Pokaż pełną wersje : Mikołajowe życzenia!
Duuużo śniegu, dużo wolnego, jak najszybszego łącza, zero lagów w grze, darmowych PACCów :) Już teraz życzymy Wam udanych prezentów pod poduszką, no i pod choinką. Cały Tibia.pl team też czeka na prezent bo byliśmy bardzo grzeczni, ale zobaczymy czy go dostaniemy 8o. No właśnie bo tylko kto był grzeczny może dostać prezent, na szczęście nie dotyczy to gry :). Niektórzy z Tibia.pl znaleźli już św. Mikołaja. Jeśli ty chcesz sprawić jakiś prezent komuś pod choinkę, zerknij tutaj (http://www.tibia.pl/show_desc.php?t=53908&p=574235) . Dlaczego tak wcześnie te życzenia? Lepiej wcześniej niż póżniej, a pozatym ktoś mógłby zapomnieć :)
http://tibia.pl/homepage/test.jpg
http://tinypic.com/i6fl92.gif
No to fajnie się zapowiada.Czy św. mikołaj jest w innym miejscu niż rok temu?
PS: Ile kosztuje teddy bear (chodzi mi o xxx-xxx)?
No to fajnie się zapowiada.Czy św. mikołaj jest w innym miejscu niż rok temu?
nie, Mikolaj jest tam gdzie był rok temu, o sorry raczej bedzie bo jeszcze go nie ma =(
danielski2
04-12-2005, 20:41
Mikołaj jest zawsze gdzies tam w domku na lodowej wypie,nei wiem jak dokladnei bo dopiero we wtorek ide do mikolaja pierwszy raz :D
edit: a powie mi ktos na ktorej jest wyspie i co mozna dostac ?
..::QRAS::..
04-12-2005, 20:43
ja na wzajem zycze calemu team tibia.pl wszystkiego najlepszego xD
Również życzę wszystkiego najlepszego.
Ładny obrazek ;)
Sioszolom
04-12-2005, 20:45
Zpekuje Mikołaja i zlootoje Beaara!! :D Wszystkiego najlepszego all;]
04-12-2005, 20:47
A czy Mikołaj będzie tylko na lodowych wyspach czy pojawi sie ( jak w tamtym roku ) w innych miastach ?? :confused:
wszystkiego najlepszego nawzajem.:)) Wesołych Świat!!:P
Dziękuje za życzenia.
Pozwole sobie skomentować obrazek:
- Co tam robi Dejvo
- Dlaczego jest Hage , a nie Hege?
yeah..dziękuję za życzenia i życze wam (tibia.pl squad) wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego wszystkim ^^. A św. Mikołaj ma renifery :P? :D
dejvo robil ten fake, widocznie pomylka...
dziekuje i zycze wam tego nawzajem.
zeby nie bylo lagow na serverze. zeby stronka sie rozwijala. samych thunder hammerow i duzo gp :)
Wszystkiego najlepszego wszystkim i pozdrowienia :) .
Gdzie jest Św. Mikolaj (na której wyspie) ??
Paladyn chudy
04-12-2005, 20:58
Mam pytanko gdzie bedzie św.Mikołaj bol będe pierwszy raz .Na jakiej wyspie :) :) :) :) :) :)
Czemu Matkus jest najbliżej Clausa? :o
danielski2
04-12-2005, 21:04
A czy mikolaj bedzie tylko 6 grudnia ?? No i na jakiej wyspie ?! Folda czy senja bo ide 1 raz.
>LukiZiom<
04-12-2005, 21:06
fajnie wszystkim zycze wesolych swiat!!
a tak w ogole to gdzie mozna spotkac swietego mikolaja w tibi??8o
dozo zdrowia, szczescie i pomyslnosci a szczegolnie sexu w przyszlosci dla all tibijczykow ;D
@Down. Niejestem zboczony.... Tylko mialo byc troche smiesznie :P
Drakon Pierwszy
04-12-2005, 21:10
dozo zdrowia, szczescie i pomyslnosci a szczegolnie sexu w przyszlosci dla all tibijczykow ;D
widze ze kolega troche zboczony -.-
dzięx tibia.pl squad i nawzajem
aej to gdzie ten mikolaj bedzie w koncu :D
Blood Angel
04-12-2005, 21:12
wszystkiego naj naj naj dla calego team'a tibia.pl i wszystkich user'ów tego forum^_^ obyscie w tibi pod choinke dostali wszyscy po MPA
Poczekaj, poszukaj a znajdziesz :)
Przemo(C)
04-12-2005, 21:14
Co tu dużo mówić.....życze bardzo duzo gp , mało deadów i oczywiscie ...
pacca pod choinkę 8o
Flash_Radzio
04-12-2005, 21:14
Nazwajem. And the happy new year!!! :) fajnie że jesteście :)
@Drakon Pierwszy:
a to źle?? chłopak przebojowy :)
Odpowiedż do wielu :
Mikołaj prawdopodbnie będzie w każdym mieście jak w tamtym roku . np w Ab był tam gdzie się loota sprzedaje . No i może będzie taki Mikołaj co czasem jest z nieco lepszym prezentem ale jego bedzie trzeba lepiej poszukać B)
Rabanbar
04-12-2005, 21:19
Wzajemnie!
Pan Walek
04-12-2005, 21:20
ze w kazdym miescie to wiem ale ze jakis chodzacy co daje lepsze prezenty to nieslyszalem (mozesz cos wiecej np. gdzie byl rok temu) :confused:
Wesolych swiat... Caly team Tibia.pl
Pozdro
Gollumek
04-12-2005, 21:21
Życzenia dla Tibia.pl team :) i pozdro dla użytkowników Forum. ;)
Lord Galaktus
04-12-2005, 21:25
Spoko!!!!
