Pokaż pełną wersje : Human BeatBox
ragafewee
02-12-2005, 19:14
Moze to ktos uprawia na tym forum?
jak by ktos niewiedzial o co chodzi...
tu mp3
http://www.wbw.pl/2005/html/download/1122580733/LINKvsMAC.mp3
a tu ladny filmik
http://media.santoalt.com/videos/humanbeatbox*****
to jest dosc malo popularny "sport" i wymaga on duzo pracy, treningu et cetera.
a ze tutaj na forum same 12-latki to szansa spada do zera.
ale fajne to, musze przyznac - w idolu gosc kiedys to wykorzystywal i to mu pozwolilo sie wybic - co pokazuje jak duze zaciekawienie wokol siebie nakrecal
Walekifa
02-12-2005, 22:40
Masz rację :P niewiem o co chodzi :P ale zaraz ściągne film.bo jestem ciekawy :P
Gandalf of Gray
03-12-2005, 05:34
:) wiem o co chodzi, kumpel w szkole usiluje cos, nawet fajnie mu to idzie :D
'Profesjonalny' beatbox moge od czasu do czasu posluchac.. ale nie jakos caly czas.
ragafewee
03-12-2005, 09:41
to jest dosc malo popularny "sport" i wymaga on duzo pracy, treningu et cetera.
ale fajne to, musze przyznac - w idolu gosc kiedys to wykorzystywal i to mu pozwolilo sie wybic - co pokazuje jak duze zaciekawienie wokol siebie nakrecal
Moze masz racje :P 12-latków tu pełno fakt ;p
No bylo tak w idolu.
Jak by ktos chcial jeszcze tego posluchac to tu jest oficjalna strona konkursu ktory sie odbywa w Polsce. Jest tam kila mp3.
www.wbw.pl
Widze ze zabardzo niema co poruszac ten temat na tym forum :]
Hehehhe mam Konkurs Beatboxu z Pożegnalnego Koncertu PFK w Spodku ;D
Kriss Wymiata z polaków... Ale przy zagranicznych beatboxach polacy sie chowaja.
Rahzel wymiata ;D
Slyszalem, ze maja byc jakies mistrzostwa w tym (były).
osobiscie teraz slyszalem pierwszy raz jakis dluzszy kawalek. I jestem pod wrazeniem. Rocky wymiata:)
ragafewee
03-12-2005, 12:31
Hehehhe mam Konkurs Beatboxu z Pożegnalnego Koncertu PFK w Spodku ;D
Kriss Wymiata z polaków... Ale przy zagranicznych beatboxach polacy sie chowaja.
Rahzel wymiata ;D
No slyszalem o tym konkursie pozegnalnym niemasz jakiegos linka do tego?
Heh moze Polacy się chowają bo pozniej to przyszlo do Polski.
Zawsze podziwialem takich ludzi, fajnie sie tego slucha i napewno nie jest to latwe:)
No slyszalem o tym konkursie pozegnalnym niemasz jakiegos linka do tego?
Heh moze Polacy się chowają bo pozniej to przyszlo do Polski.
Eh nie mam tego.. Dostałem od kumpla na plycie ;>
Sot Sot Sot Sot
"popatrz"
"WC"
pozdro ;)
Aaaa RDW nagrał fajny kawałek z mezo- szczyt
Świetna sprawa ten Beatbox ;) Respect dla tego pana z filmiku ;) Ciekawe ile musi ćwiczyć dziennie :P
ragafewee
04-12-2005, 14:36
Aaaa RDW nagrał fajny kawałek z mezo- szczyt
Nie lubie Mezo ale bym looknol ten kawalem masz jakis link?
Zajebiste. Sam ćwiczę od około miesiąca. Dość czasochłonne. na www.writer.pl jest dość jasno opisana nauka. Polecam.
- Prodigy -
25-04-2008, 17:07
Panie!Spójrz pan na date co?!X(:confused::cup::evul:;(:baby:8o:D
wyfertalaj
Pisze gdzieś, że wtedy temat był aktualny, a teraz nie? Chyba lepiej niech odświeży stary, niż miałby zakładać od nowa, to nie DW, gdzie "każdy post się liczy" ;). A co do beatboxu, to zawsze imponowała mi ta umiejętność. Mój znajomy ze Szczecinka prowadzi z kolegą świetlice dla chcących się nauczyć ów 'sztuki', ma nawet kilka wpadających w ucho 'kawałków'. A jeśli chodzi o światowy poziom, to wśród beatboxerów góruje moim zdaniem Eklips, czego dowodem może być choćby ten filmik -
http://www.youtube.com/watch?v=sZBCW2y4DIk
Zalgadis
25-04-2008, 19:53
A ze tutaj na forum same 12-latki to szansa spada do zera.
Wypraszam sobie :P
Topic@
Słucham ale rzadko, nie uprawiam i nie mam zamiaru.
Eklips wymiata. Formalnie są od niego lepsi np. Rahzel, Killa Kela czy Kenny Muhammad, ale to tylko formalność. Wg mnie nie powinno prowadzić się rankingu beatboxerów, ponieważ każdy się czymś innym wyróżnia i każdemu inny bbx'er się spodoba ;p Ja osobiście najbardziej lubie Kenny Muhammada;
http://pl.youtube.com/watch?v=kHW4jXZKAFY
Pożyczyłem dziś od kolegi mikrofon, może coś wrzuce swojego. Ale z miejsca informuje, że trenuje lekko ponad miesiąc i oczywiste jest, że do pięt nie dorastam wyżej wymienionym bbx'erom.
NecroLukas
25-04-2008, 20:22
kiedyś był u nas w szkole taki pokaz beatboxu, nie powiem fajne ale jestem newbem w tym temacie ;[
Ja uczę się tego od dwóch lat.Niby dobry jestem, ale tylko w swoim otoczeniu, a tak na Polskiej scenie to byłbym nowicjuszem.Ehh do tego trzeba mieć zajawkę, pamiętam te zakwasy twarzy po 8h zapodawania ;].
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.