Pokaż pełną wersje : Nice Pk Party....
No to zacznijmy od tego iz, podczas skilowania, kolega powiedzial ze PK sa w AB, powiedzial ze kolo 15 osob z lvl od 14-34.... powiedzial zebym zrobil tam porzadek.... zgodzilem sie. Jak wchodzilem do AB wszedzie lezaly rtupy....
Ide przed depo, i widze z 10 osob w tych samych outfitach i 2 ze skulami.
Zaczelem 1 lac, to cala 10 we mnie oO, moze ich tam nawet wiecej bylo.
Po stracie chybu 6 UH postanowilem dac dzide.
Wiekszosc tych "pkow" to byly 15 lvl knighci z hmm, pare socrow i paladynow.
Tylko 1 przekraczal 20 lvl, jakis knight mial 34.
Tak jak wspomnialem dalem dzide do carlin... tam zebralem 3 ziomkow : 2 rycerzy lvl 30+ i paladyniec 30 lvl.
Akcja zaczyna sie jak robilismy zbiorke przed brama AB
http://rapidshare.de/files/8332567/PKPARTY.rec.html
Goraca polecam,
Wniosek? nawet jak ktos ma "wysoki" lvl (ja 49 knight) niezawsze moze sam rozbic bande 15 lvl noobow :)
Mogles wspomniec kto byl z toba :D ale mniejsza z tym fajna zabawa byla :D
hehe taki sobie filmik nawet troche zabawny xD
Juz sciagam zaraz dam edita/Edit Smieszna ta akcja :P
Hehe spoko. Fajny film. A jaki loot z tych noobów ??
Nie opisujecie tego filmiku jakby byl bardzo ciekawy. teraz nie mam czasu obejrzec ale dam edita jak ogladne kiedy indziej. :baby:
Maverik Maciex
29-11-2005, 18:22
Siema, mam prośbe jak moge odtwarzac te filmiki ? :confused:
Ja tam nie jestem jakims maniakiem forum :o wienc prosze niesmiajcie sie (hehe) :]
Jak byście mogil to napiszcie :p pozdro wszystkich :)
Fajny film 8o
Maciex a moze lookniesz do przyklejonych tematów -.^ albo użyj opcji szukajjj ;)
hehe :]
ogolnie w filmie chcialem pokazac maxymalne noobostwo lolewelowch brazilian (jak krzyczeli "VIVA BRASSILIAN" czy jakos tak to mi sie plakac chcialo ze smiechu)
A loot to bp of UH i pare HMMow, sam zabilem chyba 2 typow.
Wiekszosc z nich pouciekala a niechcialo mi sie ich gonic
Zemsta jest slodka :evul:
akcja fajna ale filmik troszke denny... malo pokazales...-.-
Olorion.
29-11-2005, 21:02
dalem dzide do carlin...
;;;
film moze byc, ale nie macie zgrania ;F
pentagram
29-11-2005, 21:03
Yo Ludziska Jak Ktoś Gra Na Harmoni To Plx Nie Wezmie Mnie Do Gildi ;)
pentagram
29-11-2005, 21:09
Jak Dodać Screena ?
Słaby film. Brak wam zgrania, każdy swoje. Już ciekawiej było oglądać tych BR w akcji, niż was.
Aha, i jeszcze jedno, od kiedy to 49 lvl jest wysoki?
@up
L-O-L
Drax Auguo
30-11-2005, 05:30
No no no Zaje***** akcja xD
tibia_tylko
30-11-2005, 07:55
Juz sciagam zaraz dam edita/Edit Smieszna ta akcja :P
To jest n00b,
Ps.filmik o Noobach,tak jak ten ^^
tibia_tylko
30-11-2005, 07:57
Yo Ludziska Jak Ktoś Gra Na Harmoni To Plx Nie Wezmie Mnie Do Gildi ;)
Zastanów sie gdzie to piszesz...
tibia_tylko
30-11-2005, 07:58
No to zacznijmy od tego iz, podczas skilowania, kolega powiedzial ze PK sa w AB, powiedzial ze kolo 15 osob z lvl od 14-34.... powiedzial zebym zrobil tam porzadek.... zgodzilem sie. Jak wchodzilem do AB wszedzie lezaly rtupy....
Ide przed depo, i widze z 10 osob w tych samych outfitach i 2 ze skulami.
Zaczelem 1 lac, to cala 10 we mnie oO, moze ich tam nawet wiecej bylo.
Po stracie chybu 6 UH postanowilem dac dzide.
Wiekszosc tych "pkow" to byly 15 lvl knighci z hmm, pare socrow i paladynow.
Tylko 1 przekraczal 20 lvl, jakis knight mial 34.
Tak jak wspomnialem dalem dzide do carlin... tam zebralem 3 ziomkow : 2 rycerzy lvl 30+ i paladyniec 30 lvl.
