PDA

Pokaż pełną wersje : Wywiad z czlowiekiem, który chce zmienic Hibernę na lepsze.

Wezu Ns
27-11-2005, 02:40
Otóż, znudzony po siedmio godzinnym trenowaniu skilli postanowilem wlogowac sie na swoja postac z Hiberny. W liscie VIP mialem dodanych kilka osob, w tym czlowieka z tematu (Savage Funkstar 143 elie knight). Zamierzałem porozmawiać sobie z nim na "żarty", byłem prawie pewien, że mi nie będzie odpowiadał, więc podałem się za "dziennikarza/reportera" dla największej Tibia Funsite - www.tibia.pl

Wywiad zaczyna się od przywitania ;) Pierwsze pytania dotyczyły osoby, biorącej udział, czyli samego Savage Funkstara, później starałem się dotrzeć do tego, co sprowadziło go na drogę do przezwyciężenia UV i przejęcia władzy nad Hiberną.

>>02:20 Trebolious: Hello

>>02:20 Savage Funkstar: hi

>>02:20 Trebolious: Can you answer me some question ?

>>02:20 Savage Funkstar: yes

>>02:21 Trebolious: It will be like a iterview for forum.tibia.pl

>>02:22 Savage Funkstar: What is the url for this webpage?

>>02:22 Trebolious: www.tibia.pl

>>02:23 Trebolious: Best Tibia funsite

>>02:23 Savage Funkstar: Alright

>>02:23 Savage Funkstar: :) bring it on

>>02:24 Trebolious: So, are you ready? ;)

>>02:24 Savage Funkstar: All set , good to go

>>02:24 Trebolious: Where are you from ?

>>02:24 Savage Funkstar: Helsingborg , Sweden

>>02:24 Savage Funkstar: To be more exact a small town called Höganäs

>>02:25 Trebolious: Whats your real name ?

>>02:26 Savage Funkstar: I tell people to call me Felix , that will do.

>>02:27 Trebolious: How long time ago did you started to play Tibia ?

>>02:28 Savage Funkstar: Oh i don't know.. Played for quite some time now. 3 years maybe. Im not sure. Something like that. Little bored of it now though.

>>02:28 Trebolious: Did someone of your friends told you about Tibia, or you just find it by your self ?

>>02:30 Savage Funkstar: First time i saw Tibia was in school. I promised myself to never start playing it cuz of the boring graphics.
>>02:30 Savage Funkstar: But well , i had nothing to do at the breaks , so i made an account.

>>02:30 Savage Funkstar: After i while i started to understand the game and it was quite fun. Now i know you cannot dodge an game for its graphic.

>>02:30 Trebolious: Is it your first character, or you had others characters before ?

>>02:31 Savage Funkstar: My first character reached level 32. A knight. I only hunted rotworms with that one since i didnt know any other hunting spaces.

>>02:31 Savage Funkstar: Rotworms was fun back then heh.

>>02:32 Trebolious: Many ppl`s who saw your amazing and "suicidong" a lil movies wonder why u got not so good eq as on your level. Can you answer something to them ?

>>02:33 Trebolious: Also remember that u don`t have to answer all questions what will i ask.

>>02:34 Savage Funkstar: I did a worldtrade some time ago so that why my equips isnt that awesome. It will get better , i got some things going on. Hopefully it will be ready in the PART3 movie that will be out as soon as possible.

>>02:36 Trebolious: About the movei called PART 2, u said there to first target "sorry Bro", what did you meant ?

>>02:38 Savage Funkstar: Didn't really mean anything. I try to be nice to some victims and make a little humour about the whole thing. Im not that serious with tibia as I was before. Im not a friend nor a bro of his :]

>>02:40 Trebolious: Why u decided to begin the war, Are you kida tired of tibia, or you wanted to get famous (if yes, u see it work^^ )

>>02:43 Savage Funkstar: Well , i got tired of being pushed around. I know i haven't been gods lil´child myself but when you get PA'd by people you get really frustrated and mad and the game gets boring. I rather stand up and fight for the things i believe is right than living on my knees obey others.

