zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Digimon:<

Nerox
04-12-2005, 11:28
Ehh wybralem sie na demony a ze spawn byl zajety postanowilem zabic demona na parachmencie (a tam mala niespodzianka xD), zreszta sami zobaczcie xD!

http://rapidshare.de/files/8592058/Neroxie_demon.rec.html

Thalas ;) <film ten jest pod tibie 7,5>

http://rapidshare.de/files/6954421/thalasyo.rec.html

Próba ice rapierów by Kenuy xD! <film ten jest pod tibie 7,5>

http://rapidshare.de/files/8673174/icerapiers.rec.html

Tige
04-12-2005, 20:50
WooooooW super fajowy Filmik Neroxico :*****

Jesteś najfajniejszy na celeście!!
i kto Ci podskoczy? dzielnie stawiłeś czoła niebezpieczeństwu które stwarzały te niedobre czerwone brzydkie Demony! Lecz nie ulękłeś się i z jaką gracją machałeś... ręką przy demonach !! ach!! xD

I dodam morał jak zwykle do opowieści pełnej grozy!
"Żadna głupia COCA-COLA nie zastąpi Ci JABOLA." xD!

A więc podziwiajcie Dzieci i nie tylko, ten jakże piękny a zarazem estetycznie nakręcony filmik przez Najfajniejszego ludka na Celescie xD! a chodzi tu oczywiscie o wczesniej wspomnianego Neroxoxa

I pamiętajcie! przed umyciem zębów zawsze łyknijcie Jabolka, jego smak jest nie ocenioną skarbnicą smaku ! xD! To mowilem Ja... Jabolowa Ofiara Tige'roox!

\,,/_

Hail Teddy bears! :*

KSU - To jest to
"...Lubie jak moi starzy kumple, gdy znów zobaczą mnie po latach z odrazą patrzą na mój wygląd i wciąż mnie mają za wariata, lubie gdy wzniosłe masz zamiary, kierujesz mnie na droge cnoty i marszczysz czoło gdy w nagrode słyszysz mój zdrowy śmiech idioty...
To jest to... To mój świat..."

xD!

Jess Brig
04-12-2005, 21:09
Film nawed fajny ale myslalem ze bedzie sie cos na nim dzialo xD
Troszke przynudnawy gz lvl

Midarth
04-12-2005, 22:11
"Free"
Jasne niech ktoś sobie zginie, nie mój problem bo w końcu mam 4 k many~
"Piszą po gma, powiemy że nam spawn zajęli itd."
Jestem ciekaw jak szybko tamten koleś dostał by hunta na pvp? W 2 tygodnie po starcie serwa?

Ogólnie filmik nieciekawy i tylko pokazuje, niestety, naturę high lvli.

Feli90
05-12-2005, 06:51
Niezly lvl i druid hmm niezle.
Ladna solowka

Rezidew
05-12-2005, 12:01
Ta.. Filmik troche nudny :P a te demony dozo hp Ci niezabraly wtedy, mogles chociaz sprobowac solo warlock questa ;P

Fire Necromacer
05-12-2005, 12:32
13:20 Ne'roox: fucking autouh

Albo może jak zabiłeś priestess to ci się pokazało "torget lost", a wiesz co to znaczy? Ze masz bota na nawalanie z runek i Uhanie B) chwała ci za to, że nie używasz na światło, ale sam się sprzedałeś, że autouh -.-

Jeśli ktoś się przyczepi, że ja mówie "on", a nie "ona" to dobrze mówie :p
w filmie widać, że mówią do ciebie "on"

Co do filmu to nudny...

-=HuRu=-
05-12-2005, 12:55
Ahhhh ta Celesta . . .
Powinno być mniej Non-pvp żeby dużo takich jak ty nie grało "Free" -.-
Co do filmu . . . co w tym nadzwyczajnego, na taki lvl to chyba nie sztuka przebiec z ptk:1 do ptk:2 na Mana Shieldzie -.-

@EDIT: Tige chcesz może troche wazeliny czy wolisz bez ?

