Pokaż pełn± wersje : Tomb Hunt Aurea
Raks Ninja
28-11-2005, 18:01
http://rapidshare.de/files/8186914/raks_tomb.rec.html
Maly hunt na tombie by 76 ek i 88 rp :>
Comment plx0r
no cóż filmik fajny jak na tombe .... szkoda ze nie dogoniliscie ahraima xD popatrzylbym sie jakbyscie go lali ... xD Pozdro. jestem 1 xD
Sting ninja
28-11-2005, 18:36
Nie chcielismy go zabic :p Szkoda fraga :>
Reason: Wojna vs Bro'war team
Zaplacil mi i misimie po 40k jest wolny :p
chybaze ... kurde ;/ macie w ****u kasy a sie niepodzielicie :P zarabiacie pewnie 300k na tydzien ;]
film spoko tylko po co zabijac im tego summona DSa to niewiem... a aftermath ma wojne z bro'warami?
film spoko tylko po co zabijac im tego summona DSa to niewiem... a aftermath ma wojne z bro'warami?
To sie nazywa "Power Abusing"
:)
Hail Aurea _/ _/
Madzia0022
29-11-2005, 01:47
hehe nice :)
Apro_Nirius
29-11-2005, 14:11
Ehh Odrazu widze ze jezeli estescie w gildii lub byliscie z Liamem To se na duzo pozwalacie ... Jak mozna zabic komus dsa ? Jakbys ty mial ten lvl co oni i przyszedlby Taki Sting i dsa ci zabil Fajnie by bylo ?? Totalna Glupota Cya
@apro_nirius
moze chcieli sprawdzic jakie hity beda wchodziły :P czemu odrazu glupota .... zabawic sie niemozna xd
Sting ninja
29-11-2005, 15:07
Ehh Odrazu widze ze jezeli estescie w gildii lub byliscie z Liamem To se na duzo pozwalacie ... Jak mozna zabic komus dsa ? Jakbys ty mial ten lvl co oni i przyszedlby Taki Sting i dsa ci zabil Fajnie by bylo ?? Totalna Glupota Cya
Tylko ze to nie ja mam 32 lvl na servie noobie -.^
Btw. Niech cie to nie interesi czemu mu walnalem dsa. Moze go nie lubie? -.^
Sie gra sie ma^^
Apro_Nirius
29-11-2005, 18:08
Tylko ze to nie ja mam 32 lvl na servie noobie -.^
Btw. Niech cie to nie interesi czemu mu walnalem dsa. Moze go nie lubie? -.^
Sie gra sie ma^^
Widzisz Mam 32 lvl ale nie jestem takim Jak ty wiec n/c plx
Amilkaja
29-11-2005, 18:16
jestem głupi i mam wszy, i wciskam ludziom keyloggery
filmik fajny ale wy jak skoro rozwaliliscie tego dsa to jestescie chamami
Jak po takich akcjach ludzie maj± was szanować?
danio joker
30-11-2005, 17:50
Sting i Raks Najwieksze Pa Chyba Na Aurea Nie Dziwcie Sie Takim CZyms !!
Doszli Do Romow Teraz Aftermath i Sie Bujaj Po Aurea Bo Znaja Liama Cipe ***na To BYli Kiedys Moji Najlepsi KUmple ale Jak MIeli 50 lvl We 2 Na Tombach Doslownie Xlole Albo Xnooby Post By Royal Ma'fess Aurea 66 Royal Pal
Raks Ninja
30-11-2005, 18:06
@up
zapomniales dodac "huntowany char kupiony na allegro" :)
Neon the druid
01-12-2005, 02:12
Witam
Chcialbym sprostowac jedna sprawe, Bro'wars team mial wojne jedynie z Misim± i Norly jeszcze pamietam jak Lecther pisal na forum ze RoM ( teraz AM) sie do tego nie bedzie mieszac, a jednak niektore osoby nie maja dosyc wrazen i szukaja sposobow jak by szybko zarobic nie meczac sie przy tym.
Ahraim bro'war nie byl w bro'wars teamie jak Dagothar wypowiedzial wojne przeciwko Misimie o.0 to by bylo na tyle, ale widocznie jezeli widzieliscie ta postac na aukcji to juz mieliscie swiatna mysl jak zdobyc kaske ( bo widze ze nie macie szczescia do loota :S ) i mowicie ze niby byl huntowany ... n/c
Bye
Sting... Wozicie sie jak samochodem. Raks może nie tak bardzo, ale Sting
Odbanowali cie na forum i juz musi pokozaczyc...
Zycze ci przegranej wojny.
BTW. Ahraim 2 owner bo pierwszy byl z mojego miasta. :)
Sting ninja
01-12-2005, 15:30
Witam
Chcialbym sprostowac jedna sprawe, Bro'wars team mial wojne jedynie z Misim± i Norly jeszcze pamietam jak Lecther pisal na forum ze RoM ( teraz AM) sie do tego nie bedzie mieszac, a jednak niektore osoby nie maja dosyc wrazen i szukaja sposobow jak by szybko zarobic nie meczac sie przy tym.
