PDA

Pokaż pełną wersje : You are already logged in ?!

Kolidos
04-12-2005, 20:22
Mam problem zawsze gdy gram w Tibie po kilku chwilach wyrzuce mnie do okienka z postaciami, gdy próbuje się ponownie lognać pisze You are already logged in ;/ po chwili ten porblem ustępuje. Skanowałem kompa ad-vare i bitdefenderem w podzukiwaniu keyloggerów, ale nic nie znalazły nie wiem co się dzieje. PLX pomóżcie!

Zawsze gdy się spowrotem loguje stoję w tym samym mijescu.
Ten problem mam na OTsach jak i w zwykłej TIbii.

Slait
04-12-2005, 20:52
Mam problem zawsze gdy gram w Tibie po kilku chwilach wyrzuce mnie do okienka z postaciami, gdy próbuje się ponownie lognać pisze You are already logged in ;/ po chwili ten porblem ustępuje. Skanowałem kompa ad-vare i bitdefenderem w podzukiwaniu keyloggerów, ale nic nie znalazły nie wiem co się dzieje. PLX pomóżcie!

Zawsze gdy się spowrotem loguje stoję w tym samym mijescu.
Ten problem mam na OTsach jak i w zwykłej TIbii.

Czyli ktoś wchdozi na twoją postać. Ale Odrazu ce wywala? Jak Odrazu to ktoś wchodzi na Twoją postać, a jak po jakimś czasie to znaczy że masz lagi lub cos z internetem

schabu
06-05-2009, 20:48
Mam identyczny problem, z tym wyjątkiem że
mogę się zalogować na jednego z czterech postaci.
Na tibia.com jest napisane że ten właśnie charek jest on-line nawet jeżeli tak nie jest.
Nie mam key`a ani nic takiego, nie miałem hacka, nikt nie ma moich passów.
Neta mam dobrego 0 lagów.
Co z tym zrobić?
Na inne acc mogę się bez problemów logować.

Nath015
06-05-2009, 21:29
Miałem to samo. Wylogowywalem z jednej postaci, wchodzilem na druga - You're already logged in... Ale tak samo, jak u Ciebie, problem po chwili ustepowal. Probowalem jeszcze raz wlogowac na pierwsza postac, jeszcze raz wylogowac i dopiero potem wejsc na druga postac. Czasami dzialalo, czasami musialem poczekac 2-3 min, az ten komunikat przestanie wyskakiwac.

schabu
11-05-2009, 18:20
No więc problem rozwiązany.
Poczekałem do "save server`a" i problem ustąpił ;)