Pokaż pełną wersje : Odszedł...
Dan the Automator
23-05-2004, 14:44
Odszedł od nas załozyciel tej strony, jej pierwszy admin, - Bosal. Ci którzy przebywają na IRCu zapewne znają powód - nie będe teraz tego roztrząsał ;(
Bosal został "poproszony" o to. Ale to teraz nie jest już istotne.
Odszedł człowiek, bez którego tibia.pl by wogóle nie powstała, nie byłaby najpopularniejszą stroną o tibii. On dał początek tej niezwykłej stronie, dał nam prace jako moderatorzy. On stworzył zarys tej strony, pierwsz materiały. Później już poszło z górki...
Za to ciągle go cenimy!
Sam nie wiem, czy było to uczciwe zagranie, ale sytuacja niejako tego wymagała... Mam nadzieje że bosal wybaczy nam kiedyś tą "akcje"... ?(
Co z bosalem? Najprawdopodobnie stworzy z kolegą serwis o innej grze MMORPG.
Co można jeszcze powiedzieć? No cóż, chyba tylko "farwell" oraz "Hail Bosal!" :)
Pozdrawiam
Dobo
No co tu dużo mówic zycie idzie dalej ........... No bosal ma tu duze zasługi ale tez troche sie obijał ale z innych powodów nie dlatego, że mu się nie chciało. Trza by by zrobic mala tabliczke upamiętniającą zasługi hehehe lub dział biograficzny :))
Gonzo von Krenzel
23-05-2004, 14:51
Co miałem do powiedzenia powiedział na kanale #tibia.pl IRCa... Ale ponownie powiem co o tym sądze:
Myśle, że to dobry ruch - bosal jest dość zajętym człowiekiem, poza tym nie ma stałego dostępu do internetu. Taki ogromny portal jak tibia.pl powinien mieć innego głównego administratora - myśle, że właśnie bardzo dobrym jest matkus. Jeszcze nie wszystko jest dokładnie ustalone, ale wiadomo, że bosal odszedł...
@Bosal:
Nie chce wypowiadać sie za tibia.pl team, ale myśle, że będziesz tu zawsze mile widziany. Zawdzięczamy Ci bardzo wiele. To, że tu jesteśmy, to, że ta strona istnieje. Dzięki Tobie poznałem wielu serdecznych ludzi - np. Gewof-a na RL! Bardzo wielkie, serdeczne dzięki. Uwierz - tak będzie lepiej dla tibia.pl...
Dr. Omader
23-05-2004, 14:51
Piękne słowa Dobo.
Do zobaczenia Bosal gdzieś w przestrzeni ineternetu....
Mam nadzieje że będziesz nas odwiedzał od czasu do czasu żeby zobaczyć jak sobie radzimy. Wiemy dlaczego tak się stało, ja sam się do tego przyczyniłem też. Troche mieliśmy problemów technicznych między nami, ale i tak spox jesteś. Udowodniłeś to robiąc właśnie to co zrobiłeś na koniec, szkoda że się tak późno obudziłeś :(
Nie będe powtarzał słów Doba, ale w pełni się zgadzam z tym co napisał.
Hail Bosal!
P.S. Do tej pory nie wiem czy Bosal czy bosal bo zawsze w sumie byłeś bosal z małej "b" ale dzisiaj mimowszystko napisałem z dużej....
Piękne słowa Dobo.
True
Nie bede sie powtarzal wiec powiem tylko Dziekuje!
ps: do zobaczenia w romie :)
Dan the Automator
23-05-2004, 14:59
Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
@Bosal:
Nie chce wypowiadać sie za tibia.pl team, ale myśle, że będziesz tu zawsze mile widziany.
To nie ulega wątpliwości! :D Mam nadzieje, Bosal, że wpadniesz czasem, zobaczyć jak się tam mają twoi podopieczni! :D
Bo dla nich pewnie ciągle będziesz a(d)minem, chociaż już fizycznie nie...
HAIL BOSAL!!!