Mazur...^^
05-12-2005, 14:07
nuuuuuda...co chciałeś przez ten film pokazać??to jaki masz lvl? omg -.-'
non-pvp roxxxx :cup:

Nerox
05-12-2005, 14:50
13:20 Ne'roox: fucking autouh

Albo może jak zabiłeś priestess to ci się pokazało "torget lost", a wiesz co to znaczy? Ze masz bota na nawalanie z runek i Uhanie B) chwała ci za to, że nie używasz na światło, ale sam się sprzedałeś, że autouh -.-

Jeśli ktoś się przyczepi, że ja mówie "on", a nie "ona" to dobrze mówie :p
w filmie widać, że mówią do ciebie "on"

Co do filmu to nudny...

hahahah na jaki czort mi autouh ? jak bys ogladal w spowolnionym tempie film(chodz wiem ze troche nudny xD) to zobaczyl bys ze hero sie leczyl ostro i do niego to pisalem.
Btw pozatym uhow nie mialem przy sobie xD

Tige
05-12-2005, 14:55
Ahhhh ta Celesta . . .
Powinno być mniej Non-pvp żeby dużo takich jak ty nie grało "Free" -.-
Co do filmu . . . co w tym nadzwyczajnego, na taki lvl to chyba nie sztuka przebiec z ptk:1 do ptk:2 na Mana Shieldzie -.-

o ****a dziecko z Tibia.pl sie odezwalo. Ulomne czy troche *******niete na ryj kombajnisty?

dobra niewazne :)

Teraz Odpowiedz:
Ze zazdroscisz komus takiego lvla to nie znaczy ze musisz po nim jechac wywloko pakistanska, sam bys nabil jakis lvl a nie siedzisz przed monitorem w*******asz galy jak sroka w ****e i myslisz ze jestes spoko bo grasz w gre 2D. Za kogo ty sie masz? Twoim bogiem jest Tibia? (Pytanie retoryczne) Siedzisz w chacie c*** wie gdzie (pewnie w Uzbekistanie) c*** wie po co i patrzysz na swego ludzika jaki on za***iscie ubrany, zastanow sie do kogo i co mowisz... Jak nabijesz 150 lvl to sie odezwij moze Ci pogratuluje, zaznasz mej łaski.

@EDIT: Tige chcesz może troche wazeliny czy wolisz bez ?[/QUOTE]

A Ty wolisz *******ca czy Esa? masz rowniez do wyboru Zespol Downa oraz Uwaga!! Nowosc! mozliwosc dostania rozpedzonym c***em w czolo!! Jesli jestes na tyle uŁomny to masz do pomocy swego kolege z Gry 2D! mozesz go zapytac o zdanie, badz tez mozesz zadzwonic do swojego Psa ! jedyna taka okazja mozesz z nim porozmawiac o wszystkim! nawet czy podobalo mu sie ostatnim razem jak mu dawales.

Pozdro :)

roXen
05-12-2005, 15:21
Filmik jest masakrycznie nudny :/ i tak naprawde nie wiem co chciales nam przekazac poprzez ten filmik :/ Ale jedno przyznam, nice char ^^ szkoda ze druid xD

prodavon
05-12-2005, 15:36
Jaki nobski filmik ale mi niespodzianka o k***a dobrze dla ciebie ze tam jest non-pvp bo bys wyladowal na roku dziewczynko ...

-=HuRu=-
05-12-2005, 15:41
@ Tige: no i właśnie widać kto tu jest kretynem (ty) niedość że wchodzisz w dupe w parwie każdym poście to jeszcze mnie oczerniasz za to że powiedziałem to co uważam za słuszne w sumie nie musiałem tego mówić żeby wyszło jakim jesteś idiotą. To chyba proste, jak byś miał jakiś problem zrozumieć co napisałem to poproś sąsiada albo kogoś z rodziny.
@ Edit: widać że Tige taki lepsiejszy jesteś mam prośbe, mianowicie nie dziel sie swoimi doświadczeniami rodzinnymi (ostatni wers)

Mich@ł
05-12-2005, 16:04
Jakby gral na pvp wordl to zapewne by tego nie zrobil... nie sądzisz?
a co do bota to on NA PEWNO GO UZYWA bo przeciez strzelac na battle sie nie da do potworkow nieeee?

btw mały lvl;o

Nerox
05-12-2005, 18:18
Jakby gral na pvp wordl to zapewne by tego nie zrobil... nie sądzisz?
a co do bota to on NA PEWNO GO UZYWA bo przeciez strzelac na battle sie nie da do potworkow nieeee?

btw mały lvl;o

UAHSUAHUAH od kiedy do potworkow nie da sie strzelac na battle bauehauehahe

Nerox
05-12-2005, 18:22
Jaki nobski filmik ale mi niespodzianka o k***a dobrze dla ciebie ze tam jest non-pvp bo bys wyladowal na roku dziewczynko ...

moze i jest nobowski a ze non pvp to nie znaczy ze nie mam skilla pvp.