>>02:44 Savage Funkstar: I didn't do this out of fame. Just out of anger.

>>02:45 Trebolious: What you gonna do if it won`t work? Will you leave the server and start on else, or meybe will you payout to be un-hunted ?

>>02:47 Savage Funkstar: I doubt i will take down the whole UV and change Hiberna by myself. I need more allies to do that and i got some friends who is willing to fight with me. I hope it pays off. Im fighting until rook. I don't got any time to play up a new character on a new server. So i stay here and make some attacks. Hope it pays off.

>>02:49 Trebolious: U said "I doubt i will take down the whole UV", i think the 103 elder druid what you killed wasn`t in UV, you were just random pking, or you had your own reason to kill him?

>>02:50 Savage Funkstar: There is alot of people talking about that druid. If he was a ujustified kill or not. He was on my list and therefor a justified kill. Close friends of UV goes down to.

>>02:53 Trebolious: Don`t you think that UV is just too powerful? If you wan`t kill them and all their close friends u have to kill like 50% of hiberna... Like every guilds what does matter something on hiberna are allied with UV, else the guild can`t have ever respect.

>>02:57 Savage Funkstar: People need to stand up for themselves and stop being so afraid of UV. I know it takes alot of courage to do so. If you got nothing to lose , like me , I'd say Go for it and show them you're not afraid. As I said before , i cannot win this war by myself.

>>02:58 Trebolious: How u will try to take themselves on your side ?

>>03:01 Savage Funkstar: I do got a small army now hehe , about 4-7 people in good level. Some even higher than me. When people see that i think more will join us and they see that UV isnt immortals.

>>03:02 Trebolious: Well, last question

>>03:02 Trebolious: What do you think about Seromontis?
Remember that Polish players love him. ;)

>>03:04 Savage Funkstar: Ah. Im to fast for Seromontis :D. Nah he is nice , impressive to reach such an high level. One of the few UV's who is not whining. I dont got anything against him :)

>>03:04 Savage Funkstar: And also a big gratz for his magic level 9

>>03:05 Trebolious: He will be glad when he will see that ;) For sure

>>03:05 Savage Funkstar: hehe , he deserves it

>>03:06 Trebolious: Well, thank you that u gave me a chance to talk with you, it was reall big pleasure for me. Also really good luck i hope u kick them ass ;).

>>03:07 Savage Funkstar: Thanks for the interview and sorry for my poor english :)

>>03:08 Savage Funkstar: Big ups for all PL's ;)

>>03:08 Trebolious: Thanks again, Farewell. Much work for me now to post it on tibia.pl, i hope the admins will enjoy that.

>>03:08 Trebolious: No problem, you also can see that my English wasn`t very well too.

>>03:08 Savage Funkstar: Farewell. Im sure it will work out fine.

>>03:08 Savage Funkstar: Np i understood it all

>>03:09 Savage Funkstar: btw

>>03:09 Savage Funkstar: or nevermind. I will make it a surprise to next movie.

>>03:11 Trebolious: I can`t wait, must see it !! :D

Jak widać, Felix nie odda skóry łatwo, życzmy m
u więc powodzenia.
Jakiekolwiek zastrzeżenia proszę "postować" postaram sie zrobić z tego ciekawy temat do gazety, mam nadzieję, że docenicie moją pracę (zobaczcie o której to było godzinie !! :D).

Mediv
27-11-2005, 04:36
Fajny wywiad.Jakbyś przetłumaczył to było jeszcze lepiej :)

Globalna Hiberna
27-11-2005, 06:58
Nom ten Savage to ogólnie fajny typ :P szkoda tylko że jest sam, bo gdyby tak miał jeszcze z dwóch lub trzech shoterów to by sprawy wyglądały zupełnie inaczej :D

Master Shaolin
27-11-2005, 07:14
Nom godzina rzeczywiście troche późna ale dla tibijczyka to najlepszy czas :D.
A co do samego wywiadu to rzeczywiście świetny gość z niego. Pierwszy normalny szwed jakiego widziałem. Naprawde świetny wywiad i jak dla mnie nie trzeba tłumaczyć, nie ma tam żadnych bardzo trudnych słów. A język rzeczywiście troszeczke kaleczy, ale kto by wymagał doskonałego angielskiego w grze. Przecież to zabawa.

