Pokaż pełną wersje : War!!!
pregnetu
21-01-2006, 13:46
@scorp
to bylo dosyc chamskie... -.-
niezbyt sie popisales, mam nadzieje ze to byla ostatnia twoja wypowiedz na tym forum, a co do mojego lvla jak juz mowilam nie musi cie on w najmniejszym stopniu interesowac, bo to jest moja sprawa, moglam go nie ujawniac i kozaczyc udajac high-lvla ale jakos sie nie wstydze za siebie -.-
No wlasnie spadaj juz na swoje forum z Guardii twoje wypowiedzi juz sa tak zalosne ze nawet ich sie czlowiekowi czytac nie chce, do kazdego kozaczysz..przezywasz ja cie akurat nie rozumie moze chcesz kolegow znalesc w taki sposob?
idz sie lepiej przespac z twoim misiem -.-
wiesz a ty ****a tez duzo wiesz, **** o to chodzi ze nic nie wiesz ze swoim ***anym 33lvl to mozesz mi loda obciagnac
tyle. bye
Ty ku**a ped**e z***any smieciu nie mam juz slow na ciebie! takie teksty to sobie ku***a po rodzinie rzucaj a nie w osobe ktorej nawet nie znasz z***ie! Nie powinnienes nawet nic zlego sobie pomyles na temat tej dziewczyny a co dopiero pisac, ile ty masz lat? 11-13 ?? bo zachowujesz sie na max 13. Twoja glupota az szczypie w oczy! Czlowieku wez sie w garsc i ***nij sie ze 3 razy lbem o monitor moze ci przejdzie.
I odp***dol sie od ludzi z tego forum, idz poszpanuj tymi smieciami na swoim forum bo tutaj nikogo to nie rajcuje.
NeXa~
ziomalek16
21-01-2006, 17:36
Nie obrazajcie wszystkich graczy grajacych na non-pvp ich sprawa , a ty scorp nie masz sie czym chwalic kozaczysz misiem omg na danubi bardzo duzo osob go ma kozaczysz pvp to idz na swiat pvp. Zamiast grac w tibie i kozaczyc misiem to wes jakas ksiazke i sie poucz.
Poprostu jestes zalozny i udowadniasz to swoimi postami , a pozatym nie liczy lvl a dusza gracza.
Yours Ziom
Ty ku**a ped**e z***any smieciu nie mam juz slow na ciebie! takie teksty to sobie ku***a po rodzinie rzucaj a nie w osobe ktorej nawet nie znasz z***ie! Nie powinnienes nawet nic zlego sobie pomyles na temat tej dziewczyny a co dopiero pisac, ile ty masz lat? 11-13 ?? bo zachowujesz sie na max 13. Twoja glupota az szczypie w oczy! Czlowieku wez sie w garsc i ***nij sie ze 3 razy lbem o monitor moze ci przejdzie.
I odp***dol sie od ludzi z tego forum, idz poszpanuj tymi smieciami na swoim forum bo tutaj nikogo to nie rajcuje.
NeXa~
13 lat?.. nom nie wiedzalem ze tyle masz, co do tego ile mam lat to duzo cie obchodzic nie powinno, a co do tego misia? o co wam chodzi? o tym misiu napisalem tylko 1 post a wy sie ****a nazucacie, zazdroscicie? po waszych postach to widac, nie wiem jak mozna na tym forum porzadnych ludzi poznac bo jak widac na pvp same kozaki graja :czyt lvl 33,lvl 26 itd... poprostu jest to smieszne mozna se jaja porobic z takich dziecinnych, zabawnych postow ktore tu piszecie =] jak znam zycie, to widze ze te przezywanie ci sie podoba, i jestem pewien ze bedziesz chcial mi do*******ic swoim postem i mi odpowiedziec, ale jak chcesz tak rob, to nie moja sprawa..ale sie rozpisalem rotfl :DDD kazdy po mnie jedzie, ohhh jak milo, zaczyna mi sie to coraz bardziej podobac... :>
Scorp jedno co ci powiem to tylko to że jesteś strasznie żałosny...
Aż mi się już nie chce czytać tego co ty wogóle tu wypisujesz , naprawde koleś uwarzasz sie za jakiegoś kozaka ale wybacz mi lecz nim nie jesteś...
Jak już Nexa powiedział na światach Non-PvP grają ludzie przepędzeni z normalnych servów którzy byli tam nękani i sobie nie radzili , my juz takich kilka osób posłaliśmy na światy gdzie na każdej kratce masz (protection zone) :)
I jeszcze a propo PvP. Mówisz że i Ja cie nie zabije i że Nex cie nie zabije , to wygląda na to że nikt nie ma z tobą szans :( <haha> Jeszcze na Teście się zdziwisz chopaq , ja ci już obiecuje ze na teście tak samo w pz nie wyjdziesz , żebyś się czuł identycznie jak na Guardii , a jak wyjdziesz to będzie krótka piłka :) I prosze cie nie wypowiadaj się tu już wiecej bo każdy z tobą ciśnie , nabija sie a ty próbójesz nam ciągle udowodnić że jesteś najlepszy...
Btw. Jaki amulet teraz nosisz ? HAHAHA ...
