. i wiedzialem ze i tak nie uda mi sie tego zmienic. spytalem o channel nt. hackingu - szufladka pseudo haker-lamer, brak mozliwosc wyjasnienia, ban&cyu.

Baron Kaldrick
26-11-2005, 19:03
Cry me a river, dude.

Scream
26-11-2005, 19:33
@ghost
nikt nie odpowiadal, kanaly nie chcialy sie otwierac ( zreszta z powodu mojej glupoty) i mialem wrazenie ze mirc sie zwiesil, wiec sprawdzalem czy naprawde tak sie stalo, i nic lepszego nei wymyslilem niz podanie hackorskiego linka.

wiec powie mi ktos wkoncu za co mam bana?

Rankor
27-11-2005, 12:11
Za idiotyzm. To nie nie pierwszy raz kiedy wchodzisz na kanal i probujesz nie wiem co osiagnac.

Vanhelsen
27-11-2005, 12:40
@ghost
nikt nie odpowiadal, kanaly nie chcialy sie otwierac ( zreszta z powodu mojej glupoty) i mialem wrazenie ze mirc sie zwiesil, wiec sprawdzalem czy naprawde tak sie stalo, i nic lepszego nei wymyslilem niz podanie hackorskiego linka.

wiec powie mi ktos wkoncu za co mam bana?Ofkors, lepiej podać linka niż napisać . lub jakiś inny, prosty znak typu: / * - |
Może znajdzie się na ircu kretyn który się nabierze a ja będe miał wymówkę...

Scream
27-11-2005, 13:02
wieszok, nie zrozumiales - pisalem inne zeczy, ale nikt nie odpisywal, wiec napisalem tego linka, bo jesli irc sie nie zwiesil to pewno bym dostal kicka za pseudohakowanie od jakiegos opa; taaak, wchodze, podpuszczam ludzi, ale nigdy nie daje konkretnego powodu do bana - mimo to zawsze go dostaje.
Robie to, poniewaz niemal wszyscy bywalcy irca uwazaja sie za elite, a reszta nie jest godna pisania na tym kanale ; pozatym znajomy-nieznajomy - to juz przekroczylo bareiry na tym kanale, bywalec moze robic co mu sie podoba, nieznajomy zada normalne pytanie, ale nie spodoba sie ktoremus z bywalcow i ma bana; wrazanie opini innej niz bywalcy - ban; powiedzcie mi poprostu, za co dostalem bana - a udowodnie wam ze nie macie racji i zostalem zbanowany bez powodu. i przestancie wkoncu udawac niewiadomo kogo, zachowujecie sie jak byscie byli super bohaterami ((; jestesci zwykli, nic was nie wyroznia, nie macie w sobie kszty wyjątkowosci. uswiadomcie to sobie wkoncu ((; z osob ktore wtedy byly na ircu jedynie she sie nie wywyzszala. thats all, mozecie mnie pojechac ((;

Dr.Unknown
27-11-2005, 13:09
podpuszczam ludzi, ale nigdy nie daje konkretnego powodu do bana - mimo to zawsze go dostaje.
TO jest konkretny powód. Denerwujesz ludzi->wylatujesz. Niesprawiedliwe? Pomyśl nad tym, to normalne, przeszkadzasz ogółowi, zostajesz wydalony.
Pozatym zadawałeś głupie pytania, byłeś złośliwy i arogancki.
Ban nie podlega daleszej dyskusji, tak ciężko to zrozumieć?
Ta wasza elyta, znowu 'luserzy' sobie wymyslaja elyte zeby usprawiedliwic swoja glupote.
--------
zeczy
Owned.

Scream
27-11-2005, 13:19
nie chodzi mi o to, ze wy jestescie elita. nie, nie ma czegos takiego. wy sie uwazacie za elite i w tym jest problem :S podpuszczanie moze byc powodem teraz, ale co bylo powodem wczesniej? bo wcale nie wygladalo to na podpuszczanie, tzn. to co robilem i nie mogliscie tego wiedziec. Zostalem uznany za lamera, bez powodu, co zaowocowalo banem.

