Pokaż pełną wersje : Bedzie nowy 200 level
Alanus Lutinum
01-12-2005, 15:01
Dulokz na julerze juz ma 193 level wolno mu to expienie idzie ale w koncu uda mu się. Z teog co spostrzegłem jest kolegą Setzera Gamblera (w jego gildii owange vice-leaderem), jest brazylijczykiem, jest on elite knight. Szkoda że julera jest opanaowana przez brazylijczykow a nie polakow. (nie jestem rasistą)
Ehh... Co się z tą Tibią dzieje? Kiedyś 100 lvl to był wielki wyczyn, a teraz? Wszyscy expią tylko po to żeby być w Top, a nie żeby im się milej grało. Szkoda że już nie ma tak jak było kiedyś (czyt. jak ja zaczynałem).
Virius the Master
01-12-2005, 16:04
Wow, cool, super ALE LUDZIE- NIE PRZESADZAJMY! JUŻ CONAJMNIEJ 5 OSÓB MA 200 LVL! DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PODNIECANIEM SIĘ TYM!
Teraz czekamy aż EO zrobi 300 :p
I spox !! chodź z drógiej strony jest to zniechęcające dla dopiero co rozpoczynających graczy zaczynają : 1 lvl a istnieje taki setzer z 200 + lvlem
I spox !! chodź z drógiej strony jest to zniechęcające dla dopiero co rozpoczynających graczy zaczynają : 1 lvl a istnieje taki setzer z 200 + lvlem
No to zaczynaja na nowym servie i wszyscy maja takie same szanse (mowa o ludziach uczciywych a nie ze 5 ownerami ) ;p
Ehh... Co się z tą Tibią dzieje? Kiedyś 100 lvl to był wielki wyczyn, a teraz? Wszyscy expią tylko po to żeby być w Top, a nie żeby im się milej grało. Szkoda że już nie ma tak jak było kiedyś (czyt. jak ja zaczynałem).
Poczekaj na nowy świat i zobaczysz że zdobyć lvl.30 to potęga ^^
']Poczekaj na nowy świat i zobaczysz że zdobyć lvl.30 to potęga ^^
30 lvl potęga? Nie rozśmieszaj mnie. Może przez pierwszy miesiąc, ew dwa miesiące. 100 lvle mnożą się w zaskakującym tempie. Powstaje nowy world, a postać sharowana przez 5 osób ma 100 lvl po kilku miesiącach.
Dulokz na julerze juz ma 193 level wolno mu to expienie idzie ale w koncu uda mu się. Z teog co spostrzegłem jest kolegą Setzera Gamblera (w jego gildii owange vice-leaderem), jest brazylijczykiem, jest on elite knight. Szkoda że julera jest opanaowana przez brazylijczykow a nie polakow. (nie jestem rasistą)
`
Sorki ale nie moge... co nas obchodzi jakis nieznany nikomu brazylijczyk z 193 lvlem? :baby: Jeśli już możemy mówić o 200 lvl to polecam looknąć na server NOVA -> Undead Slayer :] chyba każdy wie że to nasz rodak :P
Uważam że on będzie next i osobiście z całego serca mu tego życzę ;)
`
Sorki ale nie moge... co nas obchodzi jakis nieznany nikomu brazylijczyk z 193 lvlem? :baby: Jeśli już możemy mówić o 200 lvl to polecam looknąć na server NOVA -> Undead Slayer :] chyba każdy wie że to nasz rodak :P
Nie ma ŻADNEJ różnicy czy ten 200 lvl zdobędzie Brazylijczyk, Polak, Szwed, Rumun, Żyd czy kto tam Ci jeszcze do głowy przyjdzie. Pierwszy z tym 200 lvlem i tak nie będzie, a czy 6 czy 7 to chyba mała różnica. Mnie na ten przykład mało obchodził 200 lvl Bubble, Cachera, EO, SG, Seromontisa, więc tak samo mało jak nie mniej będzie mnie obchodził 200 lvl Undead~.
Nie ma ŻADNEJ różnicy czy ten 200 lvl zdobędzie Brazylijczyk, Polak, Szwed, Rumun, Żyd czy kto tam Ci jeszcze do głowy przyjdzie. Pierwszy z tym 200 lvlem i tak nie będzie, a czy 6 czy 7 to chyba mała różnica. Mnie na ten przykład mało obchodził 200 lvl Bubble, Cachera, EO, SG, Seromontisa, więc tak samo mało jak nie mniej będzie mnie obchodził 200 lvl Undead~.
masz problem? nie obchodzi Cie? to wyjdz :baby: I nie rób ze mnie rasisty...
