Pokaż pełną wersje : Dragon Hunt ( Valloria )
Witam!! :)
To pierwszy hunt na dragonach na nowej postaci ;], jutro się postaram na poh coś zabić :PPP
Dragon Hunt 22.05.2004 (http://republika.pl/sof2003/Screens/Dragon%20Hunt/)
Kesaro the Necromancer
22-05-2004, 17:21
Dosc ciekawe ss ale zaduzo juz o tych smokach :(
Całkiem fajny ss...
Tylko na tych screenach jest pokazane jak to twój kumpel bije te dragony a nie ty ;/ ale ogulnie git :)) .
Jak widać że ich nie biłem jasne że widać a hmm, co może knight po 30 walił :D, a kurat mi się uchwycić nie udało ale best hit był 109 ;D
Tu dowód że ja większoć biłem - ale gdyby nie on to nie wiem co by było ;] (http://republika.pl/sof2003/Screens/Dragon%20Hunt/Dragon%20Hunt0009.jpg)
P.S To mój 10 post 8)
Bigvirus
22-05-2004, 18:32
Niezle te ssy ale mogly byc jeszcze lepsze next time bedzie lepiej;D
elite knight
22-05-2004, 19:30
SS,y mogą być.
Mam pytanie czy bloker wiedział jak sie do draga ustawić?
Bo to trzeba pod skosem, ponieważ mozesz dostać fajnego hita nawet za ok. 150...
Zapytaj sie blokera :P
Pozdro
Bardzo fajne ss, oby tak dalej. Tylko troche malo ladnych hitow, brak ss z koncowym lootem. Male bledy ogolnie GOOD! :P
No no all SS'y spox podobaja mi sie bardzo ;) Oby tak dalej bylo ;]
Oryginalnie dodany przez elite
Bardzo fajne ss, oby tak dalej. Tylko troche malo ladnych hitow, brak ss z koncowym lootem. Male bledy ogolnie GOOD! :P
Co do tego zobacz sobie, ostatni screen to jest końcowy loot ( Słaby ale 1k za niego było :) ).
Co to knighta - Knight naprawde dobry bo schodziło nam tylko 1-2 uh na draga żadko się zdarzało 3 uh. Natomiast Best hit był 109 :), a z hmm 37 :)
Troche za duzo ss :P Ale spox
Spoko....a bloker to muj bloodbro :PP.Jusz wczoraj te ss'y widziałem.Na przyszłość nie rub tak dużo tych ss bo niektóre to jedno i to samo ale generalnie jest git.
Dzisiaj jescze idziemy ;) hehe ;)
kalashnikov
23-05-2004, 13:43
SS'y biedne :( ale trudno ogladnalem wszystkie i juz dragi mnie tak nie kreca chyba ze sa fajne ss'y to mozna poogladac a tak to NUDA!!!!:(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.