Yours,
Makrox
nie mowie ze ze jestem najlepszy poprostu chce wam udowodnic ze wy tacy nie jestescie =] przeczytajcie se od poczatku moj pierwszy post i zobaczycie czy jest taki straszny pozatym, nie jestem pewien czy mnie zabijesz<rotfl> powiedz mi jak 80EK moze zabic 80EK?... albo 108rp z 108rp? zal.zal.zal tyle ci tylko moge powiedziec =] chcesz prosze bardzo moge sie z toba umowic na duelka i zobaczymy kto wygra, z mojego doswiadczenia to nikt<haha?>
Have A Nice Day
pregnetu
21-01-2006, 18:27
@scorp
ja jednak stawiam na makroxa... chyba ze bedziecie sie pojedynkowac w dp albo w swiatyni, to na pewno ty scorp wygrasz :baby:
co do misia to napisales chyba z 5 postow minimum o nim
faktycznie zachowujesz sie na jakies 11-13lat, nie potrafisz sobie odpuscic chociaz juz i tak widac ze przegrales na tym forum, szpanujesz swoim lvlem- na pvp jest ciezej lvlowac na nizszych poziomach, powinienes to wiedziec skoro jak mowisz grales tutaj...pozatym lvl nie jest najwazniejszy w tibii, nie wszyscy graja tylko po to zeby sie potem chwalic czego to oni nie zdobyli...
@up
jak napisalem wyzej
"jak znam zycie, to widze ze te przezywanie ci sie podoba, i jestem pewien ze bedziesz chcial mi do*******ic swoim postem i mi odpowiedziec"
Serapis Seledian
22-01-2006, 00:39
ja mam tylko jedno pytanie czy pregnetu to kobieta? [ "mówiłam" itp ] jeśli tak to scorp idź pomyśl z 10x nad tym co napisałeś i przeproś ją. proste, nie pisze się takich rzeczy do kobiety kimkolwiek by nie była i świadczy to o braku w elementarnych podstawach wychowania Ciebie. Kimkolwiek byś nie był , lvlem ,wiekiem płcią skillem w pkowanie [ zwisa mi to ] przemysl jesio raz swoją wypowiedz do pregnetu. tyle.
ja mam tylko jedno pytanie czy pregnetu to kobieta? [ "mówiłam" itp ] jeśli tak to scorp idź pomyśl z 10x nad tym co napisałeś i przeproś ją. proste, nie pisze się takich rzeczy do kobiety kimkolwiek by nie była i świadczy to o braku w elementarnych podstawach wychowania Ciebie. Kimkolwiek byś nie był , lvlem ,wiekiem płcią skillem w pkowanie [ zwisa mi to ] przemysl jesio raz swoją wypowiedz do pregnetu. tyle.
Tak to dziewczyna. I jak juz wczesniej napsialem do tego cwaniaka ze nie pisze sie tak do dziewczyn swiadczy to tylko zle o tobie.
NeXa~
No to pregnetu srry, myslalem ze jestes chlopakiem =] Ale moim zdaniem nie potrzebnie ludzie sie tutaj wpieprzaja w nie swoje sprawy, moze zrobimy tak ze nie bede tu nic pisal? bo ostatnie pare stron to jest tylko o mnie jakbyscie nie zauwazyli :)))
Sorrki jeszcze raz
pozdrawiam
ziomalek16
22-01-2006, 08:30
Scorp nie rozumiem po co jeszcze piszesz w tym temacie.Wklej sobie tego misia na guardia thread i walcie sam przy nim wszyscy guardianczycy.
Najlepiej nic juz nie pisz w tym temacie i tak nikt cie tu nie lubi , a ty zachowujesz sie jakbys kolegow na ferie szukal:|
pregnetu
22-01-2006, 08:40
@nexa, sera- milo chlopaki ze mnie bronicie, widac ze danubia trzyma poziom :)
@scorp- na samym poczatku zwracalam ci uwage zeby sie do mnie zwracac w rodzaju zenskim :P co do wpieprzania sie w cudze sprawy to wlasnie dlatego zesmy sie wszyscy wk**wili ze ktos z innego serwera przychodzi i krytykuje graczy z ktorymi nie ma nic wspolnego...
mam nadzieje ze to bedzie koniec tego bezsensownego sporu ;)
Demoralez
23-01-2006, 00:25
Wracając do tematu...
Dziś doszły kolejne fragi dla BB
Thorisson Jan 22 2006, 19:32:39 CET Killed at Level 123 by Dranit
Jesakes Jan 22 2006, 19:33:34 CET Killed at Level 126 by Raistlin Mejere II and by Dranit
Jeśli ktoś śledzi fragi to aktualnie jest to 31<LD>-22<BB>
Zastanawiałem się ile czasu ta wojna potrwa ?
Doszedłem do wniosku iż, po rozpadzie BB, bo istotnie do takiego doszło, reszta BB <Olecko> Będzie masowo logowało się w określonych momentach i biło LD na expie.
Taka typowa partyzantka.
W sumie można to porównać do konfliktu w iraku, gdzie niby amerykanie wygrywają wojne ale nadal nie potrafią zapanować nad swoim terenem.
Oczywiście jest jeszcze jedna opcja, wydaje mi się mniej realna, a generalnie dochodzi do kłutni w LD między lil i demo częśc gildi nie toleruje ostatnich poczynań PA. I zabijania nawzajem bogu winnych graczy, nie zamieszanych w wojne.Przykaładów zabijania osób które nie są stronnikami w wojnie jest bardzo dużo. Chodzby ostatnia akcja na Bone. Myślę że gdyby nie ucieczka do pz.To Xsiao nie uratowal by jej.Pomimo jego exori na behelianie.
