Pokaż pełną wersje : Snowballs....
Słyszałem że gdzieś koło domku Świętego Mikołaja jest drzewko,które jak sie na nie kliknie daje snowabel czy to prawda?
Moze kiedys tak było ale teraz juz nie ma :P
jest to calkowita nieprawda... co najwyzej kiedys byl bug w ktorym jak kliknales na smieg to pojawiala sie sniezka ale szybko zostal zlikwidowany:]
p.s. SZUKAJ!!! -.-
Horde_Tauren
30-11-2005, 13:55
hehe slyszalem o balwanku co daje snowballe ale o drzewie jeszcze nie :D kiedys mozna je bylo robic ile wlezie przy domku Santa Mikolaja a teraz sa dostepne tylko z questu..
Arcydemon
30-11-2005, 15:21
Czyli teraz ten domek nic nie daje ?
e tam jak to nic... możesz sie podniecać oglądając soft bootsy :P czy tam boots of waterwalking ;d
Lolz 5 sniezek mozna dostac z questa na rooku oraz na swieta od swietego miklaja ktory znajduje sie w kazdym miescie
wiec nie mowcie ze sniezki niedostepne:P:P
Ogon Levitaurim
30-11-2005, 17:57
skupuj albo rób dużo charów i wykonuj non stop quest na rooku jeżeli chcesz posiadać wieksza ich ilość.
Kiedys można było je masowo produkować obok domku mikolaja...(już nie można)
A wie ktos kiedy bedzie mikus? 6.12 czy go wczesniej dadza?
btw. ja tak z tym goblinatorem zrobilem 5 charami:d
ja nic o takim drzewku nie slyszalem ale zawsze pozostaje quesn na rooku , "bat onli for pac" =] i masz 4 kuleczki za free ;] (+mleko co zdrowe jest!! )
piotrek1000
30-11-2005, 20:41
Z tego co wiem kolo domku swietego mikolaja byla taka "kupa sniegu" jak na nia klikles to robiles sniezki, potem cip soft zablokowal dojscie do niej(palki trenili za friko kiedy jeszcze do adv w discie nie byl potrzebny blood), pare update'ow temu byl blad mapy dzieki ktoremu ludzie mogli sie znowu dostac do owej "kupy" i narobic sniezek, ale zostal juz naprawiony. Pozatym uzywaj opcji szukaj...
a slyszeliscie o takim czyms jak YETIP:P:P
Lord-Saimon
01-12-2005, 06:28
są dostępne z questu na rooku ale dla pacc i wypadaja z yeti
są dostępne z questu na rooku ale dla pacc i wypadaja z yeti
O lol alez ty mądry! Nie skapną bym się! Kij ze to samo napisały juz ok... 4 osoby wyzej ale ok. -.-'
Yuri Palek
01-12-2005, 08:27
one sa biale
Sir Tibiak
01-12-2005, 16:59
@up:
A jakie maja być śnieżki? Czarne? -.-
one sa biale
jestes boski :P nie rozumiem jaki sens miala twoja wypowiedz jak mozesz to mi wytlumacz
a slyszeliscie o takim czyms jak YETIP:P:P
ja nie slyszalem o "YETIP" slyszalem o yeti
Duch Guardi
31-12-2005, 18:13
był kiedyś bug że jak sie klikło na śnieg do szło robić śnieżki bez ograniczeń ten bug był dość długo i ktoś dostał za zgłoszenie buga demon armor ( Tak czytałem na www.tibianews.net )
Tak to prawda ale tego drzewa juz nie ma
kiedys bylo takie drzewo
był kiedyś bug że jak sie klikło na śnieg do szło robić śnieżki bez ograniczeń ten bug był dość długo i ktoś dostał za zgłoszenie buga demon armor ( Tak czytałem na www.tibianews.net )
A ty oczywiście uwieżyłeś i od razu zacząłeś szukać bugów w Tibi ;).
Lukaszek1-11
04-01-2006, 18:47
jak nei wiesz to nie gadaj...jak sie zglosi buga dostaje sie jakoms nagrode ja zglosilem bo mialem backpack z 36 miejscami ;]... ktory zdobylem klikajac na niego prawym open otwozyly mi sie 2 plecaki po zamknieciu ich...otwozyles spowrtotem i miales 1 plecak z 36
Xmdestruktor
06-01-2006, 21:34
A wlasnie jak sie znajdzie takiego buga to gdzie trzeba wejsc zeby powiadomic CIPy ?
A wlasnie jak sie znajdzie takiego buga to gdzie trzeba wejsc zeby powiadomic CIPy ?
ctrl + r albo piszesz na helpie i moze przy wielkim farcie napisze do ciebie gm (moze da sie powiadomic jakoś inaczej ja zglosilem buga na ctrl + r i nic nei dostalem) pozdro
eee...nie zapędzajcie sie tak,to nie jest temat o reportach tylko o snowballach!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.