zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pk

Elen Faroth
04-12-2005, 12:31
Czy wolno zabijac postacie ponizej 10 lvl?
Jesli nie to jak o tym powiedziec GM? ;(

evilKRIK
04-12-2005, 12:35
Kiedys nie można było, teraz są za zabijanie skulle, jak ktoś przekroczy dopuczszalną ilośc skulli ma red skulla(a to masakra jest, bo jak masz reda i cie zabiją to nie dostają za to skulla a tobie całe eq wypada) a jak przekroczysz ten limit x2 to masz bana'na.
Więc MOŻNA ale sie nie powinno

Clubvoxx
05-12-2005, 09:13
Dla mnie to jest troche bez sensu bo widac ze jestes niedoswiadczonym graczem to poco chcesz zabijac mając 10 lvl xD ?? predzej ciebie dedna a po 2 i tak dobrego lootu nie bedziesz mial z 8 lvl ;]

Jerkov Thundersword
05-12-2005, 22:51
Dla mnie to jest troche bez sensu bo widac ze jestes niedoswiadczonym graczem to poco chcesz zabijac mając 10 lvl xD ?? predzej ciebie dedna a po 2 i tak dobrego lootu nie bedziesz mial z 8 lvl ;]

On nie mówi, że chce pkowac. On jedynie pyta. A my jesteśmy po to, zeby mu pomóc.

Na świecie pvp enforced (Inferna, Dolera) nie można nadal zabijać postaci poniżej 10 lvl.
Na świecie pvp normal (ze skullami) można zabijać postacie na dowolnym poziomie (o ile znajdują się na mainie).
Jednak szkoda łapać skulla na newbie/noobkach. Chyba że jest konkretny powód.

Skrzat
06-12-2005, 02:07
Na świecie pvp enforced (Inferna, Dolera) nie można nadal zabijać postaci poniżej 10 lvl.

loooooooooooooooooooooooooooooool ja gralem ostatnio na inferni i mnie na 9 lvl za***ali pomysl sobie jak bys nie mogl zabijac postaci ponizej 10 lvla to nikt by 10 lvla nie robil co najwyzej zrobil skile za***ist lub magom magic level i wymiatal nie pojmujesz......

Sindbat
06-12-2005, 05:03

Da się...ja zabijam takich 9-10 lvlowców. Z takiego n00bka może wypaść kupa złota.