Wszystkiego najlepszego dla tibi pl :cup:
Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj
Jaki prezent dostaniemy??? :D 8o
też życze wszytskiego najleprzego;) a co do mikołaja to będzie jak rok temu w wszystkich miastach i będzie dłużej niż 1 dzień
Lord Sozeron
04-12-2005, 21:30
Też się przyłącze do życzeń i życze wszystki wszystkiego najlepszego :)
Teravista
04-12-2005, 21:32
Wszytskiego najlepszego całemu "zarządowi" Tibia.pl :balwanek: a teraz wiecie za te życzonka to juz mi tu Pacca kupowac :P to oczywiście żart:D Mnie rok temu 6 grudnia w domu nie bylo i nie dostałem prezentu od mikołaja ale w tym roku musze dostać bo grzeczny byłem xD a czy da sie tak zrobic ze każdą postacią iśc do mikołaja po prezent ?? XD
Rax Droxien
04-12-2005, 21:36
Wesolych Swiat zycze!! Niezly Fake z tym mikolajem :) Dlamnie Bomba B) JESCZE RAZ WESOLYCH SWIAT I DOBRYCH PREZENTOW MI CHYBA PACC SIE SZYKUJE :]
Zala Milis
04-12-2005, 21:39
ja wam drogi teamie Tibia.pl zycze duuuuuzo fanow i przelewow "na rozwoj strony" :P
Gdzie jest św.Mkołaj ja chce prezent
Wszystkiego najlepszego całym time tibia.pl i wszystkim użytkownikom i innym
Pozdro dla wszystkich
(Gdzie jes mikołaj muwcie na gg 8262697 B) 8o CHCE DO MIKOŁAJA 8o )
pawel1992
04-12-2005, 21:52
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO DLAWSZYSTKICH TIBIJCZYKÓW A PRZEDEWSZYSTKIM SKŁADU TIBIA.PL :) :cup: MAŁO HUNTÓW MAŁO DEDÓW 10000000 K dziennie , skilów- 999/999 , darmowego pacca do końca życia :)
Smieszny ten fake z Tibia.pl team'em :"P
Morfeusz01
04-12-2005, 21:55
I ja z tym samym pytaniem sie zwracam gdzie np będzie św.Mikołaj w Carlin? :)
no i życze wszystkim użytkownikom żeby nie mieli deda i dużo gp :]
I wszystkiego najlepszego dla team tibia.pl :)
A gdzie wogule można tego mikołaja znależć, i co to jest?
A gdzie wogule można tego mikołaja znależć, i co to jest?
Mikołaj to taki pan z brodą który chodzi i rozdaje prezenty. Ale to tylko legenda. Naaab plx?
Ja też wam życzę WESOŁYCH ŚWIĄT. Ale i tak będę miał lagi. Bóg mnie nie kocha... :evul:
@down: O to że przyjdzie taki mikołaj w Tibii, za***ie ci lootbaga i ciebie przy okazji zabije. Chyba że będziesz miał skille 25/25 to może nie walnie cie za 1500....Jeeezus już widzę co się będzie działo.....Gdy tacy jak ty rozpanoszą się po naszym świecie....
Mikołaj to taki pan z brodą który chodzi i rozdaje prezenty. Ale to tylko legenda. Na prawde prezenty rozdaja rodzice. Nie wiesz tego?
Jasne że wiem, ale w tibi o co chodzi z tym mikołajem?
Maaaciekk
04-12-2005, 22:00
ja zaczolem grac od wrzesnia a wczesniej nie gralem i niewiem nic o sw.Mikolaju powiedzcie mi gdzie moge znalesc i czy dostane prezent :)
ja zaczolem grac od wrzesnia a wczesniej nie gralem i niewiem nic o sw.Mikolaju powiedzcie mi gdzie moge znalesc i czy dostane prezent :)
Poczekaj a się przekonasz. Spokojnie; pewnie będzie tam tyle ludzi, że zauważysz.
@down: Jeśli jest na pvp - pewnie tak :D
Btw. Kto to jest Cors Ent.? Jeszcze się z nim nie spotkałem :D:D
(...) i czy dostane prezent :)
A byłeś grzeczny?
A ten mikołaj będzie o 1;00 w nocy pod swoim domkiem ???
bo może przyjde =] :confused:
Czemu Matkus jest najbliżej Clausa? :o
Walić to, czemu mnie nie ma? :P
Po pierwsze thx za życzenia, a po drugie Merry Christmas and a Happy New Year !!! ;) Dla wszystkich graczy, a szczególnie dla Tibia.pl team :). Btw. Mikołaj daje różne prezenty jeden na każdego chara, pojawia się w każdym mieście Tibijskim ale nie jestem pewny czy odwiedza też Rookgard ( przynajmniej tak rok temu było )
Seth Di'vinci
04-12-2005, 22:41
wesołych swiat itd... zeby wam srajtasmy nie zabraklo jak bedziecie w kiblach :pp
.................................................. ...............................................
mnie interesuje czy dostane plate set od pana w brodzie bo mam brass seta tylko i bide klepe ze az nie ma co do lodowki wlozyc
.................................................. .................................................
mikolaju swiety daj mi prezęty bo jak nie to zabije cie :pp
ładna wklejanka [; w kazdym bądź razie widzimy że komercjalizacja świąt dotkneła też tibie.pl co roku święta zaczynją świe wcześniej, za rok nie ździwie sie jak chionki bedą w październiku, szkoda tylko że bąbki są 3 miesiące przed świętami a znikają już po nowym roku.
Aschitaka88
04-12-2005, 23:35
Jej Zycze wszystkim Wesołych świat !!!XD pozdrowienia dla tibi pl ;] :cup:
Single-day
04-12-2005, 23:36
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
życze wam wszystkim mojim wrogą wrogą moich wroguw i wogle wszystkim niech te świete beda najbardziej udanymi świętami w waszym życiu :D
Jeśli chodzi o mnie o raczej gdybym dostał tedy bear to niemugłbym położyć tego na widoku tak znane wam słowo "hunted" pojawiło by sie w ułamku sekundy ale....mi to wisi czy bede hunted nigdy nie oddał bym tego misia i tak byłem hacked w wakacje :( dotych czas nie zabiłem nikogo PODKREŚLAM NIKOGO a gram na świecie na kturym mozna wiare lać nawed jak był to jakiś nuubas ktury mnie walil....uważam że Gwiazdurek powinien zwrucić na to uwage 8o
jeszcze raz wszystkiego najlepszego od Single-day B)
Niemoge sie doczekać gwiazdurka tak samo jak i wy chyba mam nadzieje ze przebaczył mi juz on zeszłoroczne szczelanie do niego z hmm :evul: sorry gwiazdor XD
...:::Skowron:::...
04-12-2005, 23:45
gdzie ten ss byl robiony ?
skad miec teddy beara ?
...
