zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy takie cos Instnieje???

Dzienciol
28-11-2005, 14:19
Witam mam kumpla na innym serwerze ale nie w tym rzecz, na jego serwie itemki sa bardzo drogie np: bohy-90k i inne drogie rzeczy.Interesowalo mnie to ze koles ma strasznie duzo siana , stracil juz 4 pary bohow i sie nie przejmuje.Zapytalem sie go jak on tyle zarabia powiedzial i tylko ze potrzebny jest kilof i łom ( nie wiem po co łom ale dobra :] ) i wiecej nic.Zapytalem sie jego kumpla , i on powiedzial mi ze jest jakieś miejsce ze rozwala sie sciane kilofem wchodzi sie do pomieszczenia gdzie sa 2 fire devile albo fire elementale i pelno loota niczyjego (ponoćw kilka minut 10k) i własnie to mnie zainteresowalo!!! Czy ktoś z was o tym slyszal???Jak tak bylbym wdzieczny za info gdzie to sie znajduje bo bym sobie na intemki pozbieral :] Z gory thx !!!

J0hny
28-11-2005, 14:30
lol? nie ma takiego czegos...
a jedyna dziura z FD to mi sie kojarzy z spike sword questem

LOL_13
28-11-2005, 14:44
haha ale ci wala walnal. jak to jest knight to se idzie na guardy robi loota i ma w 5h jakies 40k. wiec wiesz pojdzie z 3 razy i ma bohy :o jeżeli pall...to nie wiem moze robi hmmy i duzo se uzbieral albo farme druidow i expi nimi albo cos ;/ nie mam pojecia ;p. al enie ma czegos takego ze idziesz a tu caly pokoj itemow :o bynajmniej nie slyszalem o czyms takim ;p

Dwimenor
28-11-2005, 14:45
Nawet jeżeli takie coś istnieje, to podanie lokalizacji byłoby niezgodne z regulaminem tibia.pl.