PDA

Pokaż pełną wersje : Nowy update w przygotowaniu.

Dan the Automator
21-05-2004, 22:42
Jako że tibijska wspólnota powiększa się każdego dnia i stale wdrożamy nowe pomysły, zdecydowalismy informować was o zmianach na bieżąco.

W czerwcu zostanie wydana głowna aktualizacja. Jest ona całkowicie bezbłędna i na pewno warta obejrzenia. Mozecie odkryć możliwosci których nie byliście świadomi. Inne źródła informacji zostały aktualizowane, na przykład dodaliśmy komentarz do zasad Tibii.

Co więcej, jest inne ekscytujące osiągnięcie w Tibii. Po za innymi światami z trybami walki które juz znacie, wprowadzimy całkowicie nowy typ świata z wymuszoną walką PvP. Kolejne szczegóły dotyczące tego nowego typu świata nadejdą, więc upewnijscie się ze czytacie nasze nowiny na bieżąco abyście byli poinformowani.

Na koniec, główna aktualizacja map przyniesie nowe tereny do odkrycia. Będzie nowe miasto, nowe przedmioty i oczywiscie pełno nowych podziemi i przygód. Nowy teren będzie się znajdował w pobliżu Darashii. Znajdziecie nową pustynię z niesamowitymi piramidamii nowymi straszliwymi potworami. Więc załatwcie sobie czas i przygotujcie na nowe wyzwania

CipSoft Team (tłumaczone by Arbi )

Szczegóły na temat update'u
http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=10326&boardid=11&page=1#3

haxxbit
21-05-2004, 22:57
No nawet nawet !! :))

Ciekawe co jeszcze dadzą oprucz tych itemków, mapy , miasta.Ovy nie coś ala
zablokowanie Monków i Ghuli.

I jestem ciekaw ja będzie działać to nowe PvP :D
Oby nic w nim nie zepsuli.

Dan the Automator
21-05-2004, 22:58
Oryginalnie dodany przez haxxbit
I jestem ciekaw ja będzie działać to nowe PvP :D
Oby nic w nim nie zepsuli.

Pradopodobnie chodzi o Chaotice :D

p.s
KTOŚ CHCE PRZETŁUMACZYĆ NEWSA NA PL ? :D

kidler
21-05-2004, 23:02
No no CIPy zaczely sie brac do roboty zapowaidaja sie wakacje w tibi. Juz sie nie moge doczekac tego update :] . oby jak najszybciej.

Dobo plx nak najszybciej o wersje PL :baby:

Khangax
21-05-2004, 23:14
UP:
Nie ma to jak napieprzac w tibie bez znajomosci angielskiego co nie ?? omg skąd takich ludzi biorą 8o

Ale ogolnie update zapowiada sie zajefajnie xD , wiecej afk spotów plxxxx xD :baby: , a ten new serwer to raczej dziwne bedzie 8) ktos zna zasady nowego serwera ?? :O

Dan the Automator
21-05-2004, 23:17
re.up
Tak :)
http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=9102&boardid=11&styleid=1

dj paker
nieznam zbyt anglieskiego a hetnie sie dowiem ooc chodzi ;)

besn
o nowym servie mozna poczytac na tibianews.com , a co do tlumaczenia newsow hyhy cip chyba te newsy godzine robi kazdy news z kwiecistych slow jest utowrzony i nie bylo jeszcze takiego w ktorym znal kazde slowo lul +p ale powodzenia dla tego co sie podejmie rofl 8o

Real Finuko
22-05-2004, 00:36
Już nie moge sie doczekać tego udpata:D:D
Ale bedzie jazda, a jaka jadka na Chaotice :evil:
Musze sobie tam nową postać zrobić:D

Arbi
22-05-2004, 00:48
Jako że tibijska wspólnota powiększa się każdego dnia i stale wdrożamy nowe pomysły, zdecydowalismy informować was o zmianach na bieżąco.

W czerwcu zostanie wydana głowna aktualizacja. Jest ona całkowicie bezbłędna i na pewno warta obejrzenia. Mozecie odkryć możliwosci których nie byliście świadomi. Inne źródła informacji zostały aktualizowane, na przykład dodaliśmy komentarz do zasad Tibii.