Hegemmon
05-12-2005, 00:06
<ogólnie milczy, ale dyskretnie wskazuje swój nick na zdjęciu i kącikiem ust szepcze tak cicho, że tylko wschodni wietrzyk był wstanie to usłyszeć>luterówka...
Madzia0022
05-12-2005, 00:49
a czy ktos wie jakie prezenty rozdaje mikolaj ???? :baby:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
życze wam wszystkim mojim wrogą wrogą moich wroguw i wogle wszystkim niech te świete beda najbardziej udanymi świętami w waszym życiu :D
Jeśli chodzi o mnie o raczej gdybym dostał tedy bear to niemugłbym położyć tego na widoku tak znane wam słowo "hunted" pojawiło by sie w ułamku sekundy ale....mi to wisi czy bede hunted nigdy nie oddał bym tego misia i tak byłem hacked w wakacje :( dotych czas nie zabiłem nikogo PODKREŚLAM NIKOGO a gram na świecie na kturym mozna wiare lać nawed jak był to jakiś nuubas ktury mnie walil....uważam że Gwiazdurek powinien zwrucić na to uwage 8o
a ja uwazam ze powinienes ZWROCIC uwage na swoje bledy ortograficzne.....
-=HuRu=-
05-12-2005, 05:23
heheheheheh ;d nie mam jak tego skomentować ^.^
"Cały Tibia.pl team też czeka na prezent bo byliśmy bardzo grzeczni" <- samozachwyt plx ? ;d
Wielki Mancyz
05-12-2005, 05:27
Życze wam good lvli i good lootów z noobów ktorych pekniecie :baby: niech all tibiarze sie cieszą :D a santa clous chyba bedzie od dzisiaj o 9 albo we wtorek od 9.
si'monek12
05-12-2005, 05:44
Wszystkiego najlepszego duzo prezentuw i innych bajerów
ps:gdzie będzie mikołaj w ab'dendrield i na rooku??
ps2#:KIEDY BĘDZIE UP'DATE
Łi łisz ju ve mery kristmas ;)
No wszystkiego najlepszego Państwu życzę... Przede wszystkim Bosalowi bo widze ze do gry powrócił (7lvl:D)
No coz... Dzieki i nawzajem ^^
^radziu^
05-12-2005, 06:08
:):):)ja tez zycze calemu team tibia.pl wszystkiego najlepszego :):):)
Wszystkiego najlepszego ;) Dużo prezentów, mało całusów od cioci itd.. ;)
A najważniejsze - miłej, swiątecznej atmosfery w domu.
Dla wszystkich uzytkowników i teamu Tibia.pl
Antek
;)
Cheers mates.
I nawzajem.
Wszystkiego najlepszego, dla calego Teamu Tibia.pl , dla wszystkich urzytkownik, dla wszytkich graczy ( br tez :P) :P
No wszystkiego naj dla wszystkich :p :p
Nie wiecie przypadkiem gdzie będzie mikołaj w Thais ??
:cup: Chciałbym życzyć wszystkiego najlepszego dużo gp mało nobuw darmowego paca mało hakuw i wszystkiego co nalepsze . Trzeba pamietac że nie prezenty sa najważniejsze ale pamiec. :) :) :)
Konradzio
05-12-2005, 06:50
Ja tak jak wszyscy zycze wszystkiego najlepszego :)
PS.Po co dajecie screeny z OTS?? bo na RL tibie ine ma czegośtakiego jak nick z cyframi i wykrzyknikami ;)
MATI9630
05-12-2005, 06:56
To jest fake a nie screen..^.-
Wielkie dzienki ;) :cup:
A ja wam zycze malo nobów na forum ;p.
A czy mikolaj bedzie tylko 6 grudnia ?? No i na jakiej wyspie ?! Folda czy senja bo ide 1 raz.
Wydaje mi się że raczej vega lub senja.A najbardziej senja.
Paweleczek
05-12-2005, 07:06
wszystkiego najlepszego :)
Ziom from Rybnik
05-12-2005, 07:28
Wszyskiego najlepszego na mikołajki prezentów góre na święta "Wendki i ryby" na sylwestra duzo spirytusu,piwa,wudki,shampanuw w tibi nic nie życze bo wszysko i tak musicie sami zdobyć :)
Ziom from Rybnik
05-12-2005, 07:31
Nie wiecie przypadkiem gdzie będzie mikołaj w Thais ??
Hmm u Froda w sklepie był rok temu a teraz to kto wie :)
Eh swieta nareszcie :D Wesołych swiąt, duzo pacców, wysokich lvl i skilli i mało noobów na foach :P
Przedewszystkim życze całemu tibia.pl team dużo kasy pod choinkę ;) fajne itemy i duże lvl w przyszłości :] B) ;) :) tak samo jak wszystkim moim kumplom z Celesty,Thori i rzecz jasna z reala ;) :p
Lard_Arum
05-12-2005, 07:41
Pozdro dla całego Teamu Tibia.pl zycze wszystkiego najlepszego pobicia rekordów w Lvl,i zeby wasz servis o Tibi Byl do końca Wszytkich Tibiarzy.Dziękuje wam za tn wspaniały servis,od początku gdy zaczełem grac w tibie pomogliscie mi JESZCZE RAZ POZDRO I szczęsliwych swiąt pozego narodzenia>!!!!!!!:Ork:
Ale trzeba pamiętać że święta to nietylko prezęty typu itemy czy kasa można też komuś deda pod choinkę fundnąć :D A jak by ktoś niewiedział to mikołaj jest na wyspie Vega B)
Grallu03
05-12-2005, 07:48
Czy z mikołajem będzie tak samo jak z królikiem nA HALLOWeeN? Będzie chodził itd. czy stał w miejscu? Wiecie ja gram od Stycznia więc niemiałem świąt w tibi jeszcze:D
Dark Rider
05-12-2005, 07:52
dzieki za zyczenia 8o ja wam zycze udanych huntow, wolnych expowisk, dobrych skilli, no i zebyscie nie mieli lagow ;) a tak sam sobie to zycze zeby swe wymarli na askarze 8o :D ;)
Drakon Pierwszy
05-12-2005, 07:56
e ja nawet krulika niespotkałem to co się będe udzielał ale miło było by mikołaja spotkać :D
Master Ciopek
05-12-2005, 08:15
Hiho...
