Pokaż pełną wersje : PACC innej osobie =/
karimux_
04-12-2005, 11:35
Czesc, namieszalem se na 100 !! =/ A wiec kumpel dal mi kase na Pacc'a zebym mu wykupil, kupil pacca przez allegro dal mi 90 zl a ja je mialem przelac kase na konto sprzedajacego w tytule podajac nazwe postaci no i wszystko jest ok pacc jest tylko zamiast podac jego postac podalem swoja postac =/ Nie mam pajecia co robic mam niski lev wiec nie potrzebny mi pacc a po za tym narazie nie stac mnie na niego ( kase wysylalem z konta ojca ) i nie wiem teraz co robic mozna poprosic cipsoft zeby aktywowali jemu pacca zamiast mi ?
Sorka ze pacc nie przez tibia.pl ale on powiedzial ze nie ufa jej i woli przez allegro bo tam ma komentarz przynajmniej =)
Chce dodac ze jeszcze nie aktywowalem pacca ale juz mam ten tekst ze ktos wplacil kase!!
niestety Cipsoft nie wymyslil jeszcze czegos takiego jak zmiana pacca albo przekazywanie dni pacca z jednego konta na drugie :P
wiem ze jesli bys kupil pacca przez tibia.pl to Dr.Om moglby w takim przypadku zadzialac(gdyby to on sie pomylil) a w Twoim trudno cokowlwiek zdzialac
btw.jesli aktywujesz tego pacca to nie zdziw sie jesli za jakis czas osoba ktora za niego zaplacila wycofa wplate i dostaniesz bana "pernamentnego" to sa uroki wlasnie alegro (nie mowie ze tak musi byc)
Ty zawiniłeś i gdybym ja był teraz na miejscu twojego kolegi kazałbym Ci oddać kase. Bo co można zrobić?-ty zawiniłeś.
Napisz maila na
[email protected] , zgłaszając szaszły problem. Wytłumacz, że zaszła pomyłka przy wpisaniu nazwy postaci, przez co PACC'a otrzymałeś ty, a nie twój kolega. Dopisz że jesteś z biednej rodziny, i nie stać Cię na taki zakup, a kolega każe Ci zwrócić pieniądze, albo spróbować dogadać się z CIPSoftem. Poproś o usunięcie pacc'a z twojego konta, a aktywowanie go na koncie kolegi. Jeśli poproszą Cie o udowodnieni, że to ty piszesz, a nie hacker, który twoje premium account chce zgarnąc dla siebie - to wątpie żebyś się z tego wyplątał.
Chyba dobrze zrozumiałem i powiem, że to twój kumpel zawinił (ty też ale w mniejszym stopniu), bo sam sobie mógł zrobić, a nie kogoś oto prosić, każdemu się błędy zdarzają :p
karimux_
04-12-2005, 12:15
btw.jesli aktywujesz tego pacca to nie zdziw sie jesli za jakis czas osoba ktora za niego zaplacila wycofa wplate i dostaniesz bana "pernamentnego" to sa uroki wlasnie alegro (nie mowie ze tak musi byc)jak to wycofa ? skoro to ja przelewalem kase ?
Ty zawiniłeś i gdybym ja był teraz na miejscu twojego kolegi kazałbym Ci oddać kase. Bo co można zrobić?-ty zawiniłeś.
tutaj nie ma o czym gadac, tak moja wina i kase oddam napewno kumplowi
DR.UTi dzieki za wskazowki sprobuje tak napisac :D
a i jeszzcze jedno po co sie podaje imie postaci ? np. jak mam kilka charow na danym koncie to bede mial tylko pacca dla jednej tej co podalem w tytule przelewu czy we wszystkich na koncie ??
a i jeszzcze jedno po co sie podaje imie postaci ? np. jak mam kilka charow na danym koncie to bede mial tylko pacca dla jednej tej co podalem w tytule przelewu czy we wszystkich na koncie ??
