Pokaż pełną wersje : Test na Tutora?
Virius the Master
27-11-2005, 21:44
Test na Tutora...?
Czy to jest aby legalne aby sprzedawać je na Allegro?
Czy wogóle warto zostać tutorem? Jakie są z tego korzyści?
Czy to jest aby legalne aby sprzedawać je na Allegro?
Zgodnie z zasadami Polskiego prawa: Tak
Zgodnie z zasadami Tibijskimi: Nie
Ale sam się zastanów czy warto to robić? Ten test nie jest po to, by mógł go wykonać każdy, tylko Ci którzy posiadają rozległą wiedze na temat Tibijskiego świata. Czy chciałbyś ujrzeć na HELP-chatcie "Free items plx!!!11" pisane pomarańczową czcionką? Czy chciałbyś ujrzeć armie noobów, z pozycją tutora? Wyobraź sobie: "Ryśo Zabijaka" Pozycja: Tutor. Naprawde tego byś chciał? Byle tylko zarobić te 50zł? (Bo gwarantuje Ci że więcej kasy na tym nie zarobisz!)
Poza tym, ten test można wykonać raz na 2 lub 3 miesiące, do tego trzeba mieć PACCA, a za każdym razem gdy rozwiązujesz test pojawiają sie inne pytania. Nie wiem ile ich jest ale załóżmy za razem 200, w teście jest chyba 20 pytań (moge się mylić). Musiał byś zatem rozwiązać 20 testów, co 2 miesiące (by poznać wszystkie możliwe pytania), to daje 40 miesięcy, no chyba że stać cie na opłacenie kilku kont, ale wtedy raczej nie wyszedł byś na swoje:) Nie wspominając o tym że, musiał byś być pewnym swoich odpowiedzi.
Czy wogóle warto zostać tutorem? Jakie są z tego korzyści?
Czy warto? Tak!
Jakie korzyści: Żadnych!
Z tutorem jak z księdzem: Jeśli nie czujesz powołania, to lepiej żebyś Nim nigdy nie był!
@Down, no fakt, założyłem że w każdym teście pojawiają się inne pytania, co jest troszke nierealne.
Rethfing on Aldora
27-11-2005, 23:01
Zakładając, że jest 200 pytań, to musaiłbyś wykonać wiecej niż 40 testów. Ja robiłem 2 i miałem większość pytań takie same.
Virius the Master
28-11-2005, 09:33
@Aevin:
Ale czy ja mówie, że ja to chce sprzedawać??
<link usuniety - mod> <mówie o tym gościu...
I jest wiele innych takich noob'ików.
Bez komentarza...
I jeszcze są idioci co to kupują!
Wielki MarIuSzzo
28-11-2005, 11:21
Co do korzysci z tutora, to w przyszlosci masz szanse byc nawet gmem, jesli wczesniej dobrze pelniles obowiazki tutora. Masz wczesniejszy dostep na test servery. I to chyba wszystko ;p.
no to ten test można robić co 2 miechy... ja go ostatnio robiłem ale oczywiscie nie zdałem:P to nie jest takie łatwe jak sie może wydawać, czasami pasują 2-3 odpowiedzi w pytaniu z 4 mozliwosciami. Pytania są dosyć trudne, i trzeba byc zaprzyjaznionym z jezykiem angielskim, poniewaz bez tego to ani rusz. Sam bym go jeszcze raz zrobił, ale dostałem bana/do zdania tutora nie trzeba miec aktualnie pacca tzn. jezeli masz pacca i sie skonczy to potem NA PEWNO mozesz robic tutora(sam tak robiłem)
Posiotion: Tutor <-- jak to ładnie wygląda:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.