Hyh taki ten news jakbym odszedł na zawsze (umarł) a ja tylko zostałem zdegradowany... na forum będe wpadał owszem będe miał trochę czasu teraz. Mam nadzięję, że moje podpowiedzi zostaną entuzjastycznie przyjęte.
@Dr. Omader
przez małe "b" ze skromności ;]
Mam zamiar trochę pisać w wolnym czasie tutaj więc może na modka zasłużę ale nic nie obiecuję. Sami mnie znacie.
Jak by ktoś chciał zobaczyć logi z irca to tutaj. (sorry_Bosal_ale_za_duzy_zament_to_wprowadzilo_Jes t_to_tylko_dla_wtajemniczonych...)
Gonzo von Krenzel
23-05-2004, 15:09
Mamy nadzieję, że będziesz nas odwiedzać. Przecież to jest w części Twój portal... :) Na moderatora napewno zasługujesz... ;) :rolleyes:
Ja rowniez chcialem pozegnac Bosala. Tak jak juz Gonzo mowil dzieki numu poznalismy wielu ciekawych ludzi, nauczylismy sie troche i to nie tylko o Tibii, laczymy nasze sily by portal i forum bylo na bierzaco akutalizowane a osoby korzystajace z nich byly zadowolone... dla mnie nadal pozostaniesz osoba wazniejsza niz "zwykly user" nawet bez dopisku "administrator"... HAIL Bosal! ;(
Wielkie zasługi pokładamy np.gdyby nie on nie odkrylismy by tibi zapewne wielu z nas byśmy w co innego grali a co do reszty to co inni
nightkin
23-05-2004, 15:32
hearing your name mentioned we be pourin out some liquor :P
Moim zdaniem bosal tą strone założył i on powinien być dozgonnym jej głównym adminem. Nawet jeżeli nie będzie się nią zajmować, to należy mu się to stanowisko. A jeśli chcecie kogoś kto będzie się zajmować tą stroną jako główny admin powinien piastować na równi z bostalem to stanowisko. Takie jest moje osobiste odczucie ?(
Hegemmon
23-05-2004, 15:54
wszystko kiedyś się kończy.... niestety. JA do końca nie byłem w temacie ale conieco usłyszałem i mam nadzieję, że ten "cios poniżej pasa"(bo nie można tego nazwać takim czystym zagraniem) wyjdzie stronce na dobre...
Bosal trzymaj sie :king:
Bofedojo
23-05-2004, 16:18
Bosal szkoda ze odchodzisz ;( Jestes wielkim czlowiekiem dla nas, bez Ciebie bym nie siedzial codziennie na Tibia.pl... Pomysl z tostami nie byl zly (chciales dobrze i to sie liczy). Niestety nie miales czasu zeby sie zajac strona :( ,wiec trzymaj sie Bosal i wpadnij czasem!
PS: Proponuje zrobic jakas rage na czesc Bosala zeby kazdy pamietal ze to Bosal stworzyl ta strone i to dzieki niemu jestesmy tu!
Matheous
23-05-2004, 16:24
:((((((
I tak mam kijowy nastroj, wchodze na tibia.pl a tu jeszcze takie cos... ;( ;(;(;(;(;(;(;(
Bosal zawsze pozostaniesz w naszej pamieci...Tobie zawdzieczamy nowe znajomosci, najlepsza stronke o Tibii i wiele innych...
HAIL BOSAL
Ode mnie również pożegnania dla bosala jako Administratora.
I witamy MatKusa jako naszego nowego szefa :>
don'diego
23-05-2004, 16:37
Mi sie to wydaje troche nie sprawiedliwe...
Wydalenie zalozyciela strony, przeciez to jest smieszne.
najlepiej bylo by jak by wszystko bylo na swoim miejscu.
No coz zal mi tego portalu bez jego zalozyciela...