Gallar
27-11-2005, 07:33
Przetłumacz... ja tam zrozumiałem ale wielu ludzi z tego forum angielskiego po prostu niezna=/

Sorcers of titania
27-11-2005, 08:16
Heh wezu widze ze sie postarales. Fajny wywiad !
Postaram sie go przetlumaczyc

Sorcers of titania
27-11-2005, 09:10
A o to upragniona spolszczona wersja wywiadu :

>>02:20 Trebolious: Cześć
>>02:20 Savage Funkstar: cześć
>>02:20 Trebolious: Czy możesz odpowiedzieć mi na jakieś pytania ?
>>02:20 Savage Funkstar: tak
>>02:21 Trebolious: To będzie jak wywiad dla forum.tibia.pl [piszczel hyh]
>>02:22 Savage Funkstar: Jaki jest url dla tej strony internetowej?
>>02:22 Trebolious: www.tibia.pl < http://www.tibia.pl >
>>02:23 Trebolious: Najlepszy funsite o Tibii [piszcelu :P]
>>02:23 Savage Funkstar: Więc
>>02:23 Savage Funkstar: Pytaj...
>>02:24 Trebolious: Tak, jesteś gotowy?
>>02:24 Savage Funkstar: Możemy zaczynać
>>02:24 Trebolious: Skąd jesteś ?
>>02:24 Savage Funkstar: Helsingborg , Szwecja
>>02:24 Savage Funkstar: Aby być dokładniejszym małe miasto Höganäs
>>02:25 Trebolious: Jakie jest twoje prawidziwe imię ?
>>02:26 Savage Funkstar: Każę ludziom, by nazywali mnie Felix , to wystarczy.
>>02:27 Trebolious: Jak długo grasz w tibie ? Kiedy zaczęłeś ?
>>02:28 Savage Funkstar: Och nie wiem..Gram dosyć długo. 3 lata być może. Jestem nie pewny. Coś podobnego do tego.Troche mnie to już znudziło
>>02:28 Trebolious: Czy któryś z twoich kolegów , przyjaciół powiedział Ci o Tibii , czy Ty znalazłeś ją sam na własny zakres.
>>02:30 Savage Funkstar: Pierwszy raz widziałem, Tibię w szkole. Obiecałem sobie, by nigdy nie zacząć grać ze względu na słabą i nudzącą grafikę
>>02:30 Savage Funkstar: Ale dobrze , nie miałem co robić więc założyłem konto
>>02:30 Savage Funkstar: Kiedy zaczęłem rozumieć tę grę była całkiem zabawna. Teraz już wiem że nie powinno oceniać się gry po jej grafice
>>02:30 Trebolious: To jest twój pierwszy charakter, albo miałeś innie wcześniej ?
>>02:31 Savage Funkstar: Mój pierwszy charakter to 32poziom rycerza. Polowałem wyłącznie na Rotwormach [robaki jakies takie;p] ,gdyż nie wiedziałem o istnieniu innych
>>02:31 Savage Funkstar: Rotwormy były zabawą.
>>02:32 Trebolious: Dużo ludzi, którzy widzieli twój znakomity i interesujący film. Myśli sobie dlaczego nie zdobyłeś lepszego ekwipunku ,patrząc na twój poziom. Możesz odpowiedzieć jakoś na to ?
>>02:33 Trebolious: Pamiętaj że nie musisz odpowiadać na moje pytania
>>02:34 Savage Funkstar: Zrobiłem światową zamianę jakiś czas temu więc, dlatego. To poprawiło się , i dostałem jakieś rzeczy idące, grając dalej. Jak dobrze pójdzie to będzie gotowe w PART3 filmie, który będzie jak najwcześniej.
>>02:36 Trebolious: Około filmu PART 2 powiedziałeś tam do pierwszego celu "sorry Bro", co to miało znaczyć ?
>>02:38 Savage Funkstar: Naprawdę nie znaczyło niczego. Próbuję być miły do jakichś ofiar i robię mały żarcik o całej zaistniałej sytuacji. Ja nie jestem poważny jaki byłem "grając w Tibię" . Ja nie jestem jego przyjacielem ani bratem
>>02:40 Trebolious: Dlaczego zdecydował zacząć wojnę, Jesteś zmęczony tibią? Albo chciałeś stać się sławny (jeżeli tak, widzę, jak to działa ^^ )
>>02:43 Savage Funkstar: Dobrze ,stałem się zmęczony ,pchany na około. Wiem, że nie byłem Bogiem samego siebie ,ale kiedy stajesz się [Power Abusserem prześladowca coś w tym stylu] przez ludzi stajesz się naprawdę sfrustrowany i szalony i gra staje się nudna. Raczej staję i walczę i sądzę że mam rację niż inni.
