Pokaż pełn± wersje : Co sie stało z guardami ?!!!????
Nie wiem co się stało ale po ostatnim małym update loot jest z nich beznadziejny !! Na jakie¶ 10 k expa wypadn± 3-4 battle shieldy , no i jakies 1-2 steel helmety :( , z soldierami tesh nie jest dobrze po 10 k exp : ze 5 chainow , 2 battle hammery , 1 dwarven shield , 3 crossbow (okolo)
Expie na poziomie takim gdzie sa respy 8 guardow i z 10 soldkow ...... CO jest nie tak :(
Napewno to nie zostało zmienione, może po prostu nie masz szczęscia w tym dniu na guardach. Różnie sie może zdażyćm, niekiedy po kilku godzinach huntu na demonach wypadn± 2 mpa a niekiedy po całym dniu nie zwraca sie za sd i uhy.
drizztpl
29-11-2005, 18:19
Co do guardów - przy ostatnim huncie (40k expa) też miałem beznadziejny loot praktycznie... Ale za to z 4 guarda wypadł mi Amethyst ;]
Od paru update systematycznie oslabia sie guardy - jeszcze niedawno dawaly 185 expa i solidnie sypaly lootem, aktualnie gdy wybralem sie na godzinke do kopalnii tylko po to, zeby zobaczyc jak to teraz wyglada, stwierdzilem ze jest to najbardziej spaprana miejscowka w calej tibii. Duze wymagania skillowe, latwo mozna dac sie trapnac na wiekszych respach, uhy ida szybko, loot mizerny, nie sadze zeby dalo sie zarabiac na guardach..
Zaloze sie natomiast, ze nadal, pomimo widocznych roznic, guardy / soldki beda stanowily podstawe poradnikow dla knightow. Tak to juz jest ze prawie nikt nie testuje tego co pisze ...
No cóż ja powiem tylko, że przetestowałem na sobie. Niestety z bardzo złym efektem. Expiłem na najlepszym respie guardów przez około 4h. Jaki zwrot? lootbag o wadze 3k oz. No ludzie i kto ma z tego wyżyć? Tak byłem w plecy, że głowa boli...
Kombinuj± z tymi potworami CIPy jedne. Może by sami sprawdzili a nie testuj± na kim¶.
No cóż ja powiem tylko, że przetestowałem na sobie. Niestety z bardzo złym efektem. Expiłem na najlepszym respie guardów przez około 4h. Jaki zwrot? lootbag o wadze 3k oz. No ludzie i kto ma z tego wyżyć? Tak byłem w plecy, że głowa boli...
Kombinuj± z tymi potworami CIPy jedne. Może by sami sprawdzili a nie testuj± na kim¶.
yyyyyyyyyy
jestes idiota ??
samych plecakow z kasa byloby conajmniej dwa, co juz wazy 4k .....
nie oplaca ci sie to nie hcodz, proste, tez tak sadze ;p
Ogon Levitaurim
30-11-2005, 12:11
emilek kiedy ostatni raz na guarach byłe¶???
Mi się tam zawsze zwraca :D :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.