Co więcej, jest inne ekscytujące osiągnięcie w Tibii. Po za innymi światami z trybami walki które juz znacie, wprowadzimy całkowicie nowy typ świata z wymuszoną walką PvP. Kolejne szczegóły dotyczące tego nowego typu świata nadejdą, więc upewnijscie się ze czytacie nasze nowiny na bieżąco abyście byli poinformowani.

Na koniec, główna aktualizacja map przyniesie nowe tereny do odkrycia. Będzie nowe miasto, nowe przedmioty i oczywiscie pełno nowych podziemi i przygód. Nowy teren będzie się znajdował w pobliżu Darashii. Znajdziecie nową pustynię z niesamowitymi piramidamii nowymi straszliwymi potworami. Więc załatwcie sobie czas i przygotujcie na nowe wyzwania

CipSoft Team(tłumaczone by Arbi)

Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia co do mojego tłumaczenia niech wali śmiało:P

p.l
22-05-2004, 01:06
Pseudotłumaczenie:

Od kiedy tibia rozwija się z dnia na dzień i stale wprowadzamy nowe idee, zdecydowaliśmy regularnie informować was o zmianach.

W czerwcu będzie wprowadzony główny update, wprowadzający nowości, będzie mogli odkryć opcje, o których nie byliście dotąd świadomi. ródła informacji zostaną również uaktualnione, np. dodamy objaśnienia aby lepiej wyjaśnić tibijskie zasady.

Ponadto będą ekscytujące nowości w Tibii. Oprócz nowych światów ze znanym już systemem walki, wprowadzimy zupełnie nowy typ świata z popieraną walką PvP. Bliższe szczegóły pojawią się niedługo, także regularnie sprawdzajcie newsy, żeby być poinformowanym.

Główny update to nowe tereny do zwiedzania, nowe miasto, nowe przedmioty i oczywiście pełno podziemi, i przygód. Nowe tereny będą na południe od Darashii. Będziecie mogli odkryć również nową pustynię ze straszliwymi piramidami i nowymi przerażającymi kreaturami. Tak więc odliczajcie czas i przygotujcie się na nowe podboje.

Pełno zabawy w Tibii!
Wasz zespół Cipsoft

Real Finuko
22-05-2004, 01:11
Mam przeczucie, że te nowe tereny będą dla PACC
Jak koło Darashii to na 90% będzie dla PACC
Przynajmniej ja tak myśle ;( ;(

Wufei
22-05-2004, 08:08
to będzie na bank dla pacc ;( słyszałeś przecierz że nowa pustynia nowe miasto i wszystko przy darashii ;( ;( buuuuuuuuuu

Gimlos
22-05-2004, 08:58
Premium Account, paid until August 25 2004, 3:39 pm

reakcja na newsa na tibia.com byla natychmiastowa :D
bdb ze nowe tereny na darashii, nowe miasto, nowe przedmioty i potwory... miodzio!

Bibuvet
22-05-2004, 09:11
Jezuniu ja niemogie doczekac sie tego update xD morze dadza jakiegos potwora XD :D :D :D

Hegemmon
22-05-2004, 09:12
no no no..... kudre aż mi ślinka zaczyna cieknąć.... może zrobimy konkuts i będzięmy obstawiać jak będzie się nazywać nowe miasto?? :) i ile exp będzię za najlepszego nowego potwora... ja obstawiam 1100... kto trafi bliżej managrodę w kategorii Złotego obstawiacza wyników
a nowe miasto będzie się nazywać Garnua 8o

knight<oczywiscie>
22-05-2004, 09:31
eeee.... Ja tu jestem troszke nie w temacie..?( ...
czy to znaczy ze bedzie mozna sie wiecej zabijac?
zupelnie nie kapuje??
niech ktoś mi to wytłumaczy plx

rex
22-05-2004, 09:58
znaczy ze tam wszyscy będą sie tylko zabijać, server taki powstanie poto by grupa osob ktora uwielbia pkowac moze wejsc i wreszcie sie pobawic a dotego moze zwinac expa za zabicie rownego sobie lvlem lub wyższego, wyobrażacie sobie? zabijacie typa co ma milion expa wy macie lvl nizszy i dostajecie za jego zabicie 100 000 expa :)

tomo
22-05-2004, 10:00
Account Status: Premium Account, paid until July 14 2004, 5:57 pm ;];];]

Super! :D i tak przedluzam pacca niedlugo... Fajnie by bylogdyby miasto miala jakas rase (a nie ludzie i ludzie)... Np. Nieumarli... Mam nawet pomysl ;]

