Pokaż pełną wersje : Mikołaj
pawelotti
01-12-2005, 14:27
Jak wszyscy pewnie wiedzą, nadchodzą święta...
Siedze swoją noobkowatą postacią w venore i sie zastanawiam KIEDY i GDZIE do k**** Nędzy on sie pojawi, bo w venore nie wiem gdzie jest X(
Pewnie w Finlandi albo w okolicach
Walekifa
01-12-2005, 14:43
JA niedawno przeprowadziłem się do kazo,i też niewiem gdzie tam go znajdę.Bo w kazo tyle latania w górę i w dół że głowa boli :P
Ptasiu Palek
01-12-2005, 14:45
Siemka!
ja wiem gdzie jest mikolaj. Wystepuje on na swieta na vedze albo na fibuli gdzies w tamtych okolicach. B)
w carlin jest pod gildia drutow
Kobi Knight
01-12-2005, 15:45
on bedzie w swieta czy w mikolajki ? :P
W Kazo jest w tawernie, na Darce i w Venore chyba tez.
W tamtym roku w venore Mikołaj był pod dp. W thais u Sama. Na darashii przy npc sprzedającym Lemoniade.
Walekifa
01-12-2005, 18:10
Siemka!
ja wiem gdzie jest mikolaj. Wystepuje on na swieta na vedze albo na fibuli gdzies w tamtych okolicach. B)
Mikołaj(lub jego pomocnicy) jest w każdym mieście.
PS.w zeszłym roku w thais był u froda w tawernie,sam to ten kowal w małej chatce nad nim.
O ile mnie pamięć zawodzi to na Edron w okolicach depo.
Nie no, po przeczytaniu twojego posta, wnioskuję, że Tobie chyba nie chodzi i Mikołaja Tibijkskiego ;)
Mikołaj nie istnieje.
Gienkowski
01-12-2005, 18:28
W tamtym roku mikołaj był w każdym mieście. Wiem, że w ab był obok kowala.
w carlin jest pod gildia drutow
Jest czy będzie?
I kiedy będzie?
Adi Pro Knight
01-12-2005, 18:35
A co robi ten Mikołaj?? I po co on jest??
Ciara lae
01-12-2005, 18:37
A co ten Mikołaj daje???????
slawekmag
01-12-2005, 18:44
A co ten Mikołaj daje???????
PREZENTY a tak naprawde to teddy beara (chyba)
Walekifa
01-12-2005, 19:03
LOl, teddy bear z annihilatora jest :P.
Daje upominki,lizaki,pomarańcze.czasem coś ciekawszego,moze nawet free pacca ? :O
Quezacoatl
01-12-2005, 19:28
Mikołaj nie daje pacca, w każym razie nie znam nikogo kto dostałby coś lepszego niż pomarańcze czy śnieżki. Ale to tylko moje zdanie.
Mam nadzieję że w tym roku będzie rozdawał różdżki, :]
miło by było...
Duch Guardi
01-12-2005, 19:34
ja mikołaja widziałem w carlin u NPC sprzedajacego mleko oraz w AB chodził kolo depo
Taka patologia
01-12-2005, 19:56
W tamtym roku w venore Mikołaj był pod dp. W thais u Sama. Na darashii przy npc sprzedającym Lemoniade.
Taak Taak a w kazoo to pewnie z Nezilem sie w sklepikarzy bawi . Niestety nieudało ci się to w Thais był w tawernie Froda :P . Mikołaj bedzie w każdym mieście w takim punkcie żeby nikt go niemusiał szukać i napewno kazdy z was dostanie swój upragniony prezent . Słyszałem że w oklicach anihilatora jest mikołaj który daje dragon scale legsy więc wszyscy biegnijcie kupować pacc a najlepiej przez tibia.pl -.-
Golempol
01-12-2005, 19:56
LOl, teddy bear z annihilatora jest :P.
Daje upominki,lizaki,pomarańcze.czasem coś ciekawszego,moze nawet free pacca ? :O
nastepny przyklad debilismu jak niewiesz to sie nieodzywaj!!
teddy bear dostawala pierwsza osoba jaka spotkal mikolaj (niewiem czy teraz jest tak dalej)a z anihilatora jeste anihilator bear
Shir Silio
02-12-2005, 17:00
heh czyli co wkoncu jest dla zwyklego szarego obywalela a nie dla pacca? :p
Walekifa
02-12-2005, 22:35
nastepny przyklad debilismu jak niewiesz to sie nieodzywaj!!
teddy bear dostawala pierwsza osoba jaka spotkal mikolaj (niewiem czy teraz jest tak dalej)a z anihilatora jeste anihilator bear
LOl,a ty się nie odzywaj dopuki dokładnie nie przeczytasz posta.I jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem....
Użyj swojej mega inteligencji...Już??Więc powinieneś wiedzieć że chodziło mu o to że mikołaj rozdaje wszystkim teddy beary,i tym podobne żeczy.WOW.skomplikowane.
Ps.Tak niewiedziałem,może i był to mój minus.Jednak wiem doskonale że ty trzymałeś się za kolana z podniecenia pisząc tego posta,że możesz dosrać komuś,chwaląc się wiedzą o tibi...To że nie wiedziałem o takiej błachostcę (sprawdź w słowniku jak niewiesz co znaczy) to nieznaczy że jestem debilem..
Texterus
02-12-2005, 23:25
Powiem jedno, Walekifia z ciebie to raczej nie tibijczyk ale debilijczyk.
Walekifa
03-12-2005, 10:35
Powiem jedno, Walekifia z ciebie to raczej nie tibijczyk ale debilijczyk.
A dlaczego? :]
Kolejny przykład podlizywania??
yawadziacool
03-12-2005, 11:54
a on cos daje czy jest tlyko dla bazy bo go jeszcze nie widzilem i nie wiem co robi xD
Walekifa
03-12-2005, 12:00
a on cos daje czy jest tlyko dla bazy bo go jeszcze nie widzilem i nie wiem co robi xD
Mówisz "Hi" ,"Present" i dostajesz upominek.Pomarańcze albo lizaki,ale może dać ci coś cennego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.