Pokaż pełną wersje : Galana... czy warto?
Mam pytanie czy na galanie warto sie jeszcze rejestrować ?. bo słysze że nic się tam nie dzieje, polacy nie mają szans na kontrole? a 2 pytanie to jeśli nie ten świat to jaki polecacie ( Jeśli jestem spragniony mocnych wrażeń na tibi :) )
No cóż niestety ... polacy nie maja szans ponieważ 2-ch najwyzszych lvl`i to szwedzi, a jezeli chodzi o to ze sie nic nie dzieje to sie mylisz. Ostatnio była wojna Swe vs Swe wygrali Swe :D hmm ... Jeżeli umiesz grac ze szwedami to na galanie jest calkiem niezle.
Czy ja wiem faktycznie Galana z całą pewnością nie należy do Polaków (Konda Atnaz Yahel Oen Veccia kiedyś Jehaiew-chyba jakoś tak się to pisze:)) ale czy to źle??? Szwedzi walczą głównie... ze szwedami:) No to już każdy sam może rozstrzygnąć (grając tam ginąłem głównie z rąk Polaków) jest tam sporo Pk(jak wszędzie z wyjątkiem non pvp:)) w skrócie powiedziawszy świat jak każdy inny.
LORD DIABLO
21-12-2005, 10:10
Grałem na tym servku i nie powiedziałbym że to serv jak karzdy inny, gadałem z kumplem po polsku i przyszło 2 swedków :) usłyszeli że my polacy to nas poczestowali z 2 SD i żeśmy dzięki temu szybki TP do świątyni :)
PS. radze tam nie gadać po polsku. :/
No nie wiem musiałeś mieć strasznego pecha ja tam zarówno po polsku jak i po angielsku rozmawiałem i nigdy za to nie oberwałem. Jedyne pk jakie zaliczyłem to na ammo camp od palla(polaka) oczywiście random pk dla run na trolach przez 2 ... a jak polaków też dla run. I było jeszcze pare oczywiście też dla run narodowości już nie pamiętam
Alekanusek
22-12-2005, 20:25
Moim zdaniem Galana to dobry świat.gram tam długo i nie mam problemów z pk :cup: ,może raz gonil mnie Pk-er,ale wtedy fajne zachowali sie gracze ze szwecji :baby: i go zabili.Polecam Galane B).
PS:Mam tam dużo kumpli, Więc jest mi łatwiej. Ale ludzie też są tam mili(jak mialem 8lvl dali mi brass seta ;) )
Chcesz mocnych wrażeń? Inferna zaprasza. Tam się zabawisz na całego.
Da'blade
22-12-2005, 23:10
Zapraszam na Nebule poalcy kontrolują jak narazie Server choc Swe nadal walczy
Crazy Onion
23-12-2005, 01:31
Mam pytanie czy na galanie warto sie jeszcze rejestrować ?. bo słysze że nic się tam nie dzieje, polacy nie mają szans na kontrole? a 2 pytanie to jeśli nie ten świat to jaki polecacie ( Jeśli jestem spragniony mocnych wrażeń na tibi :) )
gogogo na Furore, tam zobaczysz jak to jest jak polacy przejmuja kontrole... :baby: , a w ogole jak z takim nastawieniem szukasz serwa to najlepiej pograj w cos innego :p
Alekanusek
23-12-2005, 09:30
Najbardziej odradzam Morgany :evul: .Miałem nieprzyjemnych troche sytuacji na tamtym serwerze. Ludzie z 100-lvl PK-ują na całego 40lvl.Zabili tak mojego kumpla z rl.Tam to jest jazda.Raz uciekając przed PK (56lvl)natknałem się na ponad 60lvl i tamci się zaczeli bić.Gdy jeden zabil drugiego mial red hp,ja mu z sd.Wypadly crown legs,a ja je przez parcel do depo :cup: .A co najgorsz gości był zarejestrowany w tym samy mieście. Po 30 sek uciekania przed nim pojawił się napis: You are ded ;(
polecam galane. mialem tam 72 lvl ale sprzedalem chara. bylo to dobre 10 miesiecy temu. teraz ogromnie zaluje :S
Catrishia
26-12-2005, 09:32
Żałuj Szkodi, żałuj. Zrób nową postać i pograj.
Tak czytam te wszystkie posty i ludzie opisuja galane jak by to byl tylko szwedzki serwer... a wcale tak nie jest. Po pierwsze już dawno skonczylo sie tępienie polaków. Wszyscy tutaj gramy w zgodzie i swe i pol i inni też. Wiadomo, że zawsze są jakieś konflikty ale to już indywidualne tylko i wyłącznie. Teraz jest mała wojna znowu (według mnie zupełnie bezsensu), Icarus wypowiedział wojne Patriots... No ale to znowu swe vs swe, czyli po wojnie znowu bedzie ich mniej, a pozatym ci co grają to grają mało.
