Pokaż pełną wersje : irc - ban
zostalem zbanowany bez powodu na #tibia.pl, prosil bym o odbanowanie lub podanie konkretnego powodu mego bana.
btw. w jaki sposob mozna zbanowac kogos kto ma zmienne ip, nie banujac przy tym innych userow danego providera?(chodzi mi o staly ban, przy ktorym nie pomoze zmiana ip).
nick na ktorym zostalem zbanowany : hellbike
Baron Kaldrick
26-11-2005, 18:39
Dostałeś bana boś lamer.
'‹Hellbike› zna ktos moze jakies kanaly nt. hackingu?' mówi samo za siebie. A na dynamiczne IP mamy swoje sposoby.
Dr.Unknown
26-11-2005, 18:41
Ja wiedziałem, że tak będzie, Danka też wiedziała swoja droga;p.
lol, imo nie jest to odpowiedni powod do bana. pozatym niewiesz po co mi byl ten kanal, czy szukam tylko tutaj, bla bla, a uznaliscie mnie za lamera.
Wtrace sie ale takie głupie teksty typu :
182:172:30 12‹Hellbike12› wybaczcie ale na chwile was opuszczam, rozumiem zer jest wam bardzo przykro z tego powodu no ale niestety musicie sie z tym pogodzic, na szczescie zaraz wracam ((;
Nikomu nie było cie zal gdybys wyszedl i nie wracał.
Btw Pytanie o hacking mnie dobiło =P Sciagnij sobie netbusa i powysylaj go innym lamerom. Bedziecie sobie razem lamerować.
lol, imo nie jest to odpowiedni powod do bana. pozatym niewiesz po co mi byl ten kanal, czy szukam tylko tutaj, bla bla, a uznaliscie mnie za lamera.
bali sie ze ich zahakierujesh, mr haksoor.
Ghost Nieudany
26-11-2005, 18:51
140Master_Hellbike 9› chcecie strone z free pacc? www.paccxtibia.prv.pl
140Master_Hellbike 9› o
140Master_Hellbike 9› sory za linka, sprawdzalem czy bedzie kick
I jeszcze było kilka innych popierdółek wskazujących na całokształt inteligencji twoich wypowiedzi.
Poza tym, chory na głowę jesteś? Wpadasz na kanał i pytasz "znacie jakieś strony o hackingu?"? Może wejdź od razu na #Linux i powiedz, że masz problem z Windowsem...
moje wypowiedzmi byly ironiczne celowo; odrazu przy wejsciu bylem na przgranej pozycji - szufladka nieznany noobek. i wiedzialem ze i tak nie uda mi sie tego zmienic. spytalem o channel nt. hackingu - szufladka pseudo haker-lamer, brak mozliwosc wyjasnienia, ban&cyu.
Baron Kaldrick
26-11-2005, 19:03
Cry me a river, dude.
@ghost
nikt nie odpowiadal, kanaly nie chcialy sie otwierac ( zreszta z powodu mojej glupoty) i mialem wrazenie ze mirc sie zwiesil, wiec sprawdzalem czy naprawde tak sie stalo, i nic lepszego nei wymyslilem niz podanie hackorskiego linka.
wiec powie mi ktos wkoncu za co mam bana?
Za idiotyzm. To nie nie pierwszy raz kiedy wchodzisz na kanal i probujesz nie wiem co osiagnac.
Vanhelsen
27-11-2005, 12:40
@ghost
nikt nie odpowiadal, kanaly nie chcialy sie otwierac ( zreszta z powodu mojej glupoty) i mialem wrazenie ze mirc sie zwiesil, wiec sprawdzalem czy naprawde tak sie stalo, i nic lepszego nei wymyslilem niz podanie hackorskiego linka.
wiec powie mi ktos wkoncu za co mam bana?Ofkors, lepiej podać linka niż napisać . lub jakiś inny, prosty znak typu: / * - |
Może znajdzie się na ircu kretyn który się nabierze a ja będe miał wymówkę...
wieszok, nie zrozumiales - pisalem inne zeczy, ale nikt nie odpisywal, wiec napisalem tego linka, bo jesli irc sie nie zwiesil to pewno bym dostal kicka za pseudohakowanie od jakiegos opa; taaak, wchodze, podpuszczam ludzi, ale nigdy nie daje konkretnego powodu do bana - mimo to zawsze go dostaje.
Robie to, poniewaz niemal wszyscy bywalcy irca uwazaja sie za elite, a reszta nie jest godna pisania na tym kanale ; pozatym znajomy-nieznajomy - to juz przekroczylo bareiry na tym kanale, bywalec moze robic co mu sie podoba, nieznajomy zada normalne pytanie, ale nie spodoba sie ktoremus z bywalcow i ma bana; wrazanie opini innej niz bywalcy - ban; powiedzcie mi poprostu, za co dostalem bana - a udowodnie wam ze nie macie racji i zostalem zbanowany bez powodu. i przestancie wkoncu udawac niewiadomo kogo, zachowujecie sie jak byscie byli super bohaterami ((; jestesci zwykli, nic was nie wyroznia, nie macie w sobie kszty wyjątkowosci. uswiadomcie to sobie wkoncu ((; z osob ktore wtedy byly na ircu jedynie she sie nie wywyzszala. thats all, mozecie mnie pojechac ((;
Dr.Unknown
27-11-2005, 13:09
podpuszczam ludzi, ale nigdy nie daje konkretnego powodu do bana - mimo to zawsze go dostaje.
