PDA

Pokaż pełną wersje : Roty na fibule

Gienkowski
03-12-2005, 08:36
Chciałbym dostać sie na roty które znajdóją sie pod fibułą, jednak boje sie, że trafie na jakieś dl`e czy dragi. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć gdzie to jest? :baby:

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Walekifa
03-12-2005, 12:03
Na fibuli nie ma nic strasznego.NA powierzchnij same wolfy.Musisz dojśc do miasta,i wchodzisz do studnii.Idziesz dalej i szukasz drzwi.MOża będą otwarte.ale lepiej kup klucz.gdzie go kupić sam poszukaj,niemoge wszystkiego ci zdradzać :P. Masz pare pomieszczeń.Zwykłe orki.Beho.Roty (+ ds,ale przed nim można łatwo uciec)i Tajemnicze bramki lvl. :P

Gienkowski
03-12-2005, 12:27
OK dzięki. Ja chce iść moim sorcem więc ds może mi zagrozić :p . Mam nadzieje, że na niego nie trafie.

PS. OMG znów wydawać kase na klucz...On jest za 1k?

virus120
03-12-2005, 12:52
Klucz kosztuje 800gp. Szukaj go u sprzedawcy, który kręci się w południowej części miasta. Więcej nie powiem :).

Gdy już wejdziesz do podziemi, idź do drzwi na zachód od schodków!

Tam są tylko roty. Czasem jakiś zlurowany ds, ale uciekniesz mu bez problemu(znika bardzo szybko, bo jego resp jest oddalony).

Magma
03-12-2005, 14:28
Heh, po tym jak powiedziałeś to nikt raczej nie będzie mieć problemu :P
Tam naprawdę nie ma dużo ludzi...

Zala Milis
03-12-2005, 14:43
klucz kupisz u "biednego szymona";) a tak konkretnie to jak mu pomozesz. jak zejdziesz na dol po otwozeniu drzwi to na po lewej sa roty i 2 dsy ale przed nimi sie ucieka i jest spx a drzwi na polnocy od schodow to tam sa orki (same na szczescie ;)) inne drzwi to juz nie sprawdzaj bo tam jst Deep Fibula Quest z mino magami DLami

Gienkowski
03-12-2005, 14:49
Ok dzięki wam, teraz już nie ma możliwości że nie trafie :p

Van_Waterflew
03-12-2005, 14:55
fajnie rozwaliliście jedyne miejsce ze sporo ilością rotuw dla facc -.-