Bah! To nie było tak, jak Ci się wydaje... To się już ciągnęło od dawna i nie został wydalony, tylko zmienił się główny administrator tibia.pl. Zresztą, to długa historia. Nie miałem okazji brać udziału we wszystkim, ale wystarczająco, żeby się zorientować we wszystkim. Myślę, że nie ma sensu już tego roztrząsać i oceniać czy to było dobre, czy nie. Czas pokaże.
Gonzo von Krenzel
23-05-2004, 17:02
Żeby była jasność:
Nikt nikogo nie wyrzucił. Bosal sam zdecydował, że odejdzie - to był jego ruch (myśle, że dobry...).
szkoda ze odchodzisz
ide zawyć do księżyca ;( ;(
muuuuuuuuuuuuuuuuuu
HAIL BOSAL
tak samo było jak star scream z amery odchodził (niektórzy sie cieszyli) ;(
Gonzo ma racje. MatKus Byl by mogl byc Adminem Tibi.pl Team. Ale to nie moja decyzja. ja tu nierzadze ;( .
kotomaniak
23-05-2004, 17:50
Strasznie szkoda, że odszedłeś Bosal. Byłes naprawde świetnym adminem i MatKusowi z pewnością ciężko będzie Ci dorównać. Teraz czytam loga z IRCa i próbuje dojść dlaczego to się stało :( :( :( .
@Bosal Do zobaczenia na tibia.pl i innych stronkach :) .
Szkoda, że odeszłeś i że nie masz w domu neta, bo tak to byś nas o wiele częściej odwiedzał i mam nadzieję, że będziesz to robił jak tylko możesz. My Cię zapamiętamy jako administratora, stwórce, a Ty o nas też nie zapomnij nawet o zwykłych userach pamiętaj ;) ;(
wiecie co wedlug mnie to co zrobiliscie Bosalowi bylo hamskie, wszyscy tu pisza ze co On zrobil dla was i dla tego serwisu a wy go chcecie wywalic za to ze niemial dostepu do neta ludzie nie kazdy ma czas nonstop siedziec na tibia.pl i pilnowac wszystkiego po to sa tez inni ludzie np. MatKus a to ze niezawsze wam na wszystko pozwalal to przepraszam ale Bosal dobrze mówil trzeba bylo sie z nim skontaktowac na maila którego jak mówi STARAL SIE sprawdzac codziennie pewnie niezawsze byl w stanie to zrobic ale prawie nonstop sprawdzal wiec wedlug mnie powinien On byc dalej Adminem tego serwisu
co prawda Bosal tez niebyl do konca w pozadku niedajac prawie calkowitej kontroli nad tibia.pl no ale mial do tego pelne prawo i przypuszczam ze nietylko on by takie cos zrobil
pewnie ten post zostanie usuniety a ja dostane upomnienie lub cos w tym stylu ale nieobchodzi mnie to to juz niebedzie ten sam serwis co wczesniej
HAIL BOSAL
Szkoda że to się stało... I prosze mnie nie rozśmieszać mówiąc że bosal sam odszedł bo wybór miał ograniczony. Nie mam na to wszytkiego wpływu, al;e nie wydaje mi się aby to było konieczne. Według mnie zasłużyłeś na wielką literkę w nicku i tak zaraz zmienie mój podpis... Bosal Na Moda!!!
Gonzo von Krenzel
23-05-2004, 19:15
Bosal sam zrezygnował - gdyby chciało Ci się przeczytać logi z rozmowy na IRCu wiedziałbyś o tym.
P.S. Miał wybór, ale zrobił to dla tibia.pl - za to trzeba go szanować.
Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
Bosal sam zrezygnował - gdyby chciało Ci się przeczytać logi z rozmowy na IRCu wiedziałbyś o tym.