>>02:44 Savage Funkstar: Nie pozbawiłem tego ze sławy. Tylko z gniewu.
>>02:45 Trebolious: Co zrobisz jeżeli to nie zadziała ? Zdecydujesz się opuścić serwer i zacząć grę na innym ? Czy tylko zapłacisz by grać dalej
>>02:47 Savage Funkstar: Wątpię , że zmienię UV i zmienię Hiberna sam. Potrzebuję więcej sojuszników, by zrobić,dostać jakichś przyjaciół, którzy są skłonni, by walczyć ze mną. Spodziewam się, że to się opłaca. Walka będzie toczyć się do Rookgard'u. Nie mam czasu na stworzenie nowej postaci na innym serwerze. Więc zostaję tutaj i będę atakował. Myślę że to się opłaca
>>02:49 Trebolious: Powiedziałeś że "wątpię, że zmienię i sprowadzę na dół UV", i myślę że ten 103 starszy druid co go zabiłeś nie był w UV. To był losowy cel ? Czy miałeś jakieś powody do zabicia go?
>>02:50 Savage Funkstar: Jest dużo ludzi mówiących o tym druidzie. Jeżeli on był ujustified zabić albo nie. On był na mojej liście i byłem usprawiedliwiony zabić go. Przyjaciele UV też spadną na dół [pewnie ich też pyknie :P]
>>02:53 Trebolious: Myślisz, że UV jest tylko zbyt potężny? Jeżeli chcesz ich zabić , i ich przyjaciół , znajomych masz 50% szans na Hibernie że gildie które dają coś na Hibernie będą walczyć przeciwko Tobie. Więc ta gildia nigdy nie zdobędzie respektu
>>02:57 Savage Funkstar: Ludzie potrzebują stawać się w obronie siebie i zatrzymać bycie tak przestraszony UV. Wiem, że to bierze dużo odwagi, by zrobić to. Jeżeli nie dostałeś niczego, by ponieść klęskę , polubisz mnie , powiedziałbym śmiało i pokazał bym im że nie są przestraszeni. Ponieważ powiedziałem przed tym, i nie mogę wygrać tej wojny sam ;-(...
>>02:58 Trebolious: Jak spróbujesz wziąć ich na swoją stronę ?
>>03:01 Savage Funkstar: Zdobyłem małą armię niedawno, około 4 do 7 ludzi z dobrym poziomem, niektórzy nawet lepsi odemnie. Kiedy ludzie zobaczą nas i do nas dołączą przekonają się że UV nie jest nieśmiertelna !! ;)
>>03:02 Trebolious: Dobrze, ostatnie pytanie
>>03:02 Trebolious: Co myślisz o Seromontisie? Zapamiętaj, że polscy gracze kochają go.
>>03:04 Savage Funkstar: Ah. Jestem za szybki dla niego .Nieee on jest wporządku ,Jest najsilniejszy z dobrych poziomów UV. Nie mam nic do niego =)
>>03:04 Savage Funkstar: Jak również duże gratulacje dla jego magicznego poziomu 9 =)
>>03:05 Trebolious: On będzie się cieszył jak to zobaczy.
>>03:05 Savage Funkstar: hehe , on zasługuje na to
>>03:06 Trebolious: Dobrze, dziękuję, że dałeś mi szansę, bym mógł rozmawiać z Tobą, to było bardzo duża przyjemność dla mnie. Naprawdę , spodziewam się że skopiesz im tyłki :P
>>03:07 Savage Funkstar: Dzięks za wywiad i przepraszam za mój nieudolny angielski
>>03:08 Savage Funkstar: Duże pozdro dla wszystkich PL's <jea dzieks :P>
>>03:08 Trebolious: Dzięki znów.Dużo pracy czeka mnie teraz by wystawić to na tibia.pl, i spodziewam się, że administraca jeucieszą się tym.
>>03:08 Trebolious: Co do angielskiego ,żaden problem, jak widzisz mój angielski nie jest taki dobry.
>>03:08 Savage Funkstar: Żegnam. Jestem pewny, że będziesz pracował.
>>03:08 Savage Funkstar: I nie ma problemu zrozumiałem to wszystko
>>03:09 Savage Funkstar: BTW
>>03:09 Savage Funkstar: albo nieważne. Będzie to zaskoczenie do następnego filmu.
>>03:11 Trebolious: Nie mogę się doczekać muszę to zobaczyć !!

