Pokaż pełną wersje : Crtl + R To Naprawde DziaŁa !!!
Pewnego razu szłem sobie potrenowac moim palkiem do troll caves in ab'dedriel ; ) i zobaczyłem auto-bottera który łaził imi wybijał wszystkie potfory nieodzywał się do mnie. więc se zreportowałem go po około 10 minut i pacze a tu GM się do mnie przeteleportował !! Spadłem z krzesła (NAPRAWDE nabilem se guza :/ ) i pomysłałem mam zwidy czy coś? ja gram na ots czy rl tibii? 8o mówi mu żebym mu pokazał tego auto-botera wiec poszedł zamna do góry i złapaliśmy go! dał mu bana na 30 dni! udało mi się zrobić tylko jeden screen!
http://img345.imageshack.us/img345/681/lolgm6gg.jpg
jak mi powie ktoś ,że to fake to zatłuke =/
od teraz bede reportował każdego kto używa botów! ja gram w tibie od Apr 19 tak po 1 godz. dziennie ,ale nigdy nie zobaczyłem GM w rl tibii. !!
To teraz ja zreportuje Ciebie za używanie lighthacka xD
Ogon Levitaurim
30-11-2005, 13:04
Raportowanie bota używając lighthacka B)
Ta, a teraz pokaz gmowi screena to Tobie tez da bana :)
Ctrl + r wkońcu po to jest żeby raportować i musi działać :P
Jerkov Thundersword
30-11-2005, 13:22
Nie wiem jak wam ale mi GM odpowiada zawsze bądź prawie zawsze... no czasami trzeba poczekac z 10 minut (czasami i dłużej) ale to mi nie przeszkadza :)
no raportowanie to normalka... niewidze powodu zeby az tak sie GM'em
podniecac ;)
Pozdrawiam wszystkich z Hiberny, którzy po moich wczorajszych reportach dostali bany od Iscena. Tworząc swój account, akceptujecie Tibia Rules, które warto przeczytać, aby nie mieć potem problemów.
Dzięki za kolejnego fraga do kolekcji. Reported.
Pozdrawiam i pamiętajcie - Tibia to tylko gra!,
Jajcole.
Rasfiarz
30-11-2005, 13:35
gmy są nieobliczalne raz przychodzą raz nie ;(
Dzięki za kolejnego fraga do kolekcji. Reported.
niestety screeny i filmiki nie moga byc traktowane jako dowod =;/
Kto Ci to powiedział że nie mogą :|?
Jerkov Thundersword
30-11-2005, 13:55
niestety screeny i filmiki nie moga byc traktowane jako dowod =;/
Przykro mi ale w rozmowie z GM Mayhemem (Secura) dowiedziałem się, iż dowodem może być nawet słowo, GM jedynie sprawdzi wiarygodność i wyda wyrok. A screeny i filmiki to już niepodważalne dowody.
Up:
To zrobię screena jak Bubble używa NGG, TBI, TBI GG i co da jej bana?
Filmiki i zdjęcia nie są podstawą do bana.
Jerkov Thundersword
30-11-2005, 13:58
Up:
To zrobię screena jak Bubble używa NGG, TBI, TBI GG i co da jej bana?
Filmiki i zdjęcia nie są podstawą do bana.
Z wypowiedzi Mayhema wygląda na to, że tak. Oczywiście jeżeli sprawdzi i oceni wiarygodność a także przeprowadzi rozmowę z Bubble, według procedury.
Jeżeli masz wątpliwości, zapytaj GMa bądź Tutora.
Eli Stromtriker dlaczego dostał bana ? Bo wystawił filmik z Demon Helmet questa i GM stwierdzil że mial bota, ponieważ nikt by nie nadążał się tak szybko uhać..
Platonikus
30-11-2005, 13:59
Eh Odnosnie GM Iscen ... Jest to normalny pracownik CipSoftu (Computer Investitions Projekt) wiec otrzymuje on wynagrodzenie :) Jak wiecie jest 15 Customer Support'ow z czego 4 Godow.. Ich zadaniem jest penetracja swiatow :P (a to wszystko za nasze pace) i po odebraniu namelockow oraz zbadaniu tematow na forum, sprawdzeniu zgloszonych bugow, przystepuja oni do dzialania :).
Platonikus
30-11-2005, 14:01
Eli Stromtriker dlaczego dostał bana ? Bo wystawił filmik z Demon Helmet questa i GM stwierdzil że mial bota, ponieważ nikt by nie nadążał się tak szybko uhać..
