PDA

Pokaż pełną wersje : Cała prawda o polskim społeczeństwie.

Jajcole
30-11-2005, 14:50
Tak zachowuje się Polak, kiedy go pouczasz o Tibia Rules.

http://img456.imageshack.us/img456/5894/haha9jr.png

http://img456.imageshack.us/img456/4421/haha23rd.png

Nie mam części rozmowy z moim pouczaniem: "Leave this channel if you do not want to buy/sell anything. Mindless statements as well as not posting in English will lead to a banishment by gamemaster. Be careful, thanks.".

Mam 13 lat, a zawsze się zastanawiałem, czy to ja jestem głupi czy konkurent.

Birmil
30-11-2005, 14:54
re up:

Konkurent ;-)

Dominikk
30-11-2005, 14:56
Mam 13 lat, a zawsze się zastanawiałem, czy to ja jestem głupi czy konkurent.

odpowiedz jest prosta obaj jestescie glupi

Jajcole
30-11-2005, 14:57
@up:

Tak, chłopie. Zabłysnąłeś tym żartem na całym forum. Ukłon! -.-"

Przepraszam, ale jeśli ktoś zaczyna pisać na trade po polsku, chcę na dodatek sprzedać accounta i wyzywa GM, że zbanował mu konto, na którym miał podobno 140k, a potem kiedy go pouczam zamieszczonymi w poprzednim poście słowami ..

.. to ja jestem głupi, że go pouczam grzecznie, czy on?!

Tibia to tylko gra, pozdrawiam.

Koronowany rycek
30-11-2005, 16:15
JA nie rozumiem na kij to dałeś? Orgazmu dostałeś?-.-
Rozmowa denna.. nic nie nosi;P

Jajcole
30-11-2005, 17:54
@up:

nie, a ty?!

kenoc oribedela
30-11-2005, 19:22
jestes noob na c*** dajesz takie tematy zeby pozadni ludzie sie stresowali i nie jestes wcale lepszy od niego gówno cie obchodzi co on robi ze swoim accontem jego sprawa

Kumek
30-11-2005, 19:48
Prawda jest taka ze w wiekrzosci polacy to nooby (chodzi mi o male lv biegajace i wyzywajace ludzi za nic ) psuja tym samym reputacje innym wartosciowym graczą :(

----------------
Yours Kumek

Jajcole
30-11-2005, 19:53
hehe, dobra narazie. powodzenia Dromowi i ekipie uporzodkowania tego forum, widze ze banda niewyżytych dzieci wchodzi wam na łeb jak chce. niemoja wina, że potraficie odpalić 4 boty, w tym cavebot, runemaker i coś tam jeszcze, a potem myślisz, że level gra rolę.

pogadamy jak dorośniecie

Czarniawy
02-12-2005, 07:50
hehe, dobra narazie. powodzenia Dromowi i ekipie uporzodkowania tego forum, widze ze banda niewyżytych dzieci wchodzi wam na łeb jak chce. niemoja wina, że potraficie odpalić 4 boty, w tym cavebot, runemaker i coś tam jeszcze, a potem myślisz, że level gra rolę.

pogadamy jak dorośniecie

i to mówi 13-sto latek...... n/c.

- jezeli kogos nazywasz bandą niewyzytych dzieci to pomysl wczesniej jaki ty jestes dorosly?
- skoro dales temat na forum to chyba mozna sie bylo spodziewac ze beda slowa krytyki bo szczerze mówiąc ta rozmowa to jest powtarzanie kilku wyrazow w kólko i nikt nie wie po co i do czego.
- Może twoj problem tkwi w tym ze sposob w jaki cie rodzice wychowali nie przyjmuje słów krytyki, a zawsze bylo tak jak ich dziecko chce zeby sie nie obrazilo? (broń Boże nie mam tu na myśli obrazić twoich rodziców bo napewno są wspaniali i kochający).

ps.: zastanów się 2 razy zanim coś napiszesz.
pozdro...

Rynek
02-12-2005, 08:15
Zgadzam sie z kolega wyzej jesli cos wam sie nie podoba poprostu nie mowicie tego po co odrazu sie wyzywac nie lepiej olac i wogole nie zwracac na to uwagi? trzeba odrazu wyzywac itp? jestesmy kulturalnymi ludzmi a nie jakimis troglodytami prawda? i to ze powiedziales ze jestesmy banda niewyżytych dzieci kierujesz widocznie do calego forum i ludzi ktorzy tutaj przychodza zeby porozmawiac na temat gry a nie zeby sie obrazac pamietaj na takich forach nie wolno tak pisac poniewaz mogl bys urazic jakis doroslych ludzi ktorzy tutaj tez zagladaja hmm mysle ze to by bylo na tyle :P kilka slow od starszego kolegi :)
Peace! \/

Ixde
02-12-2005, 17:07

pogadamy jak dorośniecie

Niech pan nas nie bije,prosimy : ' (. Skonczyl ledwo co podstawowke i mysli,ze jest kozak xD Jeden łonowiec nie czyni Cie doroslym, pamietaj !