BB potrafiąc wykorzystać ten moment, przekonują osoby które opuściły LD, do pomocy przeciw PA thori~...
A czy to możliwe , to poczekamy zobaczymy.
Fragi nie świadczą kto tą wojne wygrywa...wydaje mi się iż dobrym rozwiązaniem tego knfliktu jest dogadanie się liderów i zakończenie konfliktu za porozumieniem.
Tym bardziej iż obydwie strony tracą czas, i napewno obu stroną gra nie sprawia przyjemności.
1-chyba dlatego jest Tibia aby sprawiała przyjemność...
2-I nie poto ktoś traci pieniądze aby siedzieć trzy miesiące w pz...
3-Mając 100+ lvl nie wydaje mi się że łatwo podjąć decyzje o zmianie servera i zaczęciu od nowa.
Hail Danubia
Hail Bad Boyss!! roxor, i o to chodzilo chlopaki, jeszcze paru tam zabijecie i kól
Hail Zecik
Hail Bad Boyss!
Hail Bad Boyss!! roxor, i o to chodzilo chlopaki, jeszcze paru tam zabijecie i kól
Hail Zecik
Hail Bad Boyss!
Dajcie dziecku cukierka, bo misia już ma.
Tylko tak mogę skomentować twoje wystąpienie. (Jakby ilość zabitych osób mogła rozwiązać konflikt).:)
Są ważniejsze zagadnienia poruszone przez Demoraleza i moim zdaniem warte do zastanowienia.
Nigdy jeszcze siłowe rozwiązania nie złagodziły konfliktu i już najwyższy czas na rozmowy dyplomatów.
Terragon
23-01-2006, 12:30
Tylko tak mogę skomentować twoje wystąpienie. (Jakby ilość zabitych osób mogła rozwiązać konflikt).:)
Są ważniejsze zagadnienia poruszone przez Demoraleza i moim zdaniem warte do zastanowienia.
Nigdy jeszcze siłowe rozwiązania nie złagodziły konfliktu i już najwyższy czas na rozmowy dyplomatów.
Zgadza się jeszcze żadne siłowe rozwiązania nie rozwiązały problemów.
Tylko czy Thori potrafi dogadać sie z Paladinka ??
Bo chyba czas najwyższy, na pokój na Danubi.
;)
dajcie dla tego pana misia, bo widac ze zazdrosci<uhAauhAUHauhAUHauh-evul br smiech plx>
a co do wojny
Hail BB!
Demoralez
23-01-2006, 14:29
dajcie dla tego pana misia, bo widac ze zazdrosci<uhAauhAUHauhAUHauh-evul br smiech plx>
a co do wojny
Hail BB!
Miałem nie zniżać się do twojego poziomu dzieciaku. Ale obserwując twoje zachowanie.I wypowiedzi w stylu "hail BB" to mi się płakać zachciało.
Jeśli nie potrafisz napisać sensownej wypowiedzi to lepiej idź do szkoły zamiast grać w Tibie.
Dwa wydaje mi się że nikogo nie obchodzi to czy masz tego misia... <nawiasem mówiąc nawet za darmo bym go nie chciał>
Przeprosiłeś koleżankę za zachowanie bo to kobieta ? a myślisz że w stosunku do faceta można się tak zachowywać?
Poprostu nie masz kultury...
Pamiętaj że w wojnie tracą obie strony. A wynik wojny zależy od umiejętności porozumienia. A gwarantuje ci że jeśli to jeszcze troszkę potrfa to obie strony muszą się dogadać.
Co prawda ciebie to nie interesuje bo dla ciebie pacc nie kosztuje Rl kasy...Ale wiec że na tego pacca trzeba zarobić , tak czy owak.
Obydwu stroną życzę przyjemności z gry.
Demoralez
23-01-2006, 14:32
a co do wojny
Hail BB!
Miałem nie zniżać się do twojego poziomu dzieciaku. Ale obserwując twoje zachowanie.I wypowiedzi w stylu "hail BB" to mi się płakać zachciało.
Jeśli nie potrafisz napisać sensownej wypowiedzi to lepiej idź do szkoły zamiast grać w Tibie.
Dwa wydaje mi się że nikogo nie obchodzi to czy masz tego misia... <nawiasem mówiąc nawet za darmo bym go nie chciał>
Przeprosiłeś koleżankę za zachowanie bo to kobieta ? a myślisz że w stosunku do faceta można się tak zachowywać?
Poprostu nie masz kultury...
Pamiętaj że w wojnie tracą obie strony. A wynik wojny zależy od umiejętności porozumienia. A gwarantuje ci że jeśli to jeszcze troszkę potrfa to obie strony muszą się dogadać.
Co prawda ciebie to nie interesuje bo dla ciebie pacc nie kosztuje Rl kasy...Ale wiec że na tego pacca trzeba zarobić , tak czy owak.
Obydwu stroną życzę przyjemności z gry.
a co do wojny
Hail BB!
To twoja druga wpadka, bo nie Pan a Pani:p
o dwie za dużo nie uważasz????
I mogę ciebie zapewnić, że już dawno skończyłam z misiami chyba, że w rodzaju męskim (taka już kobieca natura).;)
a co do wojny
Hail BB!
