Pokaż pełną wersje : Program do robienia filmików z podkładem muzycznym...
Hypnotyzer
04-12-2005, 20:38
Poszukuję jakiegoś innego programu, którym mogę poskładać kawałki filmów, dodać podkład muzyczny itp (jak w Windows Movie Maker), lecz nie chodzi mi o Windows Movie Maker. Potrzebuje czegoś innego... ktoś zna może jakiś taki podobny program??
Hypnotyzer
05-12-2005, 14:35
Chłopie jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz...
@topic
to jest może jakiś taki program?
EDIT:
Chodzi mi o coś takiego czym mógłbym złączyć te wszystkie kawałki mojego "filmu" w całość...
Rabanbar
05-12-2005, 18:43
Lol? Po co ci cos innego od Windows Movie Maker? To jest bardzo dobry program i prosty w obsłudze.
Thornhill
05-12-2005, 19:07
@up: Może on chce jakąś inną jakość uzyskać.. Sam bym taki program chciał :|
ja polecam Adobe premiere 6.5 lub wyzszewersje , bardzo dobrze mi sie w tym robi, profesjonalny programik ;]
Hypnotyzer
06-12-2005, 16:10
THX. Jedna osoba, co kuma o co mi chodzi... ściągnę skądś ten program lub kupię (freeware jest?). Prosiłby o kontakt na PM z dokładniejszymi informacjami gdzie mogę znaleźć ten program :D.
Ktoś się mnie pytał po co mi inny skoro Windows Movie Maker jest dobry... otóż ja mam tate informatyka. Taki to potrafi siecią zarządzać... no to tato jak jakieś "gówno" jest niepotrzebne (jego zdaniem) i które zżera tylko miejsce na dysku itd. itp. to je usuwa lub zabrania zwykłym użytkownikom używania tego program (ja Administratorem swego kompa nie jestem). I tym sposobem gdy staram się uruchomić Windows Movie Maker wyskakuje mi błąd :P. GZ dla mojego ojca :P
Makaroneczek
06-12-2005, 16:18
to gz ojca :O lipa haha
łał super ojciec masz się czym podniecać!
ps. edziu smieciu czy pan zdzisiek?
Heuheuhueu gz ojca ;] bez obrazy ale to chyba jakis hacker-packer
@OffTopic
to jak nasz informatyk :p :Dego teksty :
"Przesuncie drukarke bo jest krzywo to zacznie drukowac"
albo pytam sie go:
Ja: "Pan dzisiaj ma z nami kolko informatyczne?"
On:"Przecierz ja mam dzisiaj z wami kolko informatyczne"
Hheuhuehue poprostu Hacker ;)
:D :D :D :D :D :D
Hypnotyzer
07-12-2005, 15:56
Ja się nie podniecam, ale po prostu tak to już jest jak się ma starego informatyka:/... Po prostu stara się żebym sobie nawzajem jakiś szkód na kontach z rodzeństwem nie robili :P, dlatego nam to tak ograniczył;]. Kończy w lutym Inżynierie Informatyczną (zocznie) no i trochę umie :P.
Maly Wielki Czlowiek
07-12-2005, 16:30
Ulead VideoStudio 9 jest bardzo dobry : )
Osobiście mówie że SNAGIT wersja 0.7 jest bardzo dobry i łatwy w obsłudze ;] i polecam ściągnięcia Movie Maker 2.0 :PP jest lepszy i ma więcej możliwości :))
Armonos Oroth
08-12-2005, 07:23
Hypnos mogłeś mi napisać na tibi że chcesz program ;P
Ja do zgrywania polecam HyperCam jest prosty w obsłudze jak i skuteczy ;]
Tylko kompa trzeba mieć dobrego (dysk szczególnie).
Co do montażu to Adobe Premier jest najlepszy .... lecz trudny ;] , movie maker jest dobry ale jakość wychodzonego filmiku troche niezadawala niekiedy ;P
3maj sie
Hypnotyzer
08-12-2005, 14:21
Heh :). THX Orothek :P. Z Adobe jakoś damy radę;]. Chociaż i Ulead VideoStudio 9 też przetestuję :D. SnagIt i HyperCam to te obydwa są do zgrywania:>? Też już muszę ściągnąć lub sobie załatwić :P
hmm
Hypercam jest lepszy od SnagIt ale rzeczywscie duzo wymaga, jesli chcesz sciognoc to z tad : www.download.com
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.