Akcja zaczyna sie jak robilismy zbiorke przed brama AB
http://rapidshare.de/files/8332567/PKPARTY.rec.html
Goraca polecam,
Wniosek? nawet jak ktos ma wysoki lvl (ja 49 knight) niezawsze moze sam rozbic bande 15 lvl noobow :)
ty (ten 49 knight)jestes n00bem,ja mam 163 i wszystkich zabijam na lunarze wkażsym razie jesteś noobem ...przykro mi ,taka jest twoja rola...
ty (ten 49 knight)jestes n00bem,ja mam 163 i wszystkich zabijam na lunarze wkażsym razie jesteś noobem ...przykro mi ,taka jest twoja rola...
Ta?? Tak mi dosrales ze az ci gowno na zebach zostalo -.- .
Slucja szczeniaku, jezeli chciales mi pocisnac to moze bys uargumentowal swoja wypowiedz , co nie?!
A jezeli twierdzisz ze ze masz 163 lvl i jestes kozak a ja jestem noob bo mam 49 to zastanow sie co piszesz.... widac twoj poziom inteligencji.... pewnie masz te 11 lat -.- mniejsza o to. Zapamietaj gowniarzu ze jak chceszkomus cos uswiadomic to ARGUMENTUJ....
Wogole to ty niwiesz co to jest noob.... nawet niepotrafisz czytac albo obserwowac filmu..... ja bylem hightlvl w stosunku do nich(do tych 15 lvl)!! a nie do wszystkich -.-, dzieciaku pomysl 2 razy zanim cos powiesz. Poza tym zauwaz ze silvera jest stosunkowo mlodym swiatem, najwyzszy lvl na nim to 130. Po tym wszystkim smiem twierdzic ze ty jestes niewyparzonoryjnym noobem gdyz nieznasz wszystkich faktow a chwalisz sie i i wysmiewasz innych -.-
A teraz do wszystkich :P : ta akcja miala 0 zgrania bo ja nawet tamtych ziomow nieznalem (mojej ekipy), tylko ligusa. On do kogos zagadal a ten do kogos i tak powstala ekipa ktorej wogole nieznalem xD
FULL SPONTAN :baby:
Walekifa
30-11-2005, 08:31
HU***O a nie masz 163 lvl,jesteś jakis 12 lvl'owym noobkiem. widać to po nicku,i dacie dołączenia na forum...,oraz po wypowiedziach z których widać że jesteś dzieckiem wojny.A taki ktoś w życiu nie zdobędzie takiego lvl.
Prosze zamknac temat gdyz staje sie on powodem do niepotrzebnych zwad
Winowajce wszyscy dobrze znamy.... wiec niebede go oglaszac publicznie na forum -.-
Mogliscie dobic tego nooba na koncu ze skullem co uciekal xD
A filmik spoko, a tego knajta dedliscie ??
Ten knight co sie najbardziej UHal chyba zwial, ja szukalem paladyncow bo ladne hity wchodzily.
Ogolnie ja zabilem 2 typow, a moja "ekipa" niewiem ilu zabila, chyba tez ze 2 bo pare ich tam cial lezalo :]
spox filmik, niezła akzcja tylko brakowało mi jednego ... organizacji.
Ale ogólnie filmik spox. :)
tibia_tylko
30-11-2005, 10:48
Ta?? Tak mi dosrales ze az ci gowno na zebach zostalo -.- .
Slucja szczeniaku, jezeli chciales mi pocisnac to moze bys uargumentowal swoja wypowiedz , co nie?!
A jezeli twierdzisz ze ze masz 163 lvl i jestes kozak a ja jestem noob bo mam 49 to zastanow sie co piszesz.... widac twoj poziom inteligencji.... pewnie masz te 11 lat -.- mniejsza o to. Zapamietaj gowniarzu ze jak chceszkomus cos uswiadomic to ARGUMENTUJ....
Wogole to ty niwiesz co to jest noob.... nawet niepotrafisz czytac albo obserwowac filmu..... ja bylem hightlvl w stosunku do nich(do tych 15 lvl)!! a nie do wszystkich -.-, dzieciaku pomysl 2 razy zanim cos powiesz. Poza tym zauwaz ze silvera jest stosunkowo mlodym swiatem, najwyzszy lvl na nim to 130. Po tym wszystkim smiem twierdzic ze ty jestes niewyparzonoryjnym noobem gdyz nieznasz wszystkich faktow a chwalisz sie i i wysmiewasz innych -.-
A teraz do wszystkich :P : ta akcja miala 0 zgrania bo ja nawet tamtych ziomow nieznalem (mojej ekipy), tylko ligusa. On do kogos zagadal a ten do kogos i tak powstala ekipa ktorej wogole nieznalem xD
FULL SPONTAN :baby:
Dawaj na lunare,a rozwale cie,ostatnio truskawke nabilem wiec nie gram,to musze na forum cos robic heheh :P
Globalna Hiberna
30-11-2005, 12:10
Siema, mam prośbe jak moge odtwarzac te filmiki ? :confused:
Ja tam nie jestem jakims maniakiem forum :o wienc prosze niesmiajcie sie (hehe) :]
Jak byście mogil to napiszcie :p pozdro wszystkich :)
Słuchaj...