To twoja druga wpadka, bo nie Pan a Pani:)
I mogę ciebie zapewnić, że już dawno skończyłam z misiami chyba, że w rodzaju męskim (taka już kobieca natura).;)
a co do wojny
Hail BB!
To twoja druga wpadka, bo nie Pan a Pani:)
Demoralez
23-01-2006, 15:47
:) zobaczymy jak sie potoczą dalej sprawy.
sorry że tyle razy ale jakieś problemy występowały z połaczeniem z forum.
Ma nadzieje że wojna wkońcu dobiegnie końca. Ja i inni gracze średnio i nisko levelowi mają dość jej.
Panowie liderzy, wiceliderzy i dyplomaci z BB i L'D, dogadajcie się w końcu. Wiem, że ciężko będzie dojść do porozumienia ale dla dobra sewera musicie się porozumieć.
Nie wydaje mi sie zeby Pala I Thori sie pogodzili obywaj maja wysokie mniemanie o sobie i ich ego im na to nie pozwoli.
Mnie tylko w tej wojnie denerwuje fakt ze BB zabija mi kolegow w zupelnosci za darmo. Rozumiem jesli zabil bym ich koelgow ale na wojnie zachowuje sie fair i nie abijam osob nie bioracych udzialu w wojnie i tym samym chcialbym zeby i oni sie tak zachowywali wobec mnie. Ale nie wszyscy sa normalni i honorowi, nie potrafia zabic mnie to ida po moich koelgow, smutne ale prawdziwe.
NeXa~
Ramos il-Vec
24-01-2006, 11:20
Tak tak, BB to ****ni PA !
skur****ny mają mózgi z budyniu!
w ogóle poj***ny świat.
dobrze ze to tylko gra, dobrze ze mam tam dobrych znajomych ;]
Jan 22 2006, 20:55:42 CET Killed at Level 51 by Dixtra
za to ze stałem i ładowałem mane
toksi sd + dixtra sd, blessy demon shield lvl - w sumie jakies 150k... znowu...
Hail Lil`demo!
Hail Płock!
przyjaciele na zawsze!
Pozdro Dla Zeciora!
Knaak The Sorcerer
24-01-2006, 15:16
Tu nie bedzie porozumienia, to jest walka do konca o ile jeszcze tego nie zauwazyliscie
@77 knighta, domyslam sie ze jestes rl friendem karwy
i chyba padles raz, ale karwa to zaczal wiec powiedz mu zeby to skonczyl
a, ze sprzedaje chara to nei znaczy ze moze robic wszystko, proste co ?
Pozdro dla Ireny :*
Demoralez
24-01-2006, 18:31
Tu nie bedzie porozumienia, to jest walka do konca o ile jeszcze tego nie zauwazyliscie
@77 knighta, domyslam sie ze jestes rl friendem karwy
i chyba padles raz, ale karwa to zaczal wiec powiedz mu zeby to skonczyl
a, ze sprzedaje chara to nei znaczy ze moze robic wszystko, proste co ?
Pozdro dla Ireny :*
Wiesz wszystkie wojny kończą się jakims porozumieniem...
A co dla ciebie oznacza walka do końca ?
Demoralez
24-01-2006, 18:35
w ogóle poj***ny świat.
Hail Lil`demo!
Hail Płock!
przyjaciele na zawsze!
Pozdro Dla Zeciora!
Chyba w ostatnim czasie większe PA robi thori ale to moje spostrzeżenie.
Demoralez
24-01-2006, 18:40
Nie wydaje mi sie zeby Pala I Thori sie pogodzili obywaj maja wysokie mniemanie o sobie i ich ego im na to nie pozwoli.
Mnie tylko w tej wojnie denerwuje fakt ze BB zabija mi kolegow w zupelnosci za darmo. Rozumiem jesli zabil bym ich koelgow ale na wojnie zachowuje sie fair i nie abijam osob nie bioracych udzialu w wojnie i tym samym chcialbym zeby i oni sie tak zachowywali wobec mnie. Ale nie wszyscy sa normalni i honorowi, nie potrafia zabic mnie to ida po moich koelgow, smutne ale prawdziwe.
NeXa~
Może nie powinni być liderami.. skoro są zapatrzeni w siebie.
W końcu lider powinien reprezentować wole gildi a nie swoją.
:)
Terragon
25-01-2006, 12:36
NeXa~
Thori nie jest lepszy...
Hail Demo
gdy grałem palkiem miałem hunta od lekstera a teraz gdy przechodze koło niego nawet nic nie powie a zna nick mojego druida dziwne jak wojna zmienia ludzi
nie wiem kto wygra tą wojnę ale muj qmpel zginął przez nią gdy dranit wolną ue przechodził muj qmpel i wtedy 1 hit i go nie ma(nienawidze BB za to :/) BB przegra Lil'Demo górą
mam jeszcze 1 pytanko co to jest PA
@komando
PA= Power Abuser czy jakos tak :P
Niechce sie tu kłócic kto jest wiekszy PA ale thori tez ostatnio trenuje pvp na bezbronnych
Nie nawidze lil,ostatnio padlem przez jednego z nich,kumpel tez,BB gora,mam nadzieje ze wygraja,a btw.Lisander z gildi Aerceus,kiedy bili mnie w kopalni,jakies dwa knight lvl 30~ i 50~ nie pomogl mi chociaz ma 110+ jeszcze sie ze mnie smial,a kiedy pozniej nie chcialem sprzedac mu bohow,powiedzial ze mam rookaO_o zalosny dzieciak
Nie nawidze lil,ostatnio padlem przez jednego z nich,kumpel tez,BB gora,mam nadzieje ze wygraja,a btw.Lisander z gildi Aerceus,kiedy bili mnie w kopalni,jakies dwa knight lvl 30~ i 50~ nie pomogl mi chociaz ma 110+ jeszcze sie ze mnie smial,a kiedy pozniej nie chcialem sprzedac mu bohow,powiedzial ze mam rookaO_o zalosny dzieciak
Ojej jaka szkoda,że padłeś...:(normalnie bardzo mi przykro z tego powodu.
