zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Modkowie a ich tematy

Evul Tibian
03-12-2005, 18:28
Chciałem zapytać czy jesli ktorys z modkow napisze temat (najczesciej artykoly) to czy odrazu przenosi go na forum "Hunted~"?
Jesli tak to uwazam, ze powinnien zostawic prace innym do oceny a przeniesc moglby tylko inny mod

@Dwim
No to wlasnie mialem na mysli ;)

Dwimenor
03-12-2005, 18:41
Nie przenosi od razu. Po prostu tam pisze;)

Ppa
04-12-2005, 08:14
ta ale zauważcie że zazwyczaj artykuły modków są dobre. Więc chyba nie wymagają oceny zwykłych szarych ludków. Ale racja powino być tak jak mówi Evul Tibian

MayGyver
04-12-2005, 09:20
skoro to modkowie przenosza tematy z propozycji do gazetki to jaki sens pisac w propozycjach a potem samemu go sobie przenosic?

od razy piszemy w gazetce

proste

Bambuko
04-12-2005, 11:40
Istota problemu leży głębiej. Nie chodzi o to, że artykuły moderatorów są lepsze, więc od razu trafiają do gazetki, ale o to, że artykuły przeciętnych użytkowników są gorsze, a zadaniem moderatora jest wybranie spośród setek mało interesujących i nieciekawych prac tych, które zasługują na podniesienie ich do rangi prac moderatorskich. Nie oznacza to oczywiście, że użytkownik, którego artykuł znalazł się w forum głównym gazetki, nadaje się na moderatora. Każda praca wybierana jest oddzielnie, bo ogólnie wiadomym jest, że każdemu może się zdarzyć stworzyć coś lepszego, niż by się wydawało. W ten oto jasny mam nadzieję sposób wyjaśniłem wam nie dla wszystkich zrozumiałe działania moderatorów.

Raul
04-12-2005, 12:00
Supreme zmieniłeś swój styl bycia, czy co? 8o

Maethi
04-12-2005, 12:48
Może chce zmienić swój image. Supeł i tak uważam, że nie masz ładniejszych oczów.

Bambuko
04-12-2005, 13:07
A właśnie ża mam!

PS: Co to jest image?

Chopkers
04-12-2005, 14:19
Image = wizerunek xP
tak to mozna by przetłumaczyc xP

co do topica, to Modki przeciez nie zakladaja tylu tematow co szarzy userzy, i jak cos pisza to juz cos powaznego co sie nadaje do gazetki xP
takie moje zdanie xP

Damq
04-12-2005, 15:41
Dokładnie, ale Superman zmierzał do tego, że np inni uzytkownicy forum mogą napisać coś lepszego niż modek, lecz od razu tego nie przeniesie, a modek napisze 'gorszy' artykuł i od razu do gazetki.

Evul Tibian
04-12-2005, 16:04
skoro to modkowie przenosza tematy z propozycji do gazetki to jaki sens pisac w propozycjach a potem samemu go sobie przenosic?

od razy piszemy w gazetce

proste
gdybys dokladniej przeczytal moj post zauwazyl bys, ze zaproponoalem aby sam nie przenosil.

ostry236
04-12-2005, 16:13
Evul, moze z innej strony...

Jakbys byl modem, to samo bys robil...

MayGyver
04-12-2005, 16:17
to kto mialby przenosic?

i tym oto postem zamykam temat bo rozmowa jakos sie nie klei

Dr. Omader
04-12-2005, 21:43
Ludzie, prosze was pomyslcie chwile zanim cos napiszecie.

Kto decyduje czy artykul nadaje sie do gazetki? Modkowie.
Wiec skoro modkowie o tym zdecyduja, to chyba wiedza co musi byc w ich artykule zeby trafil do gazetki? Pokazcie mi jeden artykul modka, ktory sie nie nadaje tam. Czekam.

Nie ma sensu wstawianie najpierw w propozycjach, lepiej odrazu dac do gazetki bo i tak sie tam nadaje. Pamietam jak bodajze Hege(ale nie jestem pewien) dal najpierw artykul do propozycji swoj, to go zjechalem zeby dawal odrazu do gazetki ;)

MayGyver
05-12-2005, 17:29
na prosbe jednego z uzytkownikow (odpowiednio uzasadniona) otwieram temat