PDA

Pokaż pełną wersje : PILNE!

R.I.P.
25-09-2003, 23:08
Hej! Mam problem... Jak mozna wziasc slub w tibi? Slyszalem ze musze miec obraczki (wie ktos ile takie kosztuja?) Jak juz kupie obraczki to co mam zrobic? Z gory dziek za pomoc!!

Pozdrawiam :D

Mierzej
25-09-2003, 23:55
Ładne jaja. :D O tym nie wiedziałem. A można brać ślub z taką samą płcią. Naprzykład facet z facetem. W Holandi można. Jestem ciekaw czy Tibia też jest tolerancyjna :D

Gonzo
26-09-2003, 08:06
mozna brac slub w tibie to nie mozliwe tak mi sie bynajmiej wydaje

R.I.P.
26-09-2003, 08:37
Oryginalnie dodany przez Gonzo
mozna brac slub w tibie to nie mozliwe tak mi sie bynajmiej wydaje

No masz bardzo jasną wypoiwedź... Mozan brac ale to jest niemozliwe :-)
Gdzie moge kupić te obrączki i za ile?

Gonzo
26-09-2003, 09:45
moge wsztapic do twego klanu ale mam 3 sprawy:

1.Jest to klan zwykly czy masz pacc???
2.Na jakim serverze???
3.ktoey trzba mneic poziom???

Gonzo
26-09-2003, 09:52
fajna jest ta wasza gildia mam nadzieje ze w swiecie Rubera tez bedziecie??? ja jestem w swiecie rubera wiec wajtpie zebym mogl do was dolaczyc hlip...

Mierzej
26-09-2003, 10:45
moge wsztapic do twego klanu ale mam 3 sprawy:

Gonzo!!! :O Słuchaj :O Oile się nie myle ten temat jest poświęcony braniem ślubu w Tibi, a ty tu nagle wyskakujesz z gildią. !!!

A więc można bać ten ślub?

Mchl
26-09-2003, 10:49
O slubach tematow bylo juz kilka. Przycisk "szukaj" jest na gorze strony, goraco polecam.

MatKus
26-09-2003, 11:17
Mierzej : 2 i 3 post w temacie (1 to temat) - po co double posting? I co wnosi ten twój drugi post do tematu?
Gonzo : 1) offtopic. 2) doubleposting - po co? nie słyszałeś o edytowaniu postów?

W tibii ślub to żecz umowna. Można go wziąć oczywiście, ale nie jest to nigdzie odnotowane. Ot, po prostu wiecie o tym wy i ci, którym powiecie. Trza oczywiście mieć 2 obrączki, i znaleść sobie kogoś, kto wam udzieli ślubu (inny gracz). Potem wybrać miejsce na ślub, i jakoś ciekawie przeprowadzić ceremonię.
Obrączki można kupić w AB za 990 gp albo od innych graczy, którzy znaleźli je na hero huncie.

R.I.P.
26-09-2003, 18:43
Ja słyszałem o czymś takim, że widać z kim wzialem ślub (tzn. tak jak widać ze sie do jakiejś gildi nalezy...) Powiedział mi to kolega, ale nie wiem czy to jest prawda... :(

Pozdrawiam