Pokaż pełną wersje : Cala prawda o Draconians.
Witajcie drodzy rodacy, chcialbym sie podzielic z wami wrazeniami z gry na serverze Saphira. A wiec jak wiecie na Saphirze istnieje od pewnego czasu polska gildia o nazwie "Draconians". Zawsze wydawalo mi sie ze to porzadna gildia ale po ostatnim incydencie grubo sie pomylilem. Otórz pewnego dnia podczas mojej wycieczki po foldzie w celu zdobycia doswiadczenia i nastukaniu troche zlota, 30 lvl knight imieniem Dourge zatakowal mnie. Oczywiscie zatakowalem go, ale po pewnym czasie uciekl mi, neidalem jednak za wygrana i po chwili go znalazlem. Zaczelem go atakowac niestety, po chwili zjawili sie jego high lvl kumple z gildi "Draconians". A zreszta co ja sie bede rozpisywac, obejrzyjcie film i sami ocencie. :/ Film ten mam od kolegi, pamietajcie zeby w 25 minucie dac cancela na trade bo jest error.
PS:Chcialbym zwrocic uwage jaka przyjemnosc sprawialo im znencanie sie nademna, a szczególnie na Heada ktory jak mi potem powiedzial nic niemowil bo tarzal sie ze smiechu.
http://rapidshare.de/files/8115864/jam.rec.html
Ci co cię zabili to normalnie są po***ani.... Dałeś im rzeczy a i tak cie zabili :/ ja bym im wogle nie dała! Głupie nooby -.-
dr Lubicz
27-11-2005, 12:52
O qwa !!!!! jestem zszokowany 8o , to przerasta moje wyobrazenie o "Powerabusingu" jak wiem oni zachencaja polaków do gry na tym serwie.. ale to co zrobili przegina palke :o
Moim zdaniem Xadam powinien ich zbannowac odrazu na kasowanie :evul:
Szkoda ze Gmy niebiora filmów jako dowody...
Niepoddawaj sie napisz do No paine moze ci pomoga! tak niemoze byc !
placisz im a oni robia takie cos za NIC
Wy z draconias powinniscie się leczyć, nie dośc że rodaka zaatakowaliście, to na dodatek zabiliście go po tym jak wam zapłacił. Boże mam nadzieje że poszliście dzisiaj do kościła i się z tego wyspowiadaliście X(
P.S. A ty Head powinieneś się wstydzić najbardziej, głupi noob, Head Drake-Head Srake :p
Grazyna Ze Klanu
27-11-2005, 13:00
o qurwa dal helmet of the ancient a oni go zabili??taki helmet z maskom do na foldzie spx broni przed sniegiem i wiatrem:). 8o
a co do tematu to nie moge qurwa uwierzyc ze som tacy co polakuw dedujom.
nie pojmuje jak morze polak polaka ded ;/ 8o
dal im itemkuw kilka z tego co widzialam to swienty topur i rycerskom klate..(ja bym wolala nogi..) ;(
ale to glupki mieszkajom w tibi eh koncze z tom grom chyba 8o
wspulczuje dam ci jakis itemik dobry nie martw sie
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Head Drake
27-11-2005, 14:18
Ja zły :(
Pozdro Dourge : )
Mi'chael
27-11-2005, 14:24
Wy z draconias powinniscie się leczyć, nie dośc że rodaka zaatakowaliście, to na dodatek zabiliście go po tym jak wam zapłacił. Boże mam nadzieje że poszliście dzisiaj do kościła i się z tego wyspowiadaliście X(
P.S. A ty Head powinieneś się wstydzić najbardziej, głupi noob, Head Drake-Head Srake :p
Czlowieku to jest tylko gra, a oni maja sie spowaiadac z tego.... <rotfl>.
Jam~~ nic niepowinens dawac tylko dednac i juz, skille da sie odrobic i lvl moze cos ci by spadlo ale nie all eq. <lol2> wspólczuje...
Smieszne bo ja widzialem ze oddales im Knight Arma, Vs,bs'a, plate legi cruss helm. Wiec co Wy ****a gadacie o HOTA?!
Canis'lupus
27-11-2005, 15:00
Znam bylych i obecnych czlonków tej gildii. Oni nigdy nie zabijają otak o. Skoro padłeś to na to zasłuzyles albo jestes noob. Zakladam ze jedno i drugie bo tylko nooby sie rozbieraja... A to że jetes polakiem nie ma żadnego znaczenia, poniewarz n00b must die, MUAHAHAHAHA:P
Legendary Dratinis
27-11-2005, 15:12
Znam bylych i obecnych czlonków tej gildii. Oni nigdy nie zabijają otak o. Skoro padłeś to na to zasłuzyles albo jestes noob. Zakladam ze jedno i drugie bo tylko nooby sie rozbieraja... A to że jetes polakiem nie ma żadnego znaczenia, poniewarz n00b must die, MUAHAHAHAHA:P
Ty już lepiej zamknij pysk psie bo jak widać na filmie to zerwal tylko dlatego bo Head myślal że on pk jego kumpla...
Priest of Night
27-11-2005, 15:18
<gleba>
Zaczne od tego że czesia rulez :D niezłą pompe miałem 8o :D 8o
Co do filmiku to hamsko postąpili co do twojej osoby, ale dziwi mnie twoja nOObowska postawa, bo żadko spotykam koleśi którzy się ROZBIERAJA !! i stoja w miejscu bez ucieczki... dziwne ja bym bił ich ile sił i zwiewał bo nigdy nie oddawałem sie tak łatwo (chyba że nie miałem run ani nawet 1 MP ;) )
Moja zasada walcz do końca i nawet pusty bp wyżuć do wody hehehe 8o
OMG , po co dawałeś im cały eq? Straciłbyś może 2-3 rzeczy a tak straciłeś wszystko !!!!! :D :D
Olorion.
27-11-2005, 16:04
oja sory guowa ale chaos to still nub ;;;
O ****a!!!.myslalem ze draconians to fajna gildia bo tak zapraszajo all na serv a tu ****a z***y jak ni ***a.powinna sie nazywac noobcians
Qrde, ERROR mi wyskakuje podczas 25 minuty, biore CLOSE na TRADE CHANNEL dokladnie w 25 minucie i tak mi wyskakuje :P
St.Aszek
27-11-2005, 17:40
Ja Stawiam sie za Jasmino to mój friend i naprawde... Zawsze czułem respect do Draconians ale teraz... Po tym to oni mi sie wydają tymi biednymi 8lvlowcami pod dp w carlin<...> Szkoda, bardzo szkoda a Head?! Wstydź sie...
Miał skulla i musiał się z tym liczyć.
PK is part of the game.
A jak już ktoś wcześniej napisał tylko noob się rozbiera.
Masz racje mogłeś zdjąć wszystko co nie?
Folda - Wielki labirynt - Spierdut i mnie nie ma.
Sam 32 knightem uciekłem przed 60 royal palkiem i 66 knightem w kopalni w kazoo, ale jeszcze przed update więc nie mogłem się ropnąć kiedy coś lezało na rope spocie, ale co tam.
Zlamiłeś sprawę Jasmino.
www.żal.pl
Sniper'Blood bro
27-11-2005, 18:05
Mnie też ta akcja wk****** ale cóż co sie stało już sie nieodstanie X( osobiscie tez sie zdolowalem razem z braciakiem bo my ucieklismy z valorii na saphire mysląc że tu będzie lepiej jak sie okazało to Saphira nas olała :( Ale cóż może oni się poprawią jak narazie Jasmino jestesmy z tobą i zostajemy oczywiscie chcemy też żebyś ty został :baby:
Jedno powiem krótko i zwięźle DRAKE ODDAJCIE MU TE ITEMKI no i oczywiscie za stracony exp powinno tez mu sie cos nalezec tu pisze do HEAD DRAKE ktory Zabil Jasmino Przynajmniej tak jest na stronie :evul:
Taka sama opinie o całym zdarzeniu ma Morderca'Blood bro
i oczywiscie cala twoja rodzinka Jasmino czyli ~'Blood bros
Straznik Monopolowego
27-11-2005, 19:01
lol hehe hehe
LOL - mam się śmiać czy płakać ? :o
Ten serv to guwno wogole , lepiej polacy choccie na Nebule a nie tutaj grajcie IE z inferny to szmaty pamietaj ich jak grali jeszcze na Inferni , Chaos Drake n\c takiej cioty nie da sie opisac , wiec zapraszam na Nebule wszystkich . Saphira jest stracona
a zauwazyles ze teraz draconians jest w okrojonym skladzie -.- wiekszosc bozadnych ktorych znales odeszla i zostaly tam w wiekszosci noobki(choc mozna znalesc jeszcze pare wartosciowych graczy) wiec nie musisz im lizac dupy i tak nie masz poco sie starac o przyjecie tam ;/ i zaloze sie ze zachowal bys sie podobnie jakby jakis noob(Dourge) cie zacza bic bez powodu.
have a nice day
Siergiey
27-11-2005, 20:25
Spokojnie...To ze dwie osoby z Draco~ u***aly jedna osobe to nie znaczy ze cala gildia jest zla...Chaos juz nie jest w gildii, a Heada ponioslo...Moze byl na***any? xD Szczerze mowiac, nie podoba mi sie to, ale nie bede oczernial swojej wlasnej gildii, Draconians ponad wszystko [ ;
Siergiey
27-11-2005, 20:32
a zauwazyles ze teraz draconians jest w okrojonym skladzie -.- wiekszosc bozadnych ktorych znales odeszla i zostaly tam same nooby wiec nie musisz im lizac dupy i tak nie masz poco sie starac o przyjecie tam ;/ i zaloze sie ze zachowal bys sie podobnie jakby jakis noob(Dourge) cie zacza bic bez powodu.
have a nice day
Nie obrazaj nas bezpodstawnie...Nie znasz nas - nie wyrazaj swojej zasranej opinii...Niv i reszta zrobili oddzielna RPG gildie, i to byl jedyny powod dla ktorego odeszli. I wlasnie dopiero teraz Draco sie ksztaltuje...Bede staral sie zrobic wszystko, by nie bylo PA z naszej strony, chyba ze sie skonczy cierpliwosc...
sir~ masz racje pozostaja jescze tacy ludze jak moro azo~ przeczytajcie se od tylu jego nik lolz moro kiedys proponowal mi pojscie do dwarf hellu zadarmo wiec.. ,chociaz mnie nieznal
a i jescze drakoni w pewnym stopniu przyczynili sie di pokoju na saphirze wiec .. wlasciwie to kilku zawodnikow walczylo bardzo odwaznie z golden ~
odpocztku staralem sie do wejscia do gildi dla mnie to bylby zaszczyt zebu nieprzesadzac, nawet w tej sytuacji poniewaz to najbardzej "udana" gildia na saphirze skaldajaca sie z bardzo uczciwych graczy
azo~ xadam cie zlapal??????????
zapomnialem o przecinkach nie jezdzic mnie zato
mam nadzieje ze sie postarasz bo narazie wam to nie wychodzi... sorki za to obrazanie ale kilka ostatnich akcji draco nie podobalo mi sie w tym ta najbardziej
Olorion.