TO jest konkretny powód. Denerwujesz ludzi->wylatujesz. Niesprawiedliwe? Pomyśl nad tym, to normalne, przeszkadzasz ogółowi, zostajesz wydalony.
Pozatym zadawałeś głupie pytania, byłeś złośliwy i arogancki.
Ban nie podlega daleszej dyskusji, tak ciężko to zrozumieć?
Ta wasza elyta, znowu 'luserzy' sobie wymyslaja elyte zeby usprawiedliwic swoja glupote.
--------
zeczy
Owned.
nie chodzi mi o to, ze wy jestescie elita. nie, nie ma czegos takiego. wy sie uwazacie za elite i w tym jest problem :S podpuszczanie moze byc powodem teraz, ale co bylo powodem wczesniej? bo wcale nie wygladalo to na podpuszczanie, tzn. to co robilem i nie mogliscie tego wiedziec. Zostalem uznany za lamera, bez powodu, co zaowocowalo banem.
Robie to, poniewaz niemal wszyscy bywalcy irca uwazaja sie za elite,
A ja mysalem ze my juz jestesmy elyta ! I to agresywną ! Widac nie wszysco o tym widzą.
pozatym znajomy-nieznajomy - to juz przekroczylo bareiry na tym kanale, bywalec moze robic co mu sie podoba, nieznajomy zada normalne pytanie, ale nie spodoba sie ktoremus z bywalcow i ma bana; wrazanie opini innej niz bywalcy - ban; powiedzcie mi poprostu, za co dostalem bana
Ujme to tak; Bywalcy nie podaja linków do h4ck str0nek itp. Zachowuja sie w miare normalnie. Przewaznie kicki sa za kretynskie pytanie, zachowania. Jesli sadzisz twoje zachwoanie było normalne to lepiej juz nas nie odwiedzaj.
a udowodnie wam ze nie macie racji i zostalem zbanowany bez powodu. i przestancie wkoncu udawac niewiadomo kogo, zachowujecie sie jak byscie byli super bohaterami ((; jestesci zwykli, nic was nie wyroznia, nie macie w sobie kszty wyjątkowosci. uswiadomcie to sobie wkoncu ((; z osob ktore wtedy byly na ircu jedynie she sie nie wywyzszala. thats all, mozecie mnie pojechac ((;
Jak smiesz ! Elyty nie wolno komentowac ! Jestes nizszy ranga ! Tylko elyta moze takie cos pisac, akysz zla duszo, na stos ! Nam nie wolno stawiac oporu. Wszyscy co zrobimy jest uzasadnione reszta sie nie liczy !
Wiesz: zlodzieje tez cioagle podpuszczaja ludzi, ale nigdy nie daja powodu do aresztowania.
Ty albo jeste glupi albo masz za glupich operatorow kanalu: podales jasno zabronione linka. Ludzie za to na forum dstaja bana, tak samo jak na kanele. I nie placz tutaj nad swoja glupota.
Ghost Nieudany
27-11-2005, 13:47
@Scream
A propo elyty - wiesz, to TY sobie wymyślasz, że większość bywalców #Tibia.pl są elitarni. Jasne, są równi i równiejsi. Równiejsi jesteśmy my (operatorzy, userzy), równi są idioci. Aż taki tępy jesteś, żeby wymyśleć coś innego niż link do strony z fri-pacc? Toż twój argument jest żałosny - akurat mogło nie być operatorów przy kompie, ja np. grałem w Gunbound wtedy. Poza tym, wystarczyło napisać "Napiszcie coś, mam chyba problem z netem" - na pewno by ci ktoś odpowiedział po chwili.
@Matek
Dzięki, Matuś. :***
Ująłeś w prostych słowach to, co ja chciałem przekazać.
"Wiesz: zlodzieje tez cioagle podpuszczaja ludzi, ale nigdy nie daja powodu do aresztowania." - czy tylko ja tego nie zrozumialem?
"wystarczyło napisać "Napiszcie coś, mam chyba problem z netem"" - wlasnie tak zrobilem, brak odpowiedzi.
"Ty albo jeste glupi albo masz za glupich operatorow kanalu: podales jasno zabronione linka. Ludzie za to na forum dstaja bana, tak samo jak na kanele. I nie placz tutaj nad swoja glupota "- strona podana przezemnie nie istniala, wiec nie ma podstaw do bana.
i wy nie jestescie elitarni. wam sie tylko wydaje ze tacy jestescie.
spider-bialystok
27-11-2005, 13:59
Wtrace sie ale takie głupie teksty typu :
182:172:30 12‹Hellbike12› wybaczcie ale na chwile was opuszczam, rozumiem zer jest wam bardzo przykro z tego powodu no ale niestety musicie sie z tym pogodzic, na szczescie zaraz wracam ((;
Nikomu nie było cie zal gdybys wyszedl i nie wracał.
Btw Pytanie o hacking mnie dobiło =P Sciagnij sobie netbusa i powysylaj go innym lamerom. Bedziecie sobie razem lamerować.
Nie no, za takie straszne teksty to ja bym go znalazl i zbutowal, laskawi jestescie ;o.
Ja jestem elitarny. Każdy ci tak powie. Jestem też superbohaterem. Wiem o tym. Nie było mnie wtedy na kanale chyba, i się cieszę. Włącz sobie teraz TVN24, jest akurat coś o owadach bzykających.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.