Mam nadzieję że teXt jest zrozumiały :P
Pozdrowienia ~Lati

Walekifa
27-11-2005, 09:16
cuż........niema w nim za wielu skomplikowanych słów :D
Nawet ja to przetłumaczyłem,a mój język nie jest najlebszy...

Odziwo bardzo dobrze ,i długo się wypowiadał,bo pamiętam niektóre wywiady gdzie padały prawie same odpowiedzi typu:

-TAK
-NIE
-TROCHE

itp. :D

@ DOWN

Sry,nie zauważyłem ,:P ale post się pojawił wtedy kiedy pisałem mój :p

Gallar
27-11-2005, 09:28
A o to upragniona spolszczona wersja wywiadu :

>>02:20 Trebolious: Cześć
>>02:20 Savage Funkstar: cześć
>>02:20 Trebolious: Czy możesz odpowiedzieć mi na jakieś pytania ?
>>02:20 Savage Funkstar: tak
>>02:21 Trebolious: To będzie jak wywiad dla forum.tibia.pl [piszczel hyh]
>>02:22 Savage Funkstar: Jaki jest url dla tej strony internetowej?
>>02:22 Trebolious: www.tibia.pl < http://www.tibia.pl >
>>02:23 Trebolious: Najlepszy funsite o Tibii [piszcelu :P]
>>02:23 Savage Funkstar: Więc
>>02:23 Savage Funkstar: Pytaj...
>>02:24 Trebolious: Tak, jesteś gotowy?
>>02:24 Savage Funkstar: Możemy zaczynać
>>02:24 Trebolious: Skąd jesteś ?
>>02:24 Savage Funkstar: Helsingborg , Szwecja
>>02:24 Savage Funkstar: Aby być dokładniejszym małe miasto Höganäs
>>02:25 Trebolious: Jakie jest twoje prawidziwe imię ?
>>02:26 Savage Funkstar: Każę ludziom, by nazywali mnie Felix , to wystarczy.
>>02:27 Trebolious: Jak długo grasz w tibie ? Kiedy zaczęłeś ?
>>02:28 Savage Funkstar: Och nie wiem..Gram dosyć długo. 3 lata być może. Jestem nie pewny. Coś podobnego do tego.Troche mnie to już znudziło
>>02:28 Trebolious: Czy któryś z twoich kolegów , przyjaciół powiedział Ci o Tibii , czy Ty znalazłeś ją sam na własny zakres.
>>02:30 Savage Funkstar: Pierwszy raz widziałem, Tibię w szkole. Obiecałem sobie, by nigdy nie zacząć grać ze względu na słabą i nudzącą grafikę
>>02:30 Savage Funkstar: Ale dobrze , nie miałem co robić więc założyłem konto
>>02:30 Savage Funkstar: Kiedy zaczęłem rozumieć tę grę była całkiem zabawna. Teraz już wiem że nie powinno oceniać się gry po jej grafice
>>02:30 Trebolious: To jest twój pierwszy charakter, albo miałeś innie wcześniej ?
>>02:31 Savage Funkstar: Mój pierwszy charakter to 32poziom rycerza. Polowałem wyłącznie na Rotwormach [robaki jakies takie;p] ,gdyż nie wiedziałem o istnieniu innych
>>02:31 Savage Funkstar: Rotwormy były zabawą.
>>02:32 Trebolious: Dużo ludzi, którzy widzieli twój znakomity i interesujący film. Myśli sobie dlaczego nie zdobyłeś lepszego ekwipunku ,patrząc na twój poziom. Możesz odpowiedzieć jakoś na to ?