BTW. zanim ten koles z julery zdobędzie ten lvl to może go wyprzedzić wiele osób jak np Dagor Dragontooth (Antica) czy Eli Stormstriker(Aldora).
Jerkov Thundersword
04-12-2005, 18:21
`
A co mnie obchodzi jakis Seromontis, Bubble czy Eternal Oblivion? Nie znam ich...
A skoro dla was 100 lvl nie jest niczym szczególnym bo jest dużo 100 lvl i kilku 200, spróbujcie sami nabić 100 lvl, wielu z was co tak gada nawet 50 lvl nie miało. Tak więc nie mówcie, że 100 lvl nie jest wyczynem. Jeżeli ktoś gra uczciwie bez żadnych cheatów, acc sharingu itp, 100 lvl jest wielkim wyczynem, a to że jest wielu na tym poziome o niczym nie świadczy. Nie ma też znaczenia czy to br, pl, swe czy jakaś inna narodowość, bo w Tibii nie chodzi o zdobycie jak najwyższego lvl i bycia najlepszym. W Tibii chodzi o dobrą i przede wszystkim uczciwą zabawę. Znam paru 100 lvl, niektórzy są mili, tacy ludzie jak Solaile, Dokilo, Uncle Barry, Provident Prodegy czy Lutore z Galany.. A niektórzy to buce i chamy odnoszący się do ludzi bez szacunku i kultury, tak panie Burt Simpson, o tobie mówię (i nie tylko)...
A co mnie obchodzi jakis Seromontis, Bubble czy Eternal Oblivion? Nie znam ich...
A skoro dla was 100 lvl nie jest niczym szczególnym bo jest dużo 100 lvl i kilku 200, spróbujcie sami nabić 100 lvl, wielu z was co tak gada nawet 50 lvl nie miało. Tak więc nie mówcie, że 100 lvl nie jest wyczynem. Jeżeli ktoś gra uczciwie bez żadnych cheatów, acc sharingu itp, 100 lvl jest wielkim wyczynem, a to że jest wielu na tym poziome o niczym nie świadczy. Nie ma też znaczenia czy to br, pl, swe czy jakaś inna narodowość, bo w Tibii nie chodzi o zdobycie jak najwyższego lvl i bycia najlepszym. W Tibii chodzi o dobrą i przede wszystkim uczciwą zabawę. Znam paru 100 lvl, niektórzy są mili, tacy ludzie jak Solaile, Dokilo, Uncle Barry, Provident Prodegy czy Lutore z Galany.. A niektórzy to buce i chamy odnoszący się do ludzi bez szacunku i kultury, tak panie Burt Simpson, o tobie mówię (i nie tylko)...
N/C chyba każdy interesuje się losem najlepszych Polaków?? jeśli nie to powtórze Ci... WYJDZ :baby:
A tak na marginesie kto powiedział że 100 lvl "jest nieczym szczególnym"??? do czego Ty to mówisz? Każdy patrzy na tą gre pod innym kątem...Niektórzy czerpią z tego przyjemność, a inni grają by panować i być najlepszym (myślę że tych dwóch rzeczy nie da się połączyć :confused: ) jakbyś był np w top 3 expa ciekawe jakbyś się zachowywał :p Owszem ja również znam ludzi na wysokim poziomie i mogę przyznać Ci rację że są Ci mili i są Ci niebardzo :confused: I myślę ze samo odnoszenie się do innych na świecie non-pvp i pvp to jest całkiem inna sprawa...
I to jest thread o Julerze a nie Securze ;)
nightwish_88
04-12-2005, 20:42
masz problem? nie obchodzi Cie? to wyjdz :baby: I nie rób ze mnie rasisty...
BTW. zanim ten koles z julery zdobędzie ten lvl to może go wyprzedzić wiele osób jak np Dagor Dragontooth (Antica) czy Eli Stormstriker(Aldora).