Życze wam dużo zdrówka szybkiego neciwa,pacca za free xD,Mało dedów dobrych lootów i wypas prezentów od mikołaja
Sczegulne dzieki dla Tibia.pl gram od września i wiele mi pomogliscie :*
Ziomek Sorek
05-12-2005, 08:33
Pozdro all i dla Tibia.pl ... Mało dedów spoko itremków i odnalezienia mikołaja w tibi jak i na real :D
Mariuzzz13
05-12-2005, 09:10
Ehh na jakiej wyspie bedzie sw.mikołaj ?? :D
dominik16
05-12-2005, 09:11
Serdeczne rzyczenia dla Wszystkich milosnikow tibi i oczywiscie naszej Strony tibia pl rzycze wam Wszystkiego najlepszego duzo prezentow i takich tam bzdet :P
Heh to bedzie muj pierwszy mikolaj :P bo pamietam Dokladnie rok temu 7 grudnia zaczolem grac w tibie :P co za pech mam nadzieje ze ta siudemka bedzie dla mnie szczesliwa i ze dostane jakis ladny prezecik =]
Pozdrawiam jeszcze rez caly squad tibi pl i rzycze wam zeby strona dalej sie rozwijala a rozwija sie w dobrym kierunku
jestescie hluba dla Cipsoftu ^^
zegnam
a i swietnej zabawy na sylwestra :P
Morun Kous
05-12-2005, 09:16
No to ja Wam życzę dużego lvl, wysokiego mlvl,braku lagów, zero ded'ów, a przede wszytskim cierpliwości i opanowania podzczas grania w Tibię...
A Tibia.pl życzę, aby ich strona coraz bardziej się rozwijała, oraz aby chcoiaż jeden Admin został GM B)
A jeśli chodzi o real, to Wam wszytskim życzę, abyście znaleźli Św. Mikołaja (również w Tibi) oraz duuuuużo prezętów pod choinką... :cup:
...::: POZDRO :::...
Mariuzzz13
05-12-2005, 09:20
Ciekawo jakie prezenty xP MPA PEWNIE BĘDZIE ROZDAWAL :p ROZDAWAL Ciekawo
Mariuzzz13
05-12-2005, 09:23
Zpekuje Mikołaja i zlootoje Beaara!! :D Wszystkiego najlepszego all;]
To ja sie dołącze do życzeń i wszystkim wszystkiego naj...naj...naj :)
Hue ja też chce do mikołajaaa ;( ale nie mam pacc więc chyba nic z tego a szkoda bo byłam grzeczna :p :] Życze wszystkim Tibijczykom oraz Tibia.pl team Wesołych Świąt :D :] :p
Aby dostać prezeznt od Mikołaja nie trzeba mieć PACC!
Wszystkiego najlepszego!
I wszystkiego naj dla was , modków,adminów i wszystkich uzytkowników forum.
Pozdr0
życze całemu teamowi Tibii.pl jak i wszystkim tibijczykom spełnienia mażeń tibijskich jak i rzeczywistych :) Dużo szczęścia i radości, dużo crystal coinsów MPa i Pacc i żebyście grali nadal w tibie mimo utrodnień jakie mają wejść.
Single-day
05-12-2005, 12:40
a ja uwazam ze powinienes ZWROCIC uwage na swoje bledy ortograficzne.....
lepiej sam zwruć uwage na błedy i ku**wa nie wku****j mnie jak sam nie umiesz pisać
Finder Evil
05-12-2005, 12:42
Pozdro DlA Tibia Pl ;) Dziekujemy za Upadate :D :D
Uhn Tiss
05-12-2005, 12:49
lepiej sam zwruć uwage na błedy i ku**wa nie wku****j mnie jak sam nie umiesz pisać
on dobrze napisał a ty dalej z błędem... idiota...
Kudlaket
05-12-2005, 12:55
Wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia , szybkich awansów w lvl , mlvl i skilach dla wszystkich graczy tibi. B)
Ignatius Fireblade
05-12-2005, 13:01
Zatem wszystkiego najlepsiejszego dla Team'u, użytkowników forum, oraz zbłąkanych dusz, które potrzebują świetlistego punktu, na który mogłyby się kierować. Życze wam wszystkim jak najlepiej. A gdyby ktoś coś ode mnie chciał, to piszta :P Do zobaczenia na szlaku.
Torarnos
05-12-2005, 13:10
Fajny ots :DD <o obrazek chodzi>
Master Rincewind
05-12-2005, 13:23
MERRY CHRISTMAS
PS a czy mikołaj, sry, Św. Mikołaj :D jest dostępny dla FACCów?
z tego co ja wiem to Mikołaj jest w każdym miescie,a dostaje sie pomarancza wisnienki,5lizaków 5 snowballi róznie
ja bym chcial lizaki albo śnieżki
wszytskiego najlepszgo dla wszytskich i dla team tibia.pl
Wesołych i pogodnych świąt życzę całemu teamowi Tibia.pl. Aby wasza strona rozwijała sie dalej i była pomocą dla wszystkich graczy. Pozdr
Jeszcze nie widizałem Świętego Mikołaja (gram dopiero od września tego roku) 8o
Hehe , nawzajem.
Atak o mikołaju , chyba na vedze nie zrobią bo byś mógł stracić prezent...
Mikałaj chyba da druidom pomarńcze żeby sie zapchali :P ,rycerzom cukirki żeby stracili zęby xD ,palkom śnieżki żeby sie żucali :) ,a sorcom niewiem :-P
Og Chilly Pie
05-12-2005, 13:39
Wesołych i miło spędzonych świąt (najlepiej na Tibii ;) ) bla... bla... bla... co ja tu dużo będę gadał... CHEERFUL CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR :D
PS. JuPi! Mam nadzieję że też spotkam Mikusia :] ... bo w zeszłym roku to niezabardzo... :(
Łukasz789
05-12-2005, 13:39
W tibi życzę wam : cierpliwości przy skilowaniu , dużych mlevów i levów, zero lagów, bez dedów i oczywiście życzę wam żebyście znajdowali na ziemi przeróżne itemy których zawsze pragneliście.
