Pokaż pełną wersje : Fear outfits....
UWAGA! Robie fake'a nowego. Tym razem to bedzie F.E.A.R - nie fantasy tylko science fiction.... Robiony bedzie na podstawie gry... Ale potrzebuje pomocy grafikow typu Sir Speed. Prosze o outfit Shephard'a tak jak z Half-Life'a. Potrzebuje ich do robienia. Z gory dziekuje...
PS: W nagrode umieszcze ktoregos w fake'u. Tutaj macie zdjecie...
http://img283.imageshack.us/img283/4646/sheepard0lm.png
OK :D zapowiada sie niezle :D
Zauwazylem ze nie którzy przeżucają sie własnie na fake'i o wojnach itp czyli współczesnosc a nawet przyszlosc (Avager). Powodzenia w realizacji
Pozdr0
Hmmm...
Glowa tego napakowanego, tolw tez rece od normal, nogie tez normal,a stopy od pakerosa i git kolorki sie wklei i bedzie dobrze.
Czyli kiedy moge sie spodziewac Sheparda?
O bosh... co my moze jeszcze bedziemy musieli za ciebie zrobic sklejki? Zrob cos sam, nie tylko wolasz o pomoc.
Aval'yah
28-11-2005, 18:48
Ta.. outfity, pomysł na fabułę, grafiki.. może jeszczę dupe podetrzeć?
Eee tam... Juz zrobilem bo sie nie doczekam :/ Prosze was o pomysly oraz grafiki ale nie dostaje. Wiec jedyne co dostaniecie to role w faku xD
Wszyscy sa robieni na wzor Naboru do fakow. (taki temat zalozylem z rekrutacja 2 miechy temu :P).
Wszyscy sa robieni na wzor Naboru do fakow. (taki temat zalozylem z rekrutacja 2 miechy temu :P).
To weź zamieść tą liste, bo mało kto ją pamięta :/
Ignatius Fireblade
30-11-2005, 09:27
Ja chciałbym jedynie zauważyć, że pomysł na fake'a ci napisałem...a jeśli nie chcesz skorzystać, to nie moja wina :P Rekrutacja powiadasz? A w roli kogo? Ludzia rozszarpywanego na strzępy? ;) Ambitna rola...powiedz, ale tak szczerze, czytałeś mój pomysł?
Turok_666
30-11-2005, 12:59
w firu są może ludki takiej jak w filmie final fantasy? szary cały i niebieski"oczki jak są to mam :P"
Maciosek
30-11-2005, 13:57
Narazie zrobiłem tylko przodem:
http://img508.imageshack.us/img508/7435/outfitax2xg.png
Zrobię resztę jak brat zejdzie z kompa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.