A co? Wolisz podać passy zamiast imienia chara? Ja chyba wole podac imie chara. A PACC, jak sama nazwa mówi: Premium ACCount, czyli płatne KONTO, a nie postać.
btw.jesli aktywujesz tego pacca to nie zdziw sie jesli za jakis czas osoba ktora za niego zaplacila wycofa wplate i dostaniesz bana "pernamentnego" to sa uroki wlasnie alegro (nie mowie ze tak musi byc)
moze wycofac przez cały 1 dzien -.-' pozniej juz moze potyrac ...
karimux_
04-12-2005, 13:35
zobaczcie co dostalem na pm :D
http://img457.imageshack.us/img457/5707/debil8rk.th.png (http://img457.imageshack.us/my.php?image=debil8rk.png)
moze wycofac przez cały 1 dzien -.-' pozniej juz moze potyrac ...tzn. mozna jasniej
tzn. np jak zrobie przelew z mBanku na jakies inne konto np dla kolesia z allegro to moge wycofac ten przelew w ciagu 24h ?
ostry236
04-12-2005, 13:37
A twoj kumpel juz wie co zaszlo? ;d
moze wycofac przez cały 1 dzien -.-' pozniej juz moze potyrac ..
niesądze
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character
i wpisz nick dziadzia gerwazy,kolesiowi kupiono pacca karta i cieszyl sie nim bodajze miesiac po czym ktos wycofal wplate i teraz ma bana do konca zycia...
@UP
Hmm... Kupi PACCa i ma po BANie... A invalid payment, bo... Pewno tamten gostek sprzedawal kase za kase w Tibii i wpadl...
Pozdro
Pingwin
zobaczcie co dostalem na pm :D
http://img457.imageshack.us/img457/5707/debil8rk.th.png (http://img457.imageshack.us/my.php?image=debil8rk.png)
...troche zejde z tematu...: może by tak bana albo coś dla tego gościa bo kłamie aż sie żygać chce... (na tym screenie) skąd takie pacany się biora? 8o
Błagaj Cipów, może ci się uda :)
A swoją drogą nie rozumiem, czemu kupowanie pacca na alegro ma byc bezpieczniejsze :/ Chyba nie ma bezpieczniej niż przez tibia.com/tibia.pl...
Bo na pewno nikt ci nie ukradnie wtedy kasy.
Ja sie nazywam Radek:P i szkoda ze moj imiennik to taki kretyn...:]
Pernamenty Ban to jest ban z możliowscią usunięcia go po wpłacie kasy za pacca dla CipSoftu. Wtedy bedziesz miał konto z faccem...cena odkupienia bana to minimalnie 90zeta:/ Ban bedzie dotąd az nie go "odkupisz"
Ja kupie dla pana X Pacca i mam 14dni na wycofanie kasy. Po tym terminie już nie można wycofać kasy(po ukatywnieniu)
Dlatego też NIE WOLNO akceptowac pacców ktore sie dostalo z free- ty go akceptujesz koles wycofuje kase i Ban:)
Np. wiele osob sprzedających Pacce na kanale trade to albo zlodzieje albo na prawde osoby sprzedajace
On ci sprzeda pacca ty bedziesz myślał ze jestes chytry i go zignorujesz nie dając mu kasy i przelogujesz sie i "your account is banished";] A koleś bedzie sie smiał ze ciebie zrobil-jak to pewien mędrzec powiedzial-"nie bądź chytrzejszy od radia"
CipSoft nie bedzie zamieniał na pewno pacca z konta twojego na konto kumpla albo odwrotnie...oddaj mu te 90 zeta i zacznij sam grać/jak cos to zglos sie do mnie na gg to ci powiem jak ladnie expic z paccem:P
$corcerer
04-12-2005, 22:11
(...)Wtedy bedziesz miał konto z faccem(...)
Polakom gratulujemy GŁUPOTY
Phoelerius
04-12-2005, 22:18
Trzeba bylo tego pacca nie akceptowac>.<
Polakom gratulujemy GŁUPOTY
Polakom gratulujemy idiotów, z nieumiejętnoscią czytania^^
Za ivalid payment dostajesz bana ktorego mozna wykupic TYLKO płacąc za jego równowartosc-wtedy nie masz bana, pacca tez nie masz;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.