A tak btw. żałosny to jestes tlyko i wylacznie TY,a udowadniasz to swoim postem w którym żalisz sie jak małe dziecko:baby:
Ja sie zale??:] Wisi mi to ze padlem,gdybym sie przejmowal kazdym dedem to bym zwarjowal bo ostatnio padlem 4 razy(2 lagi i 2 pk)na danubi mozna sie do tego przyzwyczajic.
Hail BB
w ogóle poj***ny świat.
Hail Lil`demo!
Hail Płock!
przyjaciele na zawsze!
Pozdro Dla Zeciora!
Synuś po 1 padłeś za bicie mojego kumpla z rl.
Po 2 padniesz znowu za to co powiedziałeś na forum na moja matke.
@Nexagon
To że twoi kumple sa kumplami Yennefer itd to nie moja wina. A że Yennefer i Terragon lubia pa na moich kumplach z rl to ja bede się bawił z waszymi. Tyle mam do powiedzenia.
Ciao.
A co dla ciebie oznacza walka do końca ?
Dla niego to siedzenie 24h w pz :)
zgodnie z tym co przedchwilą przezyłem, czyli :
21:41 You lose 315 mana blocking an attack by Dixtra.
po zapytaniu sie zza co etc
otrzymałem wiadomość od niego powodem jest wypisywanie i obrazanie jego na tutejszym forum.
oficjalnie chcę zdementowac to, ze takiego postu niebył z mojej strony.
w jakims celu ktos podszył się pode mnie i to jest cała historia.
jezeli bedzie to mozliwe, poprosze moderatorow o usunięcie tamtego uzytkownika w celu mi dość waznym.
a Co do Ciebie Dixtra, to:
* nie jestem twoim synkiem
* jak sobie wyobrazasz walke 120 master vs 52 mster?
to jest bez sensu, a ja nie szukam zaczepki
mam nadzieje ze zrozumiesz moje intencje
To ja widze że ktoś bardzo dobrze wie co straciłeś. Nie wiem o co tu chodzi... Mam nadzieje że moderator usunie lub zbanuje tego gościa który się "podszywa".
No i bravo Dixtra,przynjamniej jak BB kogos bije to ma powody(oko za oko).Bylem,jestem ibede za BB.Ja sam z moim lvlem nic nie zdzialam ale licze na BB.
Evil Maul
31-01-2006, 20:39
Ja sie zale??:] Wisi mi to ze padlem,gdybym sie przejmowal kazdym dedem to bym zwarjowal bo ostatnio padlem 4 razy(2 lagi i 2 pk)na danubi mozna sie do tego przyzwyczajic.
Hail BB
Wkurzaja mnie takcy ziomki jak ty najpierw ida do jakiejs kopalni chca pokaz przed kumplami kozaka ze ubija kilka guardów a i tak padna -.- , po drugie z życia wiem ze udawales bohatera przed jakims h-lv i dlatego padles od pk
Kumagoro
31-01-2006, 21:29
By zapoczątkować negocjacje pokojowe, nasza gildia Alliance of justice umówiła liderów większych gildii na spotkanie, w którym zostanie umówione "prawo" Danubii, co miejmy nadzieję zastopuje konflikty
Umówione gildie
Alliance of justice
Sagors Legion
Aerceus
Neverminds
Ancient Entrophy
Valhalla
Royal Blader
Outlaw Undeads
Oryginalny temat: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1108077
I takie małe pytanie do członków Aerceus
Niedawno zostałem zabity przez Ika tribuna, chcę wiedzieć za co
Wkurzaja mnie takcy ziomki jak ty najpierw ida do jakiejs kopalni chca pokaz przed kumplami kozaka ze ubija kilka guardów a i tak padna -.- , po drugie z życia wiem ze udawales bohatera przed jakims h-lv i dlatego padles od pk
Po pierwsze - "wkurzaja mnie tacy ziomki" ??wtf?
Po drugie - Nie chcialem "pokaz" przed kumplami kozaka,bo guardy ubijalem spokojnie(expilem po 2 godziny bez stracenia uh) ale jak mialem jakiegos laga duzego albo wylaczali mi neta na kilka minut (niestety to sie zdarza)no to palkowi wystarcza 3,4 hity guarda i pada.