>>02:33 Trebolious: Pamiętaj że nie musisz odpowiadać na moje pytania
>>02:34 Savage Funkstar: Zrobiłem światową zamianę jakiś czas temu więc, dlatego. To poprawiło się , i dostałem jakieś rzeczy idące, grając dalej. Jak dobrze pójdzie to będzie gotowe w PART3 filmie, który będzie jak najwcześniej.
>>02:36 Trebolious: Około filmu PART 2 powiedziałeś tam do pierwszego celu "sorry Bro", co to miało znaczyć ?
>>02:38 Savage Funkstar: Naprawdę nie znaczyło niczego. Próbuję być miły do jakichś ofiar i robię mały żarcik o całej zaistniałej sytuacji. Ja nie jestem poważny jaki byłem "grając w Tibię" . Ja nie jestem jego przyjacielem ani bratem
>>02:40 Trebolious: Dlaczego zdecydował zacząć wojnę, Jesteś zmęczony tibią? Albo chciałeś stać się sławny (jeżeli tak, widzę, jak to działa ^^ )
>>02:43 Savage Funkstar: Dobrze ,stałem się zmęczony ,pchany na około. Wiem, że nie byłem Bogiem samego siebie ,ale kiedy stajesz się [Power Abusserem prześladowca coś w tym stylu] przez ludzi stajesz się naprawdę sfrustrowany i szalony i gra staje się nudna. Raczej staję i walczę i sądzę że mam rację niż inni.
>>02:44 Savage Funkstar: Nie pozbawiłem tego ze sławy. Tylko z gniewu.
>>02:45 Trebolious: Co zrobisz jeżeli to nie zadziała ? Zdecydujesz się opuścić serwer i zacząć grę na innym ? Czy tylko zapłacisz by grać dalej
>>02:47 Savage Funkstar: Wątpię , że zmienię UV i zmienię Hiberna sam. Potrzebuję więcej sojuszników, by zrobić,dostać jakichś przyjaciół, którzy są skłonni, by walczyć ze mną. Spodziewam się, że to się opłaca. Walka będzie toczyć się do Rookgard'u. Nie mam czasu na stworzenie nowej postaci na innym serwerze. Więc zostaję tutaj i będę atakował. Myślę że to się opłaca
>>02:49 Trebolious: Powiedziałeś że "wątpię, że zmienię i sprowadzę na dół UV", i myślę że ten 103 starszy druid co go zabiłeś nie był w UV. To był losowy cel ? Czy miałeś jakieś powody do zabicia go?
>>02:50 Savage Funkstar: Jest dużo ludzi mówiących o tym druidzie. Jeżeli on był ujustified zabić albo nie. On był na mojej liście i byłem usprawiedliwiony zabić go. Przyjaciele UV też spadną na dół [pewnie ich też pyknie :P]
>>02:53 Trebolious: Myślisz, że UV jest tylko zbyt potężny? Jeżeli chcesz ich zabić , i ich przyjaciół , znajomych masz 50% szans na Hibernie że gildie które dają coś na Hibernie będą walczyć przeciwko Tobie. Więc ta gildia nigdy nie zdobędzie respektu