Zyl sobie dobry nekromanta i powolal sobie w hooya slug...Potem biznes sie rozkrecal wiec zalozyl nekropolie (cmentarz-miasto) gdzie on byl krolem a wszedzie byli nieumarli... (np. Idzie ghoul npc ;]) Fajnieby tak bylo ;] I jakby domy w tym miescie wygladaly tak ze za jakies uschniete drzewa dookola dziury i tlyko drzwiczki miedzy drzewami... Wlasciciel przechodzi przez drzwiczki, i wchodzi do domq ;]. A itemy bysie podziwialo np, idac specjalnym korytarzem przez ktory nie ma wejscia do domqtylko po prostu widac zawartosc ;] Podoba wam sie pomysl?ocencie plx ;]

Knight: Dobo czy tam ktos podal linka, wejdz i przeczytaj bedziesz wiedzial... Chaotica ;]

Arakazz
22-05-2004, 10:29
Mnie to tam najbardziej in teresuja nowe stworki ale,nowe miasto nie zawadzi. I zeby cos dodali ze slabszych potworkow. Ale znajac zycie najwiecej na updacie skorzystaja PACC'e i tyle

kagan
22-05-2004, 10:52
Oryginalnie dodany przez Arakazz
Mnie to tam najbardziej in teresuja nowe stworki ale,nowe miasto nie zawadzi. I zeby cos dodali ze slabszych potworkow. Ale znajac zycie najwiecej na updacie skorzystaja PACC'e i tyle

Ehehe i oto właśnie chodzi, a co myślałeś? Update jest po to żeby zachęcić ludzi na kupno pacca.

Przemas
22-05-2004, 11:35
nawet bez żadnego nowego Updata poważnie rozważałem kupno PACCa na wakacje :] a teraz to już jestem pewien na 100% :] będzie PACC i wakacje przy Tibi :)

Real Finuko
22-05-2004, 12:59
taa
Trzeba sobie kupić PACCa
Dzisiaj sie troche kasy sypnie to już będe miał za co kupić :]

Tomek89
22-05-2004, 13:49
ja bym chciał żeby powiększyli kopalnie guardów obok kazordoon, żeby zamiast 6 kopalń było z 10.
I chcialbym zeby to miasto bylo pelno umarłych npc, tak jak ktoś wcześniej wspominał.

Asieks
22-05-2004, 14:02
No No No zapowiada sie ciekawy Upek ;) Wreszcie cos nowego:) Mam nadzieje ze wszystkie nowe itemy itp. itd. znajda sie na tibi.pl:P

You see yourself. You are a sorcerer. You are Public Enemy of the Death Row (Unreal Queen).

Lig@
22-05-2004, 15:03
Fajnie - cipowie mają mało kasy, robią update terenów dla pacc, zeby ludzie więcej kasą sypali... Takie moje zdanie ;( Obym się mylił. Ja to wakacje mam zawalone (kolonie, rowerek itp.), miejmy nadzieję, ze upek będzie na poczatku czerwca :))

Slajt
22-05-2004, 16:27
Ja na ten przykład mam 1 miech grania w tibie 25.06-20.07 a potem wyjazdy, kolonie i inne pierdoly (mam nadzieje, że zdążą zrobić upa przed końcem szkoły :D

kotomaniak
22-05-2004, 18:21
Wreszcie CIPy sie ruszyły i zrobiły (zrobia :)) ) update. Całe szczęście że będzie w czerwcu bo potem wakacje i masa wolnego czasu. Mam tylko nadzieję, że to nowe miasto będzie też dla facc, poza tym na Daramie jest już jedno (Darashia). Pacca i tak mam już nałogowo więc i tak pozwiedzam nowe lokacje :) .

Dj Nekro
22-05-2004, 18:57
Oto tłumaczenie, nieco głupie ( bo z programu )

