Pokaż pełną wersje : Jeden na wszystkich :)
Globalna Hiberna
26-11-2005, 21:49
B) Jak wiadomo Hiberna jest opanowana przez jedną gildię Uncomoon Valor. Do czasu wszyscy gracze na Hibernie( w sumie dalej :P) byli podporządkowani członkom tej gildi gdyż wielu z tych członków to Power Abusery( czy jakoś tak :P) oczywiście nie wszyscy( Lifely :P) lecz niestety większośc. Jeden z tych członków postanowił jednak się sprzeciwic( Savage Funkstar 143 ek.) i rozpoczął to co chciało pewnie zrobic wielu graczy z Hiberny, mianowicie wojnę typu jeden na wszystkich.Z tego co donoszą gracze na forum na Tibia.com Savage atakuje pojedynczych członków UV, lecz nie udaje mu się nikogo z nich zabic.Najbardziej dziwi mnie fakt iż pomimo kilku prób zabicia kogoś z członków UV on sam jeszcze nie zginął.
Prosiłbym aby w tym temacie gracze z Hiberny wpisywali nowiny dotyczące tej wojny :P.
przedwczoraj bodajze to bylo zabił jakiegos 103 ED na necro. Poznije próbowal zabic jakiegos palka lecz jego exori okazalo sie zaslabe. Gonili go potem w 3 i nie zabili i on spokojnie dal loga:)
Globalna Hiberna
27-11-2005, 06:57
przedwczoraj bodajze to bylo zabił jakiegos 103 ED na necro. Poznije próbowal zabic jakiegos palka lecz jego exori okazalo sie zaslabe. Gonili go potem w 3 i nie zabili i on spokojnie dal loga:)
O ile sie nie myle to Joaxxa potem zaczął w Edron lac, niestety nie ubił go;/ a szkoda bo Joaxxa nie lubie :P
Querix of Ice
27-11-2005, 07:36
103 elder pieknie padł na necro gratz za pvp dla knighta :)
Palek mial duze szczescie ale nie wiem czy iknight nie walnał exori w palka z gsa a nie z ice rapiera jak to zrobiul w przypadku druida :P
103 elder pieknie padł na necro gratz za pvp dla knighta :)
Palek mial duze szczescie ale nie wiem czy iknight nie walnał exori w palka z gsa a nie z ice rapiera jak to zrobiul w przypadku druida :P
w druida najpierw walil z gsa a potem combo ice rapier+exori proste ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.