Pokaż pełną wersje : Wojna z Arcanii WMV
Kolega poprosił o zrobienie filmu...a więc zrobiłem ale nie wiem czemu nieraz są lagi....:/
link: http://rapidshare.de/files/8593764/War*****.html
Zigi_Super
04-12-2005, 12:20
No to ja powiem ;] ze ten filmik jest niezly :D wkoncu to moj przyjaciel robil wiec niema innej mozliwosci tylko musi byc swietny :D czasami sa lagi ale ogolnie jest spoko :P :cup: B) :]
[<:Wuberto:]
04-12-2005, 12:53
Dobry Film ; )
Hail Arcania
Hail DPFT
Hail Friends
;o
huh...
ledwno co zaczolem sciagac jeden a tu juz drugi
mam nadzieje ze oplaca sie sciagac ;]
móze byc ale mugłby byc dłuższy ale Gratz :cup:
Dobra robota BRO! Filmik fajny, muza dobrze dobrana do klimatu. Te lagi to dlatego ze za duzy obraz wzioles no i Lindlay szybko biega ;].
Damian23
04-12-2005, 13:34
No no niezle misie podobalo tylko czasami lagi a tak Btw daj tytul tej 1 piosenki co leci do konca prawie ;d ;)
[<:Wuberto:]
04-12-2005, 13:38
zanim wojna sie skaczy i bedzie jeszcze kilka takich walk ; ] i moze vaxelud zrobi dlugi ladny filmik xp
Damian23
04-12-2005, 13:59
Dajcie Tytul Tej Piosenki Blagam Was :((( Podoba Misie :/
Gagagigo
04-12-2005, 14:13
niezły filmik :)
KOCHAM ARCANIE !!!!!!!
No zimek ladny filmik extra muza tylko szkoda ze laguje ;/
Hehe film lipa...lag + 1,5 min filmu (joke?)
Ten poczatkowy napis mnie naprawde rozsmieszyl 8o
Poza tym wojna sie nie skonczy, masslog to przeklenstwo...ale warto czekac na nastepne filmy Shyan'a :p
--------------------------------------------------------------------------------
Ten poczatkowy napis mnie naprawde rozsmieszyl
Poza tym wojna sie nie skonczy, masslog to przeklenstwo...ale warto czekac na nastepne filmy Shyan'a
Drogi....krytyku pokaż naco ciebie stać zrób jakiś pożądny filmik i tyle a zresztą pisałem ze sa lagi więc poco ściągałeś kolega mnie poprosił żebym zrobił to zrobiłem....
czy mugłbym dostać linki tych piosenek skąd je ściągnołeś jak masz je na kompie to zrub je w rapidsheru i daj link plz bo mi sie spodobały z gury dziękuje :)
Shineiker
05-12-2005, 18:20
Film nawet spoko... Troche zamieszania, ale efekt nawet niezly... Osobiscie wole filmy robione w rec., ale ten jest naprawde spoko. Gratz takiego filmu ;]
Dzięki za spoko komenty ;] mam nadzieję że będzię więcej takich Koment. ; D
Finder Evil
10-12-2005, 01:08
Turtlesy Zawsze Wygrywaja :) !! ;]
--------------------------------------------------------------------------------
Ten poczatkowy napis mnie naprawde rozsmieszyl
Poza tym wojna sie nie skonczy, masslog to przeklenstwo...ale warto czekac na nastepne filmy Shyan'a
Drogi....krytyku pokaż naco ciebie stać zrób jakiś pożądny filmik i tyle a zresztą pisałem ze sa lagi więc poco ściągałeś kolega mnie poprosił żebym zrobił to zrobiłem....
wojna sie skonczyla wlasnie;p
Filmik makabryczny, żałosny, nudnawy, prymitywny, prostacki
Z tego "filmiku" nadawało by sie jakieś 18sec do normalnego wmv, ale oczywiście do filmiku wmv jest potrzebne wiecej scen ;) Makabra!