27-11-2005, 20:35
azo~ przeczytajcie se od tylu jego nik lolz l
:P juz dostalem namelocka ;<
Siergiey
27-11-2005, 20:45
mam nadzieje ze sie postarasz bo narazie wam to nie wychodzi... sorki za to obrazanie ale kilka ostatnich akcji draco nie podobalo mi sie w tym ta najbardziej
Nie mowie ze na 100%, bo nie zawsze wiem o jakichs akcjach, nie caly czas jestem online, ale jesli bede, i bede wiedzial o tym, bede staral sie zalagodzic sprawe.
Czasem sam nie jestem lepszy...Heh, wszyscy potrafia narzekac, po fakcie...Trzeba tez myslec, kogo sie atakuje...Jest wiele takich przykladow na Saphirze, nie tylko nam sie tak zdarzylo, jak jakis slabszy gracz atakuje lepszego, i ten lepszy pada od kolgow...
Straznik Monopolowego
27-11-2005, 20:51
up: co ty *******isz?! moze mi powiesz ze jestescie za***iscie i wogle bo wymuszacie itemy i potem zabijacie to sie nazywa PA !!!! mowiles ze jakis typ robil tak bo moze jest pijany ale to go ****a w niczymy nie usprawiedliwa ten leszcz z waszej gildi co nagrywal filmik sam go pierdwszy zaatakowal a potem ciota uciekal i zagadal do kumpli a wiec mi tu nie ******* jacy nie jestescie za***isc ....
olarion twoja gildia jescze rekrutuje??????????? sry za offtop lolz
Olorion.
27-11-2005, 20:53
up: co ty *******isz?! moze mi powiesz ze jestescie za***iscie i wogle bo wymuszacie itemy i potem zabijacie to sie nazywa PA !!!! mowiles ze jakis typ robil tak bo moze jest pijany ale to go ****a w niczymy nie usprawiedliwa ten leszcz z waszej gildi co nagrywal filmik sam go pierdwszy zaatakowal a potem ciota uciekal i zagadal do kumpli a wiec mi tu nie ******* jacy nie jestescie za***isc ....
2 osoby to nie cala glidia, pamietaj o tym
Nie mowie ze na 100%, bo nie zawsze wiem o jakichs akcjach, nie caly czas jestem online, ale jesli bede, i bede wiedzial o tym, bede staral sie zalagodzic sprawe.
Czasem sam nie jestem lepszy...Heh, wszyscy potrafia narzekac, po fakcie...Trzeba tez myslec, kogo sie atakuje...Jest wiele takich przykladow na Saphirze, nie tylko nam sie tak zdarzylo, jak jakis slabszy gracz atakuje lepszego, i ten lepszy pada od kolgow...
Nie uwazasz ze takie prowokacje w dodatku udokumentowane jak ta powinny byc w jakis sposob i w miare mozliwosci karane?? Jezeli walczymy o lepsza tibie/saphire
a zauwazyl ktos jak dourge pisal na poczatku "i pay plx stop" itp.?
no wlasnie jasmino to olał i bił go dalej, i moim zdanie nalezało mu sie a do tego niepotrzebnie sie rozbieral więc...
przynajmniej wszystko mu zwroccie , to nie INFERNA
jasmino jak ogladalem ten filmik to niewiedzialem czy sie smiac czy płakac to co ty tam zrobiles to byl szczyt glupoty i wogule k***a normalnie dobrze ci tak za glupote sie placi jak bys uzyl muzgu to bys im uciekl juz w tedy przy akcji na mostku ale nie ty wolales oddac im itemy OMG pamietaj mniej bys stracil podczas zgonu i jeszcze zamiast uciekac to ty stales w jednym miejscu a oni tak sie ustawiali ze tak im by bylo latwo uciec zgionoles jak NOOB a co do tych dupkow to ja na twoim miejscu skumplowal bym sie z jakas dobra gildia czy komus zaplacil zeby te noobki dedly i tyle.
Tragedja z tymi 8 sd. Aha i jeszcze "daj klate" "daj nogi" to mnie powalilo. A co do PA. To to nie bylo tylko pa ale i frajerstwo. Mowi koles plac item. On daje ten item. To od nowa zabawa. To jest frajerstwo. A skur~ bylo u***anie go.
@edit:
Pvp palka tragedia ;)
Olorion.
27-11-2005, 21:31
@edit:
Pvp palka tragedia ;)
zapewniam ciebie ze bys go nie rozwalil
Szkoda gadac i po co jest to całe gadanie na forum draconias o miłej grze nie zabijaniu sie i pokoju na serverze totalny syf.Jestem niemiłe zaskoczony. :confused:
Canis'lupus
27-11-2005, 22:10
a zauwazyles ze teraz draconians jest w okrojonym skladzie -.- wiekszosc bozadnych ktorych znales odeszla i zostaly tam w wiekszosci noobki(choc mozna znalesc jeszcze pare wartosciowych graczy) wiec nie musisz im lizac dupy i tak nie masz poco sie starac o przyjecie tam ;/ i zaloze sie ze zachowal bys sie podobnie jakby jakis noob(Dourge) cie zacza bic bez powodu.
have a nice day
Bragor ty sie nie zapominaj dobrze? wiem ze polowa draconians sobie poszla i ze w gildi byl rozłam, ale sa tam wciaż fajni goscie! A ogólnie to ze mną nie zaczynaj bo ja wiem gdzie mieszkasz i moge s*p*i*e*r*d*o*l*i*ć ci swieta!!!!
Powracając do tematu:
gość który sie rozbiera = n00b ---------> noob must die
p.s. sam liżesz dupe pijaku jeden ukarany 100-u złotowym mandatem za picie alkoholu w miejscu publicznym(razem ze mna:( )
Madzia0022
27-11-2005, 22:12
8o nic dodac nic ujac 8o
Canis'lupus
27-11-2005, 22:13
Zachowal sie podobnie???? Ciebie do konca poqrwilo!!!!!!!!! Ja byem sie nie rozbieral tylko walczył do końca!! A jakbym widział że nie mam szans to wyrzuciłbym bp do wody.
n00b must die!!!
Chcialem sprostowac ten post gdyz nie wszystko jest tu prawda, a wiec post ten nie zostal napisany przez jasmino gdyz to ja nim jestem. Pod moj nick podal sie natomiast Dourge pewnie dlatego gdyz mu sie zrobilo zal mojego losu :p . On sam jak mowil zaatakowal mnie gdyz poprosil go o to Chaos Drake ktorym jest moim zdaniem prowodyrem tego zajscia. Chcialem tez dodac ze gildia Drakonis nie jest zla gildia gdyz tak naprawde mam doniej pelny respek i uwazam za przyklad dla innych, nie mam tez zalu do Head Drake ktory to o spisku Chaosa i Dourge nic nie wiedzial kazdy na jego miejscu zrobil by to samo. I jeszcze jedno czemu uwazacie mnie za nooba ze oddalem itemki ?. Myslalem ze Chaos nie posunie sie ostatecznie do zabicia mnie, ale to co zrobil przekroczylo szczyt beszczelnosci. Itemki i tak mialem na drugi dzien dzieki kumpla na ktorych moge zawsze polegac :D tylko troche slapsze ale zawsze cos tymbardziej ze za darmo :P Szkoda tylko skilla i lvca ale jakos przezyje. Head mimo ze mam nowe itemki nie zapomnij ze obiecales sie zrekompensowac :) moze ta smierc wyjdzie mi jeszcze na plus :P thx all walczmy o nowa dobra saphire!! B)
po oddaniu klaty to nie ja chcialem cie zabic.
slabe pvp palka? wszystkie sd weszly + by padl szybciej gdyby nie exshaut ;>
boze ale te "pejkery" analfabeci ;o
do szkoly a nie pekowac cwoki ;]
Chaos nie udawaj teraz dobrego bo to bylo wszystko ukartowane przez ciebie X( nie pomyslales zeby tesz wyrazic chec rekompensaty jak Head ??
adam knight
27-11-2005, 23:38
jak moza miec pacca i byc takim noobem ja nie moge paca sie kupuje jak sie cos juz wie o grze a nie jak moza oddac aly eq jak dlae k arma yi nadal cie pekowali to znaczy ze sa nobami i tzrrza bylo zycc uh do wody u koniec moze bys ctracil legi a nie caly exq lv i skile da sie odrobic lol totalne noobstwo e po c***a nosiles ze saba 10 k ? tzra je bylo w mijsce torcha walorzyc -.- ile ty msaz lat z 10 ? nie zabijacie plz to juz bylo iwadome ze sie dedna a ty nic zamiast do kolegow pisac chodzcie szybko dma wam muj bp to ty nie lol naucz sie grac na pvp lub idz na no pvp
Oto klasyczny przykład noob'a. Najpierw koleś przestał gonic pk'sa z skullem, a potem sam sobie zrobił skulla. Nie wiem jaki był tego sens. A następnie oddał całe eq jakimś "polaczkom". Brak słów.
Siergiey
28-11-2005, 06:35
Jestes ****a totalny debil, zamknij dupe i juz nic nie pisz w tym temacie, zostan na swoim non pvp -.- Za***aly go 2 osoby a to nie jest cala gildia...I nie mowie ze jestesmy za***isci (=
Siergiey
28-11-2005, 06:37
Oto klasyczny przykład noob'a. Najpierw koleś przestał gonic pk'sa z skullem, a potem sam sobie zrobił skulla. Nie wiem jaki był tego sens. A następnie oddał całe eq jakimś "polaczkom". Brak słów.
Nie jestesmy jakimis "polaczkami"... <:
Straznik Monopolowego
28-11-2005, 06:42
Jestes ****a totalny debil, zamknij dupe i juz nic nie pisz w tym temacie, zostan na swoim non pvp -.- Za***aly go 2 osoby a to nie jest cala gildia...I nie mowie ze jestesmy za***isci (=
to i tak wsztko swiadzy o waszym szefie gildi bo ktos ich ****a musial przyjac !!!! a jak wasz szef nie umie rekrutowac ludzi tylko n00bow to nie moze skonczy z tymi gildimai ...
