Pokaż pełną wersje : darashia+hellp
Mam pytanko juz dwa razy jak plynolem na darashie wpisujac duzymi literami slowo darashia ladowalem w calkiem innym miejscu gdzie jest pelno na statku potworow o co tu chodzi ???? ;(
eXtremeDami
22-05-2004, 10:29
Wyladowales na ghost ship ?( no chyba ze sie myle... nie nie myle CHYBA to ghost ship :P
teraz juz tam poleglem na dole z plecakiem sd ale czemu tam tak sie laduje juz 2 razzzz
Jesli te potworki to szkielety i ghole to jest statek duchow, na ktory nieraz mozna sie dostac plynac z Venore na Darashie i odwrotnie.
czyli to jest statek bez wyjscia bo co ja moge sam z nimi zdzialac ???-wogle to mozna sie z tamtad wydostac ??
Poszukaj po statku, po zabiciu chyba ducha jest teleport do darashi chyba
DZIEKI ja tylko go zobacze i juz jestem dead no coz juz 2 raz UWAGA lezy tam moj plecak SD wiec jak do kogos silniejszego sie usmiechnie szczescie to powodzonka DZIEKI
Btw, na ghost ship trafia sie losowo.Nie ma okreslonego sposobu na trafienie tam (jedni mowia, iz trzeba plynac o 12 w nocy czasu tibijskiego, inni ze nazwe trzeba wpisac duzymi literami).Na "parterze" statku sa tylko ghoule i skelety, na pietrze +1 jest duch i teleport na darashie.Na pietrze -1 sa 2 vampirki ds i duch :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.