Po trzecie - Jak juz expilem na guardach to zawsze sprawdzalem czy kopalnia jest zajeta,albo pytalem sie czy moge wejsc,a jezeli wchodzi do mojej kopalni 2 knightow (30lvl i 50 lvl) ktorych nie znam,wiec nie mozna tu powiedziec ze zgrywalem bohatera
By zapoczątkować negocjacje pokojowe, nasza gildia Alliance of justice umówiła liderów większych gildii na spotkanie, w którym zostanie umówione "prawo" Danubii, co miejmy nadzieję zastopuje konflikty
Umówione gildie
Alliance of justice
Sagors Legion
Aerceus
Neverminds
Ancient Entrophy
Valhalla
Royal Blader
Outlaw Undeads
Oryginalny temat: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1108077
I takie małe pytanie do członków Aerceus
Niedawno zostałem zabity przez Ika tribuna, chcę wiedzieć za co
Jestes smieszny chyba ^^ Jak mozecie ustalac "prawo Danubi" bez chociaz jednej z "walczacych o wladze" gildi?? Te ktore tu wymieniles nic nie znacza dla servera wiec i ulozone przez nich prawo bedzie sie nadawalo do smieci..
Knaak The Sorcerer
31-01-2006, 22:11
Jestes smieszny chyba ^^ Jak mozecie ustalac "prawo Danubi" bez chociaz jednej z "walczacych o wladze" gildi?? Te ktore tu wymieniles nic nie znacza dla servera wiec i ulozone przez nich prawo bedzie sie nadawalo do smieci..
do smieci to sie ty nadajesz i twoje posty
n/c
Serapis Seledian
01-02-2006, 09:17
jedno pytanie " prawo "
by ustalic prawo albo powolujecie wszystkie gildie albo zadnej. Np. gdybyscie moja gildie IG olali to ja tez oleje WASZE prawo , bo nie bedzie moim [ chybe ze sie zgodze co do tresci , bo bedzie zgodna z moim zdaniem ]...
przemyslcie to :P
----------
takie jedno NIEDELIKATNE pytanie AoJ ma samych "niskolvlowych" graczy i chce mie cudzial we wladaniu swiatem :P, to chyba innym gildiom, lepszym tez powinni dac cynk ? :P
Kumagoro
01-02-2006, 14:12
nikogo nie przymuszamy, ale każda gildia jest zaproszona (nie wpuszczamy osób prywatnych, tylko osoby wybrne przez gildie) Lil'demo, Fingerout powiedział że po wojnie wszystko jest możliwe... może BB też przyjdą (przypominam żę t okiedys byli przyjaciele)
Aerceus to dla ciebie śmiecie? Oj żabciu...
Powtarzam, wszystkie gildie są zaproszone.
nikogo nie przymuszamy, ale każda gildia jest zaproszona (nie wpuszczamy osób prywatnych, tylko osoby wybrne przez gildie) Lil'demo, Fingerout powiedział że po wojnie wszystko jest możliwe... może BB też przyjdą (przypominam żę t okiedys byli przyjaciele)
Aerceus to dla ciebie śmiecie? Oj żabciu...
Powtarzam, wszystkie gildie są zaproszone.
Nie napisalem o nikim ze jest smieciem.Jezeli na swiecie trwa wojna miedzy najlepszymi gildiami,to prawo powina ustanowic ta ktora wygra i bedzie teoretycznie rzadzic.
Kumagoro
01-02-2006, 14:50
Ee, sorry nie doczytałem...
A co do prawa ustawnwionego przez zwycięską gildię... i znowu nadejdzie era PA, a tak to wszyscy mają wkład w to co się dzieje (popatrz na to w ten sposób, gildie to partie polityczne, tibia to naród)
@Serapis
Fakt, nasz agildia to potężnych nie należy, ale to MY zainicjowaliśmy ten pomysł, więc mamy prawo też w nim uczestniczyć
Cynk? Przecież wszyscy o tym wiedzą (wytłumcz bo nie rozumiem ;P )
eee, to troche głupie żeby robić prawo bez 2 najsilniejszych gildi na danubi (BB i Lil'Demo) powinniście od nich zacząć. Nie mówie że tamte są słabe ale połowa z nich nadaje się na środkową połke ;).
Kumagoro
01-02-2006, 15:07
Nie chcą uczestniczyć - ich problem, nie nasz (lil'demo może się przyłączą po wojnie)
Synuś po 1 padłeś za bicie mojego kumpla z rl.
Po 2 padniesz znowu za to co powiedziałeś na forum na moja matke.
@Nexagon
To że twoi kumple sa kumplami Yennefer itd to nie moja wina. A że Yennefer i Terragon lubia pa na moich kumplach z rl to ja bede się bawił z waszymi. Tyle mam do powiedzenia.
Ciao.
Czlowieku takie teksty typu "Tyle mam do powiedzenia" to mozesz sobie do kolegow z podworka gadac, bo dla mnie to nic nie oznacza. Kupiles sobie postac i myslisz ze blyszczysz? wez przestan z tymi odwaznymi tekstami bo mnie to smieszy. Kazdy kto kupuje chara na wiekszym lvlu (czytaj TY) mysli ze on juz jest najlepszy i wszystko moze, przeciez to bzdury lol. Zrob takiego chara samemu i wtedy bedziesz cos znaczyl w moich oczach bo kazdy kto kupuje chary jest dla mnie nikim, jesli nawet wlasie co kupil postac na 300lvlu.
btw. old dixta mial tutaj acc, a nowy owner (czytaj TY) dopiero co zalozyles acc bo teraz to Ty juz jestes DIXTRA, a jak! Kupiles sobie sorca i jestes kawal bandyty odrazu! ;> normalnie super kozak sprawa ;]
Zabijasz moich kolego zaczne sie dobierac do twoich a ty zabijesz 30 lvle odemnie a ja twojego ziomka Ugab~ taki wiekszy najcik, zawsze wieksza strata ;] jak soie chcesz, jesli zle ze jestem wporzadku wobec BB i nie ruszam ich koelgow i to ci nie pasuje to spoko.
