Pokaż pełną wersje : Most w Rookgaard (dla facc)
Czarna_Mamba
03-12-2005, 06:45
Dzisiaj próbowalam wyjsc z miasta swoim palkiem. Weszlam na most, poszlam pare krokow i cofnelo mnie tak jak na moscie dla PACC. Mozna wiedziec dlaczego?
Masz 2lvl?
Jeśli tak to możliwe że jakieś nooby robią sobie żarty.
ty jestes n00b? :baby:
jak masz 1lvl to nie da sie wyjsc X(
Czarna_Mamba
03-12-2005, 07:13
Mam sporo postaci, i juz o tym zapomnialam ;) No rzeczewiscie jestem noob. Hehe, dobra temat do zamkniecia.
Horde_Tauren
03-12-2005, 11:59
hmm jak to mozliwe ze jestes palkiem na rooku ? ;)
@up:
Ona chciała powiedzieć przyszłym pallkiem. :P;)
Royal Koniu
25-01-2006, 15:25
o Dżizus ... nie możesz przejść przez most jak nie masz 2 lvl'a !!
Sir Prymas
25-01-2006, 20:23
Mam sporo postaci, i juz o tym zapomnialam ;) No rzeczewiscie jestem noob. Hehe, dobra temat do zamkniecia.
Nie jesteś "noobem" tylko poprostu zapomniałaś o małym szczególe. Jak już wcześniej inni mówili od 2 lvl wzwyż można wyjść z miasta przez most. Można równierz wyjśc na 1 lvl z miasta ale trzeba pokonać dość długą i jak dla 1 lvl trudną drogę.
PawieOczko
26-01-2006, 12:35
temat do zamknięcia (a tak w nawiasie nie którzy powinni poszukać znaczenia wyrazu Noob)
temat do zamknięcia (a tak w nawiasie nie którzy powinni poszukać znaczenia wyrazu Noob)
sluchaj uważnie bo nie bede powtarzac (to sie tyczy tez innych ale nie wszytkich)
NIE ODKOPUJ PRZEDPOTOPOWYCH TEMATOW DO JASNEJ CHOLERY!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X(
Musisz miec powyzej 1lvl inaczej nie przejdziesz :)
MarjanPL
27-01-2006, 11:42
sluchaj uważnie bo nie bede powtarzac (to sie tyczy tez innych ale nie wszytkich)
NIE ODKOPUJ PRZEDPOTOPOWYCH TEMATOW DO JASNEJ CHOLERY!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X(
Bo co zrobisz??!! Nie jestes Moderatotem tego forum wienc sie przymknijj bo ktos ci ta w konczu bana albo na czole sobie napisz rzeby takipostow ni pisali !!Albo mam lepszom metode po prostu NIE CZYTAJ TAKICH TEMATOW !!!
Sie zapomialo a ty dziób drzesz.
Nie przeklinaj bo som tu tez nieletni.
Pan Klocek
27-01-2006, 12:38
Bo co zrobisz??!! Nie jestes Moderatotem tego forum wienc sie przymknijj bo ktos ci ta w konczu bana albo na czole sobie napisz rzeby takipostow ni pisali !!Albo mam lepszom metode po prostu NIE CZYTAJ TAKICH TEMATOW !!!
a slowniki w twoim domu som???
tak w tym rowniez ty -.-
wyjdz i nigdy nie wracaj
(przynajmniej dopoki sobie nie kupisz slownika)
sie dzisiaj zarejestrowales wiec zamknij sie dopoki nie przeczytasz regulaminu
Słownik plax?? X(
Topic@: Mała głupota
Zainwestuj swoje kieszonkowe w słownik ortograficzny. =.=
@To do tego co odświeżył topic:
Nie baw się w archeologa bo może się to dla Ciebie źle skończyć...
luiss yora
04-05-2006, 10:05
o Dżizus ... nie możesz przejść przez most jak nie masz 2 lvl'a !!
Popieram!!!
PawieOczko
04-05-2006, 17:04
Eh...
Czy Ty na prawde jesteś jakiś nie normalny? Odświeżyłeś temat sprzed 5 miesięcy... Powiedz po co?
Sam Fisher
08-05-2006, 16:21
Ale o co ci chodzi?
@up
Oto, że jakbyś był mądrym byś nie pisał już w tym temacie idioto... A tak musze dalej odświeżać ten temat żeby to wyjaśnić jakiemuś noobowi... <lol22>
Poprostu Pitbul
25-05-2006, 22:22
Ale o co ci chodzi?
Gość chciał nabić posta...
Kropeczek14
26-05-2006, 17:06
Ja tu se ide na mino a tu koles pociska z 1 lvl jak to mozliwe:)
Milan ognia
26-05-2006, 17:36
A co? Nie ma przyklejonego tematu? Przeszedł tunelem. Proste.:D
Edit: Poprostu Pitbul - Po co odświeżyłeś ten temat? To było *sprytne*.
