Pokaż pełną wersje : Zabilem niewinnego
Mimichal
22-05-2004, 15:55
Pierwszy raz jak kogos zabilem pisalo mi cos takiego:
15:27 Warning! The murder of Keyinomou was not justified.
Zawsze zabijalem osoby z czaszkami jednak teraz jakis chlopek na 10levelu chodzil za mna i co zabilem to kradl, na privie pisal do mnie glupoty i blokowal przejscia. Prowokowal mnie. Strzelilem do niego z FF i z 3 HMM i juz niezyl. Wtedy pojawil sie ten napis. Oco chodzi?
To jest napisostregawczy zebys za duzo nie pk'owal, ale czasami zadarzaja sie sytuacje gdy trzeba usunac jakiegos goscia. Jezeli nie masz zamiaru wiecej pk'owac to sie tym nie przejmuj ;)
Toony Knight
22-05-2004, 16:38
Ze zabileś osobę bez czaszki - jeszcze 2 albo 3 w krótkim czasie i masz red skulla, albo jeszcze chyba 5 czy 6 i masz bana za pk
fakir110
22-05-2004, 17:07
na jak długo jest ban za pk'owanie?
Ban jest mniejwiecej chyba 1-3 miesiecy(Tak slyszalem) .Ale nie radze pk bo np. na hibernie w Ab kto zobaczy pk lub nawet white skulla odrazu ze 20 osob biegnie na ciebie ,ale np na 30 lvl+ nikt ci nie pobiegnie bo odrazu obstawa kumpli mowi stop i tak dalej..
Red skulla ma sie jak:
Zabijesz 3 ludzi w 1 dzien;
Zabijesz 5 ludzi w tygodniu;
Zabijesz 10 ludzi na miesiac;
Jak masz red skulla to zniknie ci on za 30 dni. Jesli podczas tych 30 dni nie zabijesz nikogo to ci znika, a jesli masz red skulla i zabijesz kogos to termin znikniecia przedluza sie o nastepne 30 dni. :]
----------
Wulkan of the druid -> Julera -> Carlin -> Lvl 17 i Mlvl 23(i rosna) -> 19\21 (i rosna)
Ettercap
25-05-2004, 15:25
zbyt rygorystyczne ?( nie uwazacie? chociaz ja nie pk i nie mam co sie dygac
Fallorian Thennars
25-05-2004, 19:08
Oryginalnie dodany przez Ettercap
zbyt rygorystyczne ?( nie uwazacie? chociaz ja nie pk i nie mam co sie dygac
Nie, bynajmniej zbyt rygorystyczne. Gdyby tak nie było, pomyśl ilu byłoby PK. Można twoją wypowiedź zrozumieć w ten sposób, że jesteś PK, latasz z red skullem cały czas i mówisz że to zbyt rygorystyczne. Zapewne tonie jest prawda. Ja zazwyczaj w moich wypowiedziach ;) .
Nom racja Bracie Wielkiego jesli masz skulla w Ab to z toba koniec... :)Znam paru Pk (w carlin i thais) na 60-80 lvl(tzn. ja ich nie znam tylko ich widzilem :D) i nikt im nie podskakuje... X( Szkoda X(
PK To n00bostwo :))
Fallorian Thennars
26-05-2004, 20:05
PK to nie n00bostwo. Ja zawsze dostaje kopa adrenaliny jak ide do Carlin po czary nowe, z wiadomych powodów :) .
Jestem za red skullem i za banem za pk'owanie. Nie nawidze pk'owców X( (del'toro też of course ;) ) Mają wysokie levele i tłuką słabszych- to nie jest normalne!
napis " Waring! the murder of #### is notjustifed." znaczy dokladnie mowiac : uwagga ! morderstwo pana #### jest nieuzasadnione. [ inaczej mowiac zabiles bez wyraznego powodu <koles nie mial skula>]
Ban jest mniejwiecej chyba 1-3 miesiecy(Tak slyszalem) .
Mój kolega dostal za to bana tylko na tydzien 8)
Wiec niekoniecznie ma sie bana na tak dlugo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.