NeXa~
Nie chcą uczestniczyć - ich problem, nie nasz (lil'demo może się przyłączą po wojnie)
hmm... wytlumacz mi 1. Zalozmy ze z innymi gildiami ustalicie jakies tam prawa i bb i lil nie bedzie w tej waszej grupie... to czy nie beda lamac tych praw? to nie rozumiem czy te prawa beda mialy jakis sens? skoro 2 najwieksze gildie beda robic i tak co sie im podoba... to oni maja najwiecej do powiedzenia na danubi...wiec to najbardziej oni powinni w tym uczestniczyc a nie ze " nie chca uczestniczyc- ich problem"...
Kumagoro
01-02-2006, 17:31
NIKOGO nie zmuszamy, jedynie proponujemy...
To prawo będzie głównie dotyczyło gildii zamieszanych w projekt, co maijmy nadzieję zapobiegnie konfliktom w przyszłości.
Projektem nie jest ustalenie 'ultim8 law 4 all', a poprawienie relacji między gildiami (tak, żabki, świat się nie kończy na BB i lil'demo)
I to prawo nie jest obowiązkowe dla wszystkich, zresztą źle to wam powiedziałem a nie mam czasu na poprawienie posta, przeczytajcie to tu
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1104815&pagenumber=1
Według mnie to ten plan z tworzeniem jakies praw na danubii sie nie powiedzie. PA na danubii to rzecz częsta i wszechobecna i nic na to nie poradzisz- taki juz klimat danubii. Sam nieraz doświadczalem nieprzyjemności przez PA i chętnie bym sie przyłonczyl do tego pomyslu. Jest jedno ale co z ludzmi ktorzy nie należą do żadnej gildi(a jest ich naprawdę wielu) jak im chcerz te prawe przekazać.
Przemyśl to jeszcze ;)
Troszeczke chyba tutaj naduzylismy slowa "prawo".
Bo w rzeczy samej propozycja AoJ to nie prawo, a tylko zbior zasad ktorymi maja kierowac sie gildie aby unikac problemow i nie wchodzic sobie wzajemnie w droge. W kazdym razie ja to tak rozumiem, mozliwe ze sie myle ;)
Meri~
Vetebina SuX ! Dzisiaj o tak zaczoł mnie bić i mówił żeby dał armor (dałem blue robe) pozniej chciał legsy ale zwiałem do temple. Życze tobie śmiercu co 6 minut i 6 sekund ^^
Vetebina SuX ! Dzisiaj o tak zaczoł mnie bić i mówił żeby dał armor (dałem blue robe) pozniej chciał legsy ale zwiałem do temple. Życze tobie śmiercu co 6 minut i 6 sekund ^^
I zle zrobiles,nigdy sie nic nie daje jak ktos ci kaze,bo on i tak cie zabija,a jak padniesz masz szanse na to ze ci nic nie wypadnie albo tylko np.Helm.
Vetebina czasem ubija za nic ..
Jan 14 2006, 13:22:03 CET Killed at Level 27 by Vetebina
Ja chcialem tylko z depo do gh przejsc :(
Crazy Iwan
08-02-2006, 13:53
Czy ktoś dysponuje filmami z wojny (jakimiś z ostatnich dni albo poźniejszymi niż masakra na edron)? Byłbym dźwięczny :)
haha fajny temat tutaj macie :) bardzo mi sie podoba ;) wiecie smieszne sa te wasze walki na forum ;)
Lafi.
Niestety Lider gildi Bad Boys,Paladina zostal zhachowany,nie wiem co teraz bedzie,ale to napewno bardzo oslabi BB,pewnie nastepna fala ludzi z Danubi zaleje nowe server :[ Ale co by sie nei dzialo licze na BB.
Deythwen
15-02-2006, 22:35
Paladinka odrobi ile będzie mógł i wojna będzie trwała dalej... Albo zrzucą mu się na jakieś średnie eq. Mowa jest o dwuch zbyt high-lvl gildiach, żeby hack jednej osoboy (nawet lidera) mógł skończyć wojne... Pamiętaj że tam są też RM II o lvl lepszym od Pala i pare osób o lvl porównywalnych. Jedyne co, to pewnie mu skill o jakieś 6-7 spadł... A to na tym lvl boli i osłabia w walce (bardziej niż minus 13 lvl...)
Tylko ze ostatnio Paladinka najwiecej dziala,Rastlin II ,juz od dawna nikogo nie zabil.
Marek Tibioman
19-02-2006, 22:08
Jesli Paladinka bedzie gral jeszcze w tibie to znaczy ze nie ma nic lepszego do roboty :P ja juz bym odrazu po takim hacku usunal tibie z kompa i wiecej wolal nie slyszec o takiej grze. Nie dosc, ze pala stracil 13lvli i duuzo skillow to stracil takze tego orzelka (czy feniksa :P), ktory jest moze jedynym takim przedmiotem w calej tibi! Na miejscu hackera nie wykladalbym go w zadnym domku, bo odrazu bedzie wiadomo kto hacknal paladinke.
