zaloguj się

Pokaż pełną wersje : problem z dźwiękiem

Knight Simon Dark lord
05-12-2005, 12:16
no właśnie mam problem jeszcze kilka formatów temu nie miałem tego problemu a teraz mam np jak włączam jakąś muzykę w winampie lub jakaś gre ogólnie coś co ma jakiś dżwięk nie moge słuchać 2 rzeczy naraz np:włączyć mp3 i przy okazji mnie sam dźwięk np w Csie albo innej gierce nawet zwykły dżwięk gg nie działa czy można jakoś to naprawić?

Gangrel
05-12-2005, 14:50
Trochę to wszystko chaotycznie napisałeś...z tego co zrozumiałem nie możesz odtwarzać 2 różnych dźwięków. Przedewszytkim sprawdź konfiguracje karty dźwiękowej. Jeśli masz dyskietke z sterownikami do nich przeinstaluj je, jeśli nie masz ściągnij. Być może windows zainstalował Ci jakieś swoje lipne sterowniki.

Knight Simon Dark lord
05-12-2005, 16:37
up@ w tym jest małyp roblem nie wiem jaką mam kartę dźwiękową :/

Shinjix
05-12-2005, 16:40
up@ w tym jest małyp roblem nie wiem jaką mam kartę dźwiękową :/
http://www.idg.pl/ftp/pc_2923/AIDA32.Enterprise.Edition.3.93.html - tym programem sprawdź jaką masz karte dzwiekowa.

Knight Simon Dark lord
06-12-2005, 09:43
VIA AC'97 Audio Controller PCI

taką mma kartę porblem w tym że nie moge znaleść dobrego sterownika próbowałem różnych zaistalować ale ciągle były jakieś błedy a na stronie producenta ciężko znaleść

ahcarb
07-12-2005, 09:09
Twoja karta na 99% nie obsługuje paru formatów jednocześnie, w tym tkwi problem, a jak wczesniej dzialala to byl przypadek
Polecam wymienic karte na nowo np Sound Blaster LIve ma 16 kanalów.