Pokaż pełną wersje : Titania, Maurhex in action O.o
A wiec tak tutaj bede dawal moje filmy, a takze i kumplow z naszych akcji od kiedy zaczela sie wojna na Titani. Nie bierzemy glownego udzialu w wojnie, ale jestesmy poszkodowani przez Unit i tak tez zaczelo sie nasze Zabijanie wrogow, lizodupow Unitu oraz ich providerow :)
Filmiki pod Tibia 7.55
3.12.2005
Ja w akcji, celem byl 31 royal, a ciag dalszy sami zobaczycie :)
http://rapidshare.de/files/8528081/Maur.rec.html
Made by Maurhex
__________________________________________________ _____________
3.12.2005
Ja i Dimizure w akcji, celem bylo zabicie jakiegos providera Unitu, pod koniec zostalem goniony przez 108 ms-a.
http://rapidshare.de/files/8529904/maur_dimi.rec.html
Made by Maurhex
__________________________________________________ _____________
4.12.2005
W akcji bierze udzial:
Ja (Maurhex), Veshgar, Wladca Podziemi, Dimizure, Gerr~, Patinium Knight.
Napoczatku mielismy zabic providera Unitu, a pozniej sie akcja rozkrecila :)
http://rapidshare.de/files/8589609/Titaniagame.rec.html
Made by Veshgar
Photobucket ;)
http://photobucket.com/albums/c139/Trevorrr/
Btw. Jezeli bedziecie chcieli moge zamiescic filmy z dawnych akcji na providerow Unitu, dzialaja na tibie 7.4 i na 7.5 :)
No więc, z tym druidem dałeś dupy całkowicie, mogłeś go zabić bez problemu. Po drugie dlaczego nie wylogowałes się 5 minut przed restem? Waste runek blz. Ogólnie 4+/10.
No więc, z tym druidem dałeś dupy całkowicie, mogłeś go zabić bez problemu. Po drugie dlaczego nie wylogowałes się 5 minut przed restem? Waste runek blz. Ogólnie 4+/10.
Hm, moglem go zabic bez problemu? Wiesz w ogole co ty piszesz? :) Kolesia kiedys przylapalem na tbi, mialem go dojechac ale nie chcialo mi sie, i jak sam zauwazyles mial tbi wlaczone jak go bilem program ulatwiajacy gre stworzony przez czlonka z tibia.org, dziwne podczas pvp bys robil hmm jakby cie bil 53 royal? I by sie tak uhal? Wiec sie zastanow, po drugie nie wylogowalem sie przed resem bo chcialem zabic Jason Elesara, zabilismy typa z jego rodziny 80+ royala bo nalezal do gildi hell slayers ;) Po trzecie, dla mnie to nie jest waste rune, ja jestem retired i mam wy***ane w titanie poprostu chcialem sie dobrze zabawic i bylo fajnie :)
To bylo cos pomiedzy random pk a wojna ktora sie toczy na titani, poniewaz moim pierwszym celem bylo zabicie 31 royala ktory jako jedyny byl online w vip, a pozniej przeistoczylo sie to w jedno wielkie spiecie :)
Hellraider
03-12-2005, 23:12
Ty sie tak nie kozacz, ciesz sie lepiej, ze dagott to noob i nie uzywa burstow, bo to by sie inaczej skonczylo a tak btw jutro bedzie filmik z kolejnej akcji, ale wiecej nie zdradzam :P
Seler from ogrod
04-12-2005, 00:12
musze cie pochwalic za pvp bardzo dobre
aa ten sorc co sie gonil boze jaki noob widac ze za mocny z pvp to on nie jest-.- jak mozna komus na full hp walnac ue
gfb+ue=bys padl
explo+ue=bys padl
sd+ue=napewno byc padl-.-
ale na full hp ue!! nc....
Wystarczylo by Firebombke podrzucic i ue :)
Dagott to w ogole noob co do pvp, poniewaz on tylko expi a nie zna sie na rzeczy ;)
Juz kilka razy padl od pk squadu z titani :<
Ty sie tak nie kozacz, ciesz sie lepiej, ze dagott to noob i nie uzywa burstow, bo to by sie inaczej skonczylo a tak btw jutro bedzie filmik z kolejnej akcji, ale wiecej nie zdradzam :P
Jassne ze bedzie, tylko wiesz co? Nastepnym razem jak sie umawiasz to sie loguj bo tylko moj i Norasa wysilek aby wstac poszedl na Marne.... Wiec nie cyn ze bedize leprze movie, bo duzo gadasz a gowno robisz ^^ :)
Dzisiaj tylko ja z Norasem sie lognelismy... i nikt wiecej....
Elder Nagan
04-12-2005, 09:31
no no nie ladnie mam nadzieje ze na new tez tak bedzie :)
Hail Nagan!!Hail My Friends :P Hail PVP this sorc ^^
trevor w akcji :D:D
Trevor Raven (5 frags)
Hellraider
04-12-2005, 10:30
Wystarczylo by Firebombke podrzucic i ue :)
Dagott to w ogole noob co do pvp, poniewaz on tylko expi a nie zna sie na rzeczy ;)
Juz kilka razy padl od pk squadu z titani :<
Jassne ze bedzie, tylko wiesz co? Nastepnym razem jak sie umawiasz to sie loguj bo tylko moj i Norasa wysilek aby wstac poszedl na Marne.... Wiec nie cyn ze bedize leprze movie, bo duzo gadasz a gowno robisz ^^ :)
Dzisiaj tylko ja z Norasem sie lognelismy... i nikt wiecej....