P.S. Miał wybór, ale zrobił to dla tibia.pl - za to trzeba go szanować.
z wlasnego wyboru mówisz to przytocze ci pewna wypowiec z podanego loga
oto ona:
[13:11]<MatKus> ja powiem wprost
[13:11]<MatKus> na tej stronie zostanie jeden z nas
[13:12]<MatKus> ja moge zacząć robic swoją strone, mi to rybka
a pozatym zdazaly sie wypowiedzi jeszcze przed tym jak powidzial ze odchodzi ze szkoda ze odchodzi ze bedziecie go pamietac czy cos w tym stylu
no to zeczywiscie calkowicie sam zrezygnowal po tym jak go zjechaliscie na ircu to sie niedziwie
Dan the Automator
23-05-2004, 20:18
@de@th
Przykro mi, nic nie wiesz ;) Te logi mogą tylko wprowadzić w błąd. Gdybyś wiedział, co się działo na admin&mod board, to byś zrozumiał naszą decyzje.
Przykro mi że tak się skończyło.
Nie obwiniajcie matKusa, bo jest to conajmniej śmieszne...
powtarzam po raz ostatni!
NIE WYRZUCILIŚMY BOSALA!
To jak go potraktowaliśmy odnosi się do tematu, którego wy nie widzieliście! Co więcej - jeszcze wczoraj istnienie tibia.pl wisiało na włosku! Więc nie pieprzyć mi tu że my się znęcamy nad Bosalem!!
Gonzo von Krenzel
23-05-2004, 20:30
Nie obwiniajcie matkusa, jak i cały tibia.pl team oraz kilku użytkowników... To nie ich wina! Uwierzcie- tak jest lepiej dla tibia.pl - dla nasi dla Was. Bosal podjął słuszną decyzję - jesteśmy mu za to bardzo wdzięczni.
Oryginalnie dodany przez Dobo
@de@th
Przykro mi, nic nie wiesz ;) Te logi mogą tylko wprowadzić w błąd. Gdybyś wiedział, co się działo na admin&mod board, to byś zrozumiał naszą decyzje.
to moze podacie tamte logi przypuszczam ze kazdy bardzo chcetnie by sie dowiedzial co sie tam wydazylo
cos mi sie wydaje ze niepodaliscie do wiadomosci wszystkiego tylko podaliscie to co jest dla was odpowiednie
oczywiscie jest to moje zndanie ale pewnie sie myle
TheNatoorat
23-05-2004, 20:30
@Dobo: Może byłbyś miły i ujawnił, co stało się na admin board?
Do tematu: To Bosal dał nam możliwość korzystania z tibia.pl site i bardzo przykro nam go teraz żegnać :(.
Bedziemy o Tobie pamiętać!
Re up: napisałeś ten post moment przede mną - sorry za powtórzenie.
Dan the Automator
23-05-2004, 20:40
Oryginalnie dodany przez de@th
Oryginalnie dodany przez Dobo
@de@th
to moze podacie tamte logi przypuszczam ze kazdy bardzo chcetnie by sie dowiedzial co sie tam wydazylo
Dobra sam mnie do tego zmuszasz...
Nie chciałem tego rozdrapywać ale masz!
Po pierwsze kłopoty z Bosalem zaczęły się już w 2003 roku. Po updacie nie mogliśmy wyprosić by Bosal wrzucił update. Strona upadała, wszyscy twierdzili że strona jest kopią gery. Ale wtedy pojawił się matKus, dostał dostęp do servera, zmienił strone. 90% tego cco teraz widzicie jest jego autorstwa. Dalej, była sprawa forum. Obecne ma kupe błędów, Bosal powiedział że zmieni. Pomimo wielokrotnych apelów 6, 4 ,2 miesiące temu, bosal obstawał przy tym że w końcu kupi. Kiedy już jednogłośnie ustaliliśmy ze bedzie phpBB 2.08, bosal poinformował nas że jednak kupił forum. Całe plany poszły się.... Kiedy już pogodziliśmy się ze "jest" wbb2, musieliśmy czekać miesiąc, aż dowiedzieliśmy się że wersja jest po Niemiecku - a ludzie z fpp.pl zgubili numer, potrzebny do ściągnięcia angielksiej łatki. Kto tłumaczył? Matkus.... W międzyczasie doszły tosty - oczywiście bez naszej wiedzy. Od Bosala dostawalismy Maile w stylu "mam komurke do sprzedania", "nie wiem czy to nie czytałem tego, ale wygląda ze fajne" (o ConQuest). Nie wzieliśmy udziału w ConQuest...
