Pokaż pełną wersje : Ekipa na nowy serv.
Falli Gun
29-11-2005, 10:13
Rekrutacja nadal trwa. Zbieramy ekipę na nowy serv, który powstanie w nieokreślonej przyszłości :p (mniejmy nadzieje , że w grudniu ;) ).
Wszystkich chętnych prosze o posty tu lub o zgłoszenie się na moje GG:5329986, w którym podam stronkę o naszej przyszłej gildii. Narazie.
Skoro już zbierasz ekipe to po pierwsze:
- Dział "Gildie"
- Określ wymagany level do przyjęcia.
- Pacc\facc?
Down:
A może po prostu ludziom się nie chcę pisać do kogoś na gg, żeby tylko adres strony dostać? Pozatym uważam ten pomysł za głupi.
- Dział "Handel"
- Pacc\facc?
Po 1. Niby dlaczego handel? (czym chcesz handlować, Ludźmi?)
Po 2. Jest napisane żeby zagadać na gg i dostaniesz link do stronki na której, jest wszystko... Więc żaden problem...
@up: przepraszam bardzo, rzeczywiści... wejśc na gg i napisać podaj link do stronki to duży wysiłek...
"Podaj link do tej stronki" skopjujcie to Ci którzy mają podobny tok myślenia i napiszcie na gg (oczywiście osoby chętne)
Falli Gun
29-11-2005, 11:44
- Dział "Gildie"
- Pacc\facc?
Down:
A może po prostu ludziom się nie chcę pisać do kogoś na gg, żeby tylko adres strony dostać? Pozatym uważam ten pomysł za głupi.
Pokaż gdzie w moim poście jest napisane, że to jest gildia. Wszystko jest na forum, a jak komuś się niechce zagadać o gg to co mu wogóle się chce, przecież to nie jest nic co by wymagało jakiegokolwiek wysilku.
Oo Fajny Pomysl
A jak nie mam pacca to co ?? Nie moge dolonczyc do gildi ?? zresztom najpierw niech wyjdzie ten nowy swiat
Jak cos zagadam do ciebie
Pozdr0
Raiderek
29-11-2005, 12:03
Też sądze że to dobry pomysł.
Sam mam już Eqipe 20-30 osobową na nowy serv (80% znam z Rl, Reszta najwięksi kumple)
Alliance? :D
Oo Fajny Pomysl
A jak nie mam pacca to co ?? Nie moge dolonczyc do gildi ?? zresztom najpierw niech wyjdzie ten nowy swiat
Jak cos zagadam do ciebie
Pozdr0
Jak najbardziej, podaj nick i potwierdź że posiadasz wymagania...
tylko jest "-" wejdziesz dopiero po 1 tygodniu...
Horde_Tauren
29-11-2005, 12:25
Pokaż gdzie w moim poście jest napisane, że to jest gildia. Wszystko jest na forum, a jak komuś się niechce zagadać o gg to co mu wogóle się chce, przecież to nie jest nic co by wymagało jakiegokolwiek wysilku.
jestes tego absolutnie pewien?
Wszystkich chętnych prosze o posty tu lub o zgłoszenie się na moje GG:5329986, w którym podam stronkę o naszej przyszłej gildii.
Sam mam już Eqipe 20-30 osobową na nowy serv (80% znam z Rl, Reszta najwięksi kumple)
Myśle że pójdziemy na ten sam server, im więcej polaków tym lepiej, tzn. nie pod każdym względem XD
Falli Gun
29-11-2005, 13:34
Pożyjemy zobaczymy. Zależy na jakim servie będziemy.
Falli Gun
29-11-2005, 13:36
jestes tego absolutnie pewien?