Zaczynając od (od czasu; od tego czasu, jak) *Tibia* wspólnota rozszerza każdy dzień i my stale uprawomocniają (uzupełniający) nowe idee, my rozstrzygnął utrzymywać was zawiadamialiście o zmianach na regularnej podstawie. W Czerwcu główny (pełnoletność) udoskonalenie na naszym kierownictwie będzie wypuszczany. To było był zupełnie zrewidowany i to będzie pewnie jest wartość (warty) czytający (czytanie). Wy moglibyście odkrywać wybory co (żeby; który) wy ma nie zdający sobie sprawę dotychczas. Inne informacyjne źródła były udoskonalane także, na przykład będziemy dodawać komentarz ilustrować nasz *Tibia* Reguły. Oprócz tego, tam są inne zdumiewające rozwoje (opracowywanie) w *Tibia*. Oprócz dalszych światów gry z trybami (moda) walki wy już poznają, będziemy przedstawiać całkowicie nowy typ świata gry z zmuszanym graczem *vs*. Walka gracza. Dalsze szczegóły o tym (to) nowym typie świata gry będzie następować, tak (więc) upewniają się czytać nasze wiadomości na regularnej podstawie do pobytu (przystanek) zawiadomił (zawiadomiony). W ostatecznym rozrachunku, główny (pełnoletność) mapa udoskonalenie będzie przynosić gatunek nowe przestrzenie badać. Tam będzie nowym miastem, nowe pozycje i oczywiście wielka ilość nowego *dungeons* i przygody. nowa przestrzeń będzie rozmieszczana południe *Darashia*. Wy będziecie znajdować nową pustynię (zasługa) z *eerie* piramidy i nowy *dreadful* *creatures*. Tak (więc) chwytają czas i przygotowują na nowe wyzwania.

Gimlos
22-05-2004, 19:09
Oryginalnie dodany przez Dj Nekro
Oto tłumaczenie, nieco głupie ( bo z programu )

Zaczynając od (od czasu; od tego czasu, jak) *Tibia* wspólnota rozszerza każdy dzień i my stale uprawomocniają (uzupełniający) nowe idee, my rozstrzygnął utrzymywać was zawiadamialiście o zmianach na regularnej podstawie. W Czerwcu główny (pełnoletność) udoskonalenie na naszym kierownictwie będzie wypuszczany. To było był zupełnie zrewidowany i to będzie pewnie jest wartość (warty) czytający (czytanie). Wy moglibyście odkrywać wybory co (żeby; który) wy ma nie zdający sobie sprawę dotychczas. Inne informacyjne źródła były udoskonalane także, na przykład będziemy dodawać komentarz ilustrować nasz *Tibia* Reguły. Oprócz tego, tam są inne zdumiewające rozwoje (opracowywanie) w *Tibia*. Oprócz dalszych światów gry z trybami (moda) walki wy już poznają, będziemy przedstawiać całkowicie nowy typ świata gry z zmuszanym graczem *vs*. Walka gracza. Dalsze szczegóły o tym (to) nowym typie świata gry będzie następować, tak (więc) upewniają się czytać nasze wiadomości na regularnej podstawie do pobytu (przystanek) zawiadomił (zawiadomiony). W ostatecznym rozrachunku, główny (pełnoletność) mapa udoskonalenie będzie przynosić gatunek nowe przestrzenie badać. Tam będzie nowym miastem, nowe pozycje i oczywiście wielka ilość nowego *dungeons* i przygody. nowa przestrzeń będzie rozmieszczana południe *Darashia*. Wy będziecie znajdować nową pustynię (zasługa) z *eerie* piramidy i nowy *dreadful* *creatures*. Tak (więc) chwytają czas i przygotowują na nowe wyzwania.
OMG . wczesniej dano tutaj 2 tlumaczenia, wiec po co dajesz swoje, i do tego bezsensowne

Rikimaru
22-05-2004, 22:05
Ja to bym chcial abym nowym miastem bylo dotychczasowe...Northporth:) albo zeby chociarz nam tam depo dali czy cus i pare npcow;)

Mam tez nadzieje ze beda nowe czary, jakis sprzet(tylko z tych dostepnych a nie lvl100+ chociarz i taki tez by sie przydal). A tak wogole to chcialbym aby pojawily sie..... konie:) tak, te rumaki:) mozna by bylo sie szybciej porszuac ale obrywac 2 razy mocniej czy cus:)

Wojskowy
22-05-2004, 22:56
jak wam wszystkim na to ślinka leci to znaczy że macie wścieklizne:P

aa miasto bedzie sie nazywać:
Desertana
a za nowego potworka będziemy dostawac 2050
i będzie sie nazywał:
Giant Skelet :D:D:D:D

Clayde
22-05-2004, 23:27
Szkoda że nowe tereny będą dla pacc =/
Pod tym adresem możecie znaleźć troche o update: http://www.tibianews.net/article.asp?Id=115

elite
22-05-2004, 23:37
Ale w tym roku Cipy wziley sie do pracy! Update gonie update, ja myslem ze po grudniowym Up bede czekal na nastepny z rok a tu kilka malych bylo i teraz znowu duzy!

