zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dragon solo by lvl 18 KNIGHT (ostro bylo)

Cacuss
05-12-2005, 10:39
Dragon solo by Moniox (czyli ja) lvl 18 skille 59/59 4 mlvl na swiecie Saphira:P
Warto zobaczyc, bo juz na poczatku bylo ostro wiec nie dospieszec filmiku na poczatku. B)

oto link : http://rapidshare.de/files/8647954/solo_drag_Jacka.rec.html

P.S. Prosze o liczne komenty...

Rezidew
05-12-2005, 10:56
Uehehehehe :D na poczotek 1 hp!! farciaz ;] strasznie agresywny tenm dragon byl ;D Gratz ze go zabiles :D i niepolecam Ci zebych je soloww na tym lv wiecej bo zal UH :) szkoda ze loot niedopisal ;]

Maverik Maciex
05-12-2005, 11:10
Ej, jak moge odtwarzac te filmiki ? :(

Za pomoc dziekuje, ale napiscie jak moge to zrobic :confused:

Cacuss
05-12-2005, 11:36
Uehehehehe :D na poczotek 1 hp!! farciaz ;] strasznie agresywny tenm dragon byl ;D Gratz ze go zabiles :D i niepolecam Ci zebych je soloww na tym lv wiecej bo zal UH :) szkoda ze loot niedopisal ;]

Nom poczatek byl niezly, tez zaluje ze loota biedny :P hehe. Wiem ze za duzo uhow schodzi, ale i tak koncze z tym serverem wiec se poszedlem dla zabawy(wczesniej byl orc fortez B) ).

Zeby odtworzyc film musisz miec TibiaCAM. Poszukaj tematu, to napewno znajdziesz jakis jak to zrobic.

Rezidew
05-12-2005, 11:59
Wlasnie co do uhow.. to raz sie zyje :D mozna sie zabawic ;]

bestix
06-12-2005, 12:48
Wlasnie co do uhow.. to raz sie zyje :D mozna sie zabawic ;]

Noi dobrze powiedziane mozna sie zabawic ,z tym 1 hp to miales farta i gratz soluwki :)

SteLmi
06-12-2005, 13:54
Od jakiegoś czasu niemgoe na rapidrashe ściągąć. Kiedyś whcodizłęm w link klikałem free a potem czekałem asz sie kończy odliczanie i sciagam plik, a teraz wchodze w link klikam free potem jest odliczanie skonczy sie odliczanie i niema linku żeby pobrać plik tylko jest coś innego (niechodzi o limit tranfsferu) od jekiegoś 1,5 tygodnia mi sie tak dzieje. Ludzi pomużcie
----------------------
Pozdro tibia.pl

SteLmi
06-12-2005, 14:21
Od jakiegoś czasu niemgoe na rapidrashe ściągąć. Kiedyś whcodizłęm w link klikałem free a potem czekałem asz sie kończy odliczanie i sciagam plik, a teraz wchodze w link klikam free potem jest odliczanie skonczy sie odliczanie i niema linku żeby pobrać plik tylko jest coś innego (niechodzi o limit tranfsferu) od jekiegoś 1,5 tygodnia mi sie tak dzieje. Ludzi pomużcie
----------------------
Pozdro tibia.pl

Defiblirator
06-12-2005, 14:32
Jak klikniesz na FREE to potem musisz wpisac kod, ktory ktory jest na czerwono!!! Nic trudnego. :baby:

Shabazz
06-12-2005, 14:44
HeHeHeHe :evul:
Szkoda uh ale dobra ;]
GZ ! :cup:

Muszyn
06-12-2005, 14:53
Gz solo hehe ale masz szczęście tyle hp...
na czym lootujesz ze masz takie eq?

AoLLL
06-12-2005, 15:07
te 1hp to calkowity fuks a tak pozatym to gratz ale solowanie draga na 18lew to nie jest nic wielkiego

Ogon Levitaurim
06-12-2005, 15:40
Hahaha:
http://members.lycos.co.uk/jakubmatysiak/fajne_screeny/uo0130.jpg

Cacuss
06-12-2005, 16:30
Gz solo hehe ale masz szczęście tyle hp...
na czym lootujesz ze masz takie eq?

Po pierwsze to moze nie szczescie tylko pech ze mi tyle zabral :P (Oczywiscie przezylem dzieki swojemu doswiadczeniu i utalentowaniu )

A po drugie to mojemu bratu nie chcialo sie grac w nic wiec wlaczal Tibie
i caly czas handlowal ( po miesiacu takie eq dla mnie i nie powiem jakie on mial) 8o