Ja chciałbym żeby jakiś mój kolega został GM ;)
Wszystkiego najlepszego dla całego teamu tibia.pl i użytkownikiów forum. :)
Hyber'Knight
05-12-2005, 13:43
Nic niemówie ale pełno noobs. -.-
A tak to Wszystkiego najlepszego, przedewszystkim (jak dlemnie ;p) PACC no i co tam jeszcze sobie wymarzycie. :]
Morfeusz01
05-12-2005, 13:58
Ja mieszkam w Carlin i będe 1 raz u św. Mikołaja więc jak ktoś wie niech napisze gdzie będzie w Carlin:)
I co wogóle trzeba napisać? :p
Wszystkiego najlepszego for Tibia.pl i całego forum. Dużo prezentów. Mikołaj będzie miał kope roboty... xd A ten kto ma domek (w Tibi rzecz jasna), niech sobie postawi choinke. xd A ja już czuje ten klimat, gdy biały śnieg będzie pięknie się mienił na kolorowo, odbijając światło bąbek i lampek. :zimno:
Raiderek
05-12-2005, 14:11
Wszytkiego Naj....Naj Naj.... Lepszego dla Teamu Tibia.pl i wszytkich użytkowników.
PS.
Czemu gremlin taki opuszczony na obrazku? :(
xD
[FONT=Impact]
Ja wam życze najleprzych chwil spędzonych przy komputerze i żeby wam Santa Claus dał jak najwięcej.
Smieszny ten fake z Tibia.pl team'em :"P
a co w nim takiego smiesznego;) B)
-=DanieL=-
05-12-2005, 14:26
Wszystkiego naj naj dla userów tibia.pl
P.S
Życze wszystkim hackerom żeby ich walec przejechał albo coś dużego i ciężkiego
Gollum glum glum
05-12-2005, 15:03
Witam Was!!!
Thx za życzenia!!!
A ja życze Wam tez wsz. najlepszego i wogole Free paccow free itemkow i wogole zebyscie byli lepisi od EO i wogole naj naj!!!!
Prosze Was dajcie mi znac na Forum albo na PW jak Mikolaj sie juz pojawi!!!
Nie moge sie doczekac! Moze MPA siadnie :) 8o
Życzę Wam, żeby czasem Wam do głowy nie przyszło grać w Tibię w Wigilię.
Ziomasek of Celesta
05-12-2005, 15:18
****a zrobcie tak zeby św. mikolaj mogl byc dal ludzi bez pacc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :) X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Ziomasek of Celesta
05-12-2005, 15:22
rubcie tak zeby mikoal byl W carlin albo Ab albo kazordoon albo thais albo venore
Czarna_Mamba
05-12-2005, 15:23
Życia nieskończonego, HP tyko nie czerwonego, K miliony, ekwipunku wspaniałego, levelu wysokiego i wszystkiego innego, co dobrego.
Niech Mikołaj nie poskąpi wam prezencików.
Zdrowia, Szczęścia i Radości oraz nieskończonej liczby K w depo
dla Tiba.pl Squad + CB ( May the Force be with you. ) życzy
Paulina ;)
Mimo-vader
05-12-2005, 15:25
A może jakiś świąteczny konkursik ? :p
Tak btw. czy ktoś się orientuje czy będą nowe światy, wraz z UpDatem ? Wiele osób tak mówi, ale chciałbym już wiedzieć bo PACC (oczywiście by tibia.pl :p )
odpitalacie maniane z tym screenem.
CO TO MA BYĆ?!
CZEMU NIE MA 3 OSÓB?!?!?!
- Ivana
- Yogiego
- Barona Kaldricka
no?
może i nie sa modami, ale powinni być tutaj, zasłużyli sobie!
PS. życzenia dodam później
Walekifa
05-12-2005, 15:32
Merry chrizmas!!!!:D ja chce free pacca od mikołaja :D
Seth Di'vinci
05-12-2005, 15:43
mikolaj siwety albo nie siwety ale najlepiej jak by byl na wlasnej wyspie i jego dom sie otwieral i bylo do wybrania cos ze skrzyni albo bedzie dawac wszystkim cos do dp w malych paczuszkach z napisem wesolych swiat :D
ale mnie interesuje to gdzie sie on pojawi i co mi da. :P
Texterus
05-12-2005, 15:58
A ja na gwiazdke dostane rocznego pacca, zamowionego przez tibia.pl.
Wszystkiego naj,naj lepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia, Dosiego Roku i Duzo prezentow pod choinką rowniez samych dobrych rzeczy w tibi.
A DLA GRUPY TIBIA.PL I CIPSOFT WSZYSTKIEGO DOBREGO I BY GRA I STRONKA SIE ROZWIJAŁA
A GDZIE ŚWIETY MIKOŁAJ BO 1 RAZ BĘDĘ SZEDŁ
Drakon Pierwszy
05-12-2005, 16:03
zara to mikolaj jest tylko dla PACC 8o
Drakon Pierwszy
05-12-2005, 16:08
TO TAK ZCY NIE :confused:
Dzięki za życzenia i każdemu tibijczykowi ślę życzenia :
- Dużo Thunder Hammerów
-Kasy podad 1 okltyliona (dla nie kumatych to jedynka z 46 zerami)
- Oraz pełno śmiesznych nobów którym cluba sprzedacie za 1 k :)
I wish you every christmas!I wish you every christmas!I wish you every christmas!And a happy new update!
Charlotte Makantana
05-12-2005, 16:12
tez zeycze wszystkiego najlepszego... a mikolaj chyba jest we wszystkich miastach... ale dostaje sie tylko jeden prezent... tak jakby byl we wszystkich naraz.,.. ja jeszcze nie bylem u mikolaja bo mi sie cos z Tibia dzije i nie dziala...
Życzę wam:
pacca darmowego
MPA pod choinkowego
HP nigdy czerwonego
skili 99999/99999
PeKowania n00bów
zera lagów
caaaaaałe Depo w k(asie)
A dla Tibi pl jak najwięcej sponsorów
PS. Co trzeba mówić Św Mikołajowi żeby dostać prezent
Drakon Pierwszy
05-12-2005, 16:18
Cadaedrion92
05-12-2005, 16:20
Nawzajem tibia.pl
PS:mam nadzieję, że ja też znajde tego mikołaja ;) :wiking:
Gniew Mroku
05-12-2005, 16:42
Jako, że Dejvo zapomniał o kimś zrobiłem swojego faka ;p
http://tinypic.com/i6fl92.gif
EDIT: hmm, zapomniałem wszystkim wesołego mikołaja życzyć wszystkim, więć "WESOŁEGO MIKOŁAJA".
