zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna-Ethernia

Kodal
23-05-2004, 14:50
mama pytanie o co jest ta dzisiejsza wojan ?? bo siem przejśc nie da przez Dwarf bridge i mnie to denerwuje powiedzcie :]

kotomaniak
23-05-2004, 18:21
Jeśli jest wojna na Eternii to o ile dobrze się orientuję to walczy Revival przeciwko RoD, FoD oraz Pink guys.
Jeśli się myle niech mnie ktoś poprawi.

EDIT: Moje informacje pochodziły sprzed tygodnia więc były troche przestarzałe ;) .

Polinik
23-05-2004, 18:37
Oryginalnie dodany przez kotomaniak
Jeśli jest wojna na Eternii to o ile dobrze się orientuję to walczy Revival przeciwko RoD, FoD oraz Pink guys.
Jeśli się myle niech mnie ktoś poprawi.

Mylisz sie.
Revival + Ad Infinitum vs. Reign of Darkness + Followers of Darkness.

Matheous
23-05-2004, 18:58
Ja jak dotad zadnych sladow tej wojny nie dostrzeglem:P Ale jak sie siedzi w dwarf mines caly czas to...:)
Jesli ktos cos wiecej o tej wojnie wie(jak idzie obu stronom, straty itp.) to mzoe niech to bedzie taki temat informacyjny?

Podpalacz
23-05-2004, 23:29
Hehehehe i tak wygra AI i Revival. Wiem ze Kevin jest niesamowicie dobrym graczem oraz strategiem:)

A tak wogole to wojna trwa ale na forum wszyscy sie k..wami pizg.ja

Pozdro:)

Adaras
23-05-2004, 23:33
AI tylko czekało, ąż RoD wywoła wojnę. Teraz zrobią wszystko, żeby RoD'owi & Allies dokopać, a potem zrobią z Revivalem "spokojny", power abuserski świat. :)

Podpalacz
23-05-2004, 23:37
Nom i skonczy sie wreszcie opinia ze Eternia to spokojny swiat:] Ciekawe czy Dosinger, Xulo i reszta beda bardziej szalec od Del'Torosow:)))

Blant pokaz im:PPP na co Cie stac:)

Pozdro

Linek
23-05-2004, 23:53
Większość Eternii jest przeciwko Revivalowi ale ja jestem za. Mam tam znajomych i nie bede nagle przeciwko nim tylko z powodu jakiejs wojny. Ale wiem ze wojna nie jest az tak mocno widoczna. Jakies efekty co prawda sa, np. ostatnio koles z czerwona czacha biegal po Thais, krzyczal I LOVE REVIVAL i zaliczal deady, ale to nic wielkiego.Nie ma wilkich bitew na otwartych terenach. Ale popytam sie jeszcze czlonkow Revivala jak tam im idzie i zloze jakis raport :P

Kodal
24-05-2004, 09:05
Jakto nie było widocznych walk a jak było z setka ludzi obok Dwarf bridge i nie pozwalali przechodzić to stojąc tam 15 minut jakoś skutki odczułem :/ Nie wiem czy się bili czy tylko zbiórka była ale ludzi mass.

kidler
24-05-2004, 09:19
fajnie cos u was sie dzieje u mnie na NOVA nic X(

Podpalacz
24-05-2004, 11:04
Wojne trzeba sprowokowac:P

Nie ma to jak kilka postow na forum i wszyscy sie leja:P

Pozdro:]

de@th
24-05-2004, 11:24
Oryginalnie dodany przez Podpalacz
Wojne trzeba sprowokowac:P