Dochodzą jeszcze do tego takie fakty jak to że bosal chciał sprzzedać strone na allegro. Przykro mi to roztrząsać ale zmusileś do mnie do tego. Co więcej ostatnio Bosal na TYm forum zrobił dział o Helbreathie, i dał moda swojemu koledze - mnie to nie ruszyło, ale Matkus który miał zawsze najwięcej kontaktu (i tak znikomy) znim nie wytrzymał - i postanowił odejść, zabierając ze sobą materiały. Razem za nim poszliby Drom, N3m3s!s i Ja...
Ogólnie przykro mi BOsal że to pisze, ale sytuacja się troche pogmatwała
ogólny skrót - nie jestem w stanie przedstawić tego, co się działo przez ponad pół rok w jednym poście.
Przykro mi że bosal przeczyta te słowa, bo już chcieliśmy do tego nei wracać.
BTW Jak MatKus napisał o swojej rezygnacji, musiałem wysłac 2 smsy, 1 wiadomość GG, nim Bosal sie zorientował...
To do waszej wiedzy...
EOT~
@Dobo
sry ze cie do tego "zmusilem" ale jednak mamy pewny "przywilej" wiedziec dlaczego jednak Bosal odszedl
przepraszam równiez MatKusa ze go wlasciwie nieslusznie posadzilem ale to co zostalo nam pokazane troche swiadczyly o jego winie jeszcze raz przepraszam i szczeze mówiac troche sie niedziwie twojej teakcji i chyba sam bym tak postapil
i dziekuje za przedstawienie calego zajscia do duzo wyjasnia przykro mi ze musiales to przedstawic ale mi sie wydaje ze tak by bylo lepiej
Dan the Automator
23-05-2004, 20:57
Oryginalnie dodany przez de@th
@Dobo
sry ze cie do tego "zmusilem" ale jednak mamy pewny "przywilej" wiedziec dlaczego jednak Bosal odszedl
przepraszam równiez MatKusa ze go wlasciwie nieslusznie posadzilem ale to co zostalo nam pokazane troche swiadczyly o jego winie jeszcze raz przepraszam i szczeze mówiac troche sie niedziwie twojej teakcji i chyba sam bym tak postapil
i dziekuje za przedstawienie calego zajscia do duzo wyjasnia przykro mi ze musiales to przedstawic ale mi sie wydaje ze tak by bylo lepiej
Spoko. Chodziło mi o to, że zmusiłeś mnie do tego, bym znów pisał w negatywnie o Bosalu ;(, który w grucie rzeczy jest świetnym człowiekiem. Ani mi, ani MatKusowie nie było łatwo mówić to Bosalowi. Ale on sam był chyba tego świadom... świadom tego co się szykuje. Nie wykluczone że Bosal wróci :D Narazie ma wakacje :D Bedzie pewnie pracował nad helbreath.pl (razem z Emo, trzymamy kciuki :D)
JA także żałuje ze bosal odszedł.
Byłem na tym forum od czerwca (z przerwą), obserwoawłem wsyzstko.
Matkus zrobił wiele, dla tej stroyn, lecz najwięcej Bosal bo to on to stworzył
Bosal może i nei powinien być głónym administratorem, ale jakiś tam urząd powinien piastować.
Bosal - dziękuję ci za wsyzstko co zrobiłęś- za te twoje godziny poświęcone dla tibia.pl dzięki którym mogłem rozwinąć moje skrzydał w tibii i poznać masę wspaniałych ldzui.
dZiękuję ci i wiedz że zawsze będę cie mile wspominał.
Powinieneś dostać rubrykę właśną w której zostaną opisane twoje zasługi :D
I wracaj an tibia.pl często- ty tu jesteś i zawsze będziesz panem
BOSAL NA ADMINISTRATORA!