>>02:57 Savage Funkstar: Ludzie potrzebują stawać się w obronie siebie i zatrzymać bycie tak przestraszony UV. Wiem, że to bierze dużo odwagi, by zrobić to. Jeżeli nie dostałeś niczego, by ponieść klęskę , polubisz mnie , powiedziałbym śmiało i pokazał bym im że nie są przestraszeni. Ponieważ powiedziałem przed tym, i nie mogę wygrać tej wojny sam ;-(...
>>02:58 Trebolious: Jak spróbujesz wziąć ich na swoją stronę ?
>>03:01 Savage Funkstar: Zdobyłem małą armię niedawno, około 4 do 7 ludzi z dobrym poziomem, niektórzy nawet lepsi odemnie. Kiedy ludzie zobaczą nas i do nas dołączą przekonają się że UV nie jest nieśmiertelna !! ;)
>>03:02 Trebolious: Dobrze, ostatnie pytanie
>>03:02 Trebolious: Co myślisz o Seromontisie? Zapamiętaj, że polscy gracze kochają go.
>>03:04 Savage Funkstar: Ah. Jestem za szybki dla niego .Nieee on jest wporządku ,Jest najsilniejszy z dobrych poziomów UV. Nie mam nic do niego =)
>>03:04 Savage Funkstar: Jak również duże gratulacje dla jego magicznego poziomu 9 =)
>>03:05 Trebolious: On będzie się cieszył jak to zobaczy.
>>03:05 Savage Funkstar: hehe , on zasługuje na to
>>03:06 Trebolious: Dobrze, dziękuję, że dałeś mi szansę, bym mógł rozmawiać z Tobą, to było bardzo duża przyjemność dla mnie. Naprawdę , spodziewam się że skopiesz im tyłki :P
>>03:07 Savage Funkstar: Dzięks za wywiad i przepraszam za mój nieudolny angielski
>>03:08 Dziki Funkstar: Duże pozdro dla wszystkich PL's <jea dzieks :P>
>>03:08 Trebolious: Dzięki znów.Dużo pracy czeka mnie teraz by wystawić to na tibia.pl, i spodziewam się, że administraca jeucieszą się tym.
>>03:08 Trebolious: Co do angielskiego ,żaden problem, jak widzisz mój angielski nie jest taki dobry.
>>03:08 Savage Funkstar: Żegnam. Jestem pewny, że będziesz pracował.
>>03:08 Dziki Funkstar: I nie ma problemu zrozumiałem to wszystko
>>03:09 Savage Funkstar: BTW
>>03:09 Savage Funkstar: albo nieważne. Będzie to zaskoczenie do następnego filmu.
>>03:11 Trebolious: Nie mogę się doczekać muszę to zobaczyć !!

Mam nadzieję że teXt jest zrozumiały :P
Pozdrowienia ~Lati

Cudowne tłumaczenie z jakiegoś cudownego translatora;/

Sorcers of titania
27-11-2005, 09:53
Prawde mowiac to nie mam zadnego translatora po formacie, latwy tekst wystarczylo posiedziec z 20 min i juz

Sorcers of titania
27-11-2005, 11:31
Tak BTW :
UV - Uncommon Valor...
Gildia na Hibernie...
Jej czlonkiem jest Seromontis...

Walekifa
27-11-2005, 22:31
I z tego co zrozumiałem to jest most PA guild in Hiberna??A on wypowiedziałjej wojnę??

TO taj jak nasze pandoryjskie MM,i police :D:D:D

Globalna Hiberna
28-11-2005, 07:41
>>03:08 Dziki Funkstar: I nie ma problemu zrozumiałem to wszystko

KTO TO JEST DZIKI FUNKSTAR???? :):):):)
translator daje rade :D