Kropeczek14
27-05-2006, 13:39
no ale jak on walil mino po 10/15 hity ,a 1 lvl mial ...B)
Jojunifu
27-05-2006, 18:01
lol nie tu to miałem napisać :P Sorx :D
no ale jak on walil mino po 10/15 hity ,a 1 lvl mial ...B)
Po pierwsze: jest to niemożliwe
Po drugie: jeśli możliwe to nic jak tylko gościu skillował (powodzenia) na zwierzętach które nie dają expa, lub używał spirów.
Kropeczek14
28-05-2006, 15:18
no jezeli ile to musial skillowac ~~*
Ja Mam rookstayera na servie Dolera 14 lvl skill na distans 21/24
:]
Ludzie troche szacunku dla kobiety....
Most w Rookgaard (dla facc)
--------------------------------------------------------------------------------
Dzisiaj próbowalam wyjsc z miasta swoim palkiem.
To na rooku sa paladyni?
Weszlam na most, poszlam pare krokow i cofnelo mnie tak jak na moscie dla PACC. Mozna wiedziec dlaczego?
Bo masz 1 lvl. Temat do zamkniecia.
Masz 2lvl?
Jeśli tak to możliwe że jakieś nooby robią sobie żarty.
A niby jak sobie zarty robia?
Ona chciała powiedzieć przyszłym pallkiem.
A co innych obchodzi co ona "chciala" powiedziec?
Można równierz wyjśc na 1 lvl z miasta ale trzeba pokonać dość długą i jak dla 1 lvl trudną drogę.
Zalezy jaki masz eq. Ja jak sobie biore eq z rookstayera to jest to dla mnie bulka z bananem.
Ja tu se ide na mino a tu koles pociska z 1 lvl jak to mozliwe
Normalnie. Wyszedl z miasta tunelem podziemnym.
no ale jak on walil mino po 10/15 hity ,a 1 lvl mial ...
Zaden problem wziac sobie katane z innego chara albo luk lub speary.
Po pierwsze: jest to niemożliwe
1 lvl ze skillami 10/10 moze zrobic z katany max hita za 24 wiec nie pisz glupot.
Oto dowod:
Your Maximum Melee Damage: 24
Po drugie: jeśli możliwe to nic jak tylko gościu skillował (powodzenia) na zwierzętach które nie dają expa, lub używał spirów.
Nieprawda. Bez zadnego skillowania z katany mozna walnac max za 24 na 1 lvlu. Wyzej masz dowod.
no jezeli ile to musial skillowac ~~*
Musial skilowac az 0 sekund.
Ja Mam rookstayera na servie Dolera 14 lvl skill na distans 21/24
To ty masz dwa skile dista?
Mastadi, little meteorite
29-05-2006, 00:16
A niby jak sobie zarty robia?
Rzucają tam na te "teleporty" na mostku jakiś przedmiot kiedy ktoś przechodzi, i teleportuje przedmiot i jego.
W słowniku niema takiego czegos jak noobczyli to ze slowo noob nieistnieje ktos se je wymyslil :P:P
W słowniku niema takiego czegos jak noobczyli to ze slowo noob nieistnieje ktos se je wymyslil :P:P
Kazde slowo ktos kiedys wymyslil. Tyle tylko ze jedno slowo zostalo wymyslone wczesniej a inne pozniej. Nie ma w slowniku? Prosze bardzo
Noob - słowo pochodzące od angielskiego "newbie" (żółtodziób), oznaczające osobe niedoświadczoną, początkującą. Ma raczej negatywna wymowę, chociaż jego nadużywanie zrównało je praktycznie z "newbie". Używane w takim znaczeniu między innymi na Battle.necie (podczas gry w Warcraft III). Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna i w raczej innym "zestawie" gier (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia):
Noob - jest to gracz natrętny, nudzący lub oszust, który kłamie, próbuje ośmieszyć swojego rywala, kradnie czy jakimkolwiek innym sposobem przeszkadza normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować. Nie jest tym samym co Newbie. Słowo to wzieło się ze słowa noobing (inaczej boring - nudzący, nudzić, nudny). Bardzo często używa się tego zwrotu w wielu grach sieciowych typu Tibia, Mu Online, Counter Strike, czy też Star Wars Galaxies.
Noob - może też oznaczać osobę zadającą bardzo głupie pytania podczas gier w gry internetowe jak np. gdzie jest konsolka do wklepywania cheatów, jak się hackuje itp.
Cześć. Mieszkam w Polsce. Jest rok 2009. A Ty przespałeś 2,5 roku jak rozumiem? Jeszcze, żeby nie dostał odpowiedzi, to bym Ci wybaczył częściowo.
(temat zgłoszony do zamknięcia, nie piszcie więcej)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.