Btw chociaz nigdy nie mialem okazji gadac z nim, uwazam, ze zrobienie tibia.pl nie zostanie mu zapomniane ;)
yo all :( ej nooo szkdoa ze bosal odszedl :( ej tam GŁOWNI BOSSOWIE NA TEJ STRONIE WYSLIJCIE MI JEGO NUMER GG BO MAM TYLKO STARY !!! PRYWATNA WIADOMOSCIA !!~!
Oryginalnie dodany przez Mesysz
ej tam GŁOWNI BOSSOWIE NA TEJ STRONIE WYSLIJCIE MI JEGO NUMER GG BO MAM TYLKO STARY !!! PRYWATNA WIADOMOSCIA !!~!
czlowieku odpusc se Bosal mial juz za duzo nerwów i stresu dzisiaj
wszyskto jest juz na stronce wyjasnione i niema sensu dalalej tego rozgrzebywac
odpusc se
Pamiętam jak poznałem tą stronę. Kolega przyszedł i mówił, żeby sprawdzić coś tam o jakimś przedmiocie, a ja oczywiście wpisuję www.tibia.gery.pl ale on mówi, że jest tibia.pl Myślałem, że zmyśla, ale wchodzę i patrzę strona fajna. Patrzę, jakiś bosal. Nie wiedziałem wtedy, że ta strona będzie najlepszą w Polsce, a bosala na niej nie będzie... Ale wszystko zostało wyjaśnione (tym, którzy nie wiedzieli wcześniej), Dobo nawet pominął chyba parę faktów, ale to bardzo dobrze - portret szatana można przeczytac w Biblii, a bosal zrobił wiele dobrego.
Dan the Automator
23-05-2004, 21:35
Ja to widze tak - Bosal dostanie moderatorka i status Retaired Admin. Bedzie kontrolował naszą prace ;) jego zdanie bedziemy tez brali pod uwage. Ale damy mu odetchnąć od pracy admina, niech się skupi nad healbreath.pl
Hmm ta opowiesc o bosalu przypomina mi troche ...
hp :D
No cóż - szkoda, e bosal odszedł, moze go za bardzo nie znalem, ale wszyscy mówią, że jest fajny więc chyba tak jest.
Gonzo von Krenzel
23-05-2004, 23:18
Ja to widze tak - Bosal dostanie moderatorka i status Retaired Admin. Bedzie kontrolował naszą prace jego zdanie bedziemy tez brali pod uwage. Ale damy mu odetchnąć od pracy admina, niech się skupi nad healbreath.pl
Dobry pomysł.
Myśle, że dzięki temu, że troszke namówiłem Doba, żeby napisał coś wielu użytkowników zrozumiało sytuację w jakiej znalazł się tibia.pl team. Mam nadzieję, że nie będziecie mieli do nas pretensji (też uczestniczyłem w tej rozowie na IRCu... ;)). Myśle, że wszystko się dobrze skończyło. Mam nadzieję, że bosal też jest z tego rozwiązania zadowolony. Powtarzam jeszcze raz: tak będzie dla nas lepiej!
No szkoda, szkoda.
b osal pozostanie w naszej pamięci.
Mamy nadzieję że jeszcze do nas wrócisz.
HAIL BOSAL!
Andy ognisty
24-05-2004, 10:44
dzieki bosal za wszystko bez ciebie by nie bylo tej strony szkoda ze odszedl tworca strony to troche nie fair
Ale to smutne... bosal odpoczywaj w domu w spkoju :P
R.I.P
Wojskowy
24-05-2004, 15:08
popieram.....
ale myśle że uczciwie i to bardzo uczciwie było by aby Bosal dostał rangę moderatora (przynajmniej)
a jeszcze coś ten kto wygra ten konkurs z layoutem i reklamą czy coś takiego niech zrobi bardzo ładną tabliczke upomiętniającą dla Bosala
achhh.....
i jeszcze coś:
zrubcie nowy dział zasłużone osoby....
bo i kiedyś i tak wy pewnie odejdziecie z tibia.pl team
i nieupierajcie się!
bo jeżeli nie swoją wolą to i nawet siła zeczy!!!
aaa i zapomniałem może zrobić tak:
głosowanie na następnego właściciela Domeny i na drugiego Admina (premiera) (pierwszy to prezydęt)
niom.....
ale trudno...