Nie znasz mnie wiec~mozesz opowiadac o dupie maryli.

Edit:dodałem kolejne filmy, moze tym razem ciekawsze ^

Zao
05-12-2005, 19:24
o ****a dziecko z Tibia.pl sie odezwalo. Ulomne czy troche *******niete na ryj kombajnisty?

Teraz Odpowiedz:
Ze zazdroscisz komus takiego lvla to nie znaczy ze musisz po nim jechac wywloko pakistanska, sam bys nabil jakis lvl a nie siedzisz przed monitorem w*******asz galy jak sroka w ****e i myslisz ze jestes spoko bo grasz w gre 2D. Za kogo ty sie masz? Twoim bogiem jest Tibia? (Pytanie retoryczne) Siedzisz w chacie c*** wie gdzie (pewnie w Uzbekistanie) c*** wie po co i patrzysz na swego ludzika jaki on za***iscie ubrany, zastanow sie do kogo i co mowisz... Jak nabijesz 150 lvl to sie odezwij moze Ci pogratuluje, zaznasz mej łaski.

A Ty wolisz *******ca czy Esa? masz rowniez do wyboru Zespol Downa oraz Uwaga!! Nowosc! mozliwosc dostania rozpedzonym c***em w czolo!! Jesli jestes na tyle uŁomny to masz do pomocy swego kolege z Gry 2D! mozesz go zapytac o zdanie, badz tez mozesz zadzwonic do swojego Psa ! jedyna taka okazja mozesz z nim porozmawiac o wszystkim! nawet czy podobalo mu sie ostatnim razem jak mu dawales.

A kolega widze jest niedorozwiniety umyslowo i jedzie sam po sobie ,-) Gz inteligencji... swoja droga 3/4 ludzi z Uzbekistanu, z ktorego sie smiejesz, i ktorego nazwy pewnie wymowic nie umiesz jest inteligentniejszych od Ciebie... Juz chyba kazdy wie dlaczego jak ktos z Celesty wstydze sie momentami tego ze jestem Polakiem... wyobrazcie sobie co sadza inny o takich kretynach...

Yours Durin~

Mystic Bosman
05-12-2005, 20:59
Ktos tam napisal cos o tym spawnie , i dobrze , nielubie zlodziejstwa na non pvp i wiem jak je zwalczac , a wywalenie kogos w polowie demon huntu kiedy niema loota skutkuje , a co do hunta na pvp , moze i bym mial , non-pvp to moj swiat i tak jak jedni kochaja pvp ja kocham non pvp bo zeby tu kogos zabic trzeba sie wykazac bardzo xD elo moto xD

Tasiorstrasz
05-12-2005, 21:18
Dobra beka widze, Tige , ciekawe teksty ^^ :D , warto bylo wejsc isie posmiac ,ale filmik naprawde nieciekawy :P niby gratz ze przebiegles miedzy tymi demkami (mogles chociaz parchment zabrac dla adrnaliny :P) , gl w dalszej grze ;)

Hail Non-PvP :P

SoBo
05-12-2005, 21:19
co za gnojek z tego 'Tige'. idiota. nie wysilaj sie, nie jesteś zabawny.

Mazur...^^
05-12-2005, 21:47

Teraz Odpowiedz:

Pozdro :)[/QUOTE]

A na Święta dostaniesz słownik poprawnej polszczyzny:]

Tige
05-12-2005, 21:48
HAHA xD bym was pozabijal swoimi glanami smiecie ! xD

pozatym nie znasz mnie wiec stul PYSK xD! wy***ane pedaly z Tibia.pl

Jess Brig
05-12-2005, 21:49
Zachowanie tego 'tige' swiadczy tylko o nim wiec ja sie nie wypowiem na ten temat bo karzdy chyba wie o co chodzi ...Ja nie mam nic do swiatow non pvp tylko chodzi mi o to ze np jezeli nerox mialbys 80 lvl i chcialbys sie przejsc tam na te 4 demki i bys zobaczyl ze pisze free? pewnie bys wszedl no i chyba wiadomo co by sie stalo, no chyba że... No ale mniejsza z tym wiec trzeba tez zwracac troche uwage na mniejszych levelowców :)

LOL co za inteligentna wypowiedz --.-- " HAHA xD bym was pozabijal swoimi glanami smiecie ! xD "

Az mie sie nie dobrze zrobilo ...

