PDA

Pokaż pełną wersje : (Thoria Wojna )

dixi wojownik
30-11-2005, 14:34
No tak sytuacja była już od dawna wyjaśniona każdy gracz wiedział że na thori nie dzieje sie nic dobrego a więc jest wojna gildia Krishna i gildia Last Action Heros zjednoczyły sie i postanowiły wywołać wojne gildi Phenominom bo na serwie było coraz gorzej a więc życze miłycha banów i miłych walk ja osobiście jestem za Krishną poniewasz myśle że oni mają racje i moge sie założyć jak wywalą sikewsa i wszystkich lyluw to będzie lepiej na serwie a to juz niedługo sie okaże jak będe mugł to tutaj będe zamieszczał filmiki z walk

Crazy Onion
30-11-2005, 15:37
No tak sytuacja była już od dawna wyjaśniona każdy gracz wiedział że na thori nie dzieje sie nic dobrego a więc jest wojna gildia Krishna i gildia Last Action Heros zjednoczyły sie i postanowiły wywołać wojne gildi Phenominom bo na serwie było coraz gorzej a więc życze miłycha banów i miłych walk ja osobiście jestem za Krishną poniewasz myśle że oni mają racje i moge sie założyć jak wywalą sikewsa i wszystkich lyluw to będzie lepiej na serwie a to juz niedługo sie okaże jak będe mugł to tutaj będe zamieszczał filmiki z walk

buahahahahahaha...jaki belkot, idz do szkoly lepiej a potem pisz posty :p
A co do wojny to wyglada na to ze tym razem Wzycki dostana po dupie, ale czas pokaze B)

dixi wojownik
01-12-2005, 14:44
lolx ziomeq czepiasz sie do mojego pisania idz jedz lepiej gówna z chodnika Kmieciu

Paxxx
01-12-2005, 14:47
lol wlasnie pokazales jakim jestes noobem i dzieciakiem.

pivope
01-12-2005, 18:05

człowieku to, że sie zjednoczyli nieoznacza, że wywolali odrazu wojne ... wojna powstala z glupoty wzyckow ponieważ Lady kometka z Last Action Heros zaatakowal Arito(jakis lamus na 40+) wpadło 2 wzyckow i zaczeli atakowac Lady kometke wtedy przylecieli Niah sath xik-og jariaz elven wind i paru innych kazali przestac bic kometke jednak wzycki nieposluchali wiec paru kumpli kometki zaczelo bic wzyckow z 10 minut sie lali i przestali.. sytuacja wygladala na opanowana ale wzycki kazaly zaplacic 4.5k kometce LOL:D Lady~ jednak niezaplacil i xik-og mowil ze zalatwil juz ta sprawe. po chwili do Thais przybiegl neuzz na ktorego zucila sie calaa gildia Wzyckow niestety neuzz padl i tak zaczela sie wojna. ja Uwazam ze wzycki beda robic Snake ataki tak samo bylo dzis w ab atakowali elvena i jak wbieglismy to uciekli i dali logi po chwili jak chcielismy plynac w swoje strony na statku pojawil sie thorlekart który blokowal statek piszac "job job job job ..." i po paru minutach kazdy gracz na thori mogl ujzec ten napis :) ===12 GM Judigator on Thoria: player Thorlekart banished for destructivebehaviour andlogout macro===
Thor ma teraz bana na 1 miecha :). Do lah i krishni dolonczyl Cwanish byly best master sorc mam nadzieje ze znow bedzie best :) :cup:

pivope
01-12-2005, 18:05
sorrki za 2 posty~

Crazy Onion
01-12-2005, 18:08
lolx ziomeq czepiasz sie do mojego pisania idz jedz lepiej gówna z chodnika Kmieciu

No keal plx :( .
PS. Ile masz latek chlopczyku ? B)

Crazy Onion
01-12-2005, 18:17
człowieku to, że sie zjednoczyli nieoznacza, że wywolali odrazu wojne ... wojna powstala z glupoty wzyckow ponieważ Lady kometka z Last Action Heros zaatakowal Arito(jakis lamus na 40+) wpadło 2 wzyckow i zaczeli atakowac Lady kometke wtedy przylecieli Niah sath xik-og jariaz elven wind i paru innych kazali przestac bic kometke jednak wzycki nieposluchali wiec paru kumpli kometki zaczelo bic wzyckow z 10 minut sie lali i przestali.. sytuacja wygladala na opanowana ale wzycki kazaly zaplacic 4.5k kometce LOL:D Lady~ jednak niezaplacil i xik-og mowil ze zalatwil juz ta sprawe. po chwili do Thais przybiegl neuzz na ktorego zucila sie calaa gildia Wzyckow niestety neuzz padl i tak zaczela sie wojna. ja Uwazam ze wzycki beda robic Snake ataki tak samo bylo dzis w ab atakowali elvena i jak wbieglismy to uciekli i dali logi po chwili jak chcielismy plynac w swoje strony na statku pojawil sie thorlekart który blokowal statek piszac "job job job job ..." i po paru minutach kazdy gracz na thori mogl ujzec ten napis :) ===12 GM Judigator on Thoria: player Thorlekart banished for destructivebehaviour andlogout macro===
Thor ma teraz bana na 1 miecha :). Do lah i krishni dolonczyl Cwanish byly best master sorc mam nadzieje ze znow bedzie best :) :cup:

Oprocz Cwanisha, powrocili tez dawniej huntowani przez wzyciekow: Leathal Bex, Ottoman'Pasha, Bozkurt Bex....jednym slowem robi sie ciekawie

pivope
01-12-2005, 19:40
tak tylko, że cwanish ciagle byl free :)

Crazy Onion
01-12-2005, 19:47
tak tylko, że cwanish ciagle byl free :)

Z tego co wiem to nie byl :p, ale dobrze ze wrocil :)

fluid
01-12-2005, 19:57
Nareszcie coś ciekawego na Thori :]

Badek1910
01-12-2005, 20:12
Super , bedzie ciekawie , osobiscie popieram Krishne , bo mam tam qmpla :) ,
ciekawe ile ten caly konflikt zbrojny potrwa :)

Badek1910
01-12-2005, 21:05
w ab sie zrobilo tloczno pod dp :) , Niah Sath , Eaglix , Newfomana , Elven Wind i inni stoja pod dp :) , cos sie szykuje :evul: ( chyba :p )

dixi wojownik
01-12-2005, 21:41
Wszyscy popierają wojne nawet jak gadałem z Jariazem też chce sie lać wojna to zabawa dla nich chociaż zobaczycie co sie będzie działo Crazy Onion nie zmieniaj tematu ten temat nie jest o biciu sie na rl jak chcesz to solówke odstawimy ale teraz pogadajmy o wojnie!

Crazy Onion
01-12-2005, 21:51
Wszyscy popierają wojne nawet jak gadałem z Jariazem też chce sie lać wojna to zabawa dla nich chociaż zobaczycie co sie będzie działo Crazy Onion nie zmieniaj tematu ten temat nie jest o biciu sie na rl jak chcesz to solówke odstawimy ale teraz pogadajmy o wojnie!

omg, a w ktorym miejscu napisalem cos o biciu sie na rl ???
A co do wojny to na razie przebiega baaaaardzo powooooooli ;) , chyba przyjdzie nam poczekac jeszcze na jakies fragi ( moze dzisiejszej nocy cos bedzie )

Jariaz
02-12-2005, 12:19
Tego co sie dzieje teraz na Thorii nie mozna nazwac wojna, to jest tylko huntowanie ludzi z Phenom~.

A na temat Cwanisha, z tego co wiem On byl huntowany przez Wzyckow.

Pozdro
Jariaz.

dixi wojownik
02-12-2005, 14:16
No wreszcie maniek napisałeś jakomś konkrętną informacje heh wpadne do ciebie z notatnikiem ok?? xD

pivope
02-12-2005, 20:45
Tego co sie dzieje teraz na Thorii nie mozna nazwac wojna, to jest tylko huntowanie ludzi z Phenom~.

A na temat Cwanisha, z tego co wiem On byl huntowany przez Wzyckow.

Pozdro
Jariaz.

Jariaz pare dni przed tym jak sie zrobila ta sytuacja gadalem ze wzyckami i mowili ze nic niemaja do mnie ;D ale mogli specjalnie tak gadac .. teraz jest dobrze i mam nadzieje ze te lamy wkancy na nas trafia a niebeda ciagle snake ataki robic

Crazy Onion
04-12-2005, 11:32
Poki co 4-2 dla Phenominom :confused:
Snake ataki to jedyne co moga robic, wiec predzej czy pozniej skonczy im sie kasa, runy etc.

shudoh
05-12-2005, 09:26
Wojna to nic ciekawego, bylem wtedy w thais i pamietam nie bylo za wesolo, wszyscy potraca lvl ;/ szkoda neuzza :( ale wzycki wkoncu zasluzyli na to zeby skopac im dupe i dobrze ze ktos sie odwazyl to zrobic.

HAIL POLAND

ps. mam nadzieje ze krishna wygra szkoda tylko ze jak narazie nie moge dolaczyc do wojownikow

chiquita banan
19-12-2005, 14:40
:( Lah//krishna//hooligans army vs. phonem...

niestety z tego co widze to przegrana:|

co dalej panowie??chyba nie poddacie sie tak latwo
elven hacked??:(

pivope
20-12-2005, 06:51
Przegrywamy we fragach ale niedamy im tu grac ;)

chiquita banan
20-12-2005, 21:12
a co to za afera z tym dsm'em??

Tibijska*Dziewczyna
27-12-2005, 15:38
Lepiej by Krishna zalatwila jakos gildie Br a nie lyli wybijala ...
Tom ja sie wynosze z thori... za duzo PK :p

Kulek
23-01-2006, 08:56
Wzycki jakby chcieli to mogliby panowac na tym servie. :D wiec zapewne wygraja :confused:

Panda of Swat Squad
02-02-2006, 16:37
Na Thorii nie ma tygodnia bez wojny. Teraz Wzycki sie podzielili i zabijają sie nawzajem. JA już tam nie gram. H lvle aby skolowac kase na wojne
rozdają hunty dla zwykłych ludzi za nic.:(

Feawyn
04-01-2007, 23:00
X( X( X( X( X(