Pogromca^^
05-12-2005, 16:49
Ten obrazek jest klamstwem :P
te postacie sa na innych servach :(
Drakon Pierwszy
05-12-2005, 17:11
Muhaha aleś wykombinowal :D:D:D:D
tak swojo drogo to mnie tesz tam brakuje :] :evul:
Czy moze mi ktos powiedziec na jakiej wyspie jest MIKOLAJ?
ja również życzę al team tibia.pl i wszytkim graczom wesołych świąt :)
@wojasz
hmm chyba sa tylko 3 lodowe wyspy :P wiec co to jest przeszukac wszystkie :P
Życzę wszystkim wesołych świąt i dużo,dużo,dużo dobrych itemków...i kolegów ;)
Kiedys slyszalem, ze mieszka w Laponi, ale jak sie okazalo zostalem oszukany. Napisalbym ci prawde o nim, ale nie chce rujnowac tobie dziecinstwa.
Po co spamowac takimi pytaniami? Wystarczy przeczytac temat od poczatku, a bedziesz wszystko wiedzial.
Swoja droga nie powinnismy zaczekac z tymi zyczeniami do swiat bozego narodzenia?
Leader Fox Dragstar
05-12-2005, 18:43
NO wesolych swiat i tak dalej.
Blacksiema szkoda że mikołaj nie roznosi pienieędzy np budze się rano i gram patrze do mojego dp a tam 10k miło by było a co o tym admin myśli>>>???<<<<
ja od siebie życzę wszystkim naj.... tego co chcą!!!! ;)
a tak ogólnie to co można dostać od św. Mikołaja ??? :baby:
edit: tak to jeszcze życzę żeby każdy dostał przez "przypadek" PACC na rok (przynajmniej)
Olorion.
05-12-2005, 19:22
nie kur~~~ .....
Nosfe Draconis
05-12-2005, 19:23
szkoda że mikołaj nie roznosi pienieędzy np budze się rano i gram patrze do mojego dp a tam 10k miło by było a co o tym admin myśli???
A co tu admin ma do gadania?? wiesz ile wtedy powstaloby postaci na 8 lvlach zeby ktos sobie kase zarobil ?? -.-
Vega ****a ludzie, Vega !!! a zreszta po co wam to jezeli mikolaj pojawi sie w kazdym miescie?? Na Vega i tak jego samego nei widac ale sa jego renifery ( deer'y ) i cos ala prezenty w samym domku ( red tunic, ball glown, soft boots, teddy bear, stateczek ).
Ten obrazek jest klamstwem, te postacie sa na innych servach
To taki zart wiesz ?? ktos zrobil fake ... wiesz co to jest ?? nie zauwazyles pierwszego skrina gdzie byla cala GTW tibia.pl ??
A tak swoją drogą-do czego sluzy PLATE?
ze co ?? co ty gupi ??
@Xaorix
Popieram Cie gosciu, tu juz nawet nie da sie walczyc z tymi tłukami -.- Tu powinni zainstalowac jakas bariere wiekowa bo sie debilnosc rodzi jak szarancza ...
Nosfe Draconis
05-12-2005, 19:28
a tak ogólnie to co można dostać od św. Mikołaja ??
5 sniezek, 5 ciastek, 5 laseczek czerwono-bialych ... tyle wiem na 100%, reszty nie pamietam ;]
Quezacoatl
05-12-2005, 19:39
Życzę całemu zespołowi (fajnie zabrzmiało) tibia.pl : Zero lagów, mało deadów, mało użytkowników łamiących regulamin ;) i baaaaardzo dużo cierpliwości i chęci do czytania głupich postów :] .
I miłych, wesołych świąt wszystkim nie grającym w tibie. (bo ci co grają z pewnością będą takie święta mieli więc nie ma co życzyć :D )
Blacksiema szkoda że mikołaj nie roznosi pienieędzy np budze się rano i gram patrze do mojego dp a tam 10k miło by było a co o tym admin myśli>>>???<<<<
Przeciesz o wielel lepiej jest zarobić samemu co nie ? Po co iść na łatwizne ;)
Zapomniałem zycze wszystkim userom wszystkiego najleprzego (a tym gorszym poprawy :) )
5 sniezek, 5 ciastek, 5 laseczek czerwono-bialych ... tyle wiem na 100%, reszty nie pamietam ;]
A co do niego trzeba powiedzieć żeby to dostać? ;)
Nosfe Draconis
05-12-2005, 19:54
A co do niego trzeba powiedzieć żeby to dostać? ;)
hi,
present,
yes
On bedzie gadal rózne *******y ale nie zwracajcie na to uwagi ;]
P.S. w zeszlym roku jako pierwszy znalazlem Santa Claus w carlin :P
A najlepszym prezetem dla mnie bylby powrot boh Bo mi sie utopily przez przypadek ;( dnia 04.12.05 zrobily bul bul ;( glupie filmy z neta :kat:
ale rl tatus mi kupil nowe :p te butki moja postac miala od 8 lvla nie moglem sie rozstac :D
Acha i pozdro dla tibijczykow no i oczywiscie Adminow forum bo jak tu ich nie uwielbiac :P <lizus>
A gdzie ostatnio był mikołaj w Carlin?
Bubble_dudi
05-12-2005, 20:11
to ja zamawiam u św mikołaja 200 resów tak na start po dlugiej przerwie ;)
Nosfe Draconis
05-12-2005, 20:11
Byl w podziemnym barze, nad tym domem na plazy...
Pani Janina
05-12-2005, 21:09
no dobra tez cos napisze:)
wszystkiego najlepszego jak i w tibi tak i w zyciu osobistym zero klopotow w szkole domu w sprawach sercowych POZDRO
Manthe
Galarion
05-12-2005, 21:49
Jakos tak rzadko pisze, to sobie wbije posta, zeby niewidzalny licznik zapelnic ;).
1 w15h j00 t3h ub3r c00l xm4ss 4nd s4nt4 d4y
w koncu to spolecznosc internetowa...wesolych swiat!
Przemo(C)
05-12-2005, 22:35
"choł, choł, choł...."
Ja chę prezent :D ale nie... rózge ;)
Virgojavier
05-12-2005, 22:36
NO tak.Robicie sobie fotki jak z serialu Dynastia:)
A mnie na nich nie ma:(
Czuje sie jak Alexis:P
Ok Wesolego zebrania od Swietego Mikolaja!