Tak noobie?
No to patrz!!!!!!!
http://rapidshare.de/files/8589609/Titaniagame.rec.html
A jak mi wyjedziesz ze nie jest lepszy to po prostu zabije cie smiechem :D
No no dalismy czadu :)
HAIL FREEDOM TITANIA ! :D
Jednak to za malo, ale postaramy sie jeszcze ;d
Zyziek125
04-12-2005, 11:06
Nom wiesz ... fajny filmik i ucieczka też super ... tylko czemu nie sypales z poczatku z SD w tego Elite ?? I mogles sie wylogowac jak zostalo 5 minut do restartu servera. Ale ogolnie bylo fajne , ucieczka i wogole , jakbys mial jeszcze jakis fajny filmik to zalacz go na forum ;) Powodzenia w dalszej karierze :)
Po raz kolejny dobre akcje , gratz :)
Nom wiesz ... fajny filmik i ucieczka też super ... tylko czemu nie sypales z poczatku z SD w tego Elite ?? I mogles sie wylogowac jak zostalo 5 minut do restartu servera. Ale ogolnie bylo fajne , ucieczka i wogole , jakbys mial jeszcze jakis fajny filmik to zalacz go na forum ;) Powodzenia w dalszej karierze :)
lol?
Sypac sd w knighta na 50lvlu? Dla mnie to bezsens chyba ze na yellow hp :)Staralem sie u***ac tego sorca na 50lvlu, a glownie chodzilo o dobra zabawe dlatego nie dalem loga :)
Zobacz wszystkie filmy :<
A ucieczka, eh a co mialem robic? Zalezy o ktorym filmie mowisz.... :)
Hmmm... W sumie to co do tego druida masz poniekąd racje, chociaż uważam że były szanse żeby go zabić. Właśnie obejrzałem drugi film (wczoraj spieszyłem się na ringa) i najbardziej mi się podobała ucieczka, ten sorc co Cię gonił straszny noobek. Nakręć coś jeszcze.
Hellraider
04-12-2005, 12:50
Comentowac movie by Vesh. B)
Comentowac movie by Vesh. B)
Raczej Movie by Veshgar, z udzialem naszego teamu :)
Pozniej opatentuje wszystko w 1 poscie tematu, teraz musze cos zrobic :<
Jutro kolejne movie? Mam nadzieje ze tak bo nudno :)
szczegolnie podobal mi sie 3 filmik (loot bohy) ... ladne pvp widac ze cos umiecie :P pozdro;-)
Jutro kolejne movie? Mam nadzieje ze tak bo nudno :)
Spoko ale nie idz Wladca~ tylko wiesz kim :)
Morana Ivan
05-12-2005, 08:02
Tak apropo lowize niedacie zabic bo nia gra Religa (najlepsze pvp w unitahc) bo Religa ma bana a Lowize to jego rl Dziewczyna wiec watpie ze dacie rade ale widze ze filmiki sa wmiare dobre xD
Lol, Religa ma najleprze pvp z Unitu? Nie wiem po co piszesz tu bzdury ale powiem tyle ze najleprze pvp z unitu ma Vateriel, Wayne Silver i Vazz. A z Kazadum i Freedom? Jakos widzialem 2 najodwazniejszych czyli Heracles~i Mastah Dadi. Chociaz dobrze wiedziec ze Lowize gra Religa, ale religa ten co teraz jest to new owner zacznijmy od tego....
Hellraider
05-12-2005, 14:56
Lepiej przyjrzyjcie sie zachowaniu zape jak mnie lala... mozna wyroznic 3 sytuacje, gdzie widac, ze to noob jakich malo i jedyne co potrafi to exp exp exp nieprzespane noce po ulicach chodze muhahaha xd
Morana Ivan
07-12-2005, 07:13
Ale oto mi chodzi ze jeden z najlepszych z unitow -.-
A pozatym z Kazadum i Fredeom to wiem ze MAstah Dadi i Heracles~ sa najodwazniejsi bo z bylem kiedys providerem Mastah Dadiego i jak go widze to zawsze znim gadam ale jak widac moja postac troche z***ali ale mam inna xD
Hellraider
07-12-2005, 20:46
Widzialem w akcji wielu o wiele lepszych unitow.
prodavon
18-12-2005, 19:16
Elo JA tesz Z titani dobrze wam idze ... fajne filmy itd.. jak chcecie zagadajcie w sprawie nowego serva tesz sie przenosze
:)
Elder Nagan
18-12-2005, 19:25
No Braciszku:P Bardzo ladnie ale wiem ze stac cie na wiecej :)
New nalezy do nas ale pamietaj ze duzo noobkow pujdzie tez z celesty i jak zaczna krasc loota to ja nie wytrzymam zbyt dlugo bez uzycia Sd;Pa poinformuje po killnieciu(wiesz oco chodzi:))
Powinniscie od siebie wymagac, nawet gdyby inni od was nie wymagali - JP II
Tak wiec karc ich wiecej :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.