Ja poprostu lubie demokracje:P
EHH a jeszcze pare słów do Bosala:
HAIL BOSAL!!!!
Tak wogóle to admini sie pokłucili czy BOSALOWI sie znudziła Tibia?
Najpierw przeczytaj uważnie potem zadawaj głupie pytania. A tak na przyszłość: Użuwaj opcji szukaj
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Wyrazy szacunku dla bosala- założyciela najwspanialszej strony poświęconej tibii i pierwszego głównego jej administratora...!!! Myślę,że dla ludzi zasłużonych,którzy przyczynili się do rozwoju tibii powinno być przeznaczone jakieś honorowe wyróżnienie... coś w stylu honorowy administrator,badz przyjaciel tibii itp. 8)
Franklin
24-05-2004, 19:07
Nie bede dociekał z jakiego powodu to się stało, ale to już nei będzie ta sama stronka. Może nie często oglądałem jego komentaże ale wiem co zrobił dla tibia.pl,
a ten kto postanowił, że BOSAL musi odejść powinien to kilka razy przemyśleć...
widzicie ten człowiek był wielki bo stworzył tą stronę zaufał wam a wy co??wy*** go moge dostać bana ale mówie prawde!!
Odszedł tylko dlatego że neta niemiał ? Bo nadal nie czaje o co chodzi nikt nie napisał konkretnie... a na Ircu nie wiem co sie działo bo tam nie bywam
Dan the Automator
24-05-2004, 20:29
Oryginalnie dodany przez paro
Odszedł tylko dlatego że neta niemiał ? Bo nadal nie czaje o co chodzi nikt nie napisał konkretnie... a na Ircu nie wiem co sie działo bo tam nie bywam
Napisałem wyżej -.- Mam już dość ludzi piszących ze źle i wogóle, NIE czytających tego co napisałem, i NIE WIDZĄCHYCH o co wogóle chodzi...
TO musiało się stać prędzej czy poźniej, a zaręczam że źle to nie zrobi dla strony, chciałoby się powiedzieć że nawet lepiej, ale niewypada ;(
Zamykam, MatKus wejdzie, odpisze, i zakończymy ostatecznie temat ;)
Sorry, dobo, ale jeszcze na moment otworze temat i dodam swoją odpowiedź.
Nie wiem czemu tak źle mnie osądzają coponiektórzy.
Pewne nieporozumienia wewnętrzne pojawiły się już około grudnia. Nie chcieliśmy Was tym niepokoić, bo i po co, to sprawy wewnętrzne. Co nieco o tym napisął już Dobo, nie bede sie powtarzał.
Ostatnio jednak nie wytrzynałem i napisałem, że odchodzę z Tibia.pl. Uznałem, że po pierwsze, to bosal jest ownerem domeny, więc pewnie nie odejdzie, a po drugie to on zalozyl strone itd. wiec to jego strona, wiec raczej ja powinienem odejsc. Zaczelem szukac sobie hosta, i nawet juz znalazlem. O 2 w nocy zadzwonił jednak do mnie bosal, i gdy mu powiedziałem, że odchodzę z tibia.pl bo nie chcę z nim współpracować, to on zaproponował swoje odejście z serwisu.
Jak sam powiedział, on nie ma czasu zajmować się tak dużą stroną, a lepszej załogi od nas nie znajdzie nigdzie, dlatego dla dobra strony postanowił przepisać domenę na fpp.pl i odejść.
Wielki szacunek dla niego nalezy się za to, ze zostawił nam stronę, za to, że ją założył, ale mam nadzieję, że bez niego strona będzie nadal się rozwijać i w przyszłości stanie się najpopularniejszą stroną o tibii na świecie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.