Tige
05-12-2005, 21:55
Zachowanie tego 'tige' swiadczy tylko o nim wiec ja sie nie wypowiem na ten temat bo karzdy chyba wie o co chodzi ...Ja nie mam nic do swiatow non pvp tylko chodzi mi o to ze np jezeli nerox mialbys 80 lvl i chcialbys sie przejsc tam na te 4 demki i bys zobaczyl ze pisze free? pewnie bys wszedl no i chyba wiadomo co by sie stalo, no chyba że... No ale mniejsza z tym wiec trzeba tez zwracac troche uwage na mniejszych levelowców :)

LOL co za inteligentna wypowiedz --.-- " HAHA xD bym was pozabijal swoimi glanami smiecie ! xD "

Az mie sie nie dobrze zrobilo ...

Pierwszy raz widze full kulture na tibii, co to Polscy plejerzy Tibio buraki sie skabacili na dobre zachowanie?

A co do mnie to jestem *******niety i sie z tego ciesze.

~ Jolik ~
05-12-2005, 22:02
Ino ja ,Wódz Pasterz krówek Rozmali na pastwiskach Olimpum. Pozdrawiam ino mojego dóbrego, jakże **********niętego kólege z 6 palcami u lewej nogi. Ino jeszcze gratuluje zakupu "nowej" orginalnej podróby glanów z różową podeszwą glanców (3 na calą szkołe :D).

Unos Ge~~,Unos Prosti~

---------KSU---------

Jess Brig
05-12-2005, 22:02
@Tige
Moge sie zalorzyc ze nawed nie widziales wielu polskich 'normalnych' graczy bo jest wielu takich co sa normalni i nie bija i huntuja 8 lvlowcow ...No wiadomo ze jak w kazdym kraju u nas tez musza sie noobki chować... wiec nie mow za ogół jak widzialeś cząstke ...

@Down

No dla twojej wiadomosci nie gram calymi dniami jak niektórzy bo teraz mam malo czasu wiec nie mow ze tak jest bo nie widzisz, tak jak to juz powiedzialem ktos mowi ale tego nie widzi......I tak Postaja plotki....

~ Jolik ~
05-12-2005, 22:05
@Tige
Moge sie zalorzyc ze nawed nie widziales wielu polskich 'normalnych' graczy bo jest wielu takich co sa normalni i nie bija i huntuja 8 lvlowcow ...No wiadomo ze jak w kazdym kraju u nas tez musza sie noobki chować... wiec nie mow za ogół jak widzialeś cząstke ...

Ino może ty do nich należysz ?? Nie huntujesz 8lv, expisz godzine dziennie 6 razy w tygodniu, resetujesz PC o 12 przed obiadem, kładziesz "playera" spać jak za długo chodzisz...

Grytz Normalnego Chłopca z Podlsia = Kombajn=

Tige
05-12-2005, 22:06
@Tige

No wiesz znalem duzo normalnych ludzi, ale lubilem w****iac pedalow z Celesty i Eterni ktorzy mi zawadzali. A Tibii.pl forum od zawsze nie lubie, tzn... lubie do*******ac wszystkim..

A co do "Jolika" - To Ci kopne w dupe jutro tymi glanami docenisz ich nie ocenioną moc xD! Ku chwale Panczurom!

~ Jolik ~
05-12-2005, 22:07
A co do "Jolika" - To Ci kopne w dupe jutro tymi glanami docenisz ich nie ocenioną moc xD! Ku chwale Panczurom!

Ino Dwa po Dwa przynuś jutro JABOLA ! ENO ŚMOC Z GLUNCAMI :D

Tige
05-12-2005, 22:09
Ino Dwa po Dwa przynuś jutro JABOLA !

Żadna ****a koka kola nie zastąpi Ci JABOLA! xD!