Czy Ci ludzie nie mają rl life? :D EO rządzi 112 swordingu to jest coś... nie wiem jak Wy ale ja wolałbym mieć 112 swordingu niż 200 lvl :D
Czy Ci ludzie nie mają rl life? :D EO rządzi 112 swordingu to jest coś... nie wiem jak Wy ale ja wolałbym mieć 112 swordingu niż 200 lvl :D
Tu masz racje ;) ale dam sobie głowę uciąć że on sharuje :) kilku braci gra na zmiane 8o dobry sposób I think :)
Ale fakt jest faktem EO jest najlepszy ( dopuki go SEROMONTIS nie ścignie :D )
Jerkov Thundersword
04-12-2005, 23:32
N/C chyba każdy interesuje się losem najlepszych Polaków?? jeśli nie to powtórze Ci... WYJDZ :baby:
A tak na marginesie kto powiedział że 100 lvl "jest nieczym szczególnym"??? do czego Ty to mówisz? Każdy patrzy na tą gre pod innym kątem...Niektórzy czerpią z tego przyjemność, a inni grają by panować i być najlepszym (myślę że tych dwóch rzeczy nie da się połączyć :confused: ) jakbyś był np w top 3 expa ciekawe jakbyś się zachowywał :p Owszem ja również znam ludzi na wysokim poziomie i mogę przyznać Ci rację że są Ci mili i są Ci niebardzo :confused: I myślę ze samo odnoszenie się do innych na świecie non-pvp i pvp to jest całkiem inna sprawa...
Dziwnym trafem nie każdy, bo mnie interesuje bardziej moja postać, a nie ludzie, których nigdy nie spotkałem. Nie będę wychodził, gdyż nie jest to forum propagandowe, więc mogę być przeciw. Słyszałem to wiele razy że 100 lvl jest niczym szczególnym, tak więc mówię to. Jakbym był w top 3 expa to musiałbym zrujnować całą przyjemnośc z tej gry i rl, a zachowywałbym się tak jak zachowuje się zawsze bo mi nie zależy na byciu najlepszym. I bycie najlepszym a stosunek do ludzi ma ze sobą związek. Jest to temat o 200 lvl nie o julerze więc mogę podawać przykłady z całej Tibii. Btw Polacy z lvl 100+ których spotkałem to jedni z najgorszych hlvl noob w całej Tibii.
Any more questions? -.^
Dziwnym trafem nie każdy, bo mnie interesuje bardziej moja postać, a nie ludzie, których nigdy nie spotkałem. Nie będę wychodził, gdyż nie jest to forum propagandowe, więc mogę być przeciw. Słyszałem to wiele razy że 100 lvl jest niczym szczególnym, tak więc mówię to. Jakbym był w top 3 expa to musiałbym zrujnować całą przyjemnośc z tej gry i rl, a zachowywałbym się tak jak zachowuje się zawsze bo mi nie zależy na byciu najlepszym. I bycie najlepszym a stosunek do ludzi ma ze sobą związek. Jest to temat o 200 lvl nie o julerze więc mogę podawać przykłady z całej Tibii. Btw Polacy z lvl 100+ których spotkałem to jedni z najgorszych hlvl noob w całej Tibii.
Any more questions? -.^
Powiedz mi... skoro temat jest o 200 lvlkach a Ciebie to nie interesi to po co się wypowiadać? I widze że temat zmienił się w opowieść o Polakach z 100 lvl 8o Są różni ludzie i zapewniam Cie że NIE każdy Polak 100+ jest nOObem :)
Musiałeś źle trafić...
A skoro masz na uwadze tylko własną postać to skup się na niej i życze Ci żebyś zobaczył jak to jest mieć 100 lvl...
Jerkov Thundersword
05-12-2005, 14:38
Powiedz mi... skoro temat jest o 200 lvlkach a Ciebie to nie interesi to po co się wypowiadać?
Skoro to temat o 200 lvl mam prawo wyrazić moje zdanie na temat tej całej ekscytacji nimi -.^
Tia, zróbmy o nich telenowelę...
Tia, zróbmy o nich telenowelę...
Tia, z miłą chęcią bo byłoby na co popatrzeć ;)
Mnie nie interesują najlepsi polacy ja niesprawdzam maniakalnie co dzien ile Sero~ zrobiłl exp nieobchodzi mnie to. Undead Slayer 193lv ale narazie nie expi z tego co widac zycze mu 200lv Iława małe miasto ;) no wlasnie skoro to jest thread o julerze to poco nam informacje o Undead Slayerze?
