zaloguj się

Pokaż pełną wersje : prosze o pomoc

Zac
04-12-2005, 13:20
stoje sobie w piwiarni w kazz skiluje i nagel taki komunikat : You have been idle for 15 minutes. You will be disconnected in one minute if you are still idle then. o ile sie nie myle oznacza to ze zostane wylogowany za minute jezlei sie nie porusze. to jezlei chcialbym zostawic kompa, w tym czxasie skilowac i bym odszedl to by mnie wylogfowalo?? myslalem ze takie cos jest ja wylacze tibie przez exit. da sie z tym cos zrobic??

slawekmag
04-12-2005, 13:25
jeszcze nie widzialem czegos takiego. Chba musisz sie wylogować i chyba pomyliłes sie w tłumaczeniu raczej wyloguje cie jesli sie nie poruszysz w ciągu 15 minut. Czy ty czasem nie używasz jakiegoś nielegalnego programu??

DRoN
04-12-2005, 13:29
... ja miałem tak raz , napis na czerwono sie wyświetla , myślałem że gm pisze , i zanim zczaiłem o co chodzi dostałem disca ... stałem na rooku , bo nie chciałem dawać loga , bo ledwo sie wbiłem , a potem znowu musiałem przez 20 min w kolejce stać ...
PS. ja stałem afk na rooku gdzieś w sklepie i wróciłem po ~15minutach , a tu taki komunikat i po chwili 'poof' ...

Zac
04-12-2005, 13:36
no ale jak stoisz i nic nie robisz to normalne ze cie wyloguje ale mnie potworki atakuja i ja je atakuje wiadomo ze przy skilowaniu nie bede sie ruszal

teletoobis
04-12-2005, 14:02
poprostu cipy nie sa glupie i jak ktos stoi 15 minut i nic nie napisze,nie ruszy sie itd.itp. to taki napis masz

Donas
04-12-2005, 14:10
Zabezpiecznie przeciw knightom-afkerom. Sam atak nie wystarczy, od czasu do czasu musisz "potańczyć" albo coś robić :)

Marcin wymiatacz
04-12-2005, 14:13
Ja taki napis widze codziennie po kilka razy :p (jak afkuje w depo) ale przy skilowaniu niewidzialem, pewnie jakis blad byl.