Jesli Paladinka bedzie gral jeszcze w tibie to znaczy ze nie ma nic lepszego do roboty :P ja juz bym odrazu po takim hacku usunal tibie z kompa i wiecej wolal nie slyszec o takiej grze. Nie dosc, ze pala stracil 13lvli i duuzo skillow to stracil takze tego orzelka (czy feniksa :P), ktory jest moze jedynym takim przedmiotem w calej tibi! Na miejscu hackera nie wykladalbym go w zadnym domku, bo odrazu bedzie wiadomo kto hacknal paladinke.
Nie stracil tego orzełka. Dolna część domq została oczyszczona przed hackiem.
Czlowieku takie teksty typu "Tyle mam do powiedzenia" to mozesz sobie do kolegow z podworka gadac, bo dla mnie to nic nie oznacza. Kupiles sobie postac i myslisz ze blyszczysz? wez przestan z tymi odwaznymi tekstami bo mnie to smieszy. Kazdy kto kupuje chara na wiekszym lvlu (czytaj TY) mysli ze on juz jest najlepszy i wszystko moze, przeciez to bzdury lol. Zrob takiego chara samemu i wtedy bedziesz cos znaczyl w moich oczach bo kazdy kto kupuje chary jest dla mnie nikim, jesli nawet wlasie co kupil postac na 300lvlu.
btw. old dixta mial tutaj acc, a nowy owner (czytaj TY) dopiero co zalozyles acc bo teraz to Ty juz jestes DIXTRA, a jak! Kupiles sobie sorca i jestes kawal bandyty odrazu! ;> normalnie super kozak sprawa ;]
Zabijasz moich kolego zaczne sie dobierac do twoich a ty zabijesz 30 lvle odemnie a ja twojego ziomka Ugab~ taki wiekszy najcik, zawsze wieksza strata ;] jak soie chcesz, jesli zle ze jestem wporzadku wobec BB i nie ruszam ich koelgow i to ci nie pasuje to spoko.
NeXa~
Po 1 ty jestes dla mnie wielkim ZEREM. Po drugie cos cienko wam idzie z ta wojna takie koty byliście a dziś padł wasz super król guildi finger :) byebye
Po 1 ty jestes dla mnie wielkim ZEREM. Po drugie cos cienko wam idzie z ta wojna takie koty byliście a dziś padł wasz super król guildi finger :) byebye
*up jaki jest problem w kupieniu postaci?
Jest filmik jak finger pada?
nie ma filmu tylko moge zdradzic ze raistlin i dranit we 2 go zabili
tylko moge zdradzic ze raistlin i dranit we 2 go zabili
Hmm ale to nie jest tajemnica :P Wystarzy wejsc na tibia.com i sprawdzic.
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/orzelek.jpg
:p
nie ... pala nie stracil falcona ;p pomysl ter a sie domyslisz o co be
Ok Panie "Kupilem chara i blyszcze jak psu jajca", oddaj chara do olecka bo sam to potrafisz hmma uzyc na expie. Moze ci przypomniec jak zrobiles red skulla zabijajac 50 knighta~?? Czy to nie bylo czasem miss sdki w pobocznych ludzi ktorzy byli tam calkiem przypadkowo (mowie o sdkach w 10 lvle~) i tak ladnie red skulla zrobic xD kiedys tez moze tak zrobie jak bede znudzony (sorki za pozyczenie pomyslu ^^).
Nie uwazam takze zeby Finger byl jakims krolem dla nas, przynajmiej dla mnie. Uwazam ze 170 masterem mozna zrobic wiecej niz on teraz robi ale spoko przyjamniej nie oddaje chara do lepszych graczy jak to zrobil Raistlin Undead i TY przyjacielu ;]
btw. Wojna sie nie skonczyla.
btw2. Lafi mistrzu w weekend dzialamy z ta moja praca zaliczeniowa do szkoly! xD Wierze w Ciebie hahhaa ! ;*
NeXa~
oj nie da rady :P studia w ten weekend :P wiec jak cos chcesz to pisz dzis (czwartek) ; )
Cinkowski
25-02-2006, 11:03
Moim zdanie jak by nie zecik zaczol grac rmII to by nadal bb ostro dostawalo
Gdyby nie oddali charow (mowie o RMII, Dixtrze i Undeadzie) nie mieli by szans, co widac bylo na poczatku wojny kiedy to Raistlin 170 master byl na jednej walce i gdy zostal zaatakowany przez Knighta, uzywal mana shield + ssa, po czym czmychnal do depo i juz nie wyszedl z niego poki nie oddal chara.
NeXa~
Cinkowski
26-02-2006, 20:29
Wlasnie btw.dxirta kolo kupil chara a kozaczy sie tak jakby cale lil demo wziol na solo ... n/c do jego zachowania
Mam nadzieje ze lil wygra i narescie na Danubi zapanuje lad i porzadek XD
Wlasnie btw.dxirta kolo kupil chara a kozaczy sie tak jakby cale lil demo wziol na solo ... n/c do jego zachowania
Mam nadzieje ze lil wygra i narescie na Danubi zapanuje lad i porzadek XD
Hahahah i po jabłkach!
Fightmen
08-03-2006, 13:18
no i gitara,spokoj wreszcie bedzie,a teraz sie lil demo uciszylo i jakos sie juz nie napina ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.