1.sciągasz z tej strony porgram TibiCam.
2.Instalujesz go do folderu z Tibią.
3.Po zainstalowaniu włanczasz najpierw TibiCam następnie Tibię.
4.W funkcjach TibiCam włanczasz "Active" i "Play"
5.W Tibii włanczasz logowanie się do gry lecz nie wpisujesz żadnych passów tylko od razu klikasz "Ok"
6.Wybierasz film z listy :)
7.Pamiętaj że każdy film musisz miec umieszczony w folderze "Relase" ( jakoś tak :P) ,jest to folder, który tworzy się gdy zainstalujesz TibiCam.
Madzia0022
30-11-2005, 12:53
nawet fajny filmik a propo z kim walczyliscie hiszpanami ??
AAA ludzie, widze ze wogole nieczytaliscie wstepu..... :]
TO byla akcja full spontan, wiem ze to byli brazylijczycy.
Powiem to w skrucie, gdy skilowalem kolega powiedzial ze w Ab sa PK lvl 15, z poczatku niechcialem isc ale pomyslalem ze moze fajny loot bedzie, wiec sie zgodzilem.
z poczatku polazlem sam, i zauwazylem no z ok 13 typa w tym samym outficie, 2 ze white skulem.
Zaczelem 1 lac, to cala reszta na mnie.... jak mrowki!!!
Dalem dyla do carlin i tam zebralem "ekipe" (znalem tylko ligusa, reszta to jacys przypadkowi polacy i koledzy ligusa wiec ich nieznalem .
Dlatego kompletny brak zgrania.
Chccialem zrobic pulapke (zwabic 1 na gore), poczatkowo sie udalo, tak jak bylo widac ale zlapalem laga i typ uciekl na dol, no i wtedy cala kompania zlazla za nim i sie wszystko rozsypalo xD
Powtarzam jeszcze raz to byl full spontan , i fajne doswiatczenie :cup:
matekk fst bolt
30-11-2005, 14:18
smieszny pozdro :baby:
A wiec tak :evul:
Gdy trenil;em sobie nagle napisal do mnie Moradin Miedziobrody (moj ziomek a jednoczesnie osoba ktora zalozyla ten temat) zebralismy sie i polecielismy do ab.
A jesli chodzi o zgranie to chyba pzezemnie sie rozwalila gropa bo ja nielubie br i zaczolem ich lac ;)
Puzniej z tej nawalanki nagle znalazlem sie przypadkowo pod dp i ztamtad wyciagnolem troszke osob ktore podlecialy na miejsce gdzie moradin sie tlukl z kolesiami i yogi i jakis tam jeszcze kolo.
A teraz cos do tego tylko_tibia czy cos takiego.
Nie podszywaj sie pod kogos bo to jest chamskie.
Srry za bledy ortograficzne ale mam male klopoty z tym :(
Aha jeszcze jedno.
Ja zabilem 2 kolesi jak oddalili sie od dp w strone portu tylko ze mi z tych 2 tylko 7 hmm wypadlo ;/.
Aha Moradin mam nadzieje ze podzielisz sie lootem :D:D.
Wkoncu wyrwales mnie ze skillowania :p
Szkoda że mnie tam niebyło :) Tak pozatym to spoko filmik. Szkoda orb że nie zabiłeś wszystkich pk :)
HaiL SiLvErA ! :)
Ej Royal zaslaby jestes na takie wypady :D nie no zart.
Ale niebylo nam potrzebnych wiecej ludzi :] bo wykanczalismy tych br dosc szybko. Nie wiedzialem ze br moga tak szybko biegac (w odwratna strone do przeciwnoka) :D
Markizek
02-12-2005, 16:18
Dobrze ze im w***aliscie.......
Jestem z wami:)
Dobrze ze im w***aliscie.......
Jestem z wami:)
To ok jak cos to damy ci znac jak znow bdziemy oczyszczac jakies miasto :p
PK sa w AB, powiedzial ze kolo 15 osob z lvl od 14-34....
A do mnie jak napisales to mowiles ze jest ich tam dosc sporo i wszyscy maja 14-18 lvl.
Szkoda ze sprostowales to dopiero na miejscu bo tak to bym wziol jakies runki.
film fajny ale ORB nie uzywaj moich tekstow: tak mi dosrales ze az ci gowno na zebach zostalo....:P
odnosnie do filmy to loozacki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.