Pokaż pełną wersje : Pierwszy druid który zrobił annihilator?
Sir Emilio
03-12-2005, 08:54
A więc jest to chyba pierwszy druid w histori który zdołał zrobić annihilator...
LINK (http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=92258&page=1)
Filmik z Tibia.de
Nie wiem czy mi się tylko zdaje, czy Hesperides zrobił go już dawno temu?
według mnie to druid niczym nie różni sie na takim quescie od sorca...
Dlaczego? Ano dlatego, że UE i tak nie użyje, bo by kumpli pozabijał ;)
Co do zrobienia tego levla, to mało jest takich druidów, ale z tego co pamietam jest jeden taki (ma 82 mlvl, nie pamietam nicka/świata)
acha, i jeszcze jedno: jak to pobrać?
EDIT: acha.. tak właściwie to jak działa ten might ring?
Ogon Levitaurim
03-12-2005, 09:16
Łatwo im poszło pomimo tego ze było tylko 3 sorców
Sir Emilio
03-12-2005, 09:20
Co do zrobienia tego levla, to mało jest takich druidów, ale z tego co pamietam jest jeden taki (ma 82 mlvl, nie pamietam nicka/świata)
Stone skin ammy+might ring i obrażenia od UE masz po 30...
no właśnie jak to pobrać, klikam i wyskakuje mi strona tibia.de. może yś podał link do filmiku
musisz kliknąć jaszcze raz ;)
mi to się udało, nie wiem jak to się stało, ale weszło na forum i tam jest link
Dziala Wam Ten Film? Bo Ja Go Sciaglem Ale Mi Nie Chce Odpalic Moze Wiecie Dlaczego ? ;(
The_Master
03-12-2005, 09:53
No niestety mówie z pewnością, że to nie jest 1. druid, któy wykonał Anni~ ;)
Ktoś na tibia.de napisał o Hesperidusie, że jest małym dzieckiem z małym domkiem w Ab. Czasami atakuje ostrożnie ludzi, którzey stoją przed jego drzwiami. Nie lubi ryzyka, nie soluje żadnych mocnych potworów i to, że ma 18* lvl wcale nie świadczy, że musiał Anni zrobić, a nawet gdyby zrobił byłoby o tym na tibianews.net. Nie chciało mi się tego komentować bo to stek bzdur. Hesperides nigdy nie robił filmów, zdjęć chyba także, nie robi szumu o swoich huntach itd. Postać jest stara, bo z 2001 roku, więc możliwe, że Anni zrobił dawno dawno temu. Reasumując: Hesperides prawdopodobnie ma zrobionego Anni, ale nie ma na to żadnego dowodu, więc pierwszym, oficjalnym, drutem który go wykonał jest Temp~.
Drakenius
03-12-2005, 10:29
Jeden high lvl druid dostał od Cipów możliwość używania UE (i to nie wiem czy nie Hesperides), to tak wogóle jakby ktoś nie wiedział :P
prodavon
03-12-2005, 11:08
Eh i tak samo na titani Fummlan zrobil go jusz dawno... wiec niewiem czy on byl pierwszy chyba ze chcecie wierzyc w klamstwo?:O Macie Stare info;p
Niestety stwierdzam ze jest to 1st druid ktory zrobil anhi~ ;)
Draconis Dragontooth
03-12-2005, 11:46
HAUhauahuha , omg aż żal dupe ściska że się wysrać nie da ..
: jak może ich pozabijać jak to non pvp ? btw. fakt druid się niczym od sorca nie rózni , no chociaż jest mały szkopół , sorc ma ue druid poison storm ..
Jeden high lvl druid dostał od Cipów możliwość używania UE (i to nie wiem czy nie Hesperides), to tak wogóle jakby ktoś nie wiedział :P
Zamknij się tumanie jak nie wiesz. Nie wprowadzaj ludzi w błąd swoimi głupimi domysłami. A tak btw. Hesperides nie ma prawa go mieć z bardzo prostego powodu. Nie powiem ci bo żal mi klawiaturę męczyć.
Postac jest starsza w 2001 roku Cipsoft wprowadzil system kont. Nie ma oficialnie kont ktore sa starsze niz 2001.
Grałem na Antice BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO dłuuuugo... i znam Hespera dość dobrze.... wiele razy mi pomagał itp... i wiem ze zrobił anni juz daawno....
Straznik Monopolowego
03-12-2005, 15:25
qwa filmik mi nie idze?! co zrobic zeby poszedl ?
Draconis Dragontooth
03-12-2005, 15:28
heh ... po pierwsze żaden druid nie dostał od cip czaru na ue , poprostu kiedyś mozna było się uczyć czarów ze scrolli ,stąd np. He man (pallek) ma great energy beam , i summon creature, a co do templara jest od pierwszym druidem który wykoanł anii~ , hesperides go nie zrobił ...
Za to ja się zastanawiam, czy to nie jest pierwszy anni w którym nie użyto żadnego uh?