Kali :D
23-05-2004, 08:37
Jescze 83 dni PACCa to sie zdarze nacieszyc tymi potworkami :) Tylko bardzo mnie ciekawi jakie beda :D

Grevil
23-05-2004, 09:09
Dla mnie tibia ma urok taka jaka jest...;/
Zawsze troszke boje się updatów bo jeśli cip coś zrąbią to jusz nie będzie to samo...żadnych ras i innych pierdułek plx0r.
Mam nadzieje ze nie zawiedziemy się na CIP'ach. :)

Dan the Automator
23-05-2004, 09:41
Arbi uzylem twojego tłumaczenia :D Wielkie thx, i mam nadzieje że nie masz nic przeciwko

Arbi
23-05-2004, 09:46
Jasne, że nie mam nic przeciwko.
Powiem więcej-poczułem się DOCENIONY ;)

Slajt
23-05-2004, 12:23
Mniami....
A co to będą za nowe potworki bo w tego seleta to nie wierze ... :D

Paziupl
23-05-2004, 15:25
Ciekawe jak bedzie sie nzaywac nowe miasto eheh A to miasot bedzie jakoms wyspom ?? czy jak?

Andy ognisty
24-05-2004, 10:40
mnie tam najbardziej ciekawi jakie to beda nowe potworki fajnie jakby powstaly i dobre i takie slabsze na ktorych spokojnie moznaby potrenowac

Mister Knight
24-05-2004, 21:28
Oryginalnie dodany przez tomo_wyrwi:P
Account Status: Premium Account, paid until July 14 2004, 5:57 pm ;];];]

Super! :D i tak przedluzam pacca niedlugo... Fajnie by bylogdyby miasto miala jakas rase (a nie ludzie i ludzie)... Np. Nieumarli... Mam nawet pomysl ;]

Zyl sobie dobry nekromanta i powolal sobie w hooya slug...Potem biznes sie rozkrecal wiec zalozyl nekropolie (cmentarz-miasto) gdzie on byl krolem a wszedzie byli nieumarli... (np. Idzie ghoul npc ;]) Fajnieby tak bylo ;] I jakby domy w tym miescie wygladaly tak ze za jakies uschniete drzewa dookola dziury i tlyko drzwiczki miedzy drzewami... Wlasciciel przechodzi przez drzwiczki, i wchodzi do domq ;]. A itemy bysie podziwialo np, idac specjalnym korytarzem przez ktory nie ma wejscia do domqtylko po prostu widac zawartosc ;] Podoba wam sie pomysl?ocencie plx ;]

Knight: Dobo czy tam ktos podal linka, wejdz i przeczytaj bedziesz wiedzial... Chaotica ;]

Ja tak mysle nie że jakby wprowadzili nowe klasy postaci to by było niezle zatwardzenie na rooku , to w najblizszym czasie nie wypali :/ ale fajnie by było latac necro :D

Wulkan
25-05-2004, 12:40
Z tego co tu pisza to bedzie spoko. Tylko niecierpliwi mnie czy to bedzie dla PACC. Ja nie chce zeby bylo dla PACC ;( :P

--------------------

Wulkan of the druid -> Julera -> Carlin -> 17 lvl -> 19/20 i 23 mlvl ( i rosna )

Kapral
25-05-2004, 12:42
Mieliscie przetłumaczyc ten tekst na Polski a nic nie robicie a ja chce to usłyszec X( X( X(

Syrena
25-05-2004, 13:49
Ja chce sie bawic z cyklopamy w oblokach a kiedy wyjdzie tibia 3d to bede gral 24g na dobe!!! :baby:

staz
28-05-2004, 14:41
moze wiadomo kiedy powstanie chaotica bardziej dokładniej niz tylko ze w czerwcu? msg plxorz: ]

krisof
04-06-2004, 15:35
Może zrobi wrescie cos z ta blokada Ip to napewno by ucieszylo ludzi!!

Klusek07
16-06-2004, 19:23
z tego co pamietam to w wywiadzie bylo cos ze mamja cos dla facc zrobic to moze i bedzie, te nowe korytarze czy cos to moze dla facc 8) fajnie by bylo ;( ;( ;(