Jeszcze troche i bedze pelno tematow o 200lv to sie zaczyna robic nudne pozatym moglbys uzupelnic o Dulokzu 1 taki lv w tibi byl cos teraz skoro granica zostala przełamana pojawia sie ich coraz wiecej
Dlamnie 100lv nadal jest wielki wyczyn ;)
Szkoda że julera jest opanaowana przez brazylijczykow a nie polakow. (nie jestem rasistą)
A ja i tak gram na Julerze ze względu na to iż jest to pierwszy server na którym zaczynałem swoją przygodę z Tibią. Ale masz racje wiekszość H lvl'i na JULERZE to właśnie BR. Ale nie należy zapominać o polakach którzy także mogą się pochwalić swoim dorobkiem. No moze nie są to 200 levele tylko 80+ ale to także jest spory sukces !!! Bo jak już ktoś wspomniał nie ważne jest to że masz postać na 200 levelu którą gra i expi 10 osób tylko najważniejsze jest to ze grasz sam i osiągnołeś zadowalający cię wynik. Tibia jest tylko grą i liczyć się powinno to co ty sam zrobiłeś a nie to co inni zrobili za ciebie!!!
Szczerze to wole grać z brazylami niż z polakami. Popatrz na furore... tragedia, polak polaka zabija po to zeby byc the best. Grałem 2 lata na Julerze i było fajnie.
Szczerze to wole grać z brazylami niż z polakami. Popatrz na furore... tragedia, polak polaka zabija po to zeby byc the best. Grałem 2 lata na Julerze i było fajnie.
Heh nie wiem czy mam racje ale tam grają prawie sami polacy ;) ok 90%, więc kogo mieliby zabijać innego? :) to "polski" serv :D
Mastersasek
07-12-2005, 21:43
Dlamnie to każdy lvl jaki wbije (1 , 10 czy 200 lvl to jest wyczyn ) ,ponieważ wiem ,że zrobiłem to sam . 8o ;) :p
A mi sie spodobalo:
30 lvl potęga? Nie rozśmieszaj mnie. Może przez pierwszy miesiąc, ew dwa miesiące. 100 lvle mnożą się w zaskakującym tempie. Powstaje nowy world, a postać sharowana przez 5 osób ma 100 lvl po kilku miesiącach.
30 lev to kwestia 3-4 dni( nawet ja jestem w stanie to zrobic wiec to zaden wyczyn ). 100 lev na sharowanej postaci - rekord to chyba 6 tygodni, rekord w grze solo - 2 miechy.
A mi sie spodobalo:
30 lev to kwestia 3-4 dni( nawet ja jestem w stanie to zrobic wiec to zaden wyczyn ). 100 lev na sharowanej postaci - rekord to chyba 6 tygodni, rekord w grze solo - 2 miechy.
Skąd to wiesz?? nigdy nie masz pewności kto sharruje a kto nie ;) a pozatym na 100% nie można mówić o żadnych rekordach bo napewno nie znasz wszystkich 100+ i nie wiesz czy grają sami B) wiadome że najszybciej 100 lvl osiągnął Sampzor <Berylia> o ile sie nie mylę... :P
Pozatym jak juz wcześniej było wspomniane są maniacy i są playerzy 4 fun ;)
Protarus
08-12-2005, 17:35
Hehe ja zaczynalem moja przygode z tibia na julerze(grzesio byku) meczylem sie strzasznie z levelem (wbilem 26) ale czulem sie usatysfakcjonowany potem przenioslem sie na furore i faktycznie jest to troche z j e b a n y serwer ale poznalem tam naprawde spoko ziomków( w rl tez). Ale ostatnio coraz czesciej wspominam julere i best ziomkow(Jack from rivendell, Michal Maly, Dziomolek,
El chupakabra)
ahhh..... to byly czasy ;(
dixi wojownik
09-12-2005, 23:29
lol wystraczą 2 ownery kturzy sharują i po 5 miesiącach mają ponad 100 lvl nie potrzeba aż pięciu osub
Z teog co spostrzegłem jest kolegą Setzera Gamblera (w jego gildii owange vice-leaderem), jest brazylijczykiem, jest on elite knight.
Co to ma do rzeczy ze jest br albo EK i kumplem Setzera? Przecie duzo naszych rodaków juz na Julerce ma hlvle i nie sa br, a Setzer w czym pomoze w expieniu? Poblokuje demonki?
Dobra spoko ponioslo mnie... go go Dulokz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.