Pokaż pełną wersje : Sunblade,Nemeis wracac!!FIRE vs. Vendetta!!
Szahereza
28-11-2005, 18:38
Więc wojna jest między Fire(Avisy na czele PA Nizahe inferno) vs. Vendetta (Steph Spectre)
Wołam do ludzi którzy walczyli na servie od początku,potrzebujemy was!Lvl'e powyżej 40 są już jakąs pomocą...a nie wolnym fragiem!Mówie o przyłączeniu się do Vendetty...Ostatnio Voltio dostał hunta za to że siedział w GH ,bo niby ukradł bolce a to ściema...następnie po demon huncie Nizahe Inferno zatakował Xadero (był też z nim na huncie) bo już go nie potrzebował na hunty X(
Wklejam wam tutaj linka do forum(czemu i jak wybuchła wojna)
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1034987
Tutaj frag list i ile kto lvl'eli stracił
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1035628
Ave Vendetta!!Hail!
P.S Zabił mnie 4Fun Craxim (Gildia Fire) później ściemniał że niby mu zabiłem qmpla a nicku nei pamieta O.o o lol PA jak .... :)
No i jak juz ktoś napisał...zaczeła sie wojenka...
Bezpośrednim powodem jest, nontoperowy PA made by Nizahe...
Stworzył on price list, którego "muszą" przestarzegać all...a przez kogo jest najczęsciej łamany? Przez byłych członków Avis, przez kolegów pana Nizahe I~..
Mam nadzieję, że ta wojna zmieni ten server na lepsze...zbyt wiele osób odzeszło z naszego serverka...coraz mnie ludzi...ekonomia pada(jak na prawie każdym servie)..
Zapraszamy na Morgane...
Powrót w wielkim stylu? ;) :evul:
Szahereza
28-11-2005, 19:18
Wojna ogólnie wymierzona jest w Nizahe Inferno...On jest hunted 4ever..Oby to się udało :(
Ogon Levitaurim
28-11-2005, 20:31
Narazie 2:1 dla fire ale to dopiero początek...
Szahereza
28-11-2005, 20:49
Miłej zmiany serva.....
Post był zbędny -.-''
No narazi 2:1 dla Fire...oby nie szala przechiliła się na strone Vendetty :cup:
Hail Fire Hail Nizahe...... Vendetta=nOOb"S
no cush może i jest 2:1
ale porównując lvle zabitych nie byłbym tego taki pewien...
102 & 65 vs 41 :o
Szahereza
28-11-2005, 20:57
no cush może i jest 2:1
ale porównując lvle zabitych nie byłbym tego taki pewien...
102 & 65 vs 41 :o
Wiesz...Ty myślisz kogo fire chciało pierwsze ubic??
@Neth
Hail Fire Hail Nizahe...... Vendetta=nOOb"S <---Jak nie jesteś z tego serva to stfu!Nie wiesz co to zanczy PA tutaj X(
@up Wiem az za bardzo co to jest PA ale tak robi kazda glidia ponujaca nad serverm (patrz Dunkisses,Eclipse,Fear....itp)a poza tym w Fire sa fajni ludzie tylko ze wy ich nie znacie
Hail Fire
@up
W ilu wojnach walczyłeś? -.-
jak zaczną padać najwyższe lvle to reszta zacznie się bać i wyłamywać...
Ja?...Eternia,Fortera,Askara,Pandoria,
hmmm :P pisałem powyższego posta jak nie było twojego... to nie było do Ciebie sry :P
Spox.Szczeze wtapei zeby vendetta zwyziezylo juz pierwsze fragi to pokazuja
Szahereza
28-11-2005, 21:24
@up Wiem az za bardzo co to jest PA ale tak robi kazda glidia ponujaca nad serverm (patrz Dunkisses,Eclipse,Fear....itp)a poza tym w Fire sa fajni ludzie tylko ze wy ich nie znacie
Hail Fire
Mówie ogólnie o Niazhe Inferno -.-'' Ten człowiek tylko niszczy ten świat i jeszcze Craxim +kilku ludzi -.-''
Podaj lepiej swój lvl i nick
Ahcum lewap
29-11-2005, 01:31
Tak tak kolego tzreba bylo walczyc jak walczylo Nemesis i Sunblade a nie sie przyglodac i myslec ze was to ominie, teraz znoscie sobie tyranie nizahe inferno sami.....zapraszamy na furore :) heh czasem wspominajac morgane i kupli z niej i te wojenki ...az sie lza w oku kreci ;)
Koles jak nei znas zNizahe to nie mow jaki jest a jesli by zbyt bardzo zabijal dostal by bana.......Jak juz mowielm kazda glidia ktora radzi servem jest PA poniewaz chca np.Utrzymac sowj price list
Wojna skończona. Przegraliśmy, nie ze względu na Fire, ale masę ludzi którzy im pomagali. I do tego tradycyjnie nielojalni ludzie w gildii. Wojna kosztowała mnie dwa levele. Powiem szczerze, że nie warto brać udziału w wojnie. Nie przeciwko Fire.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.