Zresztą mi osobiście obecność graczy ze szwecji na galanie nie przeszkadza, większość jest naprawde spoko. Więc śmiem twierdzić, że na Galanie nadal jest warto grać i że jest to wmiare spokojny i dobry serwer (wkońcu po tylu wojnach). ZAPRASZAM DO GRANIA ;)
@up taaaa po tylu wojanch jakie o galanie slyszalem....ale na saphirze jest lepiej....narasta konflikt dwoch gildi przeciwko jednej i powiem wam tyle, ze oni bija tylko siebie...oglolnie pk niema duzo (przynajmniej nie spotkalem) a jak nabijecie lvl to mozna wybrac albo sie bawic w huncenie i bycie hunconym na wojnie albo spokojna gre i nie wlazenie w droge innym ;) a z tego co slyszalem....Galana nie jest zlym servem ;)
Cya
Falco de'Ath
26-12-2005, 12:42
Grałem na tym servku i nie powiedziałbym że to serv jak karzdy inny, gadałem z kumplem po polsku i przyszło 2 swedków :) usłyszeli że my polacy to nas poczestowali z 2 SD i żeśmy dzięki temu szybki TP do świątyni :)
PS. radze tam nie gadać po polsku. :/
Rotfl! xD A jaką gwarą?? xD
Ja tobie polecam bardzo stary serwer jakim jest Nova.
Stary serwer:
Minusy:
-Nigdy się nie wybijesz
-Są duże kolejki
-Zatłoczone expowiska
Plusy:
-Bardzo tanie eq
-Łatwo się wzbogacisz na produkcji runów/strzal/boltów
-Można fajnego protektora znaleść
-Dużo fajnych i też mniej polaków :)
Żałuj Szkodi, żałuj. Zrób nową postać i pograj.
Tak czytam te wszystkie posty i ludzie opisuja galane jak by to byl tylko szwedzki serwer... a wcale tak nie jest. Po pierwsze już dawno skonczylo sie tępienie polaków. Wszyscy tutaj gramy w zgodzie i swe i pol i inni też. Wiadomo, że zawsze są jakieś konflikty ale to już indywidualne tylko i wyłącznie. Teraz jest mała wojna znowu (według mnie zupełnie bezsensu), Icarus wypowiedział wojne Patriots... No ale to znowu swe vs swe, czyli po wojnie znowu bedzie ich mniej, a pozatym ci co grają to grają mało.
Zresztą mi osobiście obecność graczy ze szwecji na galanie nie przeszkadza, większość jest naprawde spoko. Więc śmiem twierdzić, że na Galanie nadal jest warto grać i że jest to wmiare spokojny i dobry serwer (wkońcu po tylu wojnach). ZAPRASZAM DO GRANIA ;)
@catrishia : szkodi choc stracil 12 lvli to ciagle jest moj ;] tylko gdybym mial jakiegos ghoulmakera to ruszam :P a tak to musze pomyslec ;]tulam sie i tulam ale na galanie byly moje najlepsze czasy :D
Catrishia
27-12-2005, 15:18
@catrishia : szkodi choc stracil 12 lvli to ciagle jest moj ;] tylko gdybym mial jakiegos ghoulmakera to ruszam :P a tak to musze pomyslec ;]tulam sie i tulam ale na galanie byly moje najlepsze czasy :D
To rusz tyłek i zrób ghoulmakera, ja właśnie sobie sorca robie dla zwały bo nuda na tym 100+ =P żeby wandy wypróbować. 2 dni i masz go.
thewojtek
27-12-2005, 18:44
Hail szkodi:P pamietam jak mialem ~20 lv i bylem newbie na maxa a ty 70 ... wroc na galane a ghulmakera jak powiedziala catrishia w 2 dni z wandami se zrobisz ;] dasz rade!
@topic
graj na galanie to fajny serwer
@ryba
to nie jest serwer pa a ze masz slabe pvp to nie moja wina ;P
Falco de'Ath
28-12-2005, 03:22
Galana przebija klimatem kazdy inny server, na ktorym bylem. Napewno dobrze Ci zrobi powrot, wiec jezeli potrzebujesz ghoulmakera to call me - nickname chara masz w profilu.
Ah... no I Co2 ma aktualnie otwarta rekrutacje, wiec gildie mozna by zalatwic powiedzmy od reki. :]
Galana przebija klimatem kazdy inny server, na ktorym bylem. Napewno dobrze Ci zrobi powrot, wiec jezeli potrzebujesz ghoulmakera to call me - nickname chara masz w profilu.
Ah... no I Co2 ma aktualnie otwarta rekrutacje, wiec gildie mozna by zalatwic powiedzmy od reki. :]
prosze falco o kontakt na gg jak mozesz ;] a Ty Cat zobaczysz mnie soon :P
ale czemu to jestes taki wystraszony? :)
Polecam Galane sam na niej gralem i jest spox :) ale jak na kazdym servie zdażają sie pk :(
Wystraszony ... ?
Raczej zdziwiony B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.