zaloguj się

Pokaż pełną wersje : HoMM3 - Forge

Zielevitz
30-11-2005, 14:55
..................

Ashlon
30-11-2005, 15:42
Srednio to wyglada - straszne mieszanie klimatow. Wyszloby ciekawie, gdyby wszystkie miasta zostaly przerobione ;)

Yoh Asakura
30-11-2005, 16:50
Jakieś takie nijakie te potwory.Zresztą miasta też.
@Down:
Jakieś takie nie "Herosowskie".W ogóle nie pasują do HoMM.

Zielevitz
30-11-2005, 17:18
..................

Gracz Tibii
30-11-2005, 17:44
A myślałem że nie spotkam się już z tym miastem. Jeśli można wiedzieć będzie potrzebny ten nieoficjalny dodatek do zainstalowania miasta bo widze tam komandora i 8 poziom potwora. PS. Budynki w tym mieście (ratusz itp.) się słabo zlewają z otoczeniem (albo mi się zdaje).

@Arrivald: ta, a w Might and Magic 7 wcisneli pistolety laserowe, a zdaje się że M&M 7 ma rozgrywke po wydarzeniach z Armageddon Blade.

A tak od siebie. Trochę mi się zaczeły nudzić stare zamki. Po za tym zniose wszystko co zostanie wciśnięte do Heroes 3

Arrivald
30-11-2005, 17:55
Tragedia, zenada, wykonanie bez gustu... Gram w heroesow 3 od 5. lat ale z takia kupa sie jeszcze nie spotkalem. Lepiej sciagnijcie sobie dodatek fanowski Wake of Gods, swietny. Dochodza commanderzy ktorzy biora czynny udzial w walce i przynajmniej nie jest to wykonane tak beznadziejnie jak tu. Jak mozna wpierdzielic jakiegos kilometrowego mecha do basniowego swiata? Crazy?

Ghost Nieudany
30-11-2005, 18:12
Arr - Zielevitza akurat znam i siedzi w WoGu już kupę czasu, sam tworzy jednostki doń.
A pomysł z Forge to tylko jego REAKTYWACJA, bo powstał już w głowach samych twórców - ale graczom się nie spodobał za tamtych czasów, więc wycofali i wrzucili Conflux.

Vil
30-11-2005, 18:50
Mi sie podoba.

Gallar
30-11-2005, 19:12
Niema źle.. czemu tylko polska wersja jest na republice ? Nikt nie nauczył że darmowy servery to shit nad shitami ? No to Ci to mówię własnie... free server sux!
;)
Wrzuć tam gdzie masz angielską versje.. bo chyba nie na republice...

Tasiu
30-11-2005, 19:29
Lol, wezcie mi t schowajcie, wyrzuccie, zniszczcie :P
Nie zeby nie bylo fajne... Ale to wogole niepasuje do klimatu Heroes ;p

Ghost Nieudany
30-11-2005, 19:49
Lol, wezcie mi t schowajcie, wyrzuccie, zniszczcie :P
Nie zeby nie bylo fajne... Ale to wogole niepasuje do klimatu Heroes ;p

Dyskutowałbym, bo chociażby Kreegans są z kosmosu. Poza tym - to tylko kontynuuacja niedokończonego pomysłu 3DO, więc nie ma co się martwić.

Zielevitz
30-11-2005, 20:02
..................

Aval'yah
30-11-2005, 20:53
Naprawdę 3DO (czy kto tam hirosów robił) chcieli wsadzić jakieś futurystyczne gówna do gry? :S Oni tam wszyscy pijani byli czy co?

Co do waszego dodatku- takie tam. Dużo to przeróbki innych, wcześniej dostępnych jednostek. I jak już inni wspominali to całkiem psuje klimat. Niemniej, życzę powodzenia.

dap-galothij
30-11-2005, 21:16
Wg. nie byłoby to najgorsze. Trochę fabułę zmienić i nawet całkiem nieźle by wyszło:)
tylko zastanawiam się nad czarami:D

Zielevitz
30-11-2005, 21:26
..................

Thero
01-12-2005, 07:52
Żenada. Zagrywając dniamiw hirołsów I i II nawet nie pomyślałbym, że możnaby wymyśleć coś takiego. Ludzie, to nie ta gra! Niech oni do Q4 wsadzają swoje kosmiczne ambicje i pomysły. Od hirołsów won... czyżby im się miały dobre pomysły skończyć żeby impletować jakieś hiper-mega-blaster 3000? >:|

Ghost Nieudany
01-12-2005, 12:28
Po diabła piszecie w czasie przyszłym, skoro to WoG-Forge to autorski projekt, a 3DO już nie istnieje? :|

Akurat nie do końca rozumiem waszą bulwersację, bo chociażby Kreegans (demony) pochodzą z kosmosu, zaś w jednym z MM walczyliśmy nawet z facetami strzelającymi z miotaczy laserowych. Futurystyczny świat to taki mały "wątek" w HoMM/MM i IMHO nie ma się co zachowywać co do niego dziwnie...

Matek
01-12-2005, 12:38
Krytycy - spokoj.

Nikt z was przeciez nie musi tego czytac/ogladacy czy uzywac. Nie bulwersujcie sie tak bo zawalu dostaniecie. Mi osobiscie taki pomysl sie podoba i z checia by zobaczyl jak zaczynazyc pelnia zyca:)

Zielevitz
01-12-2005, 12:56
..................

Ashlon
01-12-2005, 13:16
Generalnie to Matek ma racje :)
Poczytajcie sobie choćby historie Homm (na stronie http://acidcave.prv.pl znajduje się jedna taka) a dowiecie sie skąd futurystyczne potwory, wszystko ma sens. Bulwersacje żeby zniszczyc itd w sumie nie są całkiem uzasadnione, projekt juz niedługo przerodzi się w czyn a wy bedziecie mogli poprostu nie uzywac :P

Masz moze jakies ciekawe ssy? Tam sa tylko 3, o ile pamietam ;)

Zielevitz
01-12-2005, 13:23
..................

]v[ichal
01-12-2005, 13:47
W sumie to nie mogę wymagać zbyt wiele, ale te przerobione potwory hmmm... Lepiej by wyglądało jakbyście zrobili nowe...ale wiem wiem brak czasu itd.

Co do Heroes III to jedna z moich pierwszych gier i mam do niej sentyment. WoG byl cool..ale to jakoś mi nie pasuje do heroesa. :) To tak jakby pomieszać Warcraft ze Starcraftem..