Cafe
27-11-2005, 13:23
Robie to, poniewaz niemal wszyscy bywalcy irca uwazaja sie za elite,

A ja mysalem ze my juz jestesmy elyta ! I to agresywną ! Widac nie wszysco o tym widzą.

pozatym znajomy-nieznajomy - to juz przekroczylo bareiry na tym kanale, bywalec moze robic co mu sie podoba, nieznajomy zada normalne pytanie, ale nie spodoba sie ktoremus z bywalcow i ma bana; wrazanie opini innej niz bywalcy - ban; powiedzcie mi poprostu, za co dostalem bana

Ujme to tak; Bywalcy nie podaja linków do h4ck str0nek itp. Zachowuja sie w miare normalnie. Przewaznie kicki sa za kretynskie pytanie, zachowania. Jesli sadzisz twoje zachwoanie było normalne to lepiej juz nas nie odwiedzaj.

a udowodnie wam ze nie macie racji i zostalem zbanowany bez powodu. i przestancie wkoncu udawac niewiadomo kogo, zachowujecie sie jak byscie byli super bohaterami ((; jestesci zwykli, nic was nie wyroznia, nie macie w sobie kszty wyjątkowosci. uswiadomcie to sobie wkoncu ((; z osob ktore wtedy byly na ircu jedynie she sie nie wywyzszala. thats all, mozecie mnie pojechac ((;

Jak smiesz ! Elyty nie wolno komentowac ! Jestes nizszy ranga ! Tylko elyta moze takie cos pisac, akysz zla duszo, na stos ! Nam nie wolno stawiac oporu. Wszyscy co zrobimy jest uzasadnione reszta sie nie liczy !

Matek
27-11-2005, 13:23
Wiesz: zlodzieje tez cioagle podpuszczaja ludzi, ale nigdy nie daja powodu do aresztowania.

Ty albo jeste glupi albo masz za glupich operatorow kanalu: podales jasno zabronione linka. Ludzie za to na forum dstaja bana, tak samo jak na kanele. I nie placz tutaj nad swoja glupota.

Ghost Nieudany
27-11-2005, 13:47
@Scream
A propo elyty - wiesz, to TY sobie wymyślasz, że większość bywalców #Tibia.pl są elitarni. Jasne, są równi i równiejsi. Równiejsi jesteśmy my (operatorzy, userzy), równi są idioci. Aż taki tępy jesteś, żeby wymyśleć coś innego niż link do strony z fri-pacc? Toż twój argument jest żałosny - akurat mogło nie być operatorów przy kompie, ja np. grałem w Gunbound wtedy. Poza tym, wystarczyło napisać "Napiszcie coś, mam chyba problem z netem" - na pewno by ci ktoś odpowiedział po chwili.

@Matek
Dzięki, Matuś. :***
Ująłeś w prostych słowach to, co ja chciałem przekazać.

Scream
27-11-2005, 13:55
"Wiesz: zlodzieje tez cioagle podpuszczaja ludzi, ale nigdy nie daja powodu do aresztowania." - czy tylko ja tego nie zrozumialem?

"wystarczyło napisać "Napiszcie coś, mam chyba problem z netem"" - wlasnie tak zrobilem, brak odpowiedzi.

"Ty albo jeste glupi albo masz za glupich operatorow kanalu: podales jasno zabronione linka. Ludzie za to na forum dstaja bana, tak samo jak na kanele. I nie placz tutaj nad swoja glupota "- strona podana przezemnie nie istniala, wiec nie ma podstaw do bana.

i wy nie jestescie elitarni. wam sie tylko wydaje ze tacy jestescie.

spider-bialystok
27-11-2005, 13:59
Wtrace sie ale takie głupie teksty typu :
182:172:30 12‹Hellbike12› wybaczcie ale na chwile was opuszczam, rozumiem zer jest wam bardzo przykro z tego powodu no ale niestety musicie sie z tym pogodzic, na szczescie zaraz wracam ((;

Nikomu nie było cie zal gdybys wyszedl i nie wracał.

Btw Pytanie o hacking mnie dobiło =P Sciagnij sobie netbusa i powysylaj go innym lamerom. Bedziecie sobie razem lamerować.
Nie no, za takie straszne teksty to ja bym go znalazl i zbutowal, laskawi jestescie ;o.

Bambuko
27-11-2005, 14:01
Ja jestem elitarny. Każdy ci tak powie. Jestem też superbohaterem. Wiem o tym. Nie było mnie wtedy na kanale chyba, i się cieszę. Włącz sobie teraz TVN24, jest akurat coś o owadach bzykających.