A ja się wstrzymam z życzeniami do świąt. Ale jak czytam posty ludzi którzy mówią, że obrazek z otsa to mam ochote wbić im nóż w gardło ...
No i stoje pod domkiem świętego mikołaja i nic =[
Nie lubię taj "nieznajomym" dawać życzenia (publicznie), bo nie toleruję cheaterów... i accsharingów..a na pewno chociaż jedna osoba w tym temacie używa botów...ale powiem... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TIBI JAK I W REALU. Dużo Zdrowia, Dobrych Kontaktów z Rodziną, z przyjaciółmi, dużo prezentów, i DUUUŻO SZCZĘŚCIA W TIBI :).
pawel1992
06-12-2005, 00:25
jeśli jeszcze nie ma mikołaja to najprawdopodobniej będzie od 9 rano dopiero
Hard Lemon
06-12-2005, 06:07
Taaaa mikołaj!! Prezenty?? po Hu..... chociaż zawsze jest płomyczek nadzieji że w dp coś sie pojawi
Rychulec
06-12-2005, 06:26
jeśli jeszcze nie ma mikołaja to najprawdopodobniej będzie od 9 rano dopiero
Czemu od 9:00 rano?? :p
Chyba że o tej godzinie macie restart bo umie to o 8:00 jest :)
@Edit
Aha i jeszcze jedno gdzie jest Mikołaj na rooku??
:confused:
JA CHCE MIKOŁAJA
na dodatek w nocy wbiłem 21 lvl drutem =]
na uszy
przez calą noc prawie czekalem i nie znalazlem go =[
no to zycze wam wszystkiego ...... ble starczy
a co do mikolaja:
- w zeszłym rtoku byl w thais z tego co wiem ale w innych miastach tez go widziano
- kazdy dostaje taki sam prezent (najprawdopodobniej beda to cukierki)
- teddy bear ma swoja nazwe - annihilator teddy bear chyba juz wiecie o czym mowie , mozna go zdobyc w anihilatorze zabierajac go zamiast stoncuter axe demon armor lub magic sword
czyli jak chcecie teddy bear'a nic prostrzego nabic 100 lvl zwolac ekipe i na anihilatorka :d :baby:
Arthus Drag'Tail
06-12-2005, 07:14
2 zdjecie <lol2> Dobre...
@Topic: Nie bede skladac zyczen osobom, ktorych w 90% nie znam wogole... :D
Kondziusorcer
06-12-2005, 07:45
z kumplem spenetrrowalismy wyspy lodowe bo nam sie nudzilo... pustka :D
Najlepszego! xD
Szukałem Mikołaja na WSZYSTKICH lodowych wyspach (Vega,Senja,Folda), a Mikołaja nie znalazlem... Oprocz tego szukałem go także na innych wyspach i na zwyklej mapie. Nie znalazlem go... No więc pytanie: Gdzie jest Mikołaj?? :P
Niema Mikolaja =| Bylismy niegrzeczni za duzo PK ;0
Real Rynek
06-12-2005, 08:12
Kiedy i gdzie bedzie santa w Venore na Hibernie!
Prosze od odp. Aha czy u santa sie kupuje czy on daje za darmo? Jak to wygląda?
Blod Magda
06-12-2005, 08:26
Chcialam sie zapytc czy mikolaj bedzie w kazo ?:P :p
Byłem własnie na Vedze i nic nie znalazłem :(( A przecierz byliśmy grzeczni ;)
Master Ciopek
06-12-2005, 09:09
niema mikolaja ;(
Real Rynek
06-12-2005, 09:10
Hiberna-Venore Gdzie jest Mikolaj, Santa, Dziadek mróz cokolwiek co daje prezenty! prosze o oDP.!
Real Rynek
06-12-2005, 09:12
Gdzie on jest szukamy i szukamy a go nie ma czale Venore na Hibernie i Thais na Shiviera i Carlin Na elera i nic !!!!!!!!!!!!
Gdzie on jest !!!
Wesołych świąt ALL wiecie moze kiedy bedzie mikołaj mam juz z 15 postaci ;]
tak wogule czy to zdjęcie nie jest robione na optsie bo jak mi wiadomo niemożna miec w nickach ( ,dużych liter w niku np: MatKus w środku nicku dużej litery , kropek i liczb ) wydało sie hyhy kożystacie z otsa lub to ejst test server a gm zrobił wam takie nicki dla szpanu ŻĄDAM WYJAŚNIEŃ !!! :D
Real Rynek
06-12-2005, 09:18
Gadać gdzie i kiedy becie mikołaj najbardziej mnie interesuje Venore-Hiberna i Thais-Shiviera! szybko!!!
bedzie dopiero na swieta ... dzisiaj odpuśćcie sobie -.-'
Kruk Rycerz
06-12-2005, 09:51
ehh ... czyli 6 grudnia (dzis) niebedzie swietego mikolaja ?? :(
szkoda :D
a bylem grzeczny ani razu niemialem red skulla :D
a tak wogole wszystkiego najlepszego ALL
samych MPA pod choinke i PACCOW :D
pozdro .... 8o
dobromil
06-12-2005, 10:08
a ile jest mikolai??????Jeden ktory chodzi wszedzie czy do kazdego miasta jest przeznaczony?????????
Hellraiser
06-12-2005, 10:22
Hoł hoł hoł Wszystkiego Najlepszego w All tego czego chcecie w prezentach. Btw Mikołaj chyba bedzie okolo 25 Grudnia jak nie ma go 6 :P..?
I będą w każdym mieście na widocznym mejscu nie trzeba ich szukać.
Angel of Apostle
06-12-2005, 11:40
Ja narazie jestem w pracy ale jak tylko dostane sie do kompa w domu to dolacze sie do poszukiwac swietgo Mikolaszka ;)
Wsyztskoiego naj naj lepszego tego o czym Marzycie :))
[I]Ej znalazł już ktos w tym roku Mikołaja ?
