Pokaż pełną wersje : Mam problem z postacią...
Navro_Rospiolak
30-11-2005, 11:28
Witam! Potrzebna mi pomoc... gdy wchdze na palladyna to normalnie moge grac...a jak na druida to wyskakują mi błędy typu "Allready connected" cos takiego pomóżcie:( :(
Używasz mc? Jeśli tak, to przestań. Jeśli nie, to wyloguj się normalnie paladynem, żeby móc się zalogować na druida. Nie można być online dwoma postaciami naraz (na tym samym koncie)
Navro_Rospiolak
30-11-2005, 11:43
wiem wiem...ale normalnie wchodze na druida i wyskakują a palladyn wylogowany;/ i nie mam MC
mysle ze moze pomoc reinstal tibi!
Byc moze wylaczasz tibie poprzez X i wtedy postac przez 30 sec (?) jest jeszcze w grze.
Dark polo
30-11-2005, 19:24
mysle ze moze pomoc reinstal tibi!
A wy ludzie nie znacie innych sposobów jak reinstalki? Za każdym razem jak jest temat o jakimś problemie to czytam: Format c:, Przeistaluj tibię itp...
Bez przesady!
@topic
Przychylam się do wypowiedzi Raynold'a
Navro_Rospiolak
03-12-2005, 22:35
juz wiem co sie stało...gdy przechodze przy kazo...(beho) tam mi to się włanczaa i już po postaci...pomocy niewiem co z tym jest;/
ziemniak1600
04-12-2005, 06:57
Może wychodzisz z gry "X'em" i postać zostaje(chyba 30 sec?) i pojawia się battle krzyżyk(krzyzyk pojawia sie czasem nawet jak potwor jest poza naszym zasiegiem-za sciana itp.).Sproboj w depo w jakims miescie sie wylogowac.Jesli nic to niepomoze to wyslij reporta do GM o takiej tresci:
"Hello,I have problem with my account.When i logout from my first character,I can't log into second and i see "already connected".I don't use MC-.-,bot-.- etc."
Navro_Rospiolak
13-12-2005, 12:52
teraz po updajcie mam ten błąd na każdej postaci HELP ME:|
kkrzysiek
13-12-2005, 23:19
Kurcze nie wiem co ci poradzić ale spróbuj przeinstalować Tibie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.