Siergiey
28-11-2005, 07:07
Jestes po*******ony, nie wiesz - nie mow. Chaos i Head to sa czlonkowie rodziny Drake, oni tworza ta gildie, nikt ich nie rekrutowal, byli tu od poczatku...
Chaos zaplacil juz za swoje ;< Zostal wydalony z gildii. A Head zostal poprostu wrobiony...
tibia_tylko
28-11-2005, 08:11
08:47 Chaos Drake: don marko????/
08:47 Dourge: nom
08:47 Chaos Drake: nub z lunara
kurde....jaki noob...tylko niech sie przeniesie na lunare -.-
Wielki Mancyz
28-11-2005, 08:13
Cosz Ty Zrobil Ja Bym Niedal Itemow Bo Male Prawdopodobienstwo Ze Cos Zleci Qwa I Na Dodatek Cie Potem Ubili <lol>
Cosz Ty Zrobil Ja Bym Niedal Itemow Bo Male Prawdopodobienstwo Ze Cos Zleci Qwa I Na Dodatek Cie Potem Ubili <lol>
HAHAHAHAHAHHAAHHAHA Boze jakie naby z tej ich Gildii o ja nie moge xD i ktos napisal ze dobra gildia lol same low lvle >.> POLACKS ROCKS!
Siergiey
28-11-2005, 09:49
;d znalaz sie czlowiek z duzym lvlem...zamiast zmieniac serwy co chwila, zostalbys i pogral na jednym, to osiagnalbys chociaz tyle co niejeden z nas...
chcecie lepsza saphire? to sami pomozcie ja ulepszac, a nie czekacie az inni od*******a cala robote...
To co widzieliscie na filmiku to nic...Moze byc gorzej...^^
Demons Eye
28-11-2005, 12:36
Hrhr , Hail Bytom xD !
Sigma Six
28-11-2005, 13:22
Chciałbym tylko prosić wszystkich,żeby przestali wieszać psy na Całej naszej gildii.Na filmiku widać wyraźnie,że sprawcami całego zamieszania byli Dourge i debil Chaos (po tym kretynie aqrat spodziewałem się podobnych "kwiatków" po wcześniejszych doświadczeniach,vide akcja z Mighty Sugide,chwalenie się na gc,jak to oszukał "nubka" na demon shield,masowe tworzenie namefakerów,że nie wspomnę o próbie zabicia mnie w drodze powrotnej z behemoth huntu.)
Ktoś tu ostro najeżdżał na Head Drake,widać,że nie obejrzał dokładnie filmiku,na którym widać wyraźnie,że Headowi powiedziano,że pk bije Dourge.Ręczę,że gdyby Head wiedział,jaka jest sytuacja,to by nie przybiegł na pomoc.
Over and out.
Wasz Drogi Łabędź:>
nom don marko ma 1337 ownerow
moze by zamknac temat ,chos head zle zrobili i koniec
to sie zebrali najgorsi trzej idioci...
Head Drake
28-11-2005, 15:45
Zacznijmy od tego, co powiedział juz sam Jasmino. Ten temat pojawil sie za sprawa Dourge, ktory chce mnie za wszelka cene pograzyc i zepsuc reputacje. Nie wiedzialem o tym, ze zaatakowal pierwszy. Myslalem, ze Chaos prosi mnie o pomoc pk, nie kogos niewinnego. Uwazam, ze zostalem wrobiony, ale w zwiazku z tym mam zamiar poczynic pewne kroki.
Chaos zostal wydalony z Draconians i narazie nie ma zadnej opcji aby wrocil, natomiast Dourge jest aktualnie hunted.
Jesli chodzi o indywidualne naprawienie mojego bledu, probowalem odzyskac cale eq, ktore zabral Dourge i sprzedal. Poniewaz nie udalo mi sie ich odzyskac, w tej chwili wysylam Jasmino 10bp uhs, medusa shield i Fire axe. Jesli nie bedzie tego uzywal moze sprzedac. Jesli zaraz pojawia sie smiechy i hihy bo: itemy sa warte max 10k - to darujcie je sobie poniewaz Saphira jest w miare nowym serwerem i jest to warte okolo ~80k razem z uhami.
Uwazam to za sprawiedliwe rozstrzygniecie sporu.
Mozecie mnie obrzucic wyzwiskami etc.
Aha, jesli chodzi o ten dopisek "Head nic nie mowil, bo tarzal sie ze smiechu" jest kompletna bzdura, nie mowilem nic poniewaz byl mi obojetny los, jak wtedy uwazalem, random PKera.
Uwazalem ze pk to pk, niewazne z jakiego kraju pochodzi i jaki ma lvl. Trzeba go pozbyc jakichkolwiek srodków do nastepnego pk. przykro mi, ze sie mylilem.
@Jasmino
Postaram sie o to, zeby Chaos takze Ci to zrekompensowal.
@Wyzywajaca mnie wiekszosc
Na przyszlosc ogladajcie dokladnie filmy, zbadajcie dokladnie sytuacje i zastanowcie sie dlaczego tak zrobilem a nie inaczej, dopiero pozniej osądzajcie jak byc powinno, a jak bylo.
Dla ludzi pomylonych:
16:37 Babcia bez nogi: JAK TY ***U ***ANY MOGLES TAK WYKONCZYC JASMINO ZA TO ZE TEN *******ONY DOURGE GO ZACZOL PEKOWAC !!!!!!!! DZIWKO ***ANA ZEBY CI ZGNITA STARA ZDECHLA ****O ZE WSI TAKIE ***E POWINNY SIEDZIEC W AUSCHWITZJAK TY ***U ***ANYMOGLES TAK WYKONCZYC JASMINO
Powinnienem za to siedziec w Auschwitz, alez to tylko gra...
Head Drake
28-11-2005, 15:50
@Olorion
Mozesz mnie uwazac za "gowno" ale najpierw popatrz na swoje zachowanie sprzed 3 tygodni kiedy wyleciales z Draconians i porownaj je z moja sytuacja. Czy ja powinnienem myslec o Tobie tak samo ?
Straznik Monopolowego
28-11-2005, 16:04
head:jezeli jest to prawda co mowisz to chce przeprosic :) troche mnie ponioslo ale szkoda mi go bylo :P
O.o Head wielkie dzieki za rekompensate :D :D :D szkoda ze ty to placiles a nie chaos bo nie jestes niczemu winny, myslales ze random pk z mojej strony jestes ziom pozdro !!!
Te ostatnie posty Head'a na serio sprawily,ze wybaczylem mu :( .
Ale Chaos niedosc ze bil Jasmino non stop nie patrzac czy oddal eq czy nie
sam to zorganizowal i wszystko mial wykminione razem z tym noobkie z low skillami ^^ .Wszyscy zachowaliscie sie jak taplajacy sie w rensztoq swe and br plx.
"chaos, head kiedys was szanowalem ale okazaliscie sie zwyklym gownem..."
gogo oron ;> ,
mam takie same zdanie .
Z oboma panami bylem w guild w IE na infernie [infernal elmentals]
Head zawsze byl "noobem" ,
Pozdro head :D
ehhhh..
Sorry Head za prv message (Babcia bez nogi :p) nie wiedzialem nic przed tym jak to pisalem i zrobilem to pod wplywem bum...
Head jest calkowicie czysty i niewinny niczemu
Chaos na stos..
Odkad Nivelis nie jest juz liderem Draconians ta gildia stala sie niczym ;\
nie ma juz tego klimatu ( smoki legendy etc.. ) nikt sie juz z nia nie liczy
najglupsze jest to ze to dzieki Nivelisowi ta gildia byla taka fajna, a teraz sa w niej jakies ....... a Nivelisa nie wiadomo czemu nie ma ( ;o wrocil)
Do tego wszystkiego Jasmino zaliczyl jeszcze deda od No Pain 2 dni po tym /\ zajsciu
Niech cześć osób najpierw dowie się kim jest noob, a dopiero potem niech nim kogoś nazywają B)
A odnośnie posta Trakussa, który powiedział "Wszyscy zachowaliscie sie jak taplajacy sie w rensztoq swe..." to raczej te słowa zabrzmiały jak komplement, gdyż Szwedzi panują na większej ilości serwerów niż Polacy :)
A pozatym chicałem dodac, że "powerabusing" jest jedynym sposobem do przejęciem kontroli nad światem. Chociażbym gildia z saphiry "No Pain" która to co chwilę toczy wojny i huntuje randomow(bądź za glupi powód, bo powód zawsze można sobie wymyśleć) jakis innych graczy. Mają z tego w chu* kasy.
;)
Head Drake
28-11-2005, 16:42
"chaos, head kiedys was szanowalem ale okazaliscie sie zwyklym gownem..."
gogo oron ;> ,
mam takie same zdanie .
Z oboma panami bylem w guild w IE na infernie [infernal elmentals]
Head zawsze byl "noobem" ,
Pozdro head :D
Z tego co wiem, byles w Infernal Elementals bye mniec gildie.
Nie pamietam zadnego posta na forum, nie pamietam azdnej rozmowy na gc ani zadnego hunta/treningu/eventa. Kiedy Ie azczelo sie wypac na Infernie, ty odszedles bez slowa, nawet nie zrobiles posta na forum IE. Dlaczego dopiero teraz powiedziales mi ze jestem wg. Ciebie "noobem" ?
"Z oboma panami bylem w guild na infernie~~"
Mowisz o Chaosie ?
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Niektorzy poalcy sa calkiem spoko,
ale wienkrzosc ludzi z polakow to nooby.
Ale wy nie zaslugujecie nawet na miano polaka !
Kilka Tekstow:
17:48 Dourge: bo polakuw my niechemy bic
17:50 Chaos Drake: POLACY GUROM
Wy siebie nazywacie polakami, jak na nasz narod gdzie jest pelno noobow,
to wy zaslugujecie na gorsze miano. ****e, oszusci.
Jammamanter
28-11-2005, 17:03
jestes noob ze im cos dales, aliales tyle uh ze mogles uciekac w *** w podziemiach -.- noob
Szmaty sie zachowały jak Del'toro. Dziwki i tyle. POLACY GUROM. Twój stary sie spuścił za łózko i cie pająki wychowywały. Chcialbym takie ****y jak ty zabijac :/ Idz se w CSa pograj jak sie wyżyć musisz. Tibia nie jest dla takich szmat jak ty.
Siergiey
28-11-2005, 19:08
ehhhh..