Heh, mój bład, ale ta gildia jeszcze nie istnieje więc nie opisze w dzilae gildie, bo 2 razy mi raynolds wykasował tam tematy, ponieważ tego świata jeszcze nie ma. Wg mnie to troche chore.
a z kąd ta pewność że będą jakieś nowe serwery? serwerów już jest dosyć wczoraj grałem na valori i było 70 osób online, m szycie jest ich 600 po co nowe serwery te co są ani nie są przeludnione ani nic dodanie jeszcze kilku sprawiłoby że sytuacja była by jeszcze dziwniejsza, jakoś nie moge sobie wyobrazić 50 osób na serwerze. Na nowe pewnie rpzyjdzie poczekać dłużej niż do grudnia
Trzeba mieć nadzieje i być wytrwałym, wiele ludzi upomina się o nowe servery... więc raczej powstaną
dobry pomysł:pp ;1182224 wrazie postępów z gildiom:pp ;)
Misterio
29-11-2005, 22:16
trzeba wybrac jeden ze switow na ktory bedziemy sie wbijac i zeby rzadzili polacy w przyzwoitym wieku dosc a nie dzieci 12 lat : daj free item :baby: musimy tam rzadzic
Z tego co wiem to ma byc 31 listopada pozniewaz dalem nowy temat na nowe swiaty a raul mi skasowal i powod dal 31 listopada tylko ze listopad ma 30 dni -_-
GL na nowych swiatach ale z tego co widze to duzo nie osiagniecie, sami najlepsi na swiaatach szaruja? yep szaruja... wiec nie macie szans
Powiem tyle za***isty pomysł !!! Zaraz się do ciebie odezwe !!! :evul:
Hejopa zbierzcie ekipe i wbijcie na 1 server niemiecki z pvp !
Ja bym się dołączył. Trzeba zmieść opór (jeśli ktoś wybije się z rook'a xD)
Ps : Pacc 4 ever ;]
@scorp.
skąd wiesz, może oni też będą sharowali?:)
GL na nowych swiatach ale z tego co widze to duzo nie osiagniecie, sami najlepsi na swiaatach szaruja? yep szaruja... wiec nie macie szans
To nie chodzi tu podbijanie serva czy bycie najlepszym (chociaż kto by nie chciał :p), lecz np. w moim przypadku chce "uciec" z Iridi, dla niewtajemniczonych... Ciągłe wojny, do kitu ekonomia...
XD
Tez lece na nowy swiat robie tam knighta Hardcor skilling mam pacc lece na 1 alfabetycznie serwer niemiecki pvp :) cya in new world :P
Beholder
01-12-2005, 16:08
ja sie zglaszam jesli to bedzie na serv non-pvp ;)
wogule mam nadzieje ze zrobia serv non-pvp ;)
PvP sa idiotyczne bo tam ludzie zabija cie bezpowodu
NoN-PvP RuLeZ!!
NoN-PvP RuLeZ!!
non PvP sa biedne, nawet sobie loota niezrobisz a noobawstwo tak sie na nichrozwija ze lepiej niemyslec jednym slowem wieczny rookgard
MATI9630
01-12-2005, 16:17
Wieczny rookgard to masz na maine.. hunted 43v3r....;P
Texterus
01-12-2005, 21:06
trzeba wybrac jeden ze switow na ktory bedziemy sie wbijac i zeby rzadzili polacy w przyzwoitym wieku dosc a nie dzieci 12 lat : daj free item :baby: musimy tam rzadzic
A moga byc dzieci w wieku 14 lat ?? Chociaz to już jest młodzież, a młodzież jest prawie dorosła :P
MAximus Achilles
02-12-2005, 08:22
NoN-PvP RuLeZ!!
11lv wypwiada sie o światach pvp... Shitowe sa bo tam pkuja na trollach nie?
Buehueheuehhueh
Racja idz na non-pvp tam jest miejsce dla takich jak ty^.-
Nauczysz sie kraść wyzywac etc bo nikt cie nie zabije jednak potem trochu gorzej bedzie ci przeniesc sie na swiat pvp:P
Ja moge dołaczyc do teamu czekajmy na nowy świat !! :D
No to na jaki serwer to wbijamy który dokladnie !!! :baby:
ja moge dołączyć bo już sie mi znudził rycerz pograłbym magiem teraz
tylko powiedzcie coś więcej na jaki świat idziecie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.