Ahraim bro'war nie byl w bro'wars teamie jak Dagothar wypowiedzial wojne przeciwko Misimie o.0 to by bylo na tyle, ale widocznie jezeli widzieliscie ta postac na aukcji to juz mieliscie swiatna mysl jak zdobyc kaske ( bo widze ze nie macie szczescia do loota :S ) i mowicie ze niby byl huntowany ... n/c
Bye
W gildi ktora powstala przeciwko Bro'wars bylem jeszcze ja raks i isairs -.^ + Sven Lome(ban i delete)
super filmik gratz gratz :)
...::Royal::...
01-12-2005, 18:43
Tak w ogole to nie ma sie czym podniecac ... ja tam expilem solo do 70 lvl'a a wy tu huncicie <lol>
@danio joker
do tego konta passy ma kilka osob pewnie napisal to frajer celestie ktory shakowal Royala
BTW. Royala nikt nie sellnal XLolu =P
Raks Ninja
01-12-2005, 20:08
na tego tomba poszlismy bo nie bylo co innego do roboty a czy ty tam hunciles na 20 czy 70 lvlu to nas to gowno obchodzi, z czego mam ci nakrecic film zeby ci sie spodobal? moze "jak zarobic 100k w 5 godzin na tradzie"?
btw royal tak sie konczy jak sie gra na 3 czy ilu ownerach:)
01-12-2005, 20:43
na tego tomba poszlismy bo nie bylo co innego do roboty a czy ty tam hunciles na 20 czy 70 lvlu to nas to gowno obchodzi, z czego mam ci nakrecic film zeby ci sie spodobal? moze "jak zarobic 100k w 5 godzin na tradzie"?
btw royal tak sie konczy jak sie gra na 3 czy ilu ownerach:)
HuaUAuHuahuAhuahuA
Frajer jeste¶ jedak to że jeste¶ w takiej guild od*******a ci do główki. xD A po 1. 100k sie nie robi w 5h tylko w kilka sekund i niekoniecznie na trade ... HuahUahuHau
A to z tymi owenrami to co *******isz ze tylko 3?? Było nas całe osiedle frajerze :D Kiedys szlo z wami pogadac ale pozniej cos Stingowi od***alo ... No i tak sprzedalem tego chara i w dupie mam to co ktos nim bedzie robil.
Baja:
Ssij
Sting:
Co?
Baja:
Nie te okno
HuahUAhuaHAuha
Raks Ninja
01-12-2005, 21:55
w kilka sekund to cie z serwa wy***ali
Sting ninja
02-12-2005, 13:20
HuaUAuHuahuAhuahuA
Frajer jeste¶ jedak to że jeste¶ w takiej guild od*******a ci do główki. xD A po 1. 100k sie nie robi w 5h tylko w kilka sekund i niekoniecznie na trade ... HuahUahuHau
A to z tymi owenrami to co *******isz ze tylko 3?? Było nas całe osiedle frajerze :D Kiedys szlo z wami pogadac ale pozniej cos Stingowi od***alo ... No i tak sprzedalem tego chara i w dupie mam to co ktos nim bedzie robil.
Baja:
Ssij
Sting:
Co?
Baja:
Nie te okno
HuahUAhuaHAuha
No i widzisz jak z siebie kretyna robiles? Moze ci skopiowac co mi pisales na gg? Prosze sting Isaris mnie hunci prosze zalatw to plx. Sting wez mi pomoz bo mnie rasel okradl plx plx
Przypomniec ci wiecej ***any cieciu?
Albo mi sie wydaje albo cie na rlu w dupe jada za cukierki ^
Raks Ninja
02-12-2005, 14:36
@Sting
zapomniales o filmie ktory nakrecil gdzie widac jaki z niego mul jak ktos chce zobaczyc to msg^^
07-12-2005, 20:10
No i widzisz jak z siebie kretyna robiles? Moze ci skopiowac co mi pisales na gg? Prosze sting Isaris mnie hunci prosze zalatw to plx. Sting wez mi pomoz bo mnie rasel okradl plx plx
Przypomniec ci wiecej ***any cieciu?
Albo mi sie wydaje albo cie na rlu w dupe jada za cukierki ^
Lol?? Konkret ¶ciema
po 1 nie prosilem cie tylko pytalem czy da sie cos zrobic, po 2 ta ja nie padam jak nóób. moge ci przypomniec akcje miedzy dwarf bridge a venore stalem obok ciebie, dostales kilka sd i stales 3 sekundy w miejscu az w koncu ktos ci ***nal bolta i sd ^^ <smile>, po 3 nie przypominam sobie raks zebym na jakims filmie sie zlamil ale skoro taki bustry jestes to powiedz w jakim, po 4 to sting dajesz dupy za lyzke zupy ... <funny?>po 5 kiedys szlo was lubic ale teraz jestescie PA i frajerzy w ***
BTW. chyba cie ****a stary nie kocha!! rasel mi nic nie zrobil drutociagu ***any ... :)
*** wam w dupe
Cya ... :]
Ice'Draz
08-12-2005, 14:54
omg kocham auree =d
film dobry
ok mozecie sie dalej klocic
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.