P.S jak tak to plz podajcie gdzei jest k?
krzysztof-boss
06-12-2005, 12:50
Ale mi wesolo mialem takie lagi na morganie ze mnie rot ubil i mi fs wypadl ;(
Skoro KAŻdy mówi że wie, to niech powie. Gdzie go można spotkać 6 grudnia? Kiedy będzie w Thais? Na te pytania (może) znajdziecie odpowiedzi, jeśli ktoś wam odpowie...
chce wiedziec gdzie jest ten Mikolaj ;D pppplllllxxxxxxxxx pomuzcie :baby:
Maro of danubia: 30 knight Danubia
best solo:ds
best team drag
skills58/51
eq w helmet p set, w hammer ,i duzo ciekawych itemuw w dp 8o
lol przeciez to test serv
FarowRime
06-12-2005, 15:20
8o Lol fajny tytuł a swoją drogą dzięki Cipowi, że santa claus będzie dopiero 25 grudnia!!! Wystraszyłem się, że dziś był i nie będe miał prezentu!!! 8o
grudzien
06-12-2005, 15:33
To Gdzie bedzie ten mikolaj ? :)
Platonikus
06-12-2005, 15:34
Wiadomo że tutaj ss został wzięty z EDYTORA a nie z normalnej tibi... Mikołaj to taki świąteczny motyw :P Nie spotkasz go w tibi jeszcze nie dziś
ps. musiałem to napisać bo już przez tibie.pl tzn .przez czytelników miałem spam "gdzie jest mikołaj".... "czytalem na tibia.pl" ....
Druid Rafal Gorecki
06-12-2005, 15:48
Eeeeej noooo. Byłem pewien, że na Mikołaja będzie update, a tu taka nie miła niespodzianka :/. Eeehhh...
Finder Evil
06-12-2005, 17:03
Tesh myslalem ze dzis bedzie :(( a yu du*** :/ buuu X(
Ogłaszam wszem i wobec że ten drógi screen jest zajefajny, kozacki (Zagłada, Polin i Raynold = zabojcze trio):P:P:P
Arteczko
06-12-2005, 17:13
Ha a ja mam dzis urodziny xD (6 grudnia). Zycze tibii.pl wszystkiego najlepszego!!
iron aepir
06-12-2005, 17:14
plz powiedzcie dokladnie gdzie bedzie Sw Mikolaj plz plz
hit
hmm w 46lvl 20
14lvl
22mlvl
skille 18/20
Wszystkiego najlepszego 4all :D
No to życze wszystkim:
-Duzo loota
-0 laagów
-0 Deadów
-Dobrych LV itp.
- i częściej Update
xD
;)
ja slyszałem ze mikolaj jest na wyspie senja (czy cos takeigo) moze ktos to potwierdzic bo mi sie nieche calom mape latać :confused:
@@edit@@
to lol miel byc dziaj a go niema co jest ?? moze naprawde go na tym fajku zabili ?? :D
Lord Marjusz
06-12-2005, 18:54
ja slyszałem ze mikolaj jest na wyspie senja (czy cos takeigo) moze ktos to potwierdzic bo mi sie nieche calom mape latać :confused:
nie ma ;]
Pan zbych
06-12-2005, 22:13
Życze wszystkim super lotów a przedewszystkim NOWYCH SERVEROW
i chcialbym też otrzymac PACC przed UPdate :> POZDRO :>
Drakon Pierwszy
07-12-2005, 09:18
e co to za wał przeczesałęm wczoraj wszystkie lodowe wyspy i nibyło mikolaja
co wy tu walujecire ze na lodowych wyspach mial byc
No kurde trohe to inne. Bo ja juz szukam mikolaja a on ciagle nic na foldzie,senij i vedze no i to na calmera non pvp server niewiem jak ktos wie gdzie go mozna spotkac pros pisac z gory dziekuje
Kiedy bedzie ten Santa Clous dokladnie bo na galanie jak dotąd nikt go nie widizal...
mówicie, żeon jest na lodowej wyspie?? pewno vega :P
jak ktoś znajdzie niech pisze na forum:)
wszystkiego naj dla wszystkich Tibijczyków ^^ B)
Lord Yendras
07-12-2005, 13:07
ej gedzie byl w zeszlym roku i czy in przylazi do dp??
Hominis nocturna
07-12-2005, 20:12
Santa Clous będzie DOPIERO po update i będzie w każdym mieście( tak przynajmniej było rok temu)
Ziomasek of Celesta
08-12-2005, 19:16
:P:P:P:P::P:P:PP ale
bedzuesz SPOX
Celesta
Ziomaska of celesta
Pro-player
08-12-2005, 20:23
domek mikolaja jest na VEDZE! ( hi vega yes ) a czy to prawda ze teady beara mozna wymienic za g helmet? czemu jest az taki popularny?
prosze o szybka odpowiedz:)))) thx
__________________________________________________ _______________
jestem:
knight
lvl: 8
mlvl: 1
charakter: dupek i n00b xDxDxDxDxD
papapas
Wuja Korneliusza
08-12-2005, 21:45
Hej,czy zauwazyliście,ze na 1 obrazku wesołe święta,A na 2 Samo zło :P odpowiedzcie m ina 2 pytania:1p.Czy orzyjdzie do depo W Venore?.2p.Czemu na 2 obrazku wszyszczy pozabijani :PMerry Christmas Dla wszystkich Tibijczykuw .
Prowesja: :mag: Druid
Świat:Morgana
Main:Venore
Nick:Wuja Korneliusza
Level:8
Mlvl:0
Narka :P:P
Klikaczz
09-12-2005, 09:54
Zyczę wszystkim graczom oraz wszystkim z tibia pl. miłych i udanych prezentów. I żeby wszyscy gracze mieli hlvle, 0 dedów, i bogatych lootow:)
profesja: knight
lvl: 23
skile: 63\63
mlvl: 4
Świat: Shanera
<<<Kiemi>>>
09-12-2005, 10:23
No ładnie..ale powiedzcie mi gdzie bedzie mikolaj w venore??? xD
@UP
Dzieki :) Wzajemnie zycze wam wesolych smacznych swiat i duzo prezentow pod choinka :D
Na drugim obrazku powinien znaleźć się Iwan, bo o nim zapomnieliście!
No ładnie..ale powiedzcie mi gdzie bedzie mikolaj w venore??? xD
@UP
Dzieki :) Wzajemnie zycze wam wesolych smacznych swiat i duzo prezentow pod choinka :D
Mikołaj w Ven jest pod dużym depo.
Co te święta robią z ludzmi ???
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.