- Ino Rozmalia Ci ****olnie jutro stolca w twarz :P

~ Jolik ~
05-12-2005, 22:20
@^UP^

Za dużo dobrego na jeden dzień( Stolec w twarz i zglana w pupeczuńke)

Ino jednym krótkim zdaniem, składającym się z polskich wyrazów, moge powiedzić jak mało kto ,że jestes poprastu niezaspokojonym JOBOLEM ,punkiem z
glanami o 2 numery za małe o różowych podeszwach. Pora się napić (Psss,gul gul gul,ashh, BEEEE, Jabol "Platonik" )

Punk Child Go To Make Qpke. Pozdro od Rozmali

Thristen
05-12-2005, 22:22
Joł Joł Tiger old kumplu xD
Widze niszczysz co ci podejdzie pod..Glanika :D

A Ja tam Wole Trampkostrzalko cicho biegi ;D

Komarzyco Czekaj na Mnie Na next annih ty 120, Ja 110, Ktos tam 45645 i damy rade :)

Ner Widzisz jaki Thalas Jest piekny..Bo ja tam Jestem ; )

Tige
05-12-2005, 22:27
Joł Joł Tiger old kumplu xD
Widze niszczysz co ci podejdzie pod..Glanika :D

A Ja tam Wole Trampkostrzalko cicho biegi ;D

Komarzyco Czekaj na Mnie Na next annih ty 120, Ja 110, Ktos tam 45645 i damy rade :)

Ner Widzisz jaki Thalas Jest piekny..Bo ja tam Jestem ; )

jo jo czlowieku w turbo po*******aczach :D

Niech moc Jabola bedzie z Toba :*****
Hail Teddy Bears! xD

Jess Brig
05-12-2005, 22:29
No nie za***ista pogawedka .. xD

Mikelp
05-12-2005, 22:29

Teraz Odpowiedz:

Reported :>

~ Jolik ~
05-12-2005, 22:30
Ino nic ująć nic nadpić...

Tigerowiasta dała JaBoLa swoim pierwotniakom z Venore ,którzy emigrowali do "Tajs". Tylko te szare obsrane przez Rozmalnie z różowymi podeszwami Glunce zostały...Ino Platonik też odszedł...

Tigerova bez jabola - X(

Ino gdy widzi jabola - 8o

Ino jak ma jabola - :baby:

//Pepito :D

Jess Brig
05-12-2005, 22:32
Jak gadacie i gadacie to widze ze nie macie nic do robotki wiec moze moj filmik zlookacie ?? :>Link do tematu :) (http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=57854)
koment plx

-Ernesto-
05-12-2005, 23:26
Chyba troche zeszliście z tematu... Mieliście oglądać i komentować filmik a nie się kłucić między sobą
@Tige: Jeśli coś Ci się **** nie podoba to nara na tibia.org.pl albo inne forum co propaguje takich ludzi jak Ty! ^.-

-=HuRu=-
06-12-2005, 06:16
@ Tige: Wracaj do szkoły -.- jak dorośniesz to pogadamy bo narazie to widać tylko po twoich wypowiedziach że rodziców nie masz w domu albo cie nie pilnują (albo zapinają w du***o).
@Ne'roox: co do Skilla pvp to słyszałem że na OTS'ie (jak był właączony) to nieźle wymiatałeś ;)

SoBo
06-12-2005, 10:22
@tige.
co za ropuszczony bachor. po co wszystkich wyzywasz? chyba wygrzebano cie z kinder-niespodzianki.

bestix
06-12-2005, 13:16
Eee no takim drutek to biegasz i rozwalasz smieci jak chcesz 8o chocby te hero to dla ciebie papcie :>

bestix
06-12-2005, 13:19
Oj sry za ta druga odpowiedz ale se pomylilem niechcacy :(

Anis
06-12-2005, 14:31
bede szczery film troche noobowski
hehe mogles je zabic to by bylo naco polookac :p lolz :)

PS: od kiedy jestes dziewczyna :D

Nerox
06-12-2005, 16:13
bede szczery film troche noobowski
hehe mogles je zabic to by bylo naco polookac :p lolz :)

PS: od kiedy jestes dziewczyna :D

Jak bym mial mfs to bym zabil :< nie bylem przygotowany na 4 demony xD

btw: przypominam ze oprocz tego zamiescilem dwa inne filmiki pod tibie 7,5 ;)

Solero
06-12-2005, 16:27
Film nawed fajny ale myslalem ze bedzie sie cos na nim dzialo xD
Troszke przynudnawy gz lvl
Brawo za ortografie !

Topic:
Filmik fajny :]