Sam sobie odpowiedziałes ... wystarczylo by ze ten temat odnosnie DH solo nie pojawil by sie na tibi.com wraz z linkiem....
Omfg.. nie chodzi mi o to dlaczego dostał, bo to dobrze wiem. Ale ktoś powiedział że dowodem nie mogą być filmy oraz zdjęcia ;/
To zależy, jak kto to interpretuje.
SCREENY I FILMY są dowodem, ale:
muszą mieć one powiązanie z accountem gracza, np.
- link do photobucketa, katalogu, strony, w którym jest zdjęcie z lighthackiem. link musi być zamieszczony, np. na forum, w commencie.
- zamieszczenie przez gracza, który jest winny danego filmu lub screena na forum.tibia.com.
To chyba na tyle, pozdrawiam.
@Up
Lepiej bym tego nie wytłumaczył :)
- link do photobucketa, katalogu, strony, w którym jest zdjęcie z lighthackiem. link musi być zamieszczony, np. na forum, w commencie.
- zamieszczenie przez gracza, który jest winny danego filmu lub screena na forum.tibia.com.
Nie mozna umieszczac linków do filmów/screenów na tibia.com, ponieważ sa one traktowane jako reklama servera hostujacego...
A screeny i filmy na 90% nie sa dowodem. Mozna zrobic doskonaly fake screena, przez co staje sie on malo wiarygodnym zródlem, a faki filmów tez zaczynaja juz powstawac.
Nie mozna umieszczac linków do filmów/screenów na tibia.com, ponieważ sa one traktowane jako reklama servera hostujacego...
wiem, wiem, wiem. nie musisz mi tego uświadamiać. zasady się zmieniły, w życie weszły nowe.
A screeny i filmy na 90% nie sa dowodem. Mozna zrobic doskonaly fake screena, przez co staje sie on malo wiarygodnym zródlem, a faki filmów tez zaczynaja juz powstawac
A ty uważasz, że Gamemaster da się nabrać na nawet doskonały fake screena? Są dowodem, pogadaj z Senior Tutorem / Gamemasterem / kimś z Customer Support i dopiero się wypowiadaj.
Brawo , gadasz o raportowaniu sam lighthacka uzywasz
Edit@: sry nie przeczytałem uważenie , ale...
Pewnego razu szłem sobie potrenowac moim palkiem do troll caves in ab'dedriel ; ) i zobaczyłem auto-bottera który łaził imi wybijał wszystkie potfory nieodzywał się do mnie. więc se zreportowałem go po około 10 minut i pacze
Ja tu widzę poprawną polszyznę "szłem" "potfory" "pacze" -.-
racja... tak wiec gracz XXX niewiele moze zrobic graczowi YYY, wiem ze moze to sie wydaje niektorym dziwne ale podrobienie screena to nie problem, zlamanie kodu TibiCam to tez nie problem tylko 'kwestia czasu' dla kogos kto sie zna na rzeczy, dla tego GM nie moga traktowac tego jako dowod, no chyba, ze tak jak to Jajcole powiedzial, ktos sam sie 'wkopie'.
Brawo , gadasz o raportowaniu sam lighthacka uzywasz
Edit@: sry nie przeczytałem uważenie , ale...
Ja tu widzę poprawną polszyznę "szłem" "potfory" "pacze" -.-
Ta polszczyzna naprawde niezła
Sir Emilio
22-12-2005, 21:43
O Jezuuu!!!! Normalnie zaraz zdejme gacie i zaczne walić konia... Zobaczyłeś GM'a AAAAAA
Gratuluje, nastepnym razem badz bardziej ostrozniejszyw rl zyciu :D
Aff, jak obczaisz nicki GMów którzy na danym świecie najczęściej są online, reportowanie jest łatwe... (np. na Galanie - GM Dazetih Galana) klikamy ctrl+o i wpisujemy nick GMa, jeśli jest online - ctrl+r i reportujemy, jeśli nie - czekamy aż będzie ^^
Mala poprawka z polaka 8o
szlem =szedłem
potfory=potwory
pacze=patrze
Zaraportowales, ma bana ale zeby robic temat i sie wysmetniac...
Suzuki Man
23-12-2005, 09:47
no raportowanie to normalka... niewidze powodu zeby az tak sie GM'em
podniecac ;)
Racja :] Ja kilka razy widziałem GM-a z 3 razy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.