Pokaż pełną wersje : Modkowie a ich tematy
Evul Tibian
03-12-2005, 18:28
Chciałem zapytać czy jesli ktorys z modkow napisze temat (najczesciej artykoly) to czy odrazu przenosi go na forum "Hunted~"?
Jesli tak to uwazam, ze powinnien zostawic prace innym do oceny a przeniesc moglby tylko inny mod
@Dwim
No to wlasnie mialem na mysli ;)
Dwimenor
03-12-2005, 18:41
Nie przenosi od razu. Po prostu tam pisze;)
ta ale zauważcie że zazwyczaj artykuły modków są dobre. Więc chyba nie wymagają oceny zwykłych szarych ludków. Ale racja powino być tak jak mówi Evul Tibian
MayGyver
04-12-2005, 09:20
skoro to modkowie przenosza tematy z propozycji do gazetki to jaki sens pisac w propozycjach a potem samemu go sobie przenosic?
od razy piszemy w gazetce
proste
Istota problemu leży głębiej. Nie chodzi o to, że artykuły moderatorów są lepsze, więc od razu trafiają do gazetki, ale o to, że artykuły przeciętnych użytkowników są gorsze, a zadaniem moderatora jest wybranie spośród setek mało interesujących i nieciekawych prac tych, które zasługują na podniesienie ich do rangi prac moderatorskich. Nie oznacza to oczywiście, że użytkownik, którego artykuł znalazł się w forum głównym gazetki, nadaje się na moderatora. Każda praca wybierana jest oddzielnie, bo ogólnie wiadomym jest, że każdemu może się zdarzyć stworzyć coś lepszego, niż by się wydawało. W ten oto jasny mam nadzieję sposób wyjaśniłem wam nie dla wszystkich zrozumiałe działania moderatorów.
Supreme zmieniłeś swój styl bycia, czy co? 8o
Może chce zmienić swój image. Supeł i tak uważam, że nie masz ładniejszych oczów.
A właśnie ża mam!
PS: Co to jest image?
Chopkers
04-12-2005, 14:19
Image = wizerunek xP
tak to mozna by przetłumaczyc xP
co do topica, to Modki przeciez nie zakladaja tylu tematow co szarzy userzy, i jak cos pisza to juz cos powaznego co sie nadaje do gazetki xP
takie moje zdanie xP
Dokładnie, ale Superman zmierzał do tego, że np inni uzytkownicy forum mogą napisać coś lepszego niż modek, lecz od razu tego nie przeniesie, a modek napisze 'gorszy' artykuł i od razu do gazetki.
Evul Tibian
04-12-2005, 16:04
skoro to modkowie przenosza tematy z propozycji do gazetki to jaki sens pisac w propozycjach a potem samemu go sobie przenosic?
od razy piszemy w gazetce
proste
gdybys dokladniej przeczytal moj post zauwazyl bys, ze zaproponoalem aby sam nie przenosil.
ostry236
04-12-2005, 16:13
Evul, moze z innej strony...
Jakbys byl modem, to samo bys robil...
MayGyver
04-12-2005, 16:17
to kto mialby przenosic?
i tym oto postem zamykam temat bo rozmowa jakos sie nie klei
Dr. Omader
04-12-2005, 21:43
Ludzie, prosze was pomyslcie chwile zanim cos napiszecie.
Kto decyduje czy artykul nadaje sie do gazetki? Modkowie.
Wiec skoro modkowie o tym zdecyduja, to chyba wiedza co musi byc w ich artykule zeby trafil do gazetki? Pokazcie mi jeden artykul modka, ktory sie nie nadaje tam. Czekam.
Nie ma sensu wstawianie najpierw w propozycjach, lepiej odrazu dac do gazetki bo i tak sie tam nadaje. Pamietam jak bodajze Hege(ale nie jestem pewien) dal najpierw artykul do propozycji swoj, to go zjechalem zeby dawal odrazu do gazetki ;)
MayGyver
05-12-2005, 17:29
na prosbe jednego z uzytkownikow (odpowiednio uzasadniona) otwieram temat
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.