Odkad Nivelis nie jest juz liderem Draconians ta gildia stala sie niczym ;\
nie ma juz tego klimatu ( smoki legendy etc.. ) nikt sie juz z nia nie liczy
najglupsze jest to ze to dzieki Nivelisowi ta gildia byla taka fajna, a teraz sa w niej jakies ....... a Nivelisa nie wiadomo czemu nie ma ( ;o wrocil)
Do tego wszystkiego Jasmino zaliczyl jeszcze deda od No Pain 2 dni po tym /\ zajsciu
ej nie gadaj glupot...nawet jesliby i niv byl, chaos by zrobil tak samo...morok jest dobrym liderem, i godnie zastepuje niva...a klimatu nie ma, bo do tego powstala osobna gildia.
Head wszystko wyjasnil, i zrekompensowal wszystko, a ci wszyscy ktorzy tak najezdzali, nastepnym razem niech zasiegna do jakichs faktow, albo uwaznie obejrza jeszcze raz film...tam widac ze wszystko bylo dokladnie ukartowane przez dourge i chaosa, a head o niczym nie wiedzial...
Siergiey
28-11-2005, 19:11
Szmaty sie zachowały jak Del'toro. Dziwki i tyle. POLACY GUROM. Twój stary sie spuścił za łózko i cie pająki wychowywały. Chcialbym takie ****y jak ty zabijac :/ Idz se w CSa pograj jak sie wyżyć musisz. Tibia nie jest dla takich szmat jak ty.
Piszac tak nie jestes lepszy, wyzwiska nic ci nie dadza, a tylko obnizasz swoja reputacje...rozumiem ze cie ponioslo, ale jak juz wspomniales, emocje mozesz wyladowac grajac w csa [ ;
Zacznijmy od tego, co powiedział juz sam Jasmino. Ten temat pojawil sie za sprawa Dourge, ktory chce mnie za wszelka cene pograzyc i zepsuc reputacje. Nie wiedzialem o tym, ze zaatakowal pierwszy. Myslalem, ze Chaos prosi mnie o pomoc pk, nie kogos niewinnego. Uwazam, ze zostalem wrobiony, ale w zwiazku z tym mam zamiar poczynic pewne kroki.
Chaos zostal wydalony z Draconians i narazie nie ma zadnej opcji aby wrocil, natomiast Dourge jest aktualnie hunted.
Jesli chodzi o indywidualne naprawienie mojego bledu, probowalem odzyskac cale eq, ktore zabral Dourge i sprzedal. Poniewaz nie udalo mi sie ich odzyskac, w tej chwili wysylam Jasmino 10bp uhs, medusa shield i Fire axe. Jesli nie bedzie tego uzywal moze sprzedac. Jesli zaraz pojawia sie smiechy i hihy bo: itemy sa warte max 10k - to darujcie je sobie poniewaz Saphira jest w miare nowym serwerem i jest to warte okolo ~80k razem z uhami.
Aha, jesli chodzi o ten dopisek "Head nic nie mowil, bo tarzal sie ze smiechu" jest kompletna bzdura, nie mowilem nic poniewaz byl mi obojetny los, jak wtedy uwazalem, random PKera.
Uwazalem ze pk to pk, niewazne z jakiego kraju pochodzi i jaki ma lvl. Trzeba go pozbyc jakichkolwiek srodków do nastepnego pk. przykro mi, ze sie mylilem.
@Jasmino
Na przyszlosc ogladajcie dokladnie filmy, zbadajcie dokladnie sytuacje i zastanowcie sie dlaczego tak zrobilem a nie inaczej, dopiero pozniej osądzajcie jak byc powinno, a jak bylo.
Dla ludzi pomylonych:
16:37 Babcia bez nogi: JAK TY ***U ***ANY MOGLES TAK WYKONCZYC JASMINO ZA TO ZE TEN *******ONY DOURGE GO ZACZOL PEKOWAC !!!!!!!! DZIWKO ***ANA ZEBY CI ZGNITA STARA ZDECHLA ****O ZE WSI TAKIE ***E POWINNY SIEDZIEC W AUSCHWITZJAK TY ***U ***ANYMOGLES TAK WYKONCZYC JASMINO
Powinnienem za to siedziec w Auschwitz, alez to tylko gra...
Ehh no to ja przepraszam calo gildie draconians za to wyzwanie...
Z wyrazami szacunku <Z wyrazami szacunku Tomciu
Polecam o zapoznanie się dokładnie ze sprawą zanim się pisze publicznie obelgi na kogoś. Ci co nie grają na Saphirze niech się głęboko zastanowią nad swoim postępowaniem, bo masowa publiczna i prywatna obraza kogoś - nie mając pojęcia kim ta osoba jest i co na codzień robi - za to jedynie że zabił (w jego mniemaniu pk) jest godne pożałowania.
Jakim prawem oceniacie całą gildię skoro jest to wyrwana z kontekstu akcja do tego ukartowana w celu oczernienia jednego od nas?
Zalecam myślenie, powściągliwość w osądach i więcej kultury -.-
Dlaczego oceniacie serwer i ludzi na nim grających skoro nie macie pojęcia jakie panują tutaj układy, jakie dzieją się akcje i jak wiele pozytywnych sytuacji się na nim potrafi dziać? Grałem rok na Danubii i pól roku na Infernie, mam kontakt z kilkoma innymi serwerami - Saphira naprawdę jest godna podziwu i szacunku za te wszystkie inicjatywy jakie są tu przeprowadzane i za relacje w społecznośći. PK i PA nie mają tu nic do rzeczy, bo są na każdym serwerze i pretensje są te same - dziwne tylko że z liderami No Pain da się dogadać, poważnie rozmawiać i liczyć na ich respekt, jeśli tylko potrafi ktoś wykazać się inteligencją i potrafi rozmawiać.
Ci co piszą złe słowa o serwerze i gildiach (nie nazwę to krytyką bo za słabe to nawet na uznanie tego wogóle wypowiedzią) na forum - tu czy na tibia.com - są to w większości rozgoryczone dzieciaki pełne pretensji, roszczeń i nieopanowanych emocji. Zazwyczaj nie odpowiadam na takie dyskusje, tym razem jednak bronię wspaniałego człowieka i mojego bloodbro - Head'a
Hail Head!Hail Draconians! Hail Saphira!
dixi wojownik
28-11-2005, 22:16
aj wy Head i Chaos to jakieś psychole chłopak oddał im wszystko oni jeszcze go ubili i sie puźniej dziwiią że nikt grać nieche na Saphirze ja osboście grałem tam ale stwierdziłem że dalsza gra nie mam sensu NP.FRAJER DARK ROYAL
Aż sobie tam postac zrobie zeby was ubic ..., żygać mi sie chce na wasz widok... Boże....
23:47 Chaos Drake: POLACY GUROM <- u rox dude -.-
hm..... Chyba tez zrobie sobie postac na h-lvl tylko po to ZEBY WAS ZGNEBIC
hm..... Chyba tez zrobie sobie postac na h-lvl tylko po to ZEBY WAS ZGNEBIC
masz moje poparcie jak coś msg me, zrobi mu się jakiegoś spama sd druidkami nawet nie bedzie się trzeba wysilać ^_-
Nicholas Slide
28-11-2005, 23:19
To dobrze, że go zabili zwiększyli w ten sposób średni poziom inteligencji na tym serwie (Chwilowo dopóki nie za logował się z powrotem pod dead’zie)... Bo tylko idiota oddaje itemy bez żadnej gwarancji, że nie zostanie zabity.
PS. GJ Head~Chaos.
PS2. Nazywacie ich „newbie” ? Wiecie co to słowo znaczy ? Dla mnie to na miano „newbie” zasługuje ten ziomek co padł.
Deythwen
28-11-2005, 23:59
O człowieku! Ale ty jesteś żałosny?! Kolegów nie masz... 40 minut nikt ci nie pomógł?!
00:47 Jasmino: juz tak gadacie
00:44 Jasmino: ku**a ofiare sobie znalezliscie -.
O jezu... ogarnął byś się?! Nie dość że oddałeś tak zaajefajne eq
00:43 You see a bright sword (Atk:36 Def:30).It weighs 29.00 oz.The blade shimmers in light blue.
NIe ogarniam cię... Noob ostateczny ;) Co ty miałeś ze sobą że az tak płaciłeś? Cnote siostry w bp? Już lepiej było deadnąć i liczyć że ci mało wypadnie :P
Choć w sumie atakujący również wykazali się skrajnymi oznakami debilizmu :]
00:42 Chaos Drake: POLACY GUROM
00:43 Dourge: ale on bendzie bidny jak mu niedasz
00:44 Chaos Drake: kalosze masz?
00:34 Chaos Drake: polak polaka?
00:46 Dourge: tony hawke?
00:47 Dourge: co masz w bekpek?
Ogólnie film pokazujący zmagania idiotów z lamuchem... Nie wiem że jeszcze chcesz się tym chwalić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Nivelis: zgadzam się... nie uznaje i nigdy nie uznawałem odpowiedzialności zbiorowej :) ale jako gildii zalecam wam zrookować tych PA... Szkoda że to nie danubijczycy... Uwielbiam pokój, ale chętnie bym zobaczył jak oni płacą dla odmiany.... :evul:
Nie jestesmy jakimis "polaczkami"... <:
Skoro nie polaczkami to pewnie jesteście z rozgłośni ojca rydzyka. Wogóle ten film jest przesadzony, bo pokazuje jak ojciec rydzyk wraz z znajomymi zmuszają nieletniego do publicznego rozbierania się, a następnie znęcają się nad nim co prowadzi do jego śmierci. Admini powinni usunąć ten film z tego względu, że na to forum wchodzi dużo nieletnich. :p :p :p
To dobrze, że go zabili zwiększyli w ten sposób średni poziom inteligencji na tym serwie (Chwilowo dopóki nie za logował się z powrotem pod dead’zie)... Bo tylko idiota oddaje itemy bez żadnej gwarancji, że nie zostanie zabity.
PS. GJ Head~Chaos.
PS2. Nazywacie ich „newbie” ? Wiecie co to słowo znaczy ? Dla mnie to na miano „newbie” zasługuje ten ziomek co padł.