:P:P To co ze to świat non pvp :P. Kit z tym ze to 1druid bo mnie to nie obchodzi. GRATZ Nice leveli dla panów którzy wykonali questa no i GRATZ wykonania questa. Widze ze nikt nie uwaza juz ANI~ na qs :D
Kto chce sie ze mna zalozyc o przekonanie ze jest kilka drutow na antice ktorzy puszczaja ue? Tak samo jest pallek ktory summonuje potowrki i wale e wave dla tych co nie wierza niech poprosza starych drutow to im pokaza :P
Dark Leech
03-12-2005, 16:11
Princes Ann - Calmera , Druid zrobila anihilatora (Polanie Rox)
POmyłka sorry !
Kto chce sie ze mna zalozyc o przekonanie ze jest kilka drutow na antice ktorzy puszczaja ue? Tak samo jest pallek ktory summonuje potowrki i wale e wave dla tych co nie wierza niech poprosza starych drutow to im pokaza :P
Jest 1 (słownie: jeden) drut mający ue, no chyba, że się mylę, a raczej szczerze wątpie.
@Matibu
Też mi się tak wydawało, ale kiedyś jeszcze He man nie miał ukrytej informacji kiedy powstało jego konto. Zapewniam, że jego comment nie kłamie; nie wiadomo czemu CipSoft jego chara oszczędził? Tajemnica? :>...
Taka Tuca
03-12-2005, 17:14
Super filmik. Mieli niezla taktyke... Najlepsze bylo to, ze wszyscy wzieli SoVa, a on SCA xD
Draconis Dragontooth
03-12-2005, 19:15
Pare postów wcześniej pisałem , uczyli sie ze scrolli ..btw. jeden druid na antice wali ue ..a tamte pallki nie walą e-wave tylko geb (great energy beam)
A ja znam 4levela knighta co umie robic Exori rune. I co z tego? Co kogo obchodzi co nieliczne stare postacie potrafią. Zróbcie se taki 100 level i nawet jesli nie bedziecie miec UE w druidzie i tak bedziecie dobrzy.
New serwer plx :P
napewno nie jest 1 fumlan zrobil juz go dawno =)
hail junit =)
!Skillek!
04-12-2005, 02:17
Gratz wykonania. Bardzo podobala mi sie ich technika,
ale... na non-pvp ani~ przejsc mozna z palcem w glowie.
Czterech sorcow ue, ue, ue itd i demonow w chwile nie ma :P 8o
:mag:
Draconis Dragontooth
04-12-2005, 05:34
taa tylko tutaj zamiast jednego sorca był druid :P
czemu zawsze pierwsze magicznymi to musi byc na nonpvp? z tego co pamietam pierwszy team sorcow wykonujacych anni tez byl na nonpvp...
osiagniecie to bedzie jak zrobia anni z druidem w teamie na pvp...
Grałem na Antice BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO dłuuuugo... i znam Hespera dość dobrze.... wiele razy mi pomagał itp... i wiem ze zrobił anni juz daawno....
omg poczytajcie sobie tibianews i dowiecie sie ze Templar jest pierwszym druidem w historii tibi ktory zrobil anhi <bah co za ludzie>
nie wiem co ludzie widzą w grze druidem <zygi> bleee ani ue ani sd se nie porobisz zadnych fajnych sponatanów. druid śmiedzi :d
Stone skin ammy+might ring i obrażenia od UE masz po 30...
Dlaczego? Ano dlatego, że UE i tak nie użyje, bo by kumpli pozabijał
w/e jak to jest non - pvp lol
Moge wytłumaczyć czemu uważam to za nic nadzwyczajnego tak samo jak pierwszą ekipe sorców którzy zrobili w 4 anni... Bo to na Non-PvP. Na PvP jest to poprostu spektakularne nie tak jak na Non-PvP. Lepiej to wygląda kiedy sorce gdy walą ue to są jakieś obrażenia dla pozostałych członków załogi. Takie jest moje zdanie, że póki ktoś nie dokona tego na PvP to nie bedzie w druidzie nic ciekawego.
Omg Omg Omg Omg na krainie pvp sorce robią anni taką samą techniką jak na krainach non pvp.Jak ktoś twierdzi inaczej bardzo chętnie bym ogladnąl filmik gdzie sorcererzy wykonują anni inną taktyka ;p
Kuzyn joe
04-12-2005, 18:03
Spoko filmik ale on niebyl jedyny bo na elysi Tras Lowe tez juz zaliczal ten quest..........
Draconis Dragontooth
04-12-2005, 20:39
Spoko filmik ale on niebyl jedyny bo na elysi Tras Lowe tez juz zaliczal ten quest..........
tylko że templar go wykonał .. a czy tras go wykonał to wątpie ..
Templar jest był i bedzie pierwszym ktory wykonal anhi~
btw dzis drugi druid wykonal :] 132 elder z Pacery
Sir Emilio
04-12-2005, 20:57
Yhm... Tym samym sposobem co Templar.
Templar jest był i bedzie pierwszym ktory wykonal anhi~
btw dzis drugi druid wykonal :] 132 elder z Pacery
Ten pan to Gnomo Mind. Sam miałem przyjemność sprzedawać mu kiedyś 16 plecaków SD.;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.