Autor tych cało nocnych wypocin nie może mieć więcej niż 12lat i jak wywnioskowałem z treści to kumpel z rl Lindlaya, koleszka z ławki? ;)
Madzia0022
11-12-2005, 06:22
fajny tylko szkoda ze ktotki :(
Malyszek
11-12-2005, 10:24
Kolega poprosił o zrobienie filmu...a więc zrobiłem ale nie wiem czemu nieraz są lagi....:/
Wcale to nie jest fajny film, lecz do niczego.. pokazuje tylko jedna "bitwe".
Muzyka, techno, to może być, ale to w skrajnym przypadku.
Dajcie Tytul Tej Piosenki Blagam Was :((( Podoba Misie :/
Muza SUX :|
Filmik makabryczny, żałosny, nudnawy, prymitywny, prostacki
Z tego "filmiku" nadawało by sie jakieś 18sec do normalnego wmv, ale oczywiście do filmiku wmv jest potrzebne wiecej scen ;) Makabra!
Autor tych cało nocnych wypocin nie może mieć więcej niż 12lat i jak wywnioskowałem z treści to kumpel z rl Lindlaya, koleszka z ławki? ;)
Drogi Pedale ;]] widze że jesteś przegranym Frajerkiem z EZ więc nie bulwersój się tak, może sam zrobisz jakiś wmv o wyczynach twojej super extra gildi? ... o ile woogule się tak udzielałeś z twojim lvl.....
Drogi Pedale ;]] widze że jesteś przegranym Frajerkiem z EZ więc nie bulwersój się tak, może sam zrobisz jakiś wmv o wyczynach twojej super extra gildi? ... o ile woogule się tak udzielałeś z twojim lvl.....
=D Udzielilem sie, ale z tego powodu że jestem low lvl'em to nie pcham sie w produkcje filmików ;) Ale możesz mnie zobaczyć na filmiku Shyana.
I bez bezpodstawynych obelg, to swiadczy o Tobie ;)
Dodam tylko ze jest juz filmik o wyczynach mojej super extra Gildii ;)(by Shyan Aurelius) A kazdy wie dlaczego EZ "przegrala" Wojne mozna wygrac na dwa sposoby... Walką lub haczeniem, dpft wygrala za pomoca tej 2 opcji, zalosne ;)
I dpft nie moze niestety zrobic filmiku o swojej wielkiej wygranej, co tam pokarza? Jak rookuja Valais'a, Geddarm'a i Rhargar'a ?
Osobiscie filmik mi sie nie podoba ;/ Moze i sa 2 ladne fragi ale troche dziwne robic z tego wmv. Bardzo rozsmieszyl mnie poczatkawy napis :)
Osobiscie filmik mi sie nie podoba ;/ Moze i sa 2 ladne fragi ale troche dziwne robic z tego wmv. Bardzo rozsmieszyl mnie poczatkawy napis :)
Heh nie miałem pomysłu na napis ; p
Hmm a co do tego że Żólwie wygrały wojne to nie ich wina że paru 'Wspaniały"
graczy z tamtej Gildii sami się zrokowali bez pomocy Hackerów ;]]
Jest woogule ktoś inny niż ten Shayan? cały czas tylko on....plx nie dziwie się czemu przegraliście wojne.....
Heh nie miałem pomysłu na napis ; p
Hmm a co do tego że Żólwie wygrały wojne to nie ich wina że paru 'Wspaniały"
graczy z tamtej Gildii sami się zrokowali bez pomocy Hackerów ;]]
Jest woogule ktoś inny niż ten Shayan? cały czas tylko on....plx nie dziwie się czemu przegraliście wojne.....
Hmm...lepiej zaplacic €300 dla kolesia zeby hacknol wiekszosc magow z EZ :baby:
Tak racja hackerzy wygrali wojne... wielkie GZ za sposob zwyciestwa X(
Poza tym arcania przoduje w serverach z najwyzszym PA dzieki temu ze turtle wygrali wojne 8o oby tak dalej chlopaki ;]
Wracąj do filmu (bo po to chyba jest ten topik)
Strasznie sie tnie ;x, zmniejsz rozdzielczosc jak nagrywasz film ;].
Nie mozna tego nazwa filmem ;) hmmm najpierw nagraj sporo fajnych akcji, pozniej zrob film B)
Peace !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.