XDDDDDddddd
Ja kocham twoje odpowiedzi ;>
Jak ktos chce nas zabic to zapraszamy na saphire, w koncu zwiekszamy populacje no nie ? :p
Osoby nie bedacy w gildi Draconians nie moga komentowac sytuacji jaka w niej panuje, bo pop prostu nie wiedza o tym nic ;p
Cala ta dyskusje zaczal Dourge, to on i jego koledzy napisali te kilka pierwszych postow imo z roznych kont. Tak wiec wieszajcie psy na nim a nie na Bogu ducha winnym Headzie. Naprawde fajne komentarze niektorych ludzi z Safiry;p myslalem ze juz wam sie skonczyl okres, ale widac nie <;
A szczerze mowiac to mam w gleboko w dupie to co tu wypisujecie, zajzalem tu bo zobaczylem link na forum gildi. Jak chcecie komentowac filmy to zostancie krytykami ;p
Moze tematem nastepnego postu bedzie "dlaczego chaos ukradl szynki sugide?";;;;;
tibia_tylko
29-11-2005, 08:40
Qrde, ERROR mi wyskakuje podczas 25 minuty, biore CLOSE na TRADE CHANNEL dokladnie w 25 minucie i tak mi wyskakuje :p
mi tez :phehe:P a co do tego to sa nooby Ci co go zabili :S
Siergiey
29-11-2005, 12:27
Skoro nie polaczkami to pewnie jesteście z rozgłośni ojca rydzyka. Wogóle ten film jest przesadzony, bo pokazuje jak ojciec rydzyk wraz z znajomymi zmuszają nieletniego do publicznego rozbierania się, a następnie znęcają się nad nim co prowadzi do jego śmierci. Admini powinni usunąć ten film z tego względu, że na to forum wchodzi dużo nieletnich. :p :p :p
nom, spox, tak dokladnie o to mi chodzilo.
@green
"Aż sobie tam postac zrobie zeby was ubic ..., żygać mi sie chce na wasz widok... Boże....
23:47 Chaos Drake: POLACY GUROM <- u rox dude -.-"
oke, zrob, bede mial szybsze respy ;d pozatym nikogo z nas nie ruszysz, gadac i ja sobie moge...i bede sie mial na kim wyzyc, i wogole bedzie fajnie,
pozatym, juz wszystko debilu zostalo wyjasnione, jak nie umiesz sam czytac to popros kogos z rodziny, zeby ci przeczytal i jeszcze wytlumaczyl...
Nie wytrzymuje jak czytam takie debile posty jak twoj, wez sie wstrzymaj z takimi komentarzami...
i nie oceniaj chaosa jesli go nie znasz, w przytoczonym przez ciebie cytacie, byla ironia...
i co do do zygania na nasz widok xD gdzie ty nas widziales? chyba tylko raz na filmiku ;d slabe masz nerwy jak juz po pierwszym spojrzeniu na chaosa i heada zbiera ci sie na hafty
ps jak przyjdziesz nas ubijac nie zazygaj calej klawiatury!! jeszcze klawisze ci wyzre albo cos :S
@n-o-2
a rob se i 5 postaci, na hi lewelu!1!! o ile wogole do takiego dojdziesz xD bede zaszczycony, jesli dokonasz takiego wyczynu specjalnie dla nas (=
i kolega wyzej
sam jestes nub ;d on zachowal sie jak nub oddajac eq...
Head nie wiedział o co zabardzo chodzi ,chciał pomóc ubić pk. Ale chaos ostatnio nieźle pałe przegina ,i nie mówcie że nic nie wiem o sytuacji na serwerze bo sam tam gram ...
Malwin on Saphira
29-11-2005, 13:54
Chaos to thief, którego mama po głowie łopatą biła z tego wynika. Jedyne co mu najlepiej wychodzi to kradzież wiem z własnego doświadczenia.
Olorion.
29-11-2005, 15:06
Chaos to thief, którego mam po głowie łopata biła z tego wynika. Jedyne co mu najlepiej wychodzi to kradzież wiem z własnego doświadczenia.
a co straciles?
Malwin on Saphira
29-11-2005, 17:24
Był to demon shield
Robercik knight'cik
29-11-2005, 17:54
O Jezu Ja pi***** to tylko gra... A wy sie wyzywacie jak male dzieci....i tak jak ktos juz powiedzial Jasmin sam z***al misje oddajac good eq.A bym zapomnial Zayebista ortografia i fajne teksty typu dawaj klate,daj p nogi.jaki masz kask?,tony hawke:P.A Head tez sie dal wrobic w to, on jest niezabardzo winny.
no dobra head ... źle cie ocenilem... ale nadal uwazam ze chaos i dourge postąpili jak idoci...
Nieznajomy nalesniczek
29-11-2005, 18:48
ja *******e jakie nooby ***ane zaplacil wam chyba a wy go zabiliscie oddac mu to ****a
@Jasmino
FONT]
Head, zachowałeś się bardzo ładnie, przyzwoicie i jestem z ciebie dumny :P
lol ja pier.... kurde dal rzeczy ale i tak zabili X(
szkoda gadać
życie jest jak miriam wszystko pieknie ladnie a tu h...
Malwin on Saphira
29-11-2005, 19:19
Haha chaos i rekompensata a to dobre. Co ukradł jemu i innym np. mnie już nie odda można się z tym pożegnać.
Sadze, ze jesli ktokolwiek ma oglaszac swoje prawdy dociekane tak dlugo w umysle to niech je ocenzuruje ze spontanicznych slow<dla niektorych to slowa pomocnicze> pt. przeklinanie na maksa. Uzywanie tych wyrazow swiadczy o waszym poziomie... widac niektorzy po prostu nie wiedza co napisac wiec postanawiaja zaatakowac w imie przyslowia:"Czemu dzwon głośny? bo wewnątrz jest próżny..."
Draconians sa gildia, ktorej udalo sie wypracowac na serverze pewna bezpieczna pozycje. Co swiadczy o ich dojrzalym mysleniu czlonkow gildi. Samo odejscie Nivelisa nie spowodowalo wiele w samym dzialaniu gildi.
Co do incydentu to Chaos dostal swoja nauczke czyli zostal wydalony z gildi.
Head byl nieswiadomy zamiarow Chaosa wiec nie mozna go winic w calosci.
Haha chaos i rekompensata a to dobre. Co ukradł jemu i innym np. mnie już nie odda można się z tym pożegnać.
Przykro mi z powodu starty przez Ciebie Demon Shielda. Czy straciles ja dlatego, ze Chaos zrobil namefakera?
Malwin on Saphira
29-11-2005, 20:15
Z powodu wyj****ia mnie na trade. Tak to już bywa.
ty jestes jaki ten... *******niety??:/ po c***a oddawales im rzeczy??:/ to bylo pewne ze cie ubija...:/ juz bym wolal wywalic je do wody...-.- lol
Olorion.
29-11-2005, 20:47
ty jestes jaki ten... *******niety??:/ po c***a oddawales im rzeczy??:/ to bylo pewne ze cie ubija...:/ juz bym wolal wywalic je do wody...-.- lol
Sadze, ze jesli ktokolwiek ma oglaszac swoje prawdy dociekane tak dlugo w umysle to niech je ocenzuruje ze spontanicznych slow<dla niektorych to slowa pomocnicze> pt. przeklinanie na maksa. Uzywanie tych wyrazow swiadczy o waszym poziomie... widac niektorzy po prostu nie wiedza co napisac wiec postanawiaja zaatakowac w imie przyslowia:"Czemu dzwon głośny? bo wewnątrz jest próżny..."
;;;;;;;;;;;
Dr.Byczek
29-11-2005, 21:32
Qurwa jakie dałny!! Po*******ce wasza gildia to jakas psychiczna. Polak polaka?
To własnie przez takich jak wy przegrywamy kazdo wojne
Nawet z ***anymi swe na aurea przegrywamy bo sie niektorym polakom narodowosc zachcialo sie zmienic (bez urazy)
Moze wy ****a kupcie sobie slownik brazylijski i zmiencie narodowosc bedo z was br jakich malo. Dla was to only pythera bo tam jest duzo noob br. To w waszym stylu. Umiesz juz przeklinac po brazylijsku?? Nie?
TO DO QURWY NEDZY ZA*******AJ PO TEN SLOWNIK!!.A nie innym psujesz przyjemnosc grania w tibie!@#$%
Ps. Ty tez jestes glupi ****a widzi ze ma gildie!! I chyba najlepszo na servie X( OMFG zamiast stac dalej z tymi slimami a nie ty wolales pojsc i pasc X( Only noob by oddal cale eq
Draconis Dragontooth
29-11-2005, 22:12
Qurwa jakie dałny!! Po*******ce wasza gildia to jakas psychiczna. Polak polaka?
To własnie przez takich jak wy przegrywamy kazdo wojne
Nawet z ***anymi swe na aurea przegrywamy bo sie niektorym polakom narodowosc zachcialo sie zmienic (bez urazy)
Moze wy ****a kupcie sobie slownik brazylijski i zmiencie narodowosc bedo z was br jakich malo. Dla was to only pythera bo tam jest duzo noob br. To w waszym stylu. Umiesz juz przeklinac po brazylijsku?? Nie?
TO DO QURWY NEDZY ZA*******AJ PO TEN SLOWNIK!!.A nie innym psujesz przyjemnosc grania w tibie!@#$%
Ps. Ty tez jestes glupi ****a widzi ze ma gildie!! I chyba najlepszo na servie X( OMFG zamiast stac dalej z tymi slimami a nie ty wolales pojsc i pasc X( Only noob by oddal cale eq
Co z tego że polak polaka ..
po pierwsze , przestan bez sensu gadać , tak pythera noob serv przecież całą rodzinka Bornegio to nooby bo br , co z tego ze polowa z nich ma 100 + lvle .. przecież kazdy noob zrobi taki lvl ..
po drugie , w większości wojen jakie widzialem swe wygrywali(lepsze aim boty? a może jednak pvp ,więc szwedzi nie są jak napisałeś "***ani" ..
po trzecie popracuj nad ortografią a nie stękasz tu na forum ..
po czwarte : nie ma języka brazylijskiego tylko portugalski .. own3d ..
Hijo de puta ..
cya ..
Yawn, naiwny...
Jas, z taka iloscia uh mogles ich wszystkich pozabijac XDDD
@Swe: Tak, swe maja lepsze pvp (przynajmniej duza czesc). Duzo lepsze, pamietam niektore wojny... wyszedlem z pvp pobiegac im przed nosami i w ciagu ~20 sek stracilem 8 uh 70+ wtedy pallem (sd i m-walle smigaly ladnie).
Co do polak polaka hm... jakies 62% polaków to skończone nooby, 26% przecietni gracze a reszta to gracze z przyszloscia. Ja nie mam zadnych skrupulow co do zabijania polakow...
Draconis Dragontooth
29-11-2005, 22:26
@ozon18
co do swe wystarczy zobaczyć filmik z Acko , dla przypomnienia 45 najt ucieka przed guildia Unit(same 100 +lvle) po godzinnej ucieczce zwija do dp , btw. gonili go dlatego ze zabil 2x morita de'vrie wtedy 115 knight(polak) a kim był acko ? szwedem ! :)
jednym słowem swe roxor :P , jeżeli o mnie chodzi nie czepiam się żadnej narodowości .. nawet br..
Dr.Byczek
30-11-2005, 06:56
NOM co racja to racja
Zgadzam się z tym, że to z*** w h** i poprostu pojechali po tobie jak po g**** ale na serio lepiej uciekac ile sił, pusty bp wywalic do wody i dednąc, licząc na to, ze wypadnie jeden lub 2 itemki....
Naprawde nie warto sie rozbierac.......
Współczuje Ci... ja bym przestal grac :(
Tylko jakies noobky po jednym czy dwoch dedach koncza kariere na servie,Jasmino nie jest taki napewno.Ty bys skonczyl BOŚ NOOB ^^
nie chodzi o 2 dedy tylko o cale eq:P i nie wyzywaj mnie odrazu, zachowuj sie jak normalny czlowiek, a nie jak kawałek kupy na chodniku :d
Sorry ponioslo mnie ,ale to przez to ,ze moi kumple po 1 czy 2 dedach koncza grac a to mnie wkurza :p
spoko nie gniewam sie ale gz dla tego pana ktory odeslal uhy i itemki 8o :cup:
Tak,to bardzo porzadny chlopak pozdrowieniaaaaaaaa!!!
arimedes
30-11-2005, 15:42
ty sie lecz czlowieku!
Jak nie wiesz o co chodzi to ty sie idź lecz a przynajmniej wyjdź bo jakby to powiedziec gildia draków szczyciła sie tym ze niegdy nikt sie nie splamil pk-owaniem na saphirze byli postrzegani jako gildia z zasadami a co za tym idzie jako wzór do naśladowanie a ty wychodzisz z takim czymś......
Hail Jasmin...
Poprostu te Typki co Cie ubiły to sa zwykłe Liśćie :) także sie nimi nie przejmuj ... Trzym sie :) ..
Srx nie moglem sie powstrzymac ;P.
btw.Zapraszam wszystkich na saphire.Mam 35 lvl a nie spotkalem sie z zadnymi oznakami PA...widzialem tylko 1 skulla w akcji...
Jeszcze raz zapraszam wszystkich (tych ktorzy nie expia w kopalniach kazz)
:>
Nigdy nie widzlaem wiekszej ilosci idiotow w jednym temacie..(chociaz nie..nie byl taki jeden w niusach o uptejd)
No nie... Dobrze, że nie poszedłem na Saphirę. Jak opuszczaliście ludzie infernę to jeden z dzisiejszych drejków powiedział mi, że też mam sobie zrobić chara Drake. No to zrobiłem : Shoopa Drake - 3lvl a tu mi nagle reszta wyskakuje, że będę ścigany na mainie i rookowany. To są super koledzy z inferny? Gó*no prawda. Ale zapomniałem wam podziękować, więc robię to teraz:P
Pozdro dla was pomimo tego... Pamiętajcie, że można jeszcze porozmawiać z kimś, a nie stosować przemoc(zwłaszcza jak ktoś gra na poważnie) a można znacznie więcej zyskać. No ale do kogo ja mówię. narx
Protarus
30-11-2005, 19:17
Oddales swój eq dla szczeniaków kturzy nawet nie potrafili sie wyslowic zwykle wiesniaki patrzecie 20:04 Dourge: trade ze mnom haha a swiniom dal?? kunie napoil?? :D
20:05 Dourge: ale oni chom zebym bil
20:06 Chaos Drake: POLACY GUROM
20:07 Dourge: mam go dednonc?
20:07 Head Drake: pokaz nogi na trade
20:07 Chaos Drake: guowa dla guowy
20:08 Dourge: co masz w bekpek?20:08 Dourge: daj bekpek
Hahahahahahahahaha chlopie skoro miales tyle uh bylo trzeba zabic przynajmniej tych dwuch cieci a jak zobaczylem co dziala ten cieniuchny pal to mysle ze i z nim bys sobie poradzil
A poza tym to mozna wyc z tych dzieciaków ahahahahahaha
WIOCHA!!!! a pvp to juz calkiem wy***ane we 3 tyle kolesia katowac ahahahahahahaaaaaaaahaaaahahahahahahahahahahahahah aha
No nie... Dobrze, że nie poszedłem na Saphirę. Jak opuszczaliście ludzie infernę to jeden z dzisiejszych drejków powiedział mi, że też mam sobie zrobić chara Drake. No to zrobiłem : Shoopa Drake - 3lvl a tu mi nagle reszta wyskakuje, że będę ścigany na mainie i rookowany. To są super koledzy z inferny? Gó*no prawda. Ale zapomniałem wam podziękować, więc robię to teraz:P
Pozdro dla was pomimo tego... Pamiętajcie, że można jeszcze porozmawiać z kimś, a nie stosować przemoc(zwłaszcza jak ktoś gra na poważnie) a można znacznie więcej zyskać. No ale do kogo ja mówię. narx
Przykro mi, ale idea nazwiska Drake byla dla bardzo bliskich przyjaciol IE i samej gildii. Wiec jak mozesz zauwazyc bardzo logiczne, ze sie nie zgodzilismy na Ciebie jako "Drake". Argumenty takie, ze znales niektorych z IE nie znacza niczego, znajomosc za przyjazn to duza roznica.
Oddales swój eq dla szczeniaków kturzy nawet nie potrafili sie wyslowic zwykle wiesniaki patrzecie 20:04 Dourge: trade ze mnom haha a swiniom dal?? kunie napoil??
Ojej... oni te wszystkie teksty wzieli od takich ludzi jak Ty i sparodiowali to.
Mam nadzieje, ze Twoja mama ma jakis slownik ort. na polce ;(
Noobowskie zachowanie z twojej strony, ja bym na twoim miejscu nic im nie dawal i spier... ile sil w nogach :P bys moze uciekl gdybys dobrze sie schowal pomysla
Didek Boys
30-11-2005, 20:40
Draconians hu** ***a** w du**.Mnie wku**** takie cos, ktos chce se pograc a tu nie moze bo za nic kur** ma hunt.
Współczuje ci Jasmino :( X( :( ;(
P.s. Graj na Nebuli msg,Julia'cens wejdziesz do rodzinki :D
Siergiey
01-12-2005, 06:55
@up a ja ci wspolczuje xD ogromu twego zasobu slow i poniekad intelektu
Olorion.
01-12-2005, 13:35
a pvp to juz calkiem wy***ane we 3 tyle kolesia katowac ahahahahahahaaaaaaaahaaaahahahahahahahahahahahahah aha
jestes smieszny czlowieku, ciekawe ile ty bys katowal 49 lvl ek 60 rp 60 ek i ~30ek ;;;
Coś nie moge obejrzeć i tak do konca tego filmu ale domyslam sie ze po 25minucie nic nowego sie nie działo... Jasmino zamiast im to oddawac mógłbyś se spokojnie uciec co zresztą było już nieraz powiedziane:P Wychodzi na to ze Head drake nie wiedział o co chodziło w tym zajsciu,ale to i tak nie zmienia faktu ze głupio zrobił i wiadomo było ze oni i tak go zabiją. Normalnie jak Del'toro;] Mojego kolesia tez tak na berylii zaczeli bez powodu walić,zapłacił im bodajze knighta armora tez, dostał szybko kilka SD i było po nim:P. SKILE obydwóch knightów ROX ;] Fajne hity wchodziły zanim wam itemy oddał :P
Zeby obejzec film musicie w 25 minucie zamknac trade z dwarven shieldem, a nie trade chanel ^.-.
Jezeli prawda jest ze head nie wiedzial o niczym to i tak zachowal sie glupio zabijajac Jasmina, gdy oddal eq =S (jezeli oddal te rzeczy ktore obiecal to ladnie postopil i ludzie powinni odpuscic i zapomniec ten niemily incydent). ;)
[Pamietajcie to tylko moje prywatne zdanie ^^ !! :) ]
Malwin on Saphira
01-12-2005, 19:15
Najbardziej rozje**ła mnie wypowiedź chaosa polak polaka ?? ;P Oj Chaos ty złodzieju po tym jak mnie okradłeś(demon shield) nasuwają mi się na usta twoje słowa .........
Protarus
01-12-2005, 22:13
Przykro mi, ale idea nazwiska Drake byla dla bardzo bliskich przyjaciol IE i samej gildii. Wiec jak mozesz zauwazyc bardzo logiczne, ze sie nie zgodzilismy na Ciebie jako "Drake". Argumenty takie, ze znales niektorych z IE nie znacza niczego, znajomosc za przyjazn to duza roznica.
Ojej... oni te wszystkie teksty wzieli od takich ludzi jak Ty i sparodiowali to.
Mam nadzieje, ze Twoja mama ma jakis slownik ort. na polce ;(
Napisalem to w 10 sekund wiec stul dupe cieciu
Protarus
01-12-2005, 22:17
[QUOTE=Olorion.]jestes smieszny czlowieku, ciekawe ile ty bys katowal 49 lvl ek 60 rp 60 ek i ~30ek ;;;[/QUOTE
Po pierwsze schowaj sie z tym swoim nedznym poziomem
Po drugie jakies 2 lub 3 minuty nie wiencej a ciebie mysle ze w minutke
Po trzecie kto idzie na 49 ek z 7 sd??
Head Drake
01-12-2005, 23:24
[QUOTE=Olorion.]jestes smieszny czlowieku, ciekawe ile ty bys katowal 49 lvl ek 60 rp 60 ek i ~30ek ;;;[/QUOTE
To tesz pisales w szypko rze zrobiles kolejny blond ortograficzny ? :(
Moj ostatni post w tej dyskusji, uwazam, ze dalsze prowadzenie tej dyskusji nie jest potrzebne, chyba wszystko sie wyjasnilo ?
Hf.
Siergiey
02-12-2005, 10:59
po pierwsze i tak go zrobil szybciej niz ty robisz 30 lvl
po drugie przestan dwocipkowac xD
po trzecie - chaos ;d
jesteście nienormalni walic to ze zabiliscie go za darmo ale zabiliscie polaka tego nie moge zrozumiec. Idioto zabiles polaka jak bym spotkal cie na rl skopal bym ci tak twarz ze bys zapamiatej mnie do konca zycia. Aha i jeszcze jedno pamietaj ze jak komus tak zrobis ktos kiedys ci tak samo zrobi nic w przyrodzie nie ginie ale wtedy bedziesz zalowal tego.
P.S. z idiotami nie ma co gadac powiescie sie wszycy na tym filmiku
jesteście nienormalni walic to ze zabiliscie go za darmo ale zabiliscie polaka tego nie moge zrozumiec. Idioto zabiles polaka jak bym spotkal cie na rl skopal bym ci tak twarz ze bys zapamiatej mnie do konca zycia. Aha i jeszcze jedno pamietaj ze jak komus tak zrobis ktos kiedys ci tak samo zrobi nic w przyrodzie nie ginie ale wtedy bedziesz zalowal tego.
Olorion.
03-12-2005, 08:16
jestes smieszny czlowieku, ciekawe ile ty bys katowal 49 lvl ek 60 rp 60 ek i ~30ek ;;;
it made my day ;;;;;;;;;;;
dr Lubicz
03-12-2005, 12:27
Nom nom , drakonians muwiom ze niesom powerabusery ale oni nawet niemaja pojecia co to dokladnie jest gdyz robia to caly czas... B) oto dowody :p
kiedy chcialem sie zapytac o mojom wolnosc moro drake nic nie uslyszalem...
16:19 Dourge: Siemka.
16:19 Dourge: Ej jestes tam?!
16:19 Dourge: Mam pytanko, gdyz slyszalem ze gildia Draconians poluje na mnie , moge?
a prubowalem kilka razy nom
kiedy zapytalem o to jego blood bro oloriona ktury siem wypowiedzial ze on niepowerabuser i wogule to paczcie jaki on zly :evul:
16:27 Dourge: Siemka.
16:28 Dourge: Mam pytanko, gdyz slyszalem ze gildia, twoja gildia poluje na mnie , moge?
16:28 Olorion: sory nie mam ciastek
16:28 Dourge: ?
16:28 Dourge: moge??
16:29 Olorion: prosze powiedz gdzie som wonsy
16:29 Dourge: o czym ty muwisz??
16:30 Olorion: mam strzale i lok ale strzala nie leci co z tym zrobic?
16:32 Olorion: powiedz prosze
takie zachowanie nom ... pfff... medal mu dac :cup:
az wkoncu ja msg head drake z kturym sobie pogadalem wincej nom
zobaczycie jaki on jest naprawde 8o sciga ludzi za zeczy spoza tibi a ma sie za takiego rpg... niemam sluw X(
16:32 Dourge: Siemka
16:32 Dourge: Mam pytanko, gdyz slyszalem ze gildia Draconians poluje na mnie , moge?
16:32 Head Drake: pytaj
16:32 Dourge: Jaka forma zaplaty satysfakcjonuje cie i za co jestem hunted?
16:33 Head Drake: Ten post na tibia.pl chyba wystarczy nie ?
16:33 Head Drake: I po co sie pytasz o zaplate skoro i tak nie zaplacisz ?
16:33 Dourge: Jaki post na tibia pl, co ma tibia pl do czynienia rpg gra tibia i tym jak moj character sie zachowuje?
16:34 Head Drake: Dobra
16:34 Dourge: Powiesz mi?
16:35 Head Drake: Twoj charakter nie podzielil sie ze mna lootem, wrobil mnie w zabicie niewinnego gracza, kazal mi zaplacic 10k albo wypusci film w ktorym zabijam niewinnego gracza i prowokujesz inncyh
16:37 Dourge: Uwarzam ze podzielilismy sie lootem sprawiedliwie gdyz ty niechciales miec z tym co zrobiles wiele do czynienia, wrobienie w zabicie tak ale winnego gracza, Jasmino makrowal i abusowal swoja wladze film i tibia cam jest nielegalna wiec to niepowinno nic
16:37 Dourge: znaczyc , ponadto niewiem w jakiej formie prowokuje innych?
16:37 Head Drake: z tym ze ja nie chcialem zadnej czesci loota, poza 10k ktore wisialem chaosowi
16:38 Head Drake: Mysllaem ze sie tak umawiamy, wy dzielicie sie lootem a ja mu nic nie wisze
16:38 Dourge: Nom niechciales oddac Jasmino loota chciales wziasc je dla siebie i spacic dlug niezle !
16:38 Head Drake: Wtedy nie wiedzialem ze jest niewinny
16:38 Head Drake: dopiero ten film mi to pokazal
16:38 Dourge: film moglbyc zfalszowany
16:39 Dourge: niemyslales o tym?
16:39 Head Drake: Nie
16:39 Dourge: Gamemastery niebiora filmow jako dowody wiec ...
16:39 Head Drake: ale co maja do tego GMi
16:39 Dourge: Ze ty chesz byc sprawiedliwy
16:40 Dourge: Ale przez tibia cama nic niewiesz
16:40 Head Drake: Chodzi mi o opinie draconians i 10msg dziennie ze jestem c***em
16:40 Dourge: Jak juz mowilem tibia pl to sprawa spoza granic mojego characteru Dourge
16:40 Dourge: Przykro mi ze ktos cie msguje za jakies posty na tibia pl
16:41 Head Drake: chociaz to ze Ci przykro
16:41 Head Drake: W oc nie wierze
16:41 Dourge: Wierz czy nie , huntowanie mojej postaci za posty na tibia pl to powerabuse !
16:41 Head Drake: jak juz powiedzialem wrobiles mnie w gowno
16:41 Head Drake: -.-
16:42 Dourge: Jesli pamietasz dobrze to nie ja zawolalem cie i kazalem ci bic Jasmino jesli o to ci chodzi
16:42 Head Drake: ale tez mi nie powiedziales
16:42 Head Drake: ze jest niewinny
16:43 Dourge: Nieprzypominam sobie , dla mnie jest winny
16:43 Dourge: Makrowal tam i naduzywa swoja wladze
16:44 Dourge: Wiec wracajac do mojego glownego pytania jaka zaplata satysfakcjonowala by cie zebym stal sie niehuntowany?
16:45 Head Drake: Nie wiem czy wiesz ale oddalem Jasmino troche rzeczy
16:45 Head Drake: Znaczy zaplacilem
16:45 Head Drake: Moglbys mi oddac chociaz czesc tego
16:46 Head Drake: Ale wiem ze tego nie zrobisz(:
16:46 Dourge: To sprawilo by zebym byl free?
16:46 Head Drake: tak
16:46 Dourge: Od kogo mianowicie , calego draconians?
16:46 Head Drake: Tak
16:47 Dourge: A jak nie to deduje? ile razy?
16:47 Head Drake: nie dedujesz bo campisz w pz
16:48 Dourge: NIe do konca jak widzisz zrobilem nowy lewel 2 dni temu ;-)
16:48 Dourge: A jak nie to deduje? ile razy?
16:48 Head Drake: Dunno
16:49 Dourge: A od czego to zalerzy?
16:49 Head Drake: od tego kto bedize mial czas
16:49 Dourge: Czyli bedziecie mnie bic tyle razy ile bede poza pz i kazdy kto bedzie online z draconians bedzie to robil
16:50 Dourge: ale ile razy?
16:50 Head Drake: mysle ze do rooka
16:50 Head Drake: chociaz z wlasnego doswiadczenia bedzie to ciezke
16:50 Head Drake: Dobra, placisz czy jaja se robisz ?
16:51 Head Drake: boj ak nie to expie i cya
16:51 Dourge: Czyli mam hunted forever za uczestniczeniu w zabijania cheatera i powerabusera i niepodzielenie sie wedlug ciebie dobrze z toba lootem z tego samego zajscia?!
16:51 Head Drake: tak
16:51 Head Drake: no wybacz ale do tego dolisz szantaz
16:52 Dourge: Czy nie sadzisz ze to jest powerabuse? Nic tobie sie nei stalo a moj charater ma zginac jakies 60 razy?
16:52 Dourge: Jaki szantarz? tibia cam jest nielegalna !
16:53 Head Drake: Nielegalna ?
16:53 Dourge: Nom
16:53 Head Drake: to czemu kazdy z niej kozysta ?
16:53 Dourge: Przez zasady tibijskie jest nieuzanwana za legalny program do tibi
16:54 Head Drake: Powiediales, 2 dni po calym zajsciu ze mam ci zaplacic 10k albo napiszesz post na tibia.pl
16:54 Head Drake: to jest szantarz
16:54 Dourge: Nom ale w naszym swiecie tibijskim takie rzeczy jak tibia pl nieistnieja liczy sie tylko to co jest w grze moim zdaniem
16:54 Dourge: Tibia pl w moim rozumowaniu moglo to byc zupelnie cos innego
16:55 Head Drake: ok ja jestem pa
16:55 Head Drake: starczy ?
16:55 Dourge: qwa
16:55 Dourge: to oddeslales mu itemy
16:56 Head Drake: tak
16:56 Dourge: Cos jest nietak
16:56 Dourge: niehuntuj mnie plz
16:57 Head Drake: Bye..
16:57 Dourge: nara
sorry sa mojom ortografie chcialem wyjsc na wiecie czlowieka z muzgiem a nie noobq :baby: hunt forewer dla mnie a co bendzie dla niego albo chaosa??
nic qwa!11 widzicie che takom zaplate albo mnei rooked
16:55 Head Drake: ok ja jestem pa
i jak tu grac jak na forach jest jeden czlowiek a w tibi jest zupleny inny zly co nicszczy innym gre!! X( X( X(
16:51 Dourge: Czyli mam hunted forever za uczestniczeniu w zabijania cheatera i powerabusera i niepodzielenie sie wedlug ciebie dobrze z toba lootem z tego samego zajscia?!
16:51 Head Drake: tak
jaka kara bendzie dla niego ja stracilem guldie przez to a on nic tylko on mnie che zabic !!
A WRACAJONC DO SPRAWY CHAOSA TO MOZE NIEUWIERZYCIE ALE
ON DOSTAL KICK PRZED TYM TOPICIEM NA TIBIA PL !!!
zabil makroera pacio the sorcerer kturemu wypadlo blu ropka i ktury okazal sie
partykusem drake !!1 dlatego go kickneli dlatego broniom makroeruw !!!11
sam bylem przy tym jak on dawal loga jak na jego ekran wszedlochilem X( :evul:
taka jest prawda !! WOLNOSC OD POWERABUSERUWW!!1 ;( ;( ;( ;(
dzisiaj msg do oloriona zeby mi oddal moje 2k kture mi wisi od tygodnia juz... i patrzcie :o
12:57 Dourge: Siemka polak czy mozesz mi odeslac moje 2k???
12:58 Dourge: hej siemka jestes tam"????
13:00 Olorion: ta
13:00 Dourge: nom mozesz??
13:00 Olorion: nom nie
13:01 Dourge: chesz okrasc polaka???
13:01 Olorion: tez lubie ciastka
13:02 Dourge: chesz post na tibia pl????
13:02 Olorion: oja
13:02 Dourge: wyslij plz
13:02 Olorion: sory nie chce misieiscpo ciastka
13:02 Olorion: ;[
13:02 Olorion: nom
13:03 Olorion: spx?
13:03 Dourge: wyslij
13:04 Dourge: darashia / dourge
13:04 Olorion: czesc
13:04 Olorion: ja jestem
13:04 Olorion: olorion/ab'dendriel
13:04 Olorion: koledzy?
swietny przyklad powerabuse... ja nic mu niemogem zrobic a on mnie tak traktuje za nic X( X( X( X( X( X( ;( ;( X( ;( :evul: ;(
teraz ocencie sami czy oni som powerabuserz czy niesom, nieche muwic juz o tym jak head drake rozkazywal mojej kolezance zeby mnie kopnela z domka albo bendzie hunted i jom bil.. wstyd ze oni sie majom za polakuw 8o :evul: ;( ;(
Olorion.
03-12-2005, 12:36
dzisiaj msg do oloriona zeby mi oddal moje 2k kture mi wisi od tygodnia juz... i patrzcie :o
nie pozyczylem tylko to jest 2k ktore zaplaciles za gh zanim zostales wyrzucony
dr Lubicz
03-12-2005, 12:39
dalem ci je ale co mam z tego !!!11 prosilem cie zebys mi dal invited to gh a ty ze po co ci !!! niechesz oddac a ja che sie splacic nawet mi neipomoze patrzcie ludzie !!! X( :baby: :baby: ;(
dalem ci je ale co mam z tego !!!11 prosilem cie zebys mi dal invited to gh a ty ze po co ci !!! niechesz oddac a ja che sie splacic nawet mi neipomoze patrzcie ludzie !!! X( :baby: :baby: ;(
Żałosny jesteś dzieciak -.-
dourge@
Obok slynnego "hakiera",ktory meczyl tibie.pl na poczatku roku przez kilka miesiecy linkiem z butibofem~ kandydujesz do idioty roku 2005.
Nagrodami sa: rajstopy firmy cnoty(rozowe i/lub pomaranczowe) oraz obraz namalowanego osła przez pana Ździsława spod 4 mieszkajacego w ekwadorze.
Jestes zalosny.Gdzie tutaj PA ze strony Head'a?"Ic lempiej sie popaf klodzgami leko nom albo to piaskofnicy nom"
Ale smianie.
OMG ja nie wiem jak mozna brac grę tak na serio!! Ludzie to tylko gra!!
On go nie zabil naprawde tylko w grze a wy to traktujecie jakby wyszedl na ulice rozebral go i zabil :baby:
Popieram ze postąpili nie fer ale to tylko gra!!
Mogl nie atakowac!! Był glupi ze oddal cale eq :baby:
bendziesz mojim kolegom plz plz prosze polak mialem haka
btw. buehehhhe nie czytalem calego tematu bo mi sie nie chcialo ale ostra polewa ;] tylko sie zjarac i na fazie przeczytac hohohooh . yał
/BR?taz
;>
Siergiey
03-12-2005, 23:35
Madre slowa!! ;d nie ma co gadac z idiotami, ale nie moglem sie powstrzymac zeby napisac cos do ciebie, wiec:
mowisz jakby ci matke zgwalicili a oni TYLKO u***ali nieznajomego ci kolesia, i to w GRZE! ktora jest swiatem wirtualnym...za powaznie podchodzisz do takich rzeczy, ta gra w ktora grasz, czyli TIBIA - to nie dzieje sie naprawde, nie przejmuj sie tak tym, bo czytajac twego posta, wnisoskuje, ze jakby cie ktos zaczal w Tibii bic, to bys ze strachu obsral portki
Oo wrzuc na luz ziomek ;d
ja kiedys zrobilem kupe jak padlem na armii orkuw wojownikuw prosze dasz cos plz polak?
Witam ponownie w poscie o mnie :] Chce tylko powiedziec ze ten post ktory teraz napisze bedzie ostatnim z mojej strony, dla mnie ten temat sie zamyka. Wszystko ulozylo sie bardzo pozytywnie. Chaos i Head drake zaplacili i w moich oczach sa czysci i naprawde mozna z nimi sie dobze dogadac. Uwazam ze obelgi na gildie drakonis sa bardzo nie na miejscu tym bardziej na Head na 100% jest niewinny, Chaos tez wykazal sie spora dawka zrozumienia i mam nadzieje ze oczyszczajac jego wine w moich oczach oczyscilem rowniez z waszych. Jeszcze raz dzieki za pomoc gildi drakonis w odzyskaniu eq jestem sporo na + :D :D :D THX !!!!
Nicholas Slide
04-12-2005, 21:12
Czytając niektóre posty miałem ubaw po pachy ;)
I tak się zastanawiam co jest takiego wyjątkowego w tym poście/filmie, że cieszy się taką oglądalnością. Akcja jest mało ciekawa ;). Co jest takiego wyjątkowego w śmierci tego „doświadczonego” gracza ;) ? Wielu graczy ginie każdego dnia, ale jakoś nie spotkałem się jeszcze z tak wielkim „odzewem” i taką agresją ze strony ludzi którzy na pewno sami mają niejedno na sumieniu.
PS. Mam wrażenie ze niektórzy z was zapomnieli już, że to jest tylko GRA, a uwagi typu „skopał bym ci tyłek w rl” świadczą tylko o tym, że wypowiadająca je osoba jest za młoda by grać w Tibie albo niedojrzała emocjonalnie...
CHESTER from rubera
04-12-2005, 22:02
"22:51 Chaos Drake: POLACY GUROM" ahaha poziom z pod klatki. Uwielbiam takich ludzi wieje polskoscią! Nie znam innego narodu tak hamskiego, wulgarnego i głupiego, czasami żałuje, że się tu urodziłem.
Nicholas Slide
05-12-2005, 18:24
"22:51 Chaos Drake: POLACY GUROM" ahaha poziom z pod klatki. Uwielbiam takich ludzi wieje polskoscią! Nie znam innego narodu tak hamskiego, wulgarnego i głupiego, czasami żałuje, że się tu urodziłem.
Kalasz własne gniazdo. To takich „patriotów” jak ty powinniśmy się wstydzić. Nieprawdą jest, że wszyscy Polacy są chamscy, wulgarni i głupi. Twój brak szacunku świadczy tylko o tobie bo jeśli mówisz takie obelgi pod adresem całej Polski to obrażasz nie tylko mnie ale i swoja matkę, ojca i resztę rodziny, a to jest już żałosne.
Sign
Nicho, który jest dumny z tego że jest Polakiem :]
Co prawda to prawda polska to wielkie bagno. :(
Nicholas nie grasz na Saphirze więc nie wiesz co oznaczało to zachowanie członków Draconians.Dopóki nie stał sie ten wypadek ta gildia byla najlepiej wychowaną,zorganizowaną i przyjazną na servie.A takie zachowanie jakie pokazali jej członkowie na filmie wogóle nie pasuje do Draconians.
Siergiey
06-12-2005, 12:19
On nie gra i nie wie, a ty grasz i nie wiesz...
wojak_paladyn
06-12-2005, 13:13
gdy obejrzałem ten filmik przypomniało mi skie noobstwo jednego z członkow najlepszej polskiej glidi na emperze zapomniałem nazwy wracałem sobie wesoly z ponad 600gp z katedry i 2 brass armorami gdy nagle wyleciał moge podać nick Ziom przemek wyskoczył z skullem i kazał mi oddać legi oddalem a on i tak mnie zabił i oczywiście loot i lplate legi poszly sie j***ć miał wtedy 32 level.
Siergiej don't udzielaj sie low levelq.
Jedi mastery
23-04-2006, 14:41
ty sie lecz czlowieku!
dobrze powiedziane -.-
dobrze powiedziane -.-
Po co odswiezasz stary temat z 2005r.. ?
gavreonien
23-04-2006, 18:05
Igzakli :) niepotrzebnie :)
Siergiey
23-04-2006, 18:28
Siergiej don't udzielaj sie low levelq.
Co ma do tego lvl kretynie? -.-
Nawet nie wiesz jaki mialem ; ) Jaki mam, i jaki bede mial ;;;;
Master Mind
23-04-2006, 18:48
Ey ,wes wrzuc to na megaupload bo mam limit na rapidzie -,-
Coozeman
24-09-2008, 06:33
@up umarłem xDDDDDDD Hahaha, lecz się archeologu ^^
Robin Hood z szerwood
24-09-2008, 09:54
jak oni tak mogli normalnie szok
19MaLy08
24-09-2008, 12:23
@Up.
Jakim cudem ty to obejrzałeś, jak ten film jest z 2005 roku, i jest "File not found"?
Prośba. Jak ktoś to ma jeszcze na kompie, niech tu da :D
Sir Deziom
26-09-2008, 21:22
Pamietam ten film... mocny jest ;d ale kied to bylo...
XD
pozdro dla wszystkich Draco~ i przyjaciół :)
Pozdro dla wszystkich archeologów -.-
Blagam Jak Ktos Ma Filmik Z Pierwszego Posta To Plz Upload Gdzies Rodacy
@up
Pozdrawiam W Imieniu Oloriusza
niemiłosierny powerabusing z tego co tu czytam
@up tez bym chcial filmik wlasnie;/
Witam.
Po pierwsze proszę o nie banowanie mnie za odświeżanie starych tematów.
Po kilku latach poszukiwań film został odnaleziony. Jest to absolutny hit i początek powerabusingu w tej grze.
http://www.speedyshare.com/YRwvb/jam.rec - sam filmik
http://www.speedyshare.com/zZSeF/Tibia755***** - film razem z tibia 7.55 i tibiacamem
pozdrawiam i całuje
pozdrawiam ol polakow
polecam filmik z calego serca
xen the drake
najlepsze fragmenty
Chaos Drake: 23:51 Head Drake: i za co go atakuje ?
Chaos Drake: 23:52 Dourge: random pk;
Chaos Drake: nogi jeszcze
Chaos Drake: i spokouj
Dourge: to pokaz miecz
Jasmino: mial bys spokuj
Jasmino: kurwa -.
Dourge: klata to za malo dal nas 3
Dourge: oddaj mi moje skale armor
Dourge: i przestane bic
Jasmino: crus i spokuj
23:23
Dourge: daj bekpek
Dourge: bo che showel
Dourge: bo dednol i mi wypadl 1
Dourge: jasmino czy mozesz dac mi 5 uhuw ktore zmarnowalem przez ciebie?
Head Drake: przyszedles se popekowac
Head Drake: i mamy cie puscic ?
Jasmino: tak
Dourge: to jest najwieksze powerabuse jakie w zyciu widzialem
Skoro temat